Wkadk

Sådan afvænning et venskab

Ægte venner stikke dig i front -. Oscar Wilde


Er dit venskab gensidigt støttende og sundt, eller er det en slagmark? Venskaber er ikke altid køre sand til kursus - nogle gange, noget går helt galt, og et venskab bliver sur, af grunde, der ofte er uden for din kontrol. I denne situation er detoxing venskabet sidste ende et opkald, der er op til dig, men hvis du ønsker at give det dit bedste skud, detoxing et venskab gået dårligt kan resultere i enten at få en sundere, stærkere venskab, eller du kan blive befriet fra at have at tilbringe mere tid med nogen, der har varet dig ned.

Steps

Sådan afvænning et venskab. Tag et øjeblik til at reflektere over din.
Sådan afvænning et venskab. Tag et øjeblik til at reflektere over din.

Tid til refleksion

 1. 1
  Tag et øjeblik til at reflektere over din. Hvis venskab føles giftige hvor når det føltes fantastisk, så prøv at lokalisere, hvad der ikke føles rigtigt om det længere. Nogle indikatorer af følelsesmæssig "toksicitet" i et venskab, omfatter:
  • Følelse ned eller endda når din ven handler om.
  • Ikke længere få spændt på at se din ven, at se dem er blevet noget du føler dig forpligtet til at udholde.
  • Du føler, at din ven altid taler om sig selv, selv når det er klart, du har brug for en skulder at græde ud ved.
  • Din vens værdisæt og deres ambitioner synes at have ændret sig meget fra din, i det omfang, hvor du ikke kan se øje til øje med de fleste ting længere.
  • Har du opdaget, at din ven har givet dig dårlige råd med vilje? Det kan være lige så slemt, hvis din ven altid enig med dig uden at bekymre sig om konsekvenserne, fordi han eller hun ikke kan ulejlighed at sætte dig lige.
  • Det ser ud til, at din ven kun "behov" dig, når han eller hun har dårlige nyheder til at dele.
  • Det føles som om din ven bruger dig som et middel til at gøre sig eller sig selv føle sig bedre ved bagatellisering dig.
  • Din ven har taget for at kritisere dig hele tiden, eller at være fordømmende om dine valg og beslutninger uden årsag.
  • startet af din ven (bekræftet af andre) har nået dine ører.
  • Din ven har taget for at slippe dig i et rod i sidste øjeblik, kan hindre dine fremskridt, eller er blevet virkelig upålidelige og ikke vil følge op på løfter til dig, igen og igen.
  • Du føler manipuleret, nedværdigede, forgiftet, eller nedtonet af din ven.
  • Overvej, hvad andre adfærd eller holdninger har føre dig til at føle sur over dit venskab sammen.
 2. 2
  Tage alle dine følelser i betragtning, beslutte, hvordan du føler dig om at forsøge at redde venskabet. Det er vigtigt at nå frem til en beslutning om, hvorvidt du har det godt at forsøge at detox venskab, eller om en bedre indsats ville være lade det gå. Selv hvis du giver detoxing en chance, kan slutresultatet være, at du stadig nødt til at give slip, så vær forberedt på denne mulighed i alle arrangementer. Når man overvejer værdien af ​​at forsøge at afvænning din venskab, følgende ting er værd at holde sig for øje:
  • Varigheden af ​​dit venskab sammen, og alle de gode tider du har delt.
  • Uanset om du er nødt til at fortsætte med at se din ven i et værk eller social kontekst.
  • Åbenheden på din ven til at diskutere følelser, adfærd og acceptere, at han eller hun ikke er ret hele tiden. Nogle mennesker er fortsat stejlt på, at de har ret, uanset hvad du siger, at de kan vise sig at være umuligt, når det kommer til at åbne dit hjerte eller ræsonnement med dem.
  • Andre spørgsmål foregår i din vens liv, der kan have påvirket hans eller hendes syn på livet.

At tage en chance på et venskab detox

Hvis der efter refleksion, har du besluttet, at det ikke er værd at gå videre med dit venskab, springe dette afsnit over og gå til den næste "Cutting bånd med din ven." Ellers skal du følge denne sektion til at forsøge.

 1. 1
  Hæv problemerne i dit venskab med din ven. Når du har besluttet, at det er værd at investere din tid og kræfter i detoxing dit venskab, er det tid til at bringe opmærksomhed til din vens opførsel for at se, om det er muligt at løse udfordringerne. Det vil ikke være nemt, men undgår det vil ikke hjælpe dig heller,. Intet vil ændre sig, hvis du ikke håndtere det Vær lydhør og blid i den måde, du nærmer dig denne samtale - du vil være trampede en fin linje mellem på den ene side din ven føler, at han eller hun bliver kritiseret, bebrejdet, eller at du bare uretfærdigt og på den anden side, bliver din ven lettet over, at klage er ude i det åbne, klar til ordentlig drøftelse. Nogle måder at gribe dette kunne omfatte sagde:
  • "Jeg føler, at vi ikke har været meget tæt på sidst, og at vores venskab lider som følge heraf. Jeg håbede du måske har tid til at tale om måder, hvorpå vi kunne gøre status og øge vores venskab igen."
  • "Jeg har savnet den nærhed, vi brugte til at opleve som venner. Jeg ved ikke, hvis du føler det også, men jeg vil virkelig gerne tale om de måder, vi kan være i stand til at genoprette denne nærhed, vi plejede at have. "
  • "Jeg følte forstyrret når jeg overhørte fortæller du Mr X, at jeg ikke var meget af en ven til dig, og det gjorde mig spekulerer på, hvor vi er på vej hen. Har du fået et øjeblik til at tale om det?"
 2. 2
  Lyt. Vær klar til at lytte opmærksomt og venligt til, hvad din ven siger,. Der kan være nogle ting, du ikke kan lide hørelse, men du skal forblive åben og klar til at erkende dine egne fejltagelser så godt. Det er meget muligt, at du er uvidende om, hvordan du kan være medvirkende til deres adfærd.
 3. 3
  Enige om at være uenige. Hvis der er noget, som ingen af ​​jer kan se øje-til-øje, bare enige om at være uenige om det, men ikke at lade det komme i vejen for hvad der burde være en fin venskab. Eller prøve lidt humor. En taktik, der kan arbejde rigtig godt med venner, som har en følelse af mindreværd er at afvæbne deres giftige irettesættelser med den slags er enig med deres redegørelse. For eksempel:
  • Ven: "Åh, hvor på Jorden fik du den kjole fra det gør man ser frumpy?!" Du: "Oh yeah, jeg følte frumping det i aften, kan ikke have min mand tænker jeg flirter, mens han er væk!"
 4. 4
  Godkend venskab. Undgå at bebrejde og anklage, i stedet holde validering af venskab i alt, du siger, forklarer, hvor meget du sætter pris på din ven og dit venskab sammen, så det er klart, at det ikke handler om at smide, hvad der virkelig betyder noget.
 5. 5
  Holde diskussionen korte og til det punkt. Må ikke arbejdskraft det. Og altid afslutte samtalen positivt, uanset om det er lovende at gøre noget for din ven, eller arrangere at gøre noget sammen, eller blot fortælle dem, hvad en vidunderlig person, du tror de er.
  • Hvis din ven kaster en "raserianfald" eller argumenterer voldsomt med dig, høfligt lade dem vide, at du tager din orlov, og du vil fortsætte denne diskussion senere. Der er ikke behov for et argument over dine følelser.
 6. 6
  Tænk på, og så foreslå nogle gode veje frem for dit venskab. Hvis din ven har reageret positivt på dine bekymringer og er mindst villige til at give tingene en anden gå, kan det være nyttigt at have nogle idéer af ting, der kan hjælpe til at få dit venskab tilbage på sporet. Nogle ideer til at overveje, omfatter:
  • Et forbud mod omkring hinanden. Det siger sig selv, men hvis det har været et problem, er det bedst at have en griner om det og få det ud i det åbne som et tabu aktivitet.
  • En vilje og engagement til at tilbringe mere tid sammen, bare jer to, der deler en fælles interesse, at du både nyde.
  • At have en hemmelig signal at lade hinanden, når rådgivning og støtte krydser linjen til at være bossy, kritisere, eller nøjeregnende. Ved det første tegn på dette signal vil nogen af ​​jer kender det er tid til at sætte en stopper for, hvad adfærd er årsag til problemet.
  • Nå frem til en aftale om, at det er OK at beskæftige sig med rystelser, som de opstår i stedet lade misforståelser at gnave.
  • Deling af en gensidig værdsættelse plads. Det kunne være et foto bord, en online privat delt site, en ugentlig chat. Uanset hvad du beslutter dig for, at gøre plads til at fejre hinanden og hinandens resultater. Venner er tilhængere, ikke modstandere, og begge bør du føle dig sikker i at kommunikere dine gevinster og tab i livet.
 7. 7
  Gennemgå dit venskab. Efter at have dit hjerte-til-hjerte, overveje, hvordan dit venskab står nu.
  • Føles det de to af jer har nået en god forståelse, som hvis du har været igennem krigene, men nu du er stærkere for det?
  • Føler du, at din ven er klar til at være der for dig, så du kan være den bedste, du kan være, og du er villig til at gengælde et hundrede procent?

Skæring bånd med din ven

Denne sektion er velegnet, når du har nået en beslutning om, at det ikke er værd at forsøge at afvænning din venskab, eller når du har prøvet at gøre det, men din ven nægter at se kendsgerningerne i øjnene og har, ja, gjorde tingene værre ved tyder du beskylde dem eller bebrejder dem, og de flade direkte nægter at se deres egen forseelser.

 1. 1
  Genlæse gennem indikatorer for et giftigt personlighed som beskrevet i det første afsnit ovenfor. Vidste du finde dig selv at acceptere mange af de signaler? Fik listen oplyse din følelse af tab om dit venskab? Hvis ja, og hvis du føler, at det ikke er værd at prøve længere, er det tid til at klippe båndene.
 2. 2
  Frigør dig selv. Det er tid at acceptere, at du har vokset dette venskab, på samme måde, som du vokser andre aspekter af dit liv. Hvis du hører, at stemmen nogle mennesker nyder trav ud, at "du har bare misforstået at holde forsøger" og derefter ignorere det. Ved nu, er det klart, du allerede har prøvet mere end nok og din ven krydser linjen i overbærenhed, når han eller hun fortsætter med at manipulere, nedværdige eller sladder om dig. Det er lige så vigtigt som det er at vide, hvornår at holde forsøger, og på dette punkt er løsrive dig sund og i en fase af modning i dit liv.
 3. 3
  Slet deres detaljer fra dit liv. Fjern din ven fra Facebook, din mobiltelefon, din adressebog, etc. Dr. Ray Pahl, et venskab ekspert, forklarer, at alt for mange venner i dit liv kan være stressende og unfulfilling alligevel, så det er vigtigt at efterlade din skyld bort også.

Problemet med en ex-ven

Mens der skæres båndene og komme videre, er et sundt valg i en giftig venskab, hvad gør du, hvis du er stadig i de samme sociale eller arbejde kredse som din tidligere ven? Svaret er at være venlig, hjertelig og professionel i din fortsatte forbindelser med dem, alt imens bevare din distance.

 1. 1
  Vær venlig og hvor du ikke har noget valg, men at holde kommer i kontakt med en tidligere ven. Hvis du har skiltes måder med et giftigt ven, men du er stadig i hans eller hendes daglige cirkler til arbejde eller sociale grunde, er der ingen grund til at gøre den kolde obstruktionspolitik handling. Hold kommunikere i en venlig, omsorgsfuld måde, der stadig fastholder din distance. Sig "hej", når du ser din tidligere ven - det behøver ikke at være mere end det - men i det mindste holde hilsner civile og løbende. Anerkender din tidligere ven værd som menneske stadig spørgsmål. Dette kan være en hårfin balance, som du ikke ønsker at formidle den idé, at du stadig er venner.
 2. 2
  Må ikke nogensinde blive fanget sige et dårligt ord om din tidligere ven. Hvis nogen forsøger at trække dig på, dette blot sige "Ja, vi var venner engang, men det fungerede ikke. Hun er stadig en god person, vi bare ikke egnet som venner nu."
 3. 3
  Være høflig. Når dine veje krydser, hvis alt andet mislykkes dig, i det mindste smil. Hvis din ven ikke gengælde, så fortvivl ikke - bare holde gør dette og andre folk vil lægge mærke hvem der er den person med den chip på deres skulder.
 4. 4
  Hold samtaler kort og søde. Hvis du er i en situation, hvor du stadig nødt til at tale med hinanden, holde sig til simple ting og undskylde dig selv, så snart det er høfligt at gøre det. Hvis du har brug for at tale gennem ting at gøre med arbejde og finde dig selv uenig,, professionel og holde sig til kendsgerningerne.
 5. 5
  Sæt din indsats i de resterende venskaber. Dine rigtige venner er en kilde til støtte og re-energigivende. Stol på dem for at forbedre dit syn på venskab!

Tips

 • Hvis de siger noget betyder, fortælle dem, at du ikke kan lide det, og tilgive dem. Husk, at det er usandsynligt, at de bekymrer sig mindre, hvis du bærer nag, medmindre det tjener deres formål at holde dig i en kontrollerbar position. Må ikke lider unødig skade - nægter at lade det komme til dig.
 • Altid forsøge at se tingene fra begge dit synspunkt og din vens synspunkt.
 • Altid være ærlig med din ven.
 • Prøv at tænke på din giftig ven positivt. Prøv at tænke på dem som mennesker, der gør fejl.
 • For kvinder, siger Susan Shapiro Barash at der er 10 typer af venskaber mulige. Læs gennem disse at forsøge at identificere nogen af ​​de mere negative typer i dine venskaber, for at se, hvor nogle af dine udfordringer kunne ligge eller at identificere de sundere venskaber og til at være taknemmelig for den dejlige balance i dit liv:
  • Leader (hun altid regerer og forventer hendes synspunkter til at dominere)
  • Den Doormat (hun vil altid forvente at blive gik over, vil sige ja til noget)
  • Den offerpræsten (hun vil gøre noget for dig på hendes egen regning)
  • Den Misery Lover (hun ser det værste i alting, uden at fejle)
  • Brugeren (hun kan kun lide dig for hvad du kan give hende)
  • Intim Frenemies (hun foregiver hun kan lide dig igennem det smil, men hun er ved at sabotere dig på enhver måde, hun kan)
  • The Trophy Friend (hun kan lide dig, fordi på en eller anden måde, du giver, eller bekræfte status og magt, at hun er sulten efter)
  • Den Mirroring Friend (hun og du får sammen, fordi jeres liv og oplevelser er ens og delt)
  • Den Sharer (hun er åben, giver sig selv og er gratis med hendes følelser)
  • Den Autentiske Friend (hun giver, modtager, elsker dig for hvem du er, og hun er den virkelige deal bedste ven altid).
 • Hvor giftige er du som en ven? Shapiro anbefaler, at vi også se på vores egen adfærd her!