Wkadk

Hvordan til at klare med venner, der vender sig mod dig

Det er svært, når dine venner vende sig imod dig. Du vil ikke vide hvad de skal gøre i første omgang, eftersom de kan have været der i en meget lang periode i dit sociale liv. Nå, dette how-to guide, er her for at hjælpe.

Steps

Hvordan til at klare med venner, der vender sig mod dig. Ignorere dem og ikke lade en enkelt tåre kommer ud af dine øjne.
Hvordan til at klare med venner, der vender sig mod dig. Ignorere dem og ikke lade en enkelt tåre kommer ud af dine øjne.
 1. 1
  Ignorere dem og ikke lade en enkelt tåre kommer ud af dine øjne. De naturligvis ønsker at være ked, lad dem ikke tror, ​​at de har vundet.
 2. 2
  Fortæl dig selv, at du er bedre end dem vide, at dine rigtige venner ikke ville have dumpet dig / behandlede dig lide, at i første omgang vil hjælpe dig med at klare meget.
 3. 3
  Må ikke tilbageholde tilgivelse. Har de lede dig på? Vidste du gøre noget med dem, at du fortryder? Du bør ikke stille op med denne type behandling, men kan hjælpe med at helbrede ondt. Dette betyder ikke, du er nødt til at glemme selv.
 4. 4
  Må ikke overveje dem dine venner længere. Det kan føles virkelig dårlig, og du vil hade dig selv, men ikke falder til såre dig selv for noget, de gjorde mod dig.
 5. 5
  Ligeglad, hvis de kommer til fester og indbydende alle andre eller ej. Hvis du får en invitation, så det er fint, og du har et valg, om du virkelig ønsker at gå eller ej.
 6. 6
  Ellers meditere og tune dem alle ud.
 7. 7
  Bliv den større person. Hvis de spreder rygter om dig eller spilde alle dine hemmeligheder, ikke gengæld ved at gøre det samme. Forbliv rolige og modne. De vil være dem, der lignede de idioter, ikke dig.
 8. 8
  Giv dem en chance, men ikke mere end det. Hvis du virkelig tror, ​​de er ked af du ikke bør give dem den kolde skulder eller gøre et stort nummer ud af ingenting.

Tips

 • Lad ikke nogen komme til dig. Det er virkelig, virkelig svært at mestre, men du kan gøre det, hvis du virkelig har et stærkt ønske om at.
 • Hvis disse dårlige "venner" har din celle nummer, kan du blokere dem, så de ikke kan ringe eller tekst dig.
 • Sig goddag til én person hver morgen, én og kun én for én uge. Prøv at starte en samtale.
 • Find en anden. Få nye venner med denne enkle tip:
 • Nu, på den anden uge, tilføjer en anden person, men at sige goddag lejlighedsvis at den person, når du ser dem.
 • Du vil få bekendte, hvis ikke venner, på denne måde, der kunne endda blive rigtig gode venner. Derefter sidde ved dem på frokost.
 • Og så videre.
 • Hvis de ønsker at komme tilbage bede dem om at aldrig gøre det igen.
 • Ligegyldigt hvor meget de kan forstyrre dig efter et fald ud, lad dem ikke forstyrre dig ved at fortælle andre, at du forårsagede faldet ud (hvis dens et fald ud) bare gå med strømmen og handle, som om du are'nt generet så kan de ønsker at komme tilbage venner med dig efter at indse, at de bliver fjollet og at de er skyld ikke dig!

Advarsler

 • Vær forsigtig. Du ønsker ikke at vende alle off lige nu, medmindre de har gjort noget virkelig, virkelig dårlig.
 • Nogle mennesker kan være stædig. Han eller hun skal glemme alt om det før eller senere.