Wkadk

Sådan handle smart foran dine venner

Før du fortsætter, tænke over, hvorfor du ville have at fake at være smart for nogen. Især venner. Hvis du bare forsøger at imponere en midlertidig bekendtskab læs videre, men husk, hvis dine venner ikke kan lide dig for din virkelige selv er det tid til at finde nye. Mere-over, ville du være bedre stillet investere den tid, du ville sætte i at følge disse tips i at uddanne dig selv. Men husk, at du skal tænke kloge også.

Steps

Sådan handle smart foran dine venner. Tale med tillid og tale klart og med stolthed, men ikke indbildskhed (tror ikke du er mere værdifuldt end andre).
Sådan handle smart foran dine venner. Tale med tillid og tale klart og med stolthed, men ikke indbildskhed (tror ikke du er mere værdifuldt end andre).
 1. 1
  Tale med tillid og tale klart og med stolthed, men ikke indbildskhed (tror ikke du er mere værdifuldt end andre). For at gøre dette, skal klar, at du siger sande ting. Må din forskning og kun sige ting, du kender til at være korrekt. Folk lærer hurtigt, hvem de kan stole på, og hvem de ikke kan. Hvis du ofte sige ting, der viser sig at være usandt, vil dine ord begynder at bære mindre vægt over tid. Hvis dine venner taler om noget, du ikke ved ret meget om derefter bo stille og lytte. Må ikke være bange for at give en kort udtalelse til tider, men hvis du ikke ser velkommen til bare holde stille. Når du kommer hjem se op, hvad det er, at du ikke vidste om (se artikler, Wikis og blogs om det, eller læse bøger), og uddanne dig selv om det, indtil du har en meget klarere idé om, hvad dine venner talte om, og indtil du er meget sikker på du har nok viden til at give bare meninger og forslag om emnet. Bare dobbelttjekke og sørg for at det hele er korrekt!
 2. 2
  Lyt opmærksomt og vente på en chance for at føje til samtalen med noget relevant for emnet. Gør det ud af interesse, ikke hvis du forsøger at bevise noget socialt. Må ikke omstrejfende eller styre emnet, lad det flyde naturligt. Din opmærksomhed og bevidsthed om samtalen vil forbedre opfattelsen af ​​dem omkring dig.
 3. 3
  Tal om ting, der interesserer dig. Må ikke foregive at kunne lide noget i en trist forsøg på at passe ind, og undgå negative emner.
 4. 4
  Køb en synonymordbog, og bruge det regelmæssigt for at lære nye ord. Adjektiver og adverbier let kan udskiftes med bedre, stærkere, mere passende ord. Må ikke overdrive det selv, så prøv at holde det til én pr sætning.
 5. 5
  Abonner på ord om dagen hjemmesider. Også opbygge og øge dit ordforråd. Blot ved hjælp af et enkelt ord ikke gøre dig klog, men at forstå dens betydning og brug hjælper. Du kan høre en ordbog eller encyklopædi for virkelig at forstå etymologi af ord.
 6. 6
  At blive vidende, skal du være interesseret i at lære. Prøv og slippe dine dovne vaner. Notér ting, du gerne vil lære om, og ikke se på kun én kilde-mange fakta varierer, og det er vigtigt at forstå de forskellige syn på det. Det er her, lytning betaler sig. Hvis du ikke ved meget om et emne, er det så nemt som hopping på computeren og skrive emnet i Google, eller gå til et bibliotek og finde en bog om det, eller spørge nogen kyndige på emnet for deres syn på det. Være smart er ikke så meget om at kende, da det er at være villig til at lære, og at vide, hvor at lære.
 7. 7
  Be "i know". Læs avisen og se nyheder hver dag og nævner artikler til venner og kammerater, som du tror vil være interesseret. Må ikke nævne ting på ubekvemme tidspunkter, som i klassen, tests, eller mens en begivenhed der foregår, finde den rigtige hul til at bringe det op og gnist folks interesser. Være interessant med nyheder til dine venner og hvis de synes interesseret, holde på at fortælle dem mere. Bare sørg for at det hele er legit. Husk der er masser og masser af artikler liggende rundt på internettet venter på at blive læst. Der er normalt en sektion til at kommentere på de fleste moderne blogs, så du kan udtrykke din visningen efter observere artiklen og forske nævnte forhold derinde lidt at retfærdiggøre sig selv. Måske forfatteren vil svare og dele mere med dig. En god måde at opnå viden.
 8. 8
  Må ikke være sarkastisk. Løft dine øjenbryn som en hilsen eller som en anerkendelse af noget. Vittige udtryk værdiansættes, når det gøres godt. Lær off andre, der er god til at udtrykke vittige ting og forstå, hvad der er attraktivt, og hvad der ikke er attraktive om det. Sørg for at du stadig ærlig, men ikke spytte ud for meget.
 9. 9
  Tal tydeligt og undgå "um" s og stoppe med at bruge ordet "lignende" (især samtidig give en rapport), man kunne sige "aa-og" eller "bu-ut" for at holde gulvet. Det værste af alt kan sige "hvad jeg siger?" hvert andet ord. Træk vejret dybt i stedet for at fylde rummet med en ubrugelig ", som jeg sagde."
 10. 10
  Sid i et rum fuld af venner. Bare sidde og være meget stille, hvis dette ikke er den måde, du normalt handle. Være en stille person, det meste af tiden, men undertiden nikke og smile bevidst, så du ikke synes uvidende. Dette kan få dem til at tro, at du observerer (eller drilleri) dem, og de kan handle anderledes. Dette kan gøre dem føler selvbevidst, så prøv ikke at få folk til at føle sig utilpas for meget, eller du kan risikere at miste dine venner.
 11. 11
  Lær citater anvendes af kendte mennesker og bruge dem i situationer, der kræver dem. Vær sikker på at lade dine venner vide, der sagde, at (men ikke for hurtigt), så de vil tænke tanken og tænke dybere ved at kende den person, der sagde det. Dette kan gøre historie og endda aktuelle begivenheder mere provokerende.
 12. 12
  Brug "store" ord som uddannede mennesker bør, men ikke unødigt. Ved hjælp af en synonymordbog at se op synonymer for "store" og derefter spytte dem ud en gang eller to gange, når du husker dem ikke hjælpe dig. Men konsekvent at benytte de mere specialiserede ord med jævne mellemrum, enten i den ene samtale eller bare generelt viser, at du ved hvad du taler om.
 13. 13
  Relatere situationer eller folks personligheder til historiske begivenheder / mennesker. Start en beskrivelse, som "Se, det er derfor Tolkien tog til Oxford, han først blev en filolog" og derefter halvvejs gennem din sætning siger, ".. pyt, det er ikke vigtigt. Du skal bare mindede mig om det". Derefter grine og sige "Just kidding!"
 14. 14
  Vær forsigtig med at vise følelser af mindreværd, hvilket betyder en person, der "sulter for opmærksomhed" eller "tigger om komplimenter." Nogle mennesker kan sige: "Du har et kompleks!" Men, kan du "slippe af" et mindreværdskompleks og sejle på at være så smart som nogensinde. Ikke alle kan være over gennemsnittet, men du kan prøve!

Tips

 • Det er bedre at være stille og tænkte en enkel fjols end at åbne munden og fjerne enhver tvivl. Brug stilhed til din fordel, folk vil undre sig, hvad du tænker.
 • Hvis folk bemærkning om, at noget, du sagde, var nørdet eller "hvorfor har du det?" Har en sans for humor om det, og sige "Jeg er bare have nogle sjove forsøger at bruge viden!" og grine det off... Må ikke blive frustreret, da der vil være at vise du er opfarende og ikke kan styre din vrede, og dermed gøre dig ser umoden. Umodne mennesker er normalt ikke vises som smart.
 • Faktisk lære. Tag interesse i processen med at finde ud af om i verden, og dele (med ydmyghed - ingen kender det hele), hvad du finder interessant. Spørg folk om deres egne mentale rejser med interesse. Vær villig til at blive undervist. Være lidenskabelig omkring idéer.
 • Intelligens er som et dyrt ur:. Du behøver ikke tage den ud at læse tid til alle, du tager det ud, hvis spurgt Det er også fint, hvis oplysningerne er virkelig nyttigt eller nyttige.
 • Vær ikke bange for at indrømme fejl, når du kan være forkert. Hvis nogen ringer til dig på det, og de er uigendriveligt ret medgive, og hurtigt skifte emne. Eller bruger humor til at afdramatisere situationen, at indrømme, at du har endnu til at afslutte studere den smule viden.
 • Hvis udfordret af en person, der ved, hvad de taler om, snarere enige om, at de har et interessant perspektiv, og at du sætter pris på oplysningerne. Enig eller uenig.
 • Sige et par ord på fransk, hvis du ved nok ikke at være indbildsk. Tal med sofistikerede ord tale om dybe emner, men vigtigst af alt, have det sjovt at være derude med nogen beklagelse.
 • Være yndefuld. Ingen kan lide en know-it-all, der praler eller fungerer som "Jeg er bedre og klogere end dig!" Fungerende eller blive klogere gør dig ikke bedre end resten af ​​crowd så vær ydmyg over det.
 • Når nogen spørgsmål, du er det ofte meget høflig til at stille spørgsmål til dem til gengæld. Dette kan hjælpe dig starte spændende samtaler og få venner, du aldrig vil glemme. Det kan være enten sjovt eller irriterende så vær forsigtig med, hvordan du gør det.

Advarsler

 • Husk, at du ikke kan faktisk vinde rigtige venskaber ved at handle intelligent, men blot bekendte, der beundrer facaden, du får vist. Fast involvere åbenhed, tillid, sårbarhed og sandheder.
 • Vær forsigtig, hvis du bruger den "store ord" trick ellers kan du risikere at lyde dum, hvis du bruger ordet forkert. Sørg for at du ved præcis, hvad ordet betyder, og hvordan man bruger det, fx, ikke giver et intransitivt verbum et direkte objekt: -. "Han bukkede sygdommen" Wrong Korrekt - "Han bukkede under for sygdommen." (Brug af "til" gør det en indirekte objekt, som er højre.) Bland ikke et ord op med et andet tilsvarende klingende ord enten.
 • Må ikke gøre op fakta - og hvis du gør det ved et uheld, så prøv at dække det op ved at sige noget lignende, "Jeg læste det for evigt siden i et magasin," "Jeg så det på History Channel", "Åh, så Jeg tror, ​​at han / hun / forfatter / TV studievært tog fejl, "(Må ikke sige, hvem han / hun er.), eller noget andet lige så vage.
 • Brug ikke slang eller handler immaturely. Umodenhed kan vises ved at ignorere vigtige ting eller lade små ting ked af dig, så hold en positiv og acceptere (ikke ignorere) attitude.
 • Må ikke prale om ting, du har, at andre, og hvis du i det mindste dele dem. Folk kan prale på bestemte måder om sig selv uden at være offensiv - så lyt og lær at læse dem fra dette. Hvis det er bare for show, kan det indikere en "mangel på tillid."
 • Den smarteste mennesker er dem, der ikke forsøger at handle smart! Hvis du prøver for hårdt og ofte for at handle smart, vil du komme ud som uvidende og uvirkeligt. Tænk ikke handle intelligent, bare prøv at tilføje hvad du kender til samtaler.
 • Watch out for folk, der kunne fange dig i din handling. Hold læring og du rent faktisk vil være smart stedet for at handle.