Wkadk

Hvordan til at være boheme

En Bohemian er en person, der bor og virker ved et andet sæt af konventionelle regler og praksis end den gennemsnitlige person. Ordet fremkalder romance af en vandringsmand liv. For alle de noncomformists der ikke er mere attraktiv måde at udtrykke det indre liv end gennem tøj.

Steps

Hvordan til at være boheme. Lyt til musik, læse bøger, se film osv.
Hvordan til at være boheme. Lyt til musik, læse bøger, se film osv.
 1. 1
  Skabe kunst. Hvis det betyder at holde op din dag job og flytter ind i en lille lejlighed fyldt med maling, gør det. Bohemians holde skabelsen af ​​kunst over alle andre sysler. Men bruge god dømmekraft. Må ikke gå slutte dit job, hvis du ikke har andre former for finansiel stabilitet.
 2. 2
  Lyt til musik, læse bøger, se film osv. At du kan lide. Gør følgende uden skam. Hvad du kan lide og ikke er en del af din individuelle personlighed, hvorfor skjule det? Boheme handler om at afvise konventioner, hvis de går imod, hvad personligt inspirerer dig.
 3. 3
  Udfordre hvad du og andre mener. Hvis du er vokset op med en vis trossystem (religion, politisk overbevisning, etc.) så spørg dig selv hvorfor du mener dette. Tror du virkelig mener dette, eller er det bare en vane?
 4. 4
  Bliv underrettet om andre livsstil og synspunkter. Hvis der er et aspekt, du beundrer, indarbejde det i dit eget liv. Dette kaldes 'shop cart synspunkter'. Du behøver ikke at være enig med alt fra en bestemt ideologi.
 5. 5
  Udtryk dig på en eller anden kunstnerisk måde. Det kan ikke naturligt være din forte, men alle har en vis kreativitet. Kunst, musik, skrivning, osv. hvad der virker. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke er en vidunderbarn i dit valgte kunstneriske stikkontakt. Enhver skibsfører startede et sted og ingen har til at se dit geni, hvis du ikke vil have dem til. Hvad én person kalder udstrygninger af maling anden opkald kunst, så det er alle, hvad du tror.
 6. 6
  Spørgsmål myndighed (inden for rimelighedens grænser) - politikere, forældre, skole eller arbejde myndighed, og selv de populære trendsættere, de alle fortælle dig, hvad du skal gøre på en eller anden måde. Spørg dig selv: Hvad er de virkelig spørger dig, hvad deres motiver, årsager, er der nogen værdi i deres anmodning? Svaret på disse bør fortælle dig, om du selv skal betale opmærksomhed. Men med myndighed tal, bør du altid være respektfulde og bruge logik, når du sætter spørgsmålstegn ved dem.
 7. 7
  Lev for øjeblikket. Husk også, at hvis noget går galt, ikke stress og flipper ud. Bare lad det flow og roligt forsøge at løse problemet. Prøv at leve uden beklager og hvis du tænker, at du virkelig nødt til at gøre noget som at nå ud til en person, så gør det!

Tøj og påklædning

 1. 1
  Boheme stil er lige så meget om komfort som selvudfoldelse. Generelt bør tøj ikke være stramt, og de anvendte stoffer skal give din hud til at "ånde". Dit tøj skal være støbt til din livsstil, ikke omvendt: med andre ord, ikke bære noget, der hindrer bevægelse og at du finde på at være ubehageligt. Den eneste undtagelse til denne regel er aftenkjole.
 2. 2
  Stoffet er det vigtigste element i boheme tøj. Vælg naturlige materialer såsom bomuld, gaze, uld og læder. Grov pelse, såsom vaskebjørn pels, er smukke tilføjelser til en bøhmisk look. Dog kan en detalje i syntetiske eller laklæder tilføjer et interessant strejf af ironi og originalitet til et outfit.
 3. 3
  Vid, at det er din krop. Bohemian dressers nyder dekoration. Kig efter broderede stykker - især bonde bluser - fringing og beading. Må ikke være bange for at fløjls på smykkerne. Husk imidlertid, hvor hvert stykke vedrører de andre, er hvert stykke er strengt nødvendigt? Hvis smykkerne ikke er dine ting, friske blomster er dejlige tilbehør. Hvis du vil have piercinger eller tatoveringer - go for it. Men med tatoveringer, ikke haste for meget ind på at få en, fordi det vil være med dig for resten af ​​dit liv.
 4. 4
  Undersøg hvordan dit tøj bevæger før du går ud. Bevægelsen af ​​en boheme tøj - især en bøhmisk dress - bør være flydende og yndefuld. Der bør være en følelse af frihed. Også tage tid at bemærke, hvordan du 'sound': Hvad støj gør dine smykker gøre, når du bevæger dig?
 5. 5
  Husk, at når de fleste mennesker tænker på boheme stil, lyse farver og grafiske prints kommer til at tænke. Men mens disse mest sikkert tilføje en sigøjner luft, kan en enklere bøhmiske udseende opnås ved hjælp af dramatiske én tone poster. Det er snittet og stof, der først og fremmest skabe en bøhmisk følelse.
 6. 6
  Bohemian stil betyder ikke over-gør det. Som med alle andre stilarter, redigere dit look hensynsløst. Aldrig bære et stykke, der ikke er helt nødvendig for at det udseende, du forsøger at projicere. Ofte de mest succesfulde bøhmiske stilarter er, på deres måde, de reneste og mest enkle.
 7. 7
  Mould dit tøj til din personlighed og humør. Lad ikke nogen, ikke engang mig diktere din egen personlige dress code. Hvis din stil betyder at være Bohemian én dag og minimalistiske den næste - gøre det! Kun være tro mod dig selv og bange for at udtrykke, hvad der er inde i dig. Det er et element af oprigtighed, der gør den bøhmiske udseende, så dejlige.

Tips

 • Prøv shopping på etniske / vintage butikker eller loppe-markeder, hvis du søger at skabe en virkelig Bohemian stil. Hvis du skal købe stormagasin eller endda designer Bohemian stykker, kigge efter emner med originalitet. Styre væk fra popsmart, cliche stykker.
 • Glem ikke, at dit hår og makeup skal være i-føring med dit tøj. Både løst hår og indviklede fletninger er smukke, ligesom en no-makeup look og dramatiske katte-eyeliner med røde læber er lige så dejlige.
 • Døm ikke andre mennesker på grund af race, seksuel orientering, køn, religion eller noget andet, før du kommer til at kende dem. Se dem som en person først.
 • Experiement, forsøg, eksperiment. Og aldrig skabe et outfit uden kærlighed.
 • En Bohemian praksis er at matche din duft til dit humør. Patchouli, sandeltræ, orange blomstre er et par af de mange varemærker bøhmiske dufte.
 • Kast i en overraskelse. Tænk på det stereotype billede af bøhmiske og derefter smide i noget uventet - også selvom det bryder alle Bohemian regler for påklædning. Bare sørg for at holde sjælen af ​​outfit Bohemian.
 • For at få en bedre forståelse af det bohemeliv, overveje at læse La Boheme og ser den musikalske RENT. Det er virkelig vil give en mere dybtgående forståelse til, hvad søger efter Bohemia virkelig er.

Advarsler

 • Venner eller kammerater kan svækkes på grund af denne ændring, men rigtige venner acceptere dig for dig. Cliche, ja, men det er sandt, folk er jaloux, at du er stærk nok til at være dig selv. Hemmeligt de beundrer og respekterer dig, og hvis de ikke gør det, vil du virkelig ønsker at slags person godkendelse?
 • Forældre kan blive berørt. Brug intellekt, ikke følelser, for at forklare dine synspunkter. Hvis de kan se, at du har tænkt over det og brugt din rationale, de er mindre tilbøjelige til at synes, det er en "teenage fase".