Wkadk

Sådan at klæde sig som en tresserne hippie pige


Husk tresserne tøj afspejlede en self-made stil, der omfattede jordagtige stilarter såsom Native eller afrikanske europæisk look. Bell bund jeans blev begunstiget af begge køn og psykedeliske farver var alle de vrede. For ekstra flare og farve begge køn lærte at skjorter og andet tilbehør. Mænd iført langt hår og kvinder valgte at gå braless. Tresserne hippier var omkring frihed og spørgende myndighed.

Steps

Sådan at klæde sig som en tresserne hippie pige. Gøre en smule forskning, så du ved, ideerne bag hippiebevægelsen.
Sådan at klæde sig som en tresserne hippie pige. Gøre en smule forskning, så du ved, ideerne bag hippiebevægelsen.
 1. 1
  Gøre en smule forskning, så du ved, ideerne bag hippiebevægelsen. Det blev drevet af en ønsker for fred og tøjet afspejlede ideen om fred mellem andres og miljø. Tjek nogle gamle billeder fra Woodstock Music and Arts Festival i 1969. Også tjekke nogle af de "muser 'fra 1960'erne, piger, rockstjerner ikke kunne leve uden, herunder Marianne Faithfull (som var med Mick Jagger fra Rolling Stones), Pattie Boyd (som var med George Harrison af Beatles og Eric Clapton) og Anita Pallenberg (som var med Keith Richards og Brian Jones fra The Rolling Stones).
 2. 2
  Hår: at opnå det perfekte hippie hår, vaske det, køre en smule produkt gennem og ødelægge det for at få den "Jeg vågnede op og var for travlt med at gøre en Sun Salutation at gøre mit hår" look. Derefter kan du enten bare lade den (a la Sienna Miller og Kate Moss), eller du kan binde en paisley eller psykedelisk mønstret tørklæde omkring det, fletning små sektioner eller sætte det op i en løs bolle. Du kan virkelig gøre noget med det, så længe dets lange og rodet.
 3. 3
  Make up: de fleste hippier aldrig gider med make up (de var alle nok for stenet til at tænke over det - det betyder, at du skal være for). Hvis du kan lide at spille op dine øjne, skal du bruge en sort kohl blyant til line dem (brug blyant, fordi i løbet af dagen, vil det tvære lidt at give en smuk look ved nattetid), og tre lag mascara. (Du bør altid bruge tre lag, en til at krølle, én at blive tykkere, og derefter en mere for held og lykke). Men hvis du ønsker at gå til en mere rocker hippie look (ja, hippier er imod make-up, men en masse piger i slutningen af ​​60'erne gjorde dette) bruge en grå-ish sort øjenskygge på dine øjenlåg, en kohl blyant eller flydende liner over den øverste vipper og et par lag mascara på både top og bund vipper. Hvis du kan lide at spille op dine læber, bare en smule mascara med en læbe farve, der passer til din egen farve bør være fint. Brug ikke for meget foundation, som du så bare vil ligne en weekend hippie (en person, der kun lader deres hår ned i weekenderne og hele ugen har en komplet to-tommers ansigt make up).
 4. 4
  Tops: for på toppen, flagrende bluser og skjorter prøve, en simpel 70 stil løs hvid skjorte med en frynsede vest ser så Sienna Miller, men også meget Anita Pallenberg. Prøv at købe nogle vintage mønstrede skjorter eller stof til at gøre ind shirts. Altid kigge i din lokale markeder, men gå til andre på den anden side af byen. Jeg har fundet en sort silke Biba skjorte og en kanin pels og ruskind bombefly jakke, begge under 25€. Prøv at mikse og matche teksturer af tekstiler, ruskind med silke, knust fløjl med læder og så videre. I tresserne de ikke ligeglad med, om det matchede så længe det var "Derude, mand! '
 5. 5
  Bottoms: blussede jeans er en kliché for tresserne hippie, men gå der, hvis du skal. Prøv fløjlsbukser eller fløjl for bukser. Jeg ved, at min far havde et par høje højtaljede lilla fløjlsbukser i 1969, sige, hvad du vil, men jeg ville bære dem i dag! Hvis du ønsker at gå til denim, prøv falmet blå, (ligesom farven på dem Sass og bides, der var populær omkring 7 år siden eller deromkring). Gå efter bukser med farver, du ikke ofte ser, grønne, lilla, rød endda gul er alle meget cool. Sy jeans med Sixties logoer såsom Peace Symbol. Hvis du ikke kan lide at bære bukser, så lang, farverige, strømmende bonde eller kosteskaft skørter var også meget populære.
 6. 6
  Kjoler: Gå efter sjov kjoler, dem, som du ville føle sig godt tilpas i går til en musikfestival. Alle i 1960 var besat med musik og det var her den musikfestival blev født, var der Monterey Pop, Woodstock, Isle of Wight, og meget mere. Prøv for hækling og blomstrede kjoler. Længden er ikke strengt. Maxi kjoler lavet deres første strejftog i ung mode i tresserne, som gjorde miniskørter, så gå med enten afhængigt af hvad du vil.
 7. 7
  Sko: læder sandaler var alle de vrede, som var gearet lædersko og flade støvler til vinter. Cowboy støvler var populære. Prøv og få nogle vintage dem. Mine er fra Missouri i 1960'erne!
 8. 8
  Over the top: kilde markeder og vintage butikker i 60 s frakker og jakker. Fur var overalt i tresserne, da den yngre generation pludselig havde det inden for rækkevidde. Af erfaring kan jeg fortælle dig, intet holder dig varmere. Kanin er meget, meget blød, men er også forpligtet til at 'moult' efter fyrre år, mink er ikke så blød som kanin, men er meget høj klasse, kan være lidt dyrere, ræv er næsten i mellem to og er sandsynligvis vil til at koste dig. Hvis du ikke kan lide pels eller læder, holde sig til lavet menneskeskabte. Velvet og knust fløjl var enorm i tresserne, som var vinyl. Må ikke se ned på næsen på vinyl, det kan være meget cool i form af maroon blazer hænger i min garderobe, men vælger vinyl forsigtigt, ikke går for sort, det bare ser ud som du var for billigt at købe læder.
 9. 9
  Tilbehør: masser og masser! Gå efter tørklæder i prints og dristige farver, bare et langt stykke farvet fløjl ser godt (jeg fortalte dig velvet var store!) Tie flettede læder fletninger omkring dit håndled og hår. Må ikke gå for meget smykker eller du vil ligne lidt af en try-hard rige hippie. Hvis du kommer til at bære smykker, noget ud af det. Må ikke bare bære en stak af tynde guldarmbånd på én håndled, gå til en forskønnet farverige juvelbesatte én, at folk vil stille spørgsmål om det. Glem ikke kærlighed perler eller Peace Symbol smykker enten. Begge var tres chic til den ultimative tresserne Hippie look.

Tips

 • Kom i stemning, lytte til nogle gode musik fra tresserne, jeg taler Jefferson Airplane, The Rolling Stones, The Beatles, Jimi Hendrix, Crosby, Stills & Nash, dørene, Joni Mitchell, Bob Dylan, Joan Baez, den listen fortsætter. Spørg dine forældre, hvad de lyttede til, tro mig, så det ikke cool at diss dine forældre, når det kommer til tresserne, blev de sandsynligvis virkelig hip da!
 • Stick up billeder af dine yndlings Sixties berømtheder. For eksempel har billeder af Anita Pallenberg overalt - nu var hun en person at se op til (fashion-wise det er, hvis du har gjort din forskning).
 • For mere inspiration, drej til traditionel indisk, tibetansk og Native europæisk kultur. Dette gælder for tøj, musik og endda mad og medicin! Det er, hvor de oprindelige hippier fik deres inspiration fra!
 • Brænde nogle æteriske olier og gøre dit værelse lugter godt. Hvis du er i et sted, der dufter godt, så vil du føle sig godt og slappe af, perfekte hippie / Sixties sindsstemning.
 • For parter, farvede tørklæder drapere over dine lamper til at give stedet en groovy fornemmelse (et begreb elsket af Keith Richards), bare sørg for at de ikke bliver for varmt, behøver du ikke ønsker en brandfare på hænderne.
 • Have det sjovt! Hippie kyllinger aldrig knallert omkring, fordi de lige har slået op med deres kæreste, eller fordi de havde en "fed dag" og ikke kunne passe ind i deres foretrukne smaragdgrønne fløjl nødblus, de simple gik ud og mødte nye drenge og sætte deres foretrukne hæklet kjole på i stedet!
 • Nu, at du ligner en groovy moderne hippie prøv dette: