Wkadk

Hvordan at være en cool hippie

Du kan lide hippier, hva '? Nå, dette er ikke for alle, så hvis du ikke er lidt hippie lige nu, så er dette måske ikke virker for dig. Men hvis du blot ønsker at læse dette for dælen af ​​det, og derefter gå videre.

Steps

Hvordan at være en cool hippie. Prøv at være morsom og alvorlig på samme tid.
Hvordan at være en cool hippie. Prøv at være morsom og alvorlig på samme tid.
 1. 1
  Prøv at være morsom og alvorlig på samme tid.
 2. 2
  Elsk din land kritisere Deres regering.
 3. 3
  Prøv at være rolig og fattet. Det kan være svært for nogle.
 4. 4
  Det er OK at lide folks handlinger, bare dem som person.
 5. 5
  Grine en masse.
 6. 6
  Være! Lyt til hvad du vil, bære tøj, der appellerer til dig. Ingen andre skal fortælle dig, hvad du skal lide, og hvis de gør (som de vil) ikke til dem, hvis de er den slags person, der prøver at såre folk, bør du ikke tage deres råd meget mindre kritik alvorligt. Men det er ikke nødvendigt at prale om din forskelle, bare et eksempel.
 7. 7
  Advocate kærlighed i modsætning til hade - fred som modsætning til krig - selvudfoldelse i modsætning til hæmning.
 8. 8
  Giv freden en chance!
 9. 9
  Gør gratis. Vær villig til at hjælpe andre til gratis - eller tage det ud i handel eller bytte. Den hippie undergruppe kendt som den mener, at i sidste ende penge vil blive afskaffet, at alt arbejde vil blive udført gratis eller handel.
 10. 10
  Gør alle dine.
 11. 11
  Alle er din ven nu som, så gør folk, der hader verden dine meget fjerne venner.
 12. 12
  Lad ikke noget bug (gider) dig eller bringe dig ned.
 13. 13
  Det er ikke nødvendigt at bruge ord som solid, groovy, grave, osv., Men hvis du ønsker at, finde en guide til 60'erne slang som The Hip Pocket Book.
 14. 14
  Nogle populære hippie læsestof omfatter Siddhartha af Hesse, Ringenes Herre, som Tolkien og skrifter Mahatma Gandhi og John Lennon. Dog bør du vælge den læsestof, du foretrækker. Samme med dine musikalske valg.
 15. 15
  Bær en cool pandebånd.

Tips

 • Lad din indre skønhed skinne!
 • Afvis alle stereotyper. Tie-dye? Ikke obligatorisk. Drugs? Et personligt valg. Mange hippier i 60'erne følte at en naturlig kost (især vegetarisme), meditere og forblive sund var nøglerne til en »naturlig høj«. Ægte hippier trodser alle regler og regulativer. I virkeligheden, hvis du blot følge instruktioner som disse at være en hippie, i stedet for at bruge dem som bare hints at inspirere dig på din egen vej du ikke er en hippie endnu.
 • Være oprørske og flow imod strømmen.
 • Hippie mode omfatter tie-dye, hamp smykker, fred symboler og rasta.
 • Cool arrangementer, hvor du kan møde andre mennesker, der er hippier omfatte brændende mand, regnbue festivaler og koncerter som Phish og udbredt panik.

Advarsler

 • Hvis du vælger at tage stoffer, husk at dine oplevelser kan være dårligt, hvis du ikke ved hvad du laver - spørg dig selv, om dette er hvad du virkelig ønsker, og hvis ja, information samles, for eksempel fra et site som erowid. org
 • Husk, du vokser op at vide, hvad du vil, hvad du vil, hvem du er, og hvem du ønsker at sparke med ro.
 • Husk, at det ikke er nødvendigt at tage stoffer, bare fordi du er en hippie.