Wkadk

Sådan får boheme stil

I modeverdenen, refererer boheme eller boho, til AA sindstilstand hensyn mode, der er individuel, romantisk og frisindet. Denne stil kaldes ofte hippie-chic, eller endda hobo-chic. Adskillige kvinder, der har haft indflydelse på boheme stil i de seneste år er Sienna Miller, Kate Moss og Ashley og Mary-Kate Olsen. Følg denne vejledning for at opnå personlig boheme stil!

Steps

Sådan får boheme stil. Undersøgelse fashion-forward ikoner.
Sådan får boheme stil. Undersøgelse fashion-forward ikoner.
 1. 1
  Undersøgelse fashion-forward ikoner. De behøver ikke nødvendigvis at være boheme omfavnere, men mere end sandsynligt, har enhver kvinde, der betragtes som et modeikon ikke komme dertil ved at følge flokken. Selv en person med en mere raffineret og lady-agtig stil, såsom Audrey Hepburn fulgte hendes egen smag og ingen else's-dette er hovedsagelig en boheme outlook på stil. Fortære modeblade, og forsøge at finde hvad sætter de piger, der anses fashionable bortset fra mennesker, du ser hver dag. Start med at udvikle din egen måde at se på mode.
 2. 2
  Gør som du vil. Boho-chic betyder ikke bare flowy bonde nederdele og flip flops, og messenger tasker. Et vigtigt aspekt af boheme stil er individualitet, hvilket betyder, omfavner din egen personlighed og udtrykke det gennem din mode valg. Du må ikke kender nogen, der rent faktisk bærer flagrende lagdelte nederdele, men hvis du elsker at, så er alt der betyder noget. Bohemian stil kan beskrives som en trend med visse ser at følge, men det er virkelig alt om at følge dine egne inspirationer.
 3. 3
  Bland det op. Lær at parre stykker af din garderobe sammen. Kvinder har ofte matche alting perfekt sammen, men hvis du er opmærksom på mode greats såsom Kate Moss, Chloe Sevigny, Mischa Barton, Sienna Miller, The Olsens og andre ikoner, du kan se, at ved at bruge din fantasi, så meget mere liv kan blive tilføjet til din garderobe. Har du en frilly hvid skift kjole, du elsker? Prøv at kombinere den med en brun sjal og oliventræer lejligheder, eller en rød trench coat, sorte strømpebukser og en vintage turkis bælte. Mulighederne er virkelig uendelige.
 4. 4
  Accessorize. I en verden af ​​boho-chic er ekstrem opmærksomhed på detaljer. Fra lange og lagdelte halskæder, baretter og tørklæder, bælter, mokkasiner, cowboystøvler, leggings, ballerina flats, platform sko og pailletbesatte veste, handler det om de små ting. Forskellen mellem en person enkel og en person med en boheme sans for stil er i tilbehør.
  • En almindelig kvinde, med lidt smag i mode (udover foretrækker moderne trends), tage måske en hvid oxford bluse og parre den med det åbenlyse sort blyant nederdel, sort patent pumper og hvis hun er virkelig vovemod, en rød læder håndtaske. Dette er en stor og klassisk - Dog:
  • En kvinde med en boheme holdning ville ankomme på samme klassiske look ved at bære den samme bluse under en sort 1920'erne stil shift kjole, tilføjer sorte strømpebukser og ankel støvler og et hår tilbehør, såsom en rød strik baret eller et cluster klip af ædelstene; og så vidt håndtasken går, mulighederne er uendelige.

Tips

 • Fashion i almindelighed om at finde ud af, hvem du er og hvad du vil. Så eksperimentere! Hvor er det sjove i mode, hvis du ikke tillader dig selv at tage risici?
 • Have det sjovt. Hvis du følger i takt med din egen tromme (fashion-wise), er det næsten sikkert, at nogle fejl vil ske, det er, medmindre du holder dig til stort set de samme ting hele tiden, hvilket er helt i modstrid med boheme sindstilstand.
 • Vær dristig! Match en bøjle, en kasket eller en hue.

Advarsler

 • Du er velkommen til at udtrykke dig på nogen måde, du vil, men alt for mange forskellige mønstre eller dristige farver kunne se skøre og overlade det forkerte indtryk på folk.
 • Der er fare for at sammensætte en mode katastrofe.
 • Der er en tynd linje, der sætter nogle fashion-forward tænkere på bedst klædte liste, og andre i det Hvad var de tænker? Kategori.

Ting du behøver

 • Sparsommelighed butikker mode
 • Loppemarkeder mode
 • Magasiner: Vogue, Harpers Bazaar, Elle og Nylon