Wkadk

Hvordan at være en hippie som en teenager

Du er for ung til at køre en VW bus. For ung til at rejse alene til lider nationer. Hvad kan du gøre som en teenager? Jeg vil vise dig! Slå op de spørgsmål, der er nævnt i denne artikel, før du dømmer dem.

Steps

Hvordan at være en hippie som en teenager. Acquire ordentlig påklædning.
Hvordan at være en hippie som en teenager. Acquire ordentlig påklædning.
 1. 1
  Acquire ordentlig påklædning. Du skal eje mindst 3 artikler i tie-farvet tøj, 5 band shirts, 1 par klokke bunde, og hvis du er en pige, 3 lange, flagrende nederdele. Men dette er blot et forslag, og du kan klæde som du vil. Du kan finde disse børsnoterede tøj på en vintage eller brugt tøj butik. Prøv lokale butikker! Også ikke kun bære sort (du kan bære sort, hvis du i det), skal du ikke være bange for at bære farver! Udtryk dig selv! Dybest set er en hippie, du har brug for at erhverve look. Ingen vil vide, du er en hippie, hvis du ikke klæde sig som en! Vi bør alle ønsker at se naturlig og smuk! Toe sko er en god mulighed som et alternativ til sandaler eller bare fødder.
 2. 2
  Tænk på dit hår. Både piger og drenge skal vokse deres hår så længe som muligt. Piger kan få et kort "nisse" haircut, da det er ud af konventionen. Vask dit hår er god, men bruger en naturlig shampoo. Nogle piger finder langt hår på drenge brutto, men nogle andre mener, at lange, rene hår på drenge er en chick magnet! Også for drenge, vokser en skæg, når du er gammel nok. Helst så længe dit hår. Desværre er nogle gymnasier ikke tillader facial hår, men skolerne normalt ikke bemærker, hvis du har 3-6 dage gamle skægstubbe.
 3. 3
  Stand up for dyr. Go vegetar, eller bedre endnu, veganer! Protest til at bære pels og læder og aldrig jage. Donere penge til gode velgørende såsom fonden for Animals. Dyrene behandles forfærdeligt, og vi bør redde dem.
 4. 4
  Stå op for miljøet. er et must. Organiser et genbrugsprogram på din skole. Opfordre dine forældre til at købe fluorescerende pærer. Spis økologiske fødevarer. Protest til skovrydning og global opvarmning. Du bør også gøre nogle udendørs aktiviteter som vandreture eller klatring at værdsætte miljøet.
 5. 5
  Lyt til hippie bands. Det omfatter, men er ikke begrænset til, The Beatles, Canned Heat, Rolling Stones, Phish, Led Zeppelin, The Who, Bob Dylan * (meget vigtigt), Joan Baez, Grateful Dead, The Black Angels, The Mamas and the Papas, Edward Sharpe og Magnetic Zeros *, Jefferson Airplane, Country Joe McDonald, Crosby, Stills, Nash og Young *, Jimi Hendrix, Carole King, Bob Marley, Phil Ochs, Janis Joplin, creme, Hot Tuna, The Doors, The Yardbirds, Eric Clapton, The Allman Brothers Band, Hawkwind, Emerson, Lake & Palmer, The Eagles, Arlo Guthrie, The Band, van der Graaf generatorer, Camel, Trafik, etc. Joni Mitchell er også godt, især hendes album Ladies af Canyon og blå. * = Stadig rundt og rokke i dag!
 6. 6
  Ikke elsker dit land, elsker din verden, og hader dit regering. De samle hundreder af milliarder af dollars ind i en blodig krig! Er det rigtigt? NEJ!
 7. 7
  Vælg din mening om narkotika. I 1960'erne var narkotika en stor del af hippie kulturen. Du behøver ikke bogstaveligt talt at sige, "Jeg vil / ikke vil gøre medicin til hele mit liv." lige nu, men fordi narkotika er forbundet med hippier i almindelighed, er du nødt til at vælge på det tidspunkt, om du gør eller ikke ønsker at tage dem. Du behøver ikke at tage stoffer for at være frisindet, bare tænke dybt, læse en masse bøger, der giver forskellige filosofier og ideer (Hermann Hesse bøger var en favorit med 60'erne hippier) og tale med forskellige påståelige venner, der vil hjælpe du tror på en måde meget lig hvordan du ville, hvis du brugte psykedeliske stoffer. Husk, at mange hippier foretrækker en "naturlig høj", som du kan opnå i alle mulige måder fra meditation til backpacking.
 8. 8
  Hvad du virkelig SKAL gøre for at være en hippie være der nogensinde du ønsker at være! Må ikke gider med, hvad andre mennesker tænker. Medmindre de godkender din livsstil. Gå barfodet eller iført sandaler overalt, der er meget hippie. Og gør din og omgivelser ser hippie.Peace tegn er hippie også.
 9. 9
  Hele pointen hippier er frie mennesker. Disse retningslinjer er, hvad du har brug for virkelig at blive og forskønne din hippie livsstil, men hippier, husk, er tegn for frihed. Du behøver ikke at følge reglerne! Folk kan kalde dig en filthy hippie-bare husk du er ikke alene, og du behøver tilhængere! Bliv en hippie i dit hjerte, og resten vil følge efter. Men husk også, denne artikel er altid her.
 10. 10
  Dybest set er der ingen rigtige måde at være en hippie, og det er uvidende at forsøge at være en. Bare gør hvad du synes er rigtigt, og ikke forsøge at tvinge det, hvis det ikke sker, så var det ikke ment også.

Tips

 • At have en fredelig, kærlig, og passiv er nøglen. Være helt i nuet. Når du bliver ked over noget, udvise din vrede fredeligt ved at acceptere at være uenige.
 • Sig ting som fred, kærlighed, redde hvalerne manden. Live af faktiske hippie overbevisninger. Hvis du som er velsignet med at have en hippie forælder, der gør tingene nemmere.
 • Brug ord og sætninger som 'groovy', 'kan du grave det?', 'Rørformet', 'cirkulære', og 'man'. Ring helst myndighed tal 'manden', og forsøge at "holde det til manden", selv om det kan forekomme fjollet.

Advarsler

 • Folk kan ikke acceptere dine synspunkter, men det er okay. Ligesom du ikke accepterer de fleste myndighed tal, de sandsynligvis ikke acceptere dig.
 • Nogle stoffer er farlige og kan føre til langsigtede problemer, herunder kræft, psykiske problemer, hjerneskader, paranoia og død. Ofte er ulovlige, og hvis du er fanget at tage dem, eller er i besiddelse af dem, vil politiet uden tvivl tage dem, og du kan ende med at blive opladet.
 • Bemærk venligst, at myndighed tal ikke kan se velvilligt på hippier, især teenage dem. Udvis forsigtighed.

Ting du behøver

 • En stærk vilje
 • Børsnoterede tøj
 • Listed bandets musik
 • Modet til at være unik og anderledes
 • Passiv natur
 • Kærlighed
 • Passion for Fred
 • Kærlighed til dyr