Wkadk

Hvordan at være en nørd

Bill Gates har nogle berømte råd: ".. Være rart at nørder Chancerne er du vil ende med at arbejde for én" På mange måder, han er lige: nørder gøre verden køre, hvis ikke ligefrem at regere verden. En nørd er en, der kan være så fascineret af kvantemekanik eller afbrudte ligevægts at man glemmer alt det, der sker i nutiden. En nørd kan være nogen, der bekymrer sig dybt om tegnsætning, fordi det har en definerbar sæt regler, og det hjælper folk kommunikerer. En nørd kan være nogen, der ikke ville vide den første ting om at spørge en pige ud, fordi han mener, at teknik er sexet. Og alligevel, alle nørder er forskellige. Uanset din definition af en nørd, så læs videre for tips om hvordan at tænke som en nørd, opfører sig som en nørd, og måske endda klæde sig som en nørd.

Steps

Hvordan at være en nørd. Kender forskellen mellem en nørd, en nørd og en dork.
Hvordan at være en nørd. Kender forskellen mellem en nørd, en nørd og en dork.

Første del: at tænke som en nørd

 1. 1
  Kender forskellen mellem en nørd, en nørd og en dork. Hvis nogen ville bekymre sig om de subtile forskelle mellem de tre, ville det være en nørd. Kom sondringen ned er vigtigt, men ikke nødvendigt, da der kan være betydeligt overlap mellem de tre.
  • En nørd menes at være en meget intelligent person, der har en enestående passion om en akademisk stræben. S / han er snarere nonsocial eller socialt akavet, bliver ganske absorberet af en særegen passion for intellekt.
  • En nørd menes at være en person, der er altid interesseret i en niche aktivitet eller emne, men som ikke nødvendigvis er fagligt hælder heller ikke som socialt uduelige som nørd.
  • En dork menes at være lidt sillier, og også socialt uduelige, men måske ikke interesseret i en niche eller akademisk stræben.
 2. 2
  Være ental. Med andre ord handler den eneste måde du ved hvordan, på en måde alle dine egne. Nerds er kendt for særheder, fordi de er, hver, helt unik. Lev dit liv, hver dag, ligesom det er helt din egen, ligesom du er føreren af ​​eget skib. Hvis du har brug for inspiration, læs om nogle berømte nørder i historien. Her er to korte vignetter af mennesker, betragtes som "nørder", der gjorde helt, hvad de ønskede:
  • Thomas Edison, for eksempel, tilbragte 18 timer hver eneste dag fifle med rudimentære elektronik på et tidspunkt, hvor det var stadig et relativt obskure bestræbelse. Edison arbejdede for at opfinde pæren, grammofonen, den alkaliske batteri og en elektrisk tog, sammen med tusind andre patenter på et tidspunkt, når en sådan opfindelse, blev anset mystisk og fantastisk. Edison var en kvintessensen nørd.
  • Alan Turing er en anden berømt nørd. Half-hero, halv-syndebuk, Alan Turing er krediteret med at hjælpe med at knække de nazistiske Enigma-koderne i slutningen af ​​Anden Verdenskrig, såvel som at spille en afgørende rolle i udviklingen af ​​de første computere i det 20. århundrede. På trods af sine resultater, blev han senere retsforfulgt af den britiske regering for en homoseksuel møde (Turing var bøsse) og blev tvunget til at tage østrogen indsprøjtninger til "neutralisere hans libido." Turing begik selvmord ikke længe efter retssagen.
 3. 3
  Find et emne eller emner, som du kan fordybe dig i. Det behøver ikke at være videnskabeligt relateret, selvom forskerne oplever, at stigende antal usentimental, autister (der ofte betegnes som nørdet) er draget til videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM majors). Lær så meget som du kan om de emner, du er interesseret i, og sikre, at viden, så du kan bruge det effektivt senere.
 4. 4
  Spørgsmål, konstant. Mange nørder er defineret ved deres evne - nogle siger vane - at sætte spørgsmålstegn ved oplysninger, de modtager, indtil de er tilfredse om dens ægthed eller forstå logikken bag det. At være en nørd, skal du være på en umættelig søgen efter viden. At være på en umættelig søgen efter viden, skal du hele tiden spørgsmålstegn ved kvaliteten, kilde og anvendelighed af oplysninger, du modtager.
  • Stol ikke på oplysninger, bare fordi det kommer fra en myndighed tal. Nerds forstå, at tal for autoritet til tider kan slippe af sted med vildledende eller forfalskede oplysninger simpelthen på grund af deres magt. Forskellen mellem en nørd og en Plebe (håndværkeren / common arbejdsmand), er, at nørd vilje hænge over Bureau of Labor Statistics tallene for at se, om de holder op, mens Plebe (simple) tager information / propaganda for givet.
  • Komme til roden af ​​tingene. En nørd vil forstå et spørgsmål inde og ude. En nørd vil ikke stole på lagrede informationer, men snarere på at forstå et koncept. Hvis en nørd stiller spørgsmålet "Hvorfor er himlen blå?", Og får svaret: "Fordi molekyler i luften spreder blåt lys fra solen mere, end de spreder rødt lys," hendes næste spørgsmål vil uundgåeligt være: "Hvorfor molekyler i luften spreder blåt lys fra solen mere, end de spreder rødt lys? "Hun vil fortsætte den linje afhøring indtil svaret vedrører noget, hun allerede forstår helt.
 5. 5
  Kæle detaljerne. Djævelen kan være i detaljer, men det betyder ikke, at du ikke kan kæle dem. (Det var Vladimir Nabokov råd til sine elever.) Nørd kan foretrække konkrete detaljer end generaliserende udsagn, fordi detaljer kan krydscheckes af virkeligheden lettere end almindeligheder kan. Nørd bekymrer mere om at være ret end vises intelligent, så han griber ind detaljer som en måde at undersøge virkeligheden.
  • Ikke underligt da, at nørderne tilbøjelig til at hælde i retning af sci, tech, ENG, matematik, dvs STEM majors: Stilkene beskæftige tydeligt i fakta og systemer observerbare i naturen, mens mange andre mere subjektive discipliner mangler mål fact-kontrol komponent.
 6. 6
  Gå mod de grå områder. Nej, dette er ikke en obskur fashion direktivet, det er en måde at tænke på. Nerds tendens til at se gråzoner, hvor andre ser sort og hvid. Dette er fordi nørder er gode til at undersøge fordele og ulemper, sammenligning og kontraster, specialer og modargumenter. De devaluere deres egen mening og fokusere på de "kvantificerbare" fakta. Nogle gange, det efterlader dem ligne erhvervsmæssige vacillators, konstant vippe frem og tilbage mellem "sider" af et argument (skændes med sig selv, kan det virke). I virkeligheden er de indsamle information og venter på forhånd justeret, skal du indstille "mening" (konklusion) for at ramme dem med den kraft af fakta, i stedet for at danne sig en mening (hypotese), som man begynder begrunder ved at støtte fakta.
  • Der er flere videnskabelige / filosofiske teorier, der nørder, der elsker det grå område reference. Det kan være nyttigt at blive fortrolig med blot et par af dem:
   • Thomas Kuhns paradigmeskift: Perioder med "normal science" er afbrudt af perioder med "revolutionær videnskab," kaldet paradigmeskift, der ubønhørligt drøftet og forklaret (defineret diagrammed, flow-kortlagt, kortlagt, ekstrapoleres, der spænder over og danner en ny amalgam, en ny virkelighed...). For stængler tilhængere paradigmeskift er helt nye, fokuserer for videnskabelig tænkning og koncentration.
   • Kurt Gödels ufuldstændighed: Det er umuligt at skabe sammenhæng og fuldstændighed i de formelle logiske systemer. Med andre ord omfatter alle konsekvente aksiomatiske formuleringer af talteori udsagn / antagelser, der er uafgørbar (grundlæggende elementer i matematik omfatter udefineret punkt, linie, almindelig og rum, som ikke desto mindre baserer at definere store områder af matematik).

Del to: handler som en nørd

 1. 1
  Miste dig selv i din passion. Nerds får ry for at være i skyerne halvdelen af ​​tiden, fordi deres sind vandre, sondering fjerne steder eller komplekse korrelationer og ligninger. Af denne grund, skal du ikke være bange for at være udenfor, hvis det er, hvem du er. Miste dig selv i de intellektuelle områder, der gør dig glad og hjælpe dig føler sig forbundet til verden, selv om det betyder, at du synes afbrudt af "dybde" og "forskydning" involveret i din internalisere en enestående lidenskab.
  • Din passion kan være alt fra kryptologi til filosofi til nordisk mytologi til brygning. Det kan være alt fra morfologi til acridilogy til numismatik eller filateli. Uanset hvad det er, gør det en blast!
  • Sæt kort-og langsigtede mål for dig selv. Jo før du sætter dig nogle mål (måske i et omrids af variable og konstante parametre, en rubrik, eller en protokol), jo lettere vil det være at nå dem. Indstilling absorberende mål har den fordel af at være særligt nørdet!
 2. 2
  Må ikke være bange for at gå ud over det sædvanlige. Tænk anderledes. Vær ikke bange for at tackle en idé eller aktivitet, der er ikke populær. (Erkend, at du ikke kan have en stor forståelse af, hvad der er populært, og hvad der ikke er i første omgang. Ligegyldigt!)
  • Hvis du har fundet, at foring din bil antenne med aluminiumsfolie giver dig bedre modtagelse på AM-stationer i din bil, så gå efter det. En nørd er ligeglad hvordan hans bil ser hvis radiostationens spiller ordentligt.
  • Hvis du beslutter, at kodning hele natten og spise grillet jordnøddesmør og gelé sandwiches gør dit hjerte hvin og din mave hum, så gå efter det. En nørd er ligeglad, om hans manglende søvn og confounding kost gør ham et objekt af mystik.
  • Hvis du foreslår at teste alle dine venner til et antistof endnu ikke kendt til videnskaben, så gå efter det. En nørd er ligeglad, om verden tvivler sine metoder og udfordrer hendes resultater.
 3. 3
  Altid være læring. En nørd er på en konstant søgen efter viden. En nørd er ikke altid ligeglad med, om de oplysninger, hun modtager har nogen nytte. Den omstændighed, at det er simpelt, dyb, eller counter-intuitive er nok til at gøre det cool.
 4. 4
  Brug de rigtige ord. Nerds er som regel temmelig godt med ord, fordi de bekymrer sig om at få tingene rigtigt. Det gør ikke ondt, at de kan læse mere i en måned, end den gennemsnitlige europæiske læser på et år. Uanset, den misforståelse derude er, at nørderne bruger store ord. Forkert. Nerds bruger det rigtige ord givet kontekst. Nogle gange, det rigtige ord sker for at være en stor en. Ekstremt smarte nørder har evnen til at bruge utroligt grundlæggende ord til at forklare utrolig kompleks emne.
  • Gør ordbog og synonymordbog din ven. Når du støder på et ord, du ikke kender, skal du kontakte ordbogen. Når du tror, ​​du kunne bruge et bedre ord de givne omstændigheder, konsultere en synonymordbog.
 5. 5
  Læs voraciously. Læse alt i dit område (r) af interesser, som du kan få dine hænder på, herunder opslagsværker og leksika. Læs og se nyheder nok hverdagen at blive informeret om, hvad der foregår uden for dit samfund.
  • Undersøgelse flere beslægtede sprog. Prøv at hente et sprog bare for kicks, eller måske fordi et emne din læring omkring har originale kilder i modersmål. Eksperimenter med web-baserede oversættelse maskiner.
   • Ekstra cred går til nørder, der studerer en "død" eller fiktive sprog, såsom Cum, Eyak og Karankawa eller Elvish, Dothraki eller Klingon. Døde eller fiktive sprog er udsøgt nørdet.
  • Hold din bogreol / lagerførte eBøger. Prioriter faglitteratur løbet fiktion, selv om brug og misbrug fiction alt du vil, hvis det er det eneste, du har planer om at læse.
  • Bemærk, at informativ læsning ikke behøver at betyde slogging gennem en tør, uudholdelig lærebog. For en underholdende og informativ læse, kan du prøve de sjove fysik klassiske Sikkert Du Spøg, Mr. Feynman, nogen af Brian Greenes meget populære og tilgængelige videnskab bestsellere eller veldokumenterede historisk fiktion ligesom jeg, Claudius (hvis usandsynligt helten overlever en særlig brutal periode i Romerriget), eller den hylende morsomme Flashman romaner (hvis antihelt er en liderlig slyngel af den koloniale britiske imperium).
 6. 6
  Vær opmærksom i skolen. Prøv at få en plads, hvor du kan tydeligt høre, se læreren og tavlen, og være opmærksom. Et godt mål at sætte for dig selv er at prøve at få det meste Som i alt hvad du gør på skolen, herunder hjemmearbejde. Tag noter, studere for denne test, og fokusere. Mest af alt, kommer i skole klar til at lære og forsøge ikke at bekymre sig om den sociale scene for meget, hvis det er uinteressant eller ubehageligt. Bemærk dog, at bare fordi du er en nørd betyder ikke, du er nødt til at bekymre sig om skolen. Mange nørder (Bill Gates inkluderet) enten flunked af eller var tæt på at flunking ud af skolen.
  • Prøv nogle fritidsaktiviteter, såsom robotteknologi eller matematik klub, skak eller drama. Prøv at balancere din ekstra-curriculars så de ikke bringe dine karakterer ned.
  • Spørg en masse spørgsmål i klassen. Der er ikke sådan noget som et dumt spørgsmål, husker du? Det eneste dumme spørgsmål er det spørgsmål, du ikke spørge.
  • Må forskning ud over, hvad der undervises i klassen. Få en tutor eller mentor til at hjælpe guide dig i din uafhængig undersøgelse. Hvis det er muligt, få ekstra hjemmeopgaver eller særlige teaser problemer fra din lærer for din egen opbyggelse.
 7. 7
  Kanalisere vrede eller skuffelse, du måtte have i dine lidenskaber. Nerds håndtere deres vrede og hjertesorg på en produktiv måde: de praktiserer musik, lave kunst, eller ændre ændringer i deres debat præsentation, før de lange ud efter andre mennesker. Må ikke skære dig selv ned. Hvad andre folk siger om dig, er ikke nødvendigvis, hvem du er.
 8. 8
  Seek gode, sunde sjov. Nerds behøver ikke de to krykker af spænding og fare for at have det sjovt. De nyder mere sunde sjov, såsom LAN-parties, se Star Wars, eller bygge-og lancerer en. Disse aktiviteter kan nydes alene (uafhængighed er en fin ting), eller med venner (jo mere jo bedre!).
  • Bemærk: at spille spil som Magic the Gathering eller D & D, dressing op som dine yndlingsfigurer for filmpremierer, og LARPing er mere nørdet end nørdet.
 9. 9
  Find venner med samme interesser. De kunne være andre nørder, men de behøver ikke at være. Mens nørder ofte navigere mellem sociale grupper, nørder er mere tilbøjelige til at omgås andre nørder, på grund af fælles interesser. Måske hvis du er en abstrakt tænker, prøv at finde en nørd, der er mere praktisk eller teknisk, og vice versa. At have en ven eller et sæt af venner, som supplerer dig er lige så meget som nogen kunne bede om.
  • Hvis du ikke kender nogen nørder der er interesseret i hvad du gør, finde et community online eller forsøge at få dine egne venner interesseret i aspekter af nerdiness. Internettet er i stigende grad en vigtig social community for nørder, primært på grund af dets fokus på ytringsfriheden og dens nytte som platform for teknologi.
  • Hvis du er tilbøjelig til at blive plukket eller slå op, tænke på at gøre en strategisk venskab med nogen (helst ikke en nørd), der kunne holde op for dig i en snæver vending. Måske får han hjælp på sit hjemmearbejde, og du får muskler, når du har brug for det. At være en nørd betyder ikke, du kan ikke også være diplomatisk.
 10. 10
  Være fokuseret på det positive. Du er en nørd, og du ved det. Du er også glad og optimistisk. Det er fordi dit liv er temmelig godt. Du kan lide hvem du er, selvom det ikke synes ligesom mange andre mennesker gør. (Det er okay, at de simpelthen ikke forstå dig.) De venner, som du behøver, er gode mennesker, som gør du lyst til at være i live. Livet er temmelig godt.

Del tre: dressing som en nørd

 1. 1
  Må ikke bekymre dig for meget om din garderobe. Den vigtigste del af at ligne en nørd er ligeglad hvordan du ser ud. Nerds tendens til at lide tøj, der er effektiv og behagelig. Så hvis det bare så sker det, at de mest slidte element i din garderobe er et par sweatpants med 17 lommer, så må det være. Omfavne det!
 2. 2
  Brug dine skjorter at gøre nørd referencer eller vittigheder. Videospil tegn og superhelte, ligesom Megaman, Mario, Superman eller Sonic, er de rigeur. Math vittigheder eller obskure emner (binær kode, latin, etc.) arbejde stor, også som gør filmen referencer.
 3. 3
  Rock briller, hvis du ikke kan se. Hipsters har taget linserne fra nedture 90'erne til de rige, rigelige, og pludselig køligt plateauer af de tyve-teenagere. Ligegyldigt. Hvis du er en nørd, og du ikke kan se en baseball fra en gård på to fødder, slid dine briller. Din nørd kvotient vil stige drastisk.
  • Temmelig meget, hvis du forsøger at gøre en "fashion statement" med dit tøj, men du sandsynligvis ikke vil trække ud nørd chic. Næsten per definition, behøver nørder ikke rigtig ligeglad med, hvad de bærer. Derfor nørder, der bekymrer sig, hvad de bærer ikke nørder.
 4. 4
  Sport nogle dårligt stramtsiddende tøj. Nerds er kendt i modeverdenen for at bære tøj, der ikke fladere deres krop type og er frygteligt anakronistisk, sandsynligvis fordi deres tøj er hånd-me-downs. Så hvis du går efter nørd look, vælg din garderobe ved lotteri i stedet for omhyggeligt montering sæt tøj sammen.
 5. 5
  Dress preppy. Nogle nørder, men ikke alle, har den preppy look på lock-down. Chinos, en knap-down (gemt-in, selvfølgelig), en vest og hyttesko, med et strejf af messiness at binde det hele sammen. Især når bæres under uformelle lejligheder, vil denne stil får du bundet til en nørd på ingen tid.

Tips

 • Hvis du laver fejl i eksamen, tjekke med din lærer straks at vide, hvad de er, så du kan rette dem i fremtiden. Bargain for mærker, hvis du skal, og der er intet galt i, at hvis du er seriøs omkring uddannelse.
 • God science-fiction og fantasy er nørdet, selvom du bør bemærke, at nørder er kræsne læsere, og i modsætning til nogle nørder, vil ofte vælge kvalitet frem enjoyability eller eskapisme. Nerdy sci-fi klassikere omfatter Foundation serien, Dune, Neuromancer, The Hitchhiker Guide til Galaxy, og Mars trilogien.
 • Lær nogle gode computer sprog. BASIC kunne arbejde.
 • Vær altid opmærksom i klassen eller på arbejdspladsen for at assimilere begreber, som du vil aldrig vide, om nogen vil bede om hjælp. Deltage i diskussioner og hjælpe din instruktør eller tilsyn med / forvaltning at afklare ethvert emne, du kan føle behov opsummerer eller forenkle, hvis den nævnte støtte synes at være noget værdsat.
 • Dyrk gode manerer. Start med at øve holder døren, ikke at lægge albuerne på bordet, siger "tak" og "tak", etc.
 • Non-fiction, især på videnskabelige / matematiske emner, også er nørdet. Læs i dit speciale - som f.eks synthesizer musik, programmering - eller andre computer manualer (godt, manualer i almindelighed), matematik lærebøger, og specialmedier magasiner eller tidsskrifter, ligesom Nuts & volt eller Cinefex.
 • Nerds altid bære et lommetørklæde. De er bare smarte måde.
 • Kom i klassiske nørd film som The Princess Bride, Firefly og Serenity, Doctor Who, Star Wars, Battlestar Galactica, den oprindelige Tron, Twilight Zone, The Outer Limits, og Star Trek. (Du kan også prøve Red Dwarf, Robotech, Space 1999 Fantastic Voyage, Blakes Syv og andre mindre kendte sci-fi klassikere, der er for god til store budget Hollywood nedslagtninger.)
 • Kom i gaming, hvis du ønsker at dræbe tid: Portal, DragonFable, Counter Strike, World of Warcraft, Joint Operations: Typhoon Rising, Dungeons & Dragons Online og Ragnarok Online.
 • Her er en liste med forslag til forskellige typer af nørder, ikke stereotyper, disse er skitser, ikke "regler":
  • Anime / Manga nørd: en nørd, der er besat med Anime eller Manga, og dybest set alt japansk i almindelighed. Også kaldet 'Wapanese ". Nerds af disse slags også kalder sig 'Otaku', som er en japansk fornærmelse betyder 'fanatiker'. (Udtrykket er ikke almindeligt anerkendt uden for Japan, og bruges mest af de europæiske anime og manga fans.) Den Otaku samfund er ikke bare en gruppe af rabiate fans, de er ofte frodig og kreativ fan fiction forfattere. Otaku ofte deltage anime og manga-konventioner, og nogle gange deltage i cosplay. Otaku er generelt almindelige, og let at finde i en gruppe af nørder.
  • Music nørd: også kaldet "band nørder". Disse nørderne fik groove. De er normalt ses med deres instrument valg eller lydløst trykke ud komplicerede trommerytmer.
  • DJ nerd - alle slags idioter, der hævder at være "DJs" i dag - men en sand nørd vil praksis konstant horde vinyl i massive mængder, og være i stand til at huske kunstner, spor navn, pladeselskab, udgivelsesår og en million andre obskure detaljer om hver post nogensinde er udgivet i deres valgte foretrukne genre.
  • Computer nørd: Disse nørder er stort betragtes som den mest nyttige, og kan oversætte en kerne på et splitsekund. Normalt ses lægge sidste hånd på en hjemmeside eller hjælpe den computer-tech lærer.
  • Video spil nørd: Disse nørder bliver mere almindelige dagligt. Altid set spille og konkurrere på de nyeste spil, de er stamfædre af '1337 'sprog, og som regel identificere hinanden ved at kommunikere på det. En underklasse af Computer nørd.
  • Factoid nørd: irriterende til tider, men underligt indtagende. Kan recitere snesevis af ting ingen brug for at vide - fra den fulde "Hamlets Soliloquy" til den ernæringsmæssige værdi af gedemælk (ikke blot trivia, men tingene måske noget i din viden-base).
  • Historie nerd: ved alt om renæssancen eller den koloniale periode Nordeuropa. Sammenligner hverdagen til historiske begivenheder. Er en historiker fra en ung alder, og kunne slå ud universitetsstuderende i europæisk regering klasse.
  • Konkurrencedygtige nerd: sammenligner resultater, for meget, kan trække vejret højlydt, og også kaste et blik rundt for at se, hvem der ikke er færdig, i deres marginale tid - må være den første gjort en - eller andet, være den sidste tilfreds, hvis det kræver dybde og grundighed.
  • Dorky nerd: de er begavet med en naturlig mangel på ynde og stil. De har svært ved at udøve en samtale om emner, der ikke er deres besættelse.
  • Drama nørd: besat med en holdning, som er sjælden i andre typer af nørder. De kender ins og outs af mange teater kunst, herunder dans, mime, Chorus, et cetera.
  • Math nerd: normalt kender calculus i en ung alder eller anden form for avanceret matematik. De kan slappe af i løbet matematik forelæsning og stadig få A'er. Du kan få matematik nørd ting såsom tutorials på internettet.
  • Science nerd: først en generalist, han / hun næsten altid har specialiseret sig i en form for videnskab (biologi, fysik, astronomi, kemi, geologi) i en meget ung alder, og provenuet til at blive en super-specialist.
  • "Sci-Fi" nerd: en nørd, der elsker Star Wars, X-Files, Tegneserier, Buffy the Vampire Slayer, Stargate SG-1 eller Stargate Atlantis, Lexx, Farsape, Andromeda, Doctor Who, Torchwood, zombier og / eller Star Trek.
  • Litteratur nørd: specialiseret sig i fiktion, set næsten altid at du læser eller skriver postmoderne essays. Ikke at forveksle med poesi forfattere, så ofte de falder ind under overskriften emo snarere end nørd. Kendt for at være i stand til at producere en bærbar ud af ingenting.
  • Tale nerd: empati hvert andet ord. Lancering tilfældigt ind venlige forelæsninger. Aldrig lukker op. Taler også lidenskabeligt for dette emne, sammenlignet med den gennemsnitlige persons manglende interesse.
  • Debat nerd: altid fast i deres tro. De gør deres hjemmearbejde om kontroversielle emner, så du skal ikke rode med dem! De kan findes i debat klubber (naturligvis) og er normalt holder en slags argument, selv hvis de bare spiller djævle advokat.
  • No-lort nørd: Disse nørder vil ikke beskæftige sig med andres dumhed og vil stå stærkt med, hvad de kender og tror. Disse nørder kan også tage kampkunst, vægtløftning klasser, boksning, osv. for at være i stand til at stå op og kæmpe, en sjældenhed blandt nørder.
  • Fabricator nerd - kan designe og bygge teknik og fysik projekter, og bruge elværktøj som ingen forretning. De ved, hvordan man arbejder alt fra en loddekolbe til en motorsav... nogle gange uden selv kontrollere en manual. Mange byggeri nørder er robot nørder.
  • Robotics nerd - slutter programmer som BEST første, eller andet efter-skole robotteknologi klubber. De kan normalt arbejder alle slags remote (og med lynets hastighed) og er som regel gode med elektronik / computere.
  • Rail nerd - en nørd, der har en besættelse med jernbaner, sædvanligvis kendt som en trainspotter. Ofte ses ved en station med en bærbar, et kamera eller kikkert.
  • Road nerd - også kaldet en vej nørd, disse nørder specialiserer sig i veje. De går til "road møder" og køre rundt en masse.
  • Hot nerd - Den mest flygtige af alle mandlige nørder, skyldes udfordringer i at identificere de arter ved synet alene. Kræver forholdet 1:1:1 af søde, sjove og intelligent. Fælles træk er: individuelle aktiviteter (villige til at adskille fra pack), evne og vilje til at læse en bog uden for Stephen King, Michael Crichton eller John Grisham, har tendens til at være stille endnu velformulerede, en subtil sans for humor og hurtig humor... og, selvfølgelig,. cuteness
  • Hippie nerd - meget derude med ekstremt mærkelige måder at tænke på, er der en tendens til at sætte spørgsmålstegn tradition og altid skiller sig ud.
  • Cool nørd - det er en social klassificere en nørd, også kaldet 'populære nørder'. Men lad dig ikke narre af ordene "cool" eller "populær". Disse nørderne stadig har deres særheder, det betyder blot, at de er mere omgængelig end andre nørder. De fleste fede nørder har en god sans for humor og kjole i en kantet, men moderne måde.
  • Akavet nørd - det er den anden form for social klassificere for nørder. Disse nørder kan spænde fra socialt uduelige til bare irriterende, men dybest set koges ned til akavet (deraf navnet). At være akavet er ikke en helt dårlig ting. De har venner og møde alle krav for at være en nørd, men de normalt har mindre et socialt liv.
  • RPG Nerd - en nørd hvis eneste sport er rollespil-spil online (såsom World of Warcraft, Runescape, Civilization, Chessmaster, DragonFable, etc.) RPG nørder er ligesom A-Rod-vis af RPG.

Advarsler

 • Ikke alle i dit liv vil nyde dit nerdiness. Nogle vil måske endda håne, boo, eller forsøge at overbevise dig om, at: "Nej, du har det forkert..." - Nørder faktisk ikke er cool. Uanset hvad du gør, være trofaste mod sandheden, nøjagtighed, men lytter ikke til snerpet ideologer (ikke være bundet til deres "rutine", verdslige teorier).
 • Må ikke blive så opslugt af din besættelse, at du mister synet af virkeligheden. Det er, når du bliver en taber / socialt udstødt, og hvis du er blevet, at lame så har du mistet af syne din sande nerddom.
 • Må ikke være en know-it-all hele tiden! Hvis du nødt til at påpege en fejl eller en defekt logik, gør det høfligt og diskret.
 • Hvis du konstant mobber eller håne nogen, der er mindre kloge end dig, kunne de få deres venner til at chikanere dig eller mobbe tilbage.
 • Hvis du ønsker at være en computer nørd, skal du ikke bruge Internet Explorer. Det er for mainstream, sande nørder harmes det. Gode ​​webbrowsere Firefox og Google Chrome. Aldrig henvise til enten webbrowser ved deres fulde navn, IE FF er populære akronymer for de to første. GC til at repræsentere Google Chrome er forældet - brug "chrome" i stedet