Wkadk

Hvordan at være en preppy fyr

Ligne en prep er én ting, og mange tips derude er rettet mod. Men her er en guide specielt om hvordan de skal handle og blive en dreng.

Steps

Hvordan at være en preppy fyr. Bær respektable mærke tøj, såsom polo Ralph Lauren, bække brødre, Lacoste, J.
Hvordan at være en preppy fyr. Bær respektable mærke tøj, såsom polo Ralph Lauren, bække brødre, Lacoste, J.
 1. 1
  Bær respektable mærke tøj, såsom polo Ralph Lauren, bække brødre, Lacoste, J. Crew, Hickey Freeman, Paul & Shark, Peter Millar, J. Press, Southern Tide og Vineyard Vines. Hollister, Abercrombie, Aeropostale og AE ikke er den konventionelle preppy men nogle elementer er klassiker.
 2. 2
  Især rugby shirts, chinos i lyse farver og skjorter gør du ser preppy.
 3. 3
  Shop for tøj, der kommer i klassiske farver, selv om dette er på ingen måde en endelig liste: himmelblå, navy blå, lime grøn, Nantucket rød eller gul. Kigge på nogle tøj fra de mærker ovenstående vil sandsynligvis give dig en god idé. Køb tøj, der har farver, der matcher godt og ser godt ud på dig. For eksempel vil en rødhåret se bedre ud med grønt end pink eller lavendel medmindre han har blå øjne.
 4. 4
  Udvikle en komfortabel men ren look. Find klassiske leder bælter, helst tan / lys brun. Sørg for, at båndet er læder, hvis det er en kjole bælte og lærred med læder tips, hvis det er for afslappet lejligheder. Sørg for, at det ikke er dækket i små taggy bits eller nitter etc.
 5. 5
  Bær læder mokkasiner, og båd sko (top-siders) eller læder flip flops i sommeren. Iført et par af top-siders uden sokker er klassisk preppy.
 6. 6
  Vælg en duft og holde sig til det. Brug ikke forskellige dufte af shampoo, balsam, body wash, aftershave, deodorant og Köln. Køb et matchende sæt. Læg ikke for meget på.
 7. 7
  Overvej, at hvis du bruger briller, så prøv at bære cool-udseende briller eller overveje kontakter. Mørke briller er nørdet eller scene / emo / punk, osv. Prøv at få rim-mindre briller og rengør dem hver dag til at se sofistikeret. Sidst selv, har Buddy Holly stylet briller gjort et comeback på banen. Hvis du bruger noget, men preppy tøj, så ville det helt fungere godt med en dejlig cardigan eller sweater. Desuden har mange preppies i historien (såsom Barry Goldwater) slidte nørdede briller & the subkultur ofte overlapper med preppies, så nogen briller kunne arbejde.
 8. 8
  Hold simple hår. En fælles preppy frisure er den lodne udseende eller fluffy look, eller hår bare skiltes på siden og kort. Senest er mange preppy fyre går væk fra de lange frisurer og tilbage til de traditionelle kortere frisurer. Tænk 1940'erne og 1950'erne afgrøde top og besætning snit. Ingen unaturlige hårfarver eller glatbarberet hår. Hvis det er barberet, har det barberet beskedent. Hold dit hår ser naturligt! Hår gel er okay, hvis det sker beskedent, men ikke overdrive det.
 9. 9
  Være frisk og pæn. Har rene, trimmede fingernegle. Fil-og buff dine negle til at gøre dem raske - ikke bide dem. Hold dine læber fugtes. Sprukne, sprukne læber er grimme. Shave og kam dit hår så ofte som du har brug for. Må ikke bære krøllet eller plettet tøj. Hold dig væk fra rippede jeans og korte shorts, og dette er for wannabe preppy og rippet jeans er 2000 s mode. Børste to eller tre gange og tandtråd dine tænder en gang eller to gange om dagen. Blege dine tænder, hvis nødvendigt. Være velplejet. Undgå tatoveringer og få gennemboret.
 10. 10
  Se sund. Få tonet og tage i nogle solen farve, bare ikke overdrive det. Må ikke brænde din hud, bruge solcreme. Må ikke bruge solarier enten. Drik masser af vand, tage vitaminer og spise magert protein. Tage fremragende pleje af din hud (brug lotion), tænder, hår og negle.
 11. 11
  Deltage i en slags sport. Crew, ridning, lacrosse, spor, polo, rugby, fodbold, golf, sejlsport, skiløb, squash og tennis er klassiske eksempler på preppy sport. Hvis det er i de olympiske lege, er det preppy. Selv hvis du ikke gør en sport, bør du holde fit som muligt. For high school sport, så prøv sportsgrene som tennis, golf, svømning, fodbold, track osv. løfte vægte for toning og opholder lean, men ikke udvikler enorme bodybuilder muskler.
 12. 12
  Hvis du er musikalsk eller kunstnerisk, deltage i koret, fortrinsvis madrigaler eller orkester. Må ikke starte dit eget band.
 13. 13
  Lov venlige og udgående... lidt genert er OK, men være rart. Smile. Stå op straight. Undgå at få folk vrede. Glem taler om penge - det kan sætte folk ud.
 14. 14
  Undersøgelse hårdt og husk at holde dine karakterer op, fortrinsvis 3.0 GPA minimum og opefter, fordi preps også er kendt som at være smart og hårdt arbejde på toppen af deres udseende og livsstil. De kommer ind i gode preppy gymnasier, fordi de forsøger at arbejde hårdt. Brug god grammatik. Mange preps ender med at få ind i Ivy League eller private universiteter på grund af deres karakterer, sport og høje SAT scoringer. Holde op med hvad der foregår i verden, og de finansielle markeder. Hvis du ikke forstår at investere penge basics - læse bøger og lære.
 15. 15
  Læs etikette bøger. Må ikke grine! Gode ​​manerer er ikke kun for piger eller ældre mænd. Det viser folk, du har haft en god opvækst. Bruge grundlæggende høflighed såsom venligst, tak og undskyld mig. Være hensynsfulde og holde døre for mennesker. Må ikke bære en hat indendørs. Hold din mobiltelefon i kontrollere og sætte det på vibrere, når du går til et offentligt sted. Brug aldrig slang eller snakke eller rulle dine øjne.

Tips

 • Idræt er en god og naturlig måde at være en af ​​de fyre.
 • Være soft-spoken og tale tydeligt.
 • Være mindst noget dyrket i kunst og gå til disse begivenheder. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker at lyde dum, når vi diskuterer Brahms. Nogle typiske preps kan have en musikalsk baggrund som privat klaverundervisning vokser op.
 • Gå ind i ethvert "preppy" mærket butik [Saks Fifth Avenue, Brooks Brothers, etc.] og tjek tøj. Bemærk mønstre i den stil, snit og farver. Det er, hvad du ønsker at være iført.
 • Uanset hvad, har aldrig dit undertøj fremvisning. Eller i det mindste lade dem være designer brand som Polo Ralph Lauren eller Calvin Klein.
 • Gør dit bedste, fordi det eneste, du gør det for er DIG!
 • Preps er kendt for deres tøj, gode kvaliteter, dyrke sport og have en masse venner. Kast en fest uden grund alle så ofte. Prøv at holde parti narkotika og sex gratis. Hvis du ser nogen få beruset, lad dem ikke køre bil eller skade sig selv eller andre. Må ikke få drukket dig selv - du vil ligne en idiot!
 • Vær forberedt på at miste søvn. Mellem sport og studerer, er der ikke tid nok til at gøre det. Få mindst 8 timer om natten.
 • Du kan "dække op" en piercing med en speciel type voks. Men ved, at du blæste det som en prep, fordi preppy fyre ikke bliver gennemboret periode.
 • Udnyt, hvad din skole har at tilbyde. Der er masser af muligheder for at møde folk. For eksempel kan du arbejde på skolens avis eller slutte din lokale fremtidens erhvervsledere i Europa (FBLA) klub, en virksomhed eller marketing klub er altid et godt preppy forening valg. Hvis du ønsker at komme ind i en god skole efter gymnasiet, det hjælper at være involveret med eksterne interesser. Være en "Big Brother" eller se dig omkring dit samfund - hvad kan du gøre for at hjælpe det?
 • Carry et lommetørklæde. Du ser classy, ​​vil du ikke ligne nogen, der er sniffing at holde boogers i næsen, og hvis en pige græder hun vil respektere og elske dig tilbyde hende din (ren) lommetørklæde.
 • Anvend på landets klubber og Tennis / Golf resorts samt til arbejde / medlemskab som en teenager eller som voksen. Der er mange fordele ved at have disse job, og du kan lære ved at observere.
 • Hvis du kaster en fest, så prøv at gøre noget classy som en østers stege eller bare en almindelig gammel grill. Hvis du planlægger at drikke, igen kun gøre det i moderation og hvis du er den juridiske drikke alder, men sørg og undgå »trashy 'drinks. Udover (aftappet) vin (af god oprindelse) og øl, gå til drikkevarer, der involverer stilfulde væsker, ligesom bourbon og cognac. Martinis er altid gode, sammen med margaritas, daiquiris, Pina Colada, etc. Undgå ting som vin kølere og »andre former for øl." Disse er absolut ikke classy.
 • Anvend på en god broderskab, baseret på, hvad dine mandlige forgængere kan have været i (har en arv er altid en positiv) eller baseret på hvor du er fra (Northern eller Southern, dybest set.)
 • Hvis du er en senior være meget fokuseret på kollegium applikationer, sport og klasser. Stipendier, mens velkomne, er unødvendige, som du har din mor og far til at dække de fleste af dine college omkostninger og give dig en godtgørelse.
 • Altid krydse dine ben, når du sidder. Hvis du kan sætte dit krydsede ben på dine andre knæet, så det gør en ret vinkel bøje i benet dette er en mere maskulin alternativ til den feminine måde at krydse benene.
 • Hvis du har en tatovering, kan du dække det med make-up eller fjern den med en laser.

Advarsler

 • Være en gentleman:) hver pige (mindst den slags, bør du vil) elsker en sand gentleman.
 • Lad ikke stress og pres komme til dig. Du behøver ikke at være nr. 1 i sport og kvaliteter. Må ikke begynde at drikke, fordi dit liv er for hårdt. Bevar fokus.
 • Må ikke hook op med tarvelige piger. De kan ødelægge dit liv big time. Altid spille det sikkert.
 • Der er mennesker, der ikke kan lide preps. Pas på hadere. De vil forsøge at prank på dig eller genere dig.
 • Må ikke være en snob eller uhøflig. Husk, at mens du handle preppy og klæde preppy, ikke alle ønsker eller har råd til. Være preppy og stolt, men tolerant, imødekommende og ikke-dømmende over for andre typer af mennesker. Fungerende snobbet bare giver preps et dårligt navn, og er et tegn på dårlig opdragelse. Må ikke prale eller prale om dine ting. Må ikke tale om familie penge nogensinde. Også lære, hvordan man korrekt introducere dig selv og hilse på folk.
 • Må ikke være højt og modbydelige. Vær høflig mod alle. Husk, at være en prep er at geare at være en gentleman fra en overklasse. Du kan bære de "rigtige" tøj, men den adfærd, har til at ændre sig så godt også.
 • Bare holde cool med mennesker, og du er okay. Sommetider preps gør bliver venner med andre sociale grupper.