Wkadk

Sådan afhente mænd

Hvem siger, at du nødt til at vente, pladevat dine øjenvipper og håbe, at flotte fyr vil introducere sig selv? Tage livet ved hornene og samle den mand op! Men hvad du skal gøre er at hente den mand, du ønsker at snag den rigtige måde. Jeg mener, jeg ved, at vi er nødt til at gå tilbage til 8. klasse, men sørg for at han er single først. Nu det værste sted at afhente nogen fyre / piger både er på en bar. Fordi når du afhenter en person på en bar, du kun taler med alkoholen og ikke den virkelige person. Hvis du virkelig har givet op på møde folk den gammeldags måde, du måske ønsker at henvise til den elektroniske måde, og jeg taler ikke om Facebook og MySpace er jeg taler om eHarmony, match.com og andre. Så ligesom min mor altid siger: "Der er altid den specielle person for særlige nogen, altid."

Steps

Sådan afhente mænd. Flirt fra en afstand.
Sådan afhente mænd. Flirt fra en afstand.
 1. 1
  Pick et godt sted. Den gode gamle bar scene er ikke for alle. Hvem siger man ikke kan opfylde dit livs kærlighed på en hund park eller en legetøjsbutik? Hvad et museum eller et kunstgalleri? Så er der pletter, der er notorisk mættet med testosteron: fitness, en Apple Store, en politisk rally, en sports bar eller en grad skole kaffebar (især hvis Grad skole er tungere på mandlig tilmelding, med programmer i teknik, computer videnskab, og erhvervslivet).
 2. 2
  Flirt fra en afstand. Gør øjenkontakt, og ser imødekommende. Sørg for, at dit kropssprog er åben, og at du ser imødekommende. "Mere end 50 procent af al kommunikation foregår via kropssprog og fagter," forklarer kropssprog ekspert Janine driver siger. En god måde at åbne dit kropssprog er at læne sig op ad noget. Sørg for, at dine fødder er pegede på, hvem du forsøger at nærme. Må ikke krydse dine arme eller dine ben. Dette lukker du og gør du ser utilnærmelig.
 3. 3
  Starte en samtale. Du kan springe over det, hvis du er bange ved tanken om at starte en samtale med en fremmed (en flot fyr, ikke mindre). Men hvis du springer dette trin, er du fratage dig selv for et værdifuldt screeningsværktøj. Hvad hvis denne fyr er en total weirdo? Eller bare for kedeligt, for stille, for højt, for macho, også sagtmodige, eller bare ikke din type? Desuden er du nødt til at tale med ham på et tidspunkt alligevel. Det er bedre at finde ud af nu, at han har rædselsvækkende ånde, eller at han ikke kan holde op med at tale om hans mor eller ekskæreste, snarere end at gøre opdagelsen på din første date, når din flugtvej vil være lidt smallere.
  • Hvis han ser på dig som om du har fået ti hoveder, bare smile yndefuldt og sige noget lignende, "Anyway, jeg har må køre. Tag det roligt!"
  • Se også Sådan at tale med fremmede.
 4. 4
  Lukke handlen. Alright. Nu er det tid til at få hans telefonnummer! Hvis du havde været en succes gør en samtale med ham, kan du sige noget lignende, "Du er fascinerende! Jeg kan lide at tale med dig. Kan jeg ringe til dig engang?" Du kan endda gå et skridt videre og spørge ham ud på en date i stedet. Dette anbefales kun, efter at du har faktisk talt med manden. Du vil gerne sørge for, at hans personlighed er så fascinerende som hans udseende (og at han ikke er en sær snegl). Taler i telefon er én ting, men faktisk tilbringe tid sammen kan være akavet, ubehageligt, og spild af tid, hvis han ikke er den type mand, du leder efter, så, ja, omfanget ham ud først.
 5. 5
  Hvis du ikke kan få en samtale i gang (ligesom hvis du er for nervøs), så skal du tage den direkte rute. Du kommer til at skære igennem trinene sige hej, gør introduktioner, og taler om vejret, før vi beder ham om hans telefonnummer. Du er lige til at bede ham om ham telefonnummer. Dette kunne kalde for en pickup linje. Ja, vil du føle teatralsk, og han tror måske så også, men hvis han er hot... Det kan ikke skade at prøve, ikke? Bare holde din anmodning respektfuld. Vi kvinder har været udsat for alle former for halte og endda uhøflige afhente linjer, og de kan være oprørende. Så undgå at sige noget tvivlsom. Ellers vil du ligne en nar, og han vil afvise (eller bare børste dig off). Dog ikke sættes Hvis du ikke kan tænke på noget smart eller sjovt. Selv en halt pick up linje kan være indtagende, hvis du ser attraktive og smil. Du kan bare sige, "Jeg kan godt lide din skjorte. Kan jeg få dit nummer?" eller "Wow, hvad er en fyr som dig gør i et sted som dette. Kan jeg få dit nummer?" Ja, terrible afhente linjer, men medmindre du ikke har vasket overvældet i dage, bør de arbejde. Det nye ved at blive samlet op af en venlig, ikke-uhyggelig kvinde er nok til at gøre de fleste mænd smile og gengælde. Som jeg sagde, fokusere på dit udseende. Iført rent tøj, tandtråd dine tænder, og få nok søvn bør holde dig dækket. Hvis du er i tvivl, kan du prøve at forskønnelse med make up og mode, men det er ikke absolut nødvendigt. Smilende, bliver venlige og bo på toppen af ​​personlig sundhed og hygiejne er alt hvad du behøver til altid at være parat til at afhente mænd.
 6. 6
  Der er én sidste måde. Lige før du forlader, så giv ham dine kontaktoplysninger, og gå væk. Den "hit and run"-tilgang er stærkt anbefales. Det betyder ikke give ham en chance til at afvise dig på stedet, som gør tingene lettere for dig, naturligvis. Det giver ham tid til at fordøje, hvad der lige er sket, som ikke må ske med ham ofte. Hvis du sprang samtalen trin, eller endda hvis du ikke gjorde det, kan du ønsker at give ham kun et personligt e-mail-adresse i stedet for et telefonnummer, hvis han viser sig at være utryg stalker type.
  • Hvis han har været tjekker dig ud hele tiden, være modige. Gå op til ham og spørge, "Så hvornår er man nok tage mig ud?" eller: "Her er mit nummer, hvis du ønsker at tage mig ud engang."
  • Send ham en note gennem tjeneren. Spørg tjeneren til at levere det lige efter du forlader. Noten kan sige noget lignende, "Hvorfor vi ikke hænge ud snart?" eller "Hvor om kaffe engang?" eller endda en kompliment, såsom "Jeg kan lide dit hår."
  • Fortæl den fyr han er den spyttede billedet af et kollegium ven, eller hvad. Spørg, hvis du kan tage et billede med ham, fordi du har fået til at vise din mor / ven / søster denne "længe tabt twin". Efter at have taget et billede med ham (hvor du skal komme tæt!), Så spørg ham, om han har en Myspace eller Facebook-profil, så du kan linke med ham. Når du har hans profil, har du en forbindelse!

Tips

 • Du må ikke tage det personligt, hvis han ikke komme i kontakt. Lad os være realistiske her. Han kunne være i et forhold, eller forelsket med en anden pige. Eller han kunne ikke lide at få plukket, fordi det gør ham til at føle sig usikre, og som ønsker en fyr som det, anyway? Måske er han genert, og hvis han er så frygteligt genert, at han ikke kan kontakte dig, når du har temmelig meget lagde det ud for ham, er det virkelig noget, du ønsker at sætte dig op til? Selv hvis han er simpelthen ikke tiltrukket af dig, hvem bekymrer sig? Du er en mager, betyder, guy-picking-up maskine, der er andre fisk i havet, så gå få 'em.

Advarsler

 • Overvej privatliv. I mange tilfælde er bare at give ud af dit rigtige navn eller telefonnummer, nok for nogen til at finde ud af hvor du bor eller arbejder. Må ikke ignorere advarselssignaler eller "dårlige vibes". Hvis du er bekymret, skal du bruge en e-mailadresse, der ikke afslører dit rigtige navn. Overvej at bruge en smid-væk e-mailadresse, eller som du kun bruger til fremmede. En celle telefonnummer er sværere (men ikke umuligt) at spore end en fastnettelefon.
 • Nogle fyre sidder fast i en hulemand mentalitet og måske tror, ​​at fordi du tog dem op, vil du være "nemmere". Hvis han får nøjeregnende eller hvis hans forventninger er lidt for dampende for din præference, tegne linjen.
 • Gå "på rov" med en gruppe af mere end to kvinder kan sænke dine chancer for scoring. Det kan gøre dine mål mere tilbøjelige til at føle sig intimideret. Dette gælder især, hvis du har fået den slags venner, som vil se dig få dit spil på som de fnise eller endda råbe noget pinligt lignende, "Go få 'em, tiger! Roar!"