Wkadk

Hvordan til at bede en fyr ud, når du er bange

Vil du have mere end noget andet i verden for at bede den sødeste fyr i verden ud, men du smelte, når du er i nærheden af ​​ham? Alle ved, at det aldrig er nemt at gøre sådan noget, uanset hvor meget erfaring du har haft. Den gode nyhed er, at denne artikel er her for at hjælpe dig med det. Du er nødt til at bede en fyr ud ved at gå op for ham, hænge ud med ham, beder ham ud, og derefter se, hvad han siger til dig. Hvis han siger noget bare gå videre til en anden person, men glem ikke dine følelser omkring ham, fordi han kunne lide dig, og han vil, medmindre han ikke tænker om dig mere, fordi du spurgte ham ud. Drenge kan enten spørge en pige ud, eller en pige kan bede en dreng ud, det går begge veje.

Steps

Hvordan til at bede en fyr ud, når du er bange. Vælg en fyr, der ikke er truffet.
Hvordan til at bede en fyr ud, når du er bange. Vælg en fyr, der ikke er truffet.
 1. 1
  Vælg en fyr, der ikke er truffet. Dette er sandsynligvis den vigtigste del! Hvis du ikke ved, om han er eller ikke, kan du bede nogen om at henkastet spørge ham eller bare gå op og spørge. Men en fyr vil respektere dig mere, hvis du spørger ham selv.
 2. 2
  Få at vide, at fyren og se om du kan lide ham eller ej.
 3. 3
  Hvis du gør, men knap nok i stand til at tale med ham, gør dig kendt i hans nærvær. Prøv at finde ud af hvilke ting du har til fælles med ham. Deltag i en klub sammen, spille en sport, eller bare snakke om noget.
 4. 4
  Øv tale til ham i spejlet. Det kan være underligt, men det virkelig vil arbejde.
 5. 5
  Få dine indvolde og gå sige hej. Strejke en samtale, alt hvis du har samme interesser.
 6. 6
  Se hvordan det går, når han er omkring dig. Hvis han kan lide dig, så det er helt fantastisk. Hvis han ikke gør det, godt, kunne han være genert, men enten måde, skal du stadig spørge ham ud.
 7. 7
  Spørg ham ud. Dette er den sværeste del, fordi det tager mod til at gå op til en fyr, der har været til din smag så lang tid. Og hvis du virkelig virkelig kan ikke bede ham ud Prøv at fortælle ham, at du kan lide ham først, fordi så er der måske være mere chance for, at når du spørger ham, at han vil sige ja, da han har haft tid til at vænne sig til det faktum, du lide ham. Nogle fyre flipper ud i første omgang, så det er derfor, du nogle gange bliver afvist af dem!
 8. 8
  Hvis du er for bange for at bede en fyr ud, som du vil, så prøv at få ham til at lægge mærke til dig. Da han går af dig sige hej eller stirre på ham lidenskabeligt at fortælle ham noget. Hvis du tror, ​​det er en dårlig idé, så prøv at finde ud af, hvor han hænger ud og gå af. Kig på ham og smile. Derefter tale med ham lidt og lære ham at kende. Hvis han har venner, der er piger spørge dem, hvad han er ligesom, og derefter enten gå til en direkte tilgang eller bede ham til en film, og sige, det er med ham, og nogle af dine venner (den måde er det ikke så akavet).
 9. 9
  Hvis fyren har en masse venner rundt omkring hele tiden, eller har en stor mund, kan du få en pålidelig ven til at gå spørge ham for dig. Eller få en ven til at gå sige at der er en pige i (din klasse), der ønsker at gå ud med dig, hvad piger (din klasse) vil du gå ud med? og derefter, hvis han siger, dit navn, kan din ven sige, godt det er (dit navn), så vil du gå ud med hende?
 10. 10
  Hvis han siger nej, når du spørger ham ud bare svare at sige "åh dens okay, ingen hårde følelser, right?" eller noget lignende.
 11. 11
  Må ikke se på ham hele tiden. Hvis du så gør de de vil få creeped ud og så vil han ikke lide dig meget.
 12. 12
  En anden ting du kan gøre, er at fortælle en ven til at spørge ham ud for dig. Se, hvad han siger. Det er ikke så skræmmende, og det er ikke så hård, hvis en anden spørger ham ud for dig, og han svarer "nej".

Tips

 • Gør ham grine. De vil ikke date dig, hvis du er virkelig kedeligt.
 • Flirt. Fyrene elsker det, når du flirter plus det falder et vink på en subtil måde.
 • Må ikke bruge for evigt forsøger at finde ud af at spørge dem ud, fordi den chance vil ikke være der for evigt.
 • Hvis din ven spørger ham ud for dig, og han gør sige nej, bare lade du havde ingen idé, han / hun gjorde det, ved blot at handle naturligt
 • Det mest vigtige ting at gøre, hvis han siger nej: Må ikke nag! Han vil fornemme din fjendtlighed og vil ikke forsøge at få et venskab. Når du kommer hjem går til et skrig, og derefter nedskrive dine følelser. Dette vil hjælpe dig på så mange måder. Selvom han sagde nej stadig forsøge at holde tingene nøjagtig det samme før du spurgte ham. Han vil fornemme din selvtillid, og dette kunne starte noget. Hold flirt til en normal status. Han ved allerede, du kan lide ham ikke skubbe dit held. Hold din selvtillid. Folk kan begynde at spørge om din lille uheld med ham. Bare ryste uhøflige kommentarer, selvom din ånd er lidt ondt. Du må ikke stoppe lide ham netop på grund af dette. Det er bare én dag! Hvis han siger ja, planlægger at gå et sted hvor der er en masse mennesker. Gå et sted som parken på din første date, da dette vil gøre den fyr tror du er rart og sjovt.
 • Hvis han siger nej, bare sige noget i retning af "Åh okay, uanset hvad" eller "tak alligevel." Uanset hvad du gør, ikke ser ked!
 • Prøv at finde ud af, om han kan lide dig først, før du spørger ham ud. Ellers kan du komme til skade. Men du behøver ikke være anmassende, når du spørger, der kunne gøre ham ikke lide dig.
 • Altid tale med ham forsøge at få i "ven zone" og 97% af tiden (når din i) at han vil ende lide dig tilbage.
 • Glem ikke at smile, hver gang han kigger på dig. Det giver ham lidt mere, end du er lige ven, han måske også lide dig, hvis han smiler, stirrer, eller endda handlinger oll når han er omkring alle hans venner, og din nogle hvor i nærheden af ​​ham.
 • Hvis du spiller antyder spillet, være indlysende! Fyre ikke indser at du hentyder og flirte, medmindre det er temmelig indlysende!
 • Være sløv, ingen omsvøb. Bare gå op og spørge, fyre som piger, der har modet til at være lige op.
 • Må ikke bekymre dig for meget om at blive afvist. De fleste fyre vil generelt ikke sige nej, selvom du ikke er anset populære. Hvis han beder dig om dine motivationer for at spørge ham ud, eller nogle andre vage spørgsmål i stedet for rent faktisk at besvare, han sandsynligvis bare ventede dig ikke at spørge ham ud og er faktisk bare spiller for tiden, så han kan forsøge at regne ud, hvordan til at sige ja samtidig ser 'cool'. Bare giv ham et par øjeblikke, gøre noget for at lette spændinger ligesom smilende (oprigtigt). Han vil højst sandsynligt ender med at sige "Åh fine". Må ikke blive afskrækket, har han netop har undladt at generere en kølig respons og har skiftet til "Jamen jeg er ligeglad meget, men jeg vil gå anyways" attitude. Han vil varme op til sidst.

Advarsler

 • Hvis han siger nej, ikke nag. Det kunne gøre det, så han aldrig kan lide dig.
 • Må ikke stilk den fyr. Ingen fyr kan lide det, og vær ikke tvangspræget.
 • Hvis han siger måske, ikke får dine forhåbninger for højt op, fordi han måske ikke har hjerte til at sige nej eller han har brug for tid til at tænke over det ordentligt. Han sandsynligvis ikke vil gøre du føler dig dårligt.
 • Må ikke spørge ham foran venner da det vil lægge pres på ham, og han er mest tilbøjelige til at sige nej foran hans venner!
 • Må ikke over-gøre det.
 • Hvis han siger nej, skal du ikke være alt for ned. Måske er han bare alt for travlt til at have en kæreste. Må ikke spørge ham, hvorfor, fordi det vil gøre ham utilpas, og han kan ikke lide en pige, der går omkring beder masser af spørgsmål.
 • Hvis han siger nej, fordi han er taget, så lad ham vide, at du stadig er på et venligt status, bare i tilfælde han har en kamp med hende, han vil synes, du er mere støttende for ham, end hun er, og begynde at indse, at han kan lide dig.
 • Start med små ting som langsom dans på skoleballer eller partnering op til et skoleprojekt.
 • Hvis han siger nej, er du sandsynligvis for god til ham anyways. Han ved ikke, hvem han roder med.