Wkadk

Sådan får du din knuse at være din ven

Har et crush, og ikke ved, hvordan at komme tættere på dem? Følg disse trin for at slå et crush i en ven, og måske blive mere i det lange løb.

Steps

Sådan får du din knuse at være din ven. Fortæl dine betroede venner, som du kan lide denne person.
Sådan får du din knuse at være din ven. Fortæl dine betroede venner, som du kan lide denne person.
 1. 1
  Fortæl dine betroede venner, som du kan lide denne person. (Kun hvis du ved, du virkelig kan stole på dem, fordi han ellers kan finde ud af, og du kan blive flov.) De kan være i stand til at hjælpe dig ud senere.
 2. 2
  Venner med din knuse venner. Dette kan hjælpe dig med at få deres opmærksomhed, og få ham bedre at kende.
 3. 3
  Prøv at sidde ved siden af ham / hende. Det vil være meget lettere for ham eller hende til at tale til dig, plus lærerne elsker at gøre dig redigere essays, diskutere tingene, etc. med den person sidder ved siden af ​​dig. Du vil også være i stand til at kommentere, hvad han siger, uden at kigge underligt. Må ikke gøre det ud som om du stalking ham, ingen dreng kan lide en crazy stalker chick.
 4. 4
  Prøv at komme ind i en samtale med din crush. Prøv at spørge dem om hjælp med noget, selvom du ikke har brug for det, så længe det er troværdigt. Du må ikke gøre dig selv synes for dum enten. Hvis du er kendt for at være en matematisk guru, for eksempel ikke bede ham eller hende en matematisk spørgsmål. Må ikke gøre det for mere end et par gange, medmindre du seriøst brug for hjælp. Vice versa, kan du altid tilbyde hjælp på noget, han / hun synes at være kæmper videre, bare ikke være en know-it-all.
 5. 5
  Spørg dem om lektier i gange. Du får ham eller hende til at lægge mærke til dig, plus en samtale kan følge. Hvis han eller hun ikke er i samme klasse som dig, så spørg dem, hvad slags lektioner eller hjemmearbejde, de har fået.
 6. 6
  Låne dem blyanter, papir, uanset hvad, at virke som en dejlig person. Bare ikke gå overbord.
 7. 7
  Hvis din ven sker at sidde ved siden af dem, og du er ikke langt væk, finde en samtale med din ven om noget din knuse virkelig interesseret i. For eksempel, hvis de er besat med lacrosse, og din ven spiller lacrosse, bede din ven nogle spørgsmål om det, og din knuse måske hoppe ind i samtalen! Du bliver nødt til at gøre nogle forskning om din knuse interesser, selv om.
 8. 8
  Bær noget unikt, der let kunne være en fascinerende samtale emne.
 9. 9
  Begynde at sige hej til dem i haller. En samtale kan udspringe fra det!
 10. 10
  Få venner med hans eller hendes venner, men ikke bare bruge dem. Det er nok nemmere at tale med dem, og de kan invitere dig til at hænge med dem!
 11. 11
  Tilføj dem til Facebook eller andre sociale netværk, du begge gå til. Især anbefales, hvis du har fælles venner.
 12. 12
  Læs op på nogle kropssprog tricks. Sørg din er åben, indbydende, og du måske ønsker at vise nogle "ubevidste" tegn på, at du kan lide ham eller hende.
 13. 13
  De fleste mennesker kan lide det, når nogen er overbevist, men ikke kæphøj.
 14. 14
  Være fysisk attraktiv. Prøv at lugte sødt.
 15. 15
  Flirte er din nye bedste ven. Nu, at du taler til ham / hende, gøre lidt harmløs flirt.
 16. 16
  Tag det roligt. De er blot en person, og hvis han eller hun ikke viser interesse, gå videre. Intet menneske er værd at meget indsats.

Tips

 • Hvis du tror, ​​du bliver irriterende, er det bedst bare at lade dem være alene et stykke tid, ligesom at give dem plads til 2-3 dage. Hvis de spørger dig, "Hey, hvorfor har du ikke talt med mig?" Bare reagere med: "Nå, jeg føler som om jeg er irriterende dig" En lille ærlighed kan ikke skade!
 • Når du er en samtale ikke stille for mange spørgsmål, og ikke skrive deres svar i en notesbog.
 • Når de er deres ven, være afslappet. Go skating, etc.
 • Hvis de allerede har en dato, bare holde at være deres ven, indtil de bryde op, og derefter gøre en bevægelse på dem. Men vær forsigtig: deres ex måske ikke lide det faktum, at en anden er at gå efter ham eller hende. Og vær sikker på, at de er klar til en anden relation. Må ikke være en rebound.
 • Hvis du har mere end 1/2 af dine klasser med dem, vil de mærke! Hvis han eller hun ikke har, så bare henkastet nævne det. De kan begynde at spørge om lektier og andre ting.
 • Hvis du både har en Facebook-konto, dele lignende links til de af din knuse s, baseret på, hvad du kan se fra ham / hende eller på hans / hendes profil. Han eller hun kan 'lide' eller endda kommentere på de links, du sender! Bare aldrig deler nøjagtig samme links.

Advarsler

 • Bliver hans eller hendes ven kan være farligt senere. Du kan værdsætte dette venskab for meget at risikere at fortælle ham, hvordan du føler.
 • Må ikke begynde for mange samtaler med dem, og ikke stille for mange spørgsmål. Han vil synes, du er en af ​​de uhyggelige stalkere. Den bedste måde er at gøre dig selv så ubureaukratiske som muligt og gøre det super nemt for dem at tale med dig.
 • Forsøg ikke for hårdt. Husk, holde en lille mysterium og være mindst lidt "svært at få".