Wkadk

Hvordan skal man behandle med en crush

Fik en crush? Her er nogle tips til at hjælpe dig med din crush. Husk øjenkontakt altid smiler og give hende plads til at gøre, hvad hun wants.If du giver for meget plads hun måske tror din ikke interesseret. Disse tips nedenfor er frygtelig nyttige.

Steps

Hvordan skal man behandle med en crush. Få den rigtige attitude!
Hvordan skal man behandle med en crush. Få den rigtige attitude!
 1. 1
  Få den rigtige attitude! Hvis du er all-emotionelle og kan ikke tænke klart, vil du ikke være meget sandsynligt at få nogen af ​​de følgende trin til højre. I så fald, så tjek Hvordan man ikke gå sindssyg når der har en crush
 2. 2
  Forstå, at det kommer til at tage mindst en smule arbejde at komme dertil. Nogle gange kan en masse. For at opnå hvad du vil med dig, og at "oo la la" nogen (uanset om det er at kysse, dating, osv..), Kan du ikke forvente, at bare... falde for dig. Og det er det første skridt: at vide, hvor du står.
 3. 3
  Kommunikere med den person. Det kan føles akavet i starten, men indse, at hvis din knuse tror du bare forsøger at være venlige, vil han eller hun sandsynligvis vil tale med dig. Uanset hvor dum du føler, i sidste ende er du nødt til at prøve at starte en samtale om noget, du er begge interesseret i. Må ikke starte samtaler, hvis du ikke forstår dem. (Det lyder temmelig indlysende, men tænk over det: Hvis du ikke se fodbold, ikke bringe det op Det vil gøre den anden person føler sig mærkeligt, hvis han laver alle de taler!). Når du faktisk kan tale komfortabelt med ham / hende, kommer de til at vænne sig til at tale med dig.
 4. 4
  Brug kropssprog, men ikke overdrive det. Hvis du taler med en fyr, slikke dine læber angiveligt minder dem om at kysse. Gør ikke dette for meget eller de kommer til at tænke noget er galt med dig, som du er hårdt brug for chapstick. Leg med dit hår en lille smule kunne være en god ting også, men gå let på denne ene. Nu, hvis du er en fyr taler med en pige, få øjenkontakt. Må ikke stirre hende ned, men ikke føler sig flov. Piger kan virkelig godt lide det, når fyrene giver dem lidt 'gnist' ved at se på dem. For både fyre og piger. Smile Triste mennesker ser ud som de ikke ønsker at blive generet. Smile, når personen ser på dig. Smile, når du taler. Og det behøver ikke at være en stor, stor grin, det skal bare være "lidt noget".
 5. 5
  Drop hints. Hvis du ønsker at antyde at dem, du kan lide dem (efter du har været chatter og alle for en stund...), behøver du ikke at invitere dem til at gå et sted med dig, hvis du føler dig utryg ved det. Når du får selvtillid, kan du antyder noget lignende, "Hey, mig, så-og-så er whatshisname, whatshername, og et par andre mennesker går til Miniature Golf i denne weekend. Wanna komme?" Erkend, at du ikke skal stille dette som om du tror, ​​de vil sige nej. Sig det, som om du vil have dem til at komme for sjov, og så der kunne give dig et vink om, hvor meget de kan lide dig. Også, vil det gøre dem til at føle temmelig godt, at du inviterer dem med et par af dine andre venner i stedet for bare at tage dem af sig selv. Måske efter et par af disse udflugter, vil det ikke være så slemt at spørge dem på en rigtig 'date'.
 6. 6
  Vær original med datoer. Tag dem et eller andet sted er du sikker på at de ville elske at gå. Hvis de er i basketball, få billetter til et spil din hjemby team. Hvis de elsker en bestemt restaurant og synes at bringe det op i samtalen en masse, tage dem der.
 7. 7
  Vid, at det værste der kan ske er, at din knuse siger nej. Hvis du får helt negative vibes, personen tydeligvis ikke rigtige for dig. Det er svært at blive afvist, men bedre at kende, så du kan komme videre.
 8. 8
  Hvis du er klar over efter et stykke tid, at du ikke virkelig ønsker at gå ud med denne person, du blot ønsker at være venner, stop flirte. Bare behandle dem som du ville enhver af dine andre venner. Så medmindre de begynder at elske dig, vil du ikke have et problem.
 9. 9
  Hvis du ønsker at være hemmelighedsfuld, bare smile forlegent på dem, når du ser dem. Hvis du er en pige, smiler blidt og kaste dit hår en smule. Vær dig selv, men ikke handler alt for flov. Bare... gå med det, og ikke overdrive det.

Tips

 • Lad det flyde naturligt. Tving ikke noget. Du vil aldrig få en regelmæssig forhold ellers.
 • Gør uret test! Kig på uret hurtigt, så se på dem. Hvis de ser dig, vil deres øjne automatisk følge dig, og du vil ende med at se på hinanden. God måde at finde ud af, om han / hun kan lide dig!
 • Altid være dig selv!
 • Må ikke enig om alt, især hvis du ikke mener det. Fyre lide det når man er lidt anderledes end dem, det giver dem en idé om, hvem du er. Du ønsker ikke at komme ud som at forsøge alt for hårdt.
 • Bare husk du er smuk!
 • Hver gang en dør lukkes, en anden åbnes. Hvis de siger nej til noget, for første gang, kan du få en anden chance efter du kender dem bedre. Også, hvis du er afvist, er der hundredvis af drenge / piger derude, der sandsynligvis fortjener dig mere end den person, der ikke ønsker at være omkring dig.
 • Hvis du er helt er afvist og føler forfærdeligt, realisere i en uge, vil du sandsynligvis ikke holder af dem. Hvis de ikke ønsker at tale med dig eller gå ud med dig, de er ikke værd at græde over. Husk, ingen er værd at græde over, og den, der er, vil ikke gøre dig græde.
 • Den nemmeste måde at komme sammen med en crush er at have din ven hjælpe dig ud. Spild ikke alt til din ven, og absolut ikke tale med din bedste fyr ven om din knuse, især hvis din knuse er hans ven. Bare vær dig selv og tage chancer. Nogle gange er du nødt til at sætte dig selv derude og gøre ting selv, men mest sandsynligt du får din fyr.
 • Finde ud af hvad der skete, hvis noget går galt. Hvis din knuse plejede at kunne lide dig som en ven, men vil ikke tale med dig, tage tid til at tænke over, hvem der er skyld det var.
 • Må ikke være klæbende og ikke altid hænge rundt med ham / hende. Husk, at du har venner også! Hvis du ikke kan hjælpe, men bo hos dem, så bare bede dem om at komme hænge rundt med dig og dine venner. De vil føle sig mere forbundet med dig.
 • Husk, behøver du ikke at græde over det, hvis de afviser dig. Bare vent, hvis de er din ven så bare handle normal, hvis ikke bare ikke flirte, og snart vil du finde en kærlighed!

Advarsler

 • Må ikke være alt besat med din knuse, det vil virke som om du ikke har et liv. Må ikke altid taler om det enten, kunne det få meget irriterende for dine venner.
 • Vær dig selv. Må ikke lyve om dine resultater, personlige ejendele, eller bands, du kan lide. Det er tilladt at være dig. Hvis du elsker rockmusik, og de hader det, behøver du ikke at argumentere med dem hvorfor. Hvis du siger "jeg elsker Aerosmith", og de svare: "Åh, jeg kan ikke rigtig lide det band", kan du reagere med noget lignende, "Ok, det er okay med mig. Alle har deres egen smag. Så hvad band kan du lide? "
 • Må ikke være stuck-up.
 • Hvis han / hun har nære venner, som du synes er problemer eller uhøflig, chancerne er, at din knuse er ligesom at også.
 • Må ikke være for vedholdende med den person. Det er forfærdeligt irriterende, og de vil ikke ønsker at være omkring dig.
 • Blot stirre på din knuse hele tiden vil ikke gøre noget bedre. Det vil bare gøre dem tror du er underlig.
 • Hvis den person, du kan lide, er uhøfligt at alle bortset fra deres venner, bør du nok gå fiskeri efter en anden crush.

Ting du behøver

 • Personlig hygiejne produkter
 • Chokolade, i tilfælde af du nedbrydes. Dette bør kun være behov for omkring to uger efter afvisningen... der er ingen måde du kan være så besat med en person, der ikke kan lide dig.
 • Et smil går en lang vej. Selvom det ikke er en Hollywood smil, vil det stadig lysne op i rummet mere end solen.
 • Bare vær dig selv!