Wkadk

Sådan bliver bedste venner med din knuse

Den bedste måde at få et romantisk forhold med din knuse, er at blive deres ven først. Det kan være svært at tale foran den person, du vil, især hvis du er genert eller nervøs, men heldigvis denne lille guide er her for at hjælpe dig. Eller måske er du læser denne artikel, fordi du har lært, at man ikke kan have din knuse uanset årsagen, og du kommer til at forsøge at følge stien B, nemlig at forsøge at blive venner med ham / hende.

Steps

Sådan bliver bedste venner med din knuse. Må ikke være genert!
Sådan bliver bedste venner med din knuse. Må ikke være genert!
 1. 1
  Må ikke være genert! Bare køre op til ham / hende og sige hej, så spørg dem, hvis de ønsker at sidde med dig på frokost eller noget lignende. Må ikke flirte med ham / hende, selv om. Han / hun kan allerede være i et forhold, man ved aldrig. Du sigter til at lære dem at kende som en ven, ikke en pige / dreng ven. Hvis du ikke kan komme op med modet til at bare gå op til ham og derefter lade du gør noget for klassen, og du har brug for at snakke med ham / hende om lektier eller lektion. Du kan prøve at fortælle dem, du nødt til at fuldføre en klasse undersøgelsen, der kan være en rigtig god måde at finde nogle oplysninger om den person, selvom det kan være slags risikable (hvis de finder ud af der er virkelig ingen tildeling).
 2. 2
  Tal om et emne, han / hun kan lide, helst ikke om skolen. Selvom det kan arbejde i nødsituationer (lange akavet tavshed), betyder det ikke give indtryk af, at du ønsker at kende ham / hende som en person. Stil spørgsmål! Lære dem at kende! Find ud af om du virkelig kan lide ham / hende efter alt, eller hvis crush er kun hud-dyb.
 3. 3
  Over tid, vinde hans / hendes tillid ved at stole på dem til gengæld. Fortæl ham / hende nogle af dine hemmeligheder, invitere ham / hende til steder (som venner), og bare gøre ting, du normalt gør med dine venner.
 4. 4
  Vær dig selv. Du behøver ikke at fake noget! Du er bare forsøger at få ham / hende som en ven.
 5. 5
  Tag en interesse i hans / hendes liv. Købe ham / hende søde gaver, se hans / hendes spil (hvis han er / hun er i sport), og bare besøge ham / hende en gang imellem.
 6. 6
  Tal ikke om personlige ting, såsom tidligere kærester eller ex-veninder. Det kan gøre ham til at føle sig utilpas.
 7. 7
  Må ikke dykke i for hurtigt eller din knuse vil vide, at du som ham / hende. Og ikke vælde om følelser eller problemer, vil de begynde at tænke du er eksalteret.

Tips

 • Prøv at se, hvis du er i klasser eller et projekt sammen og få at vide lidt om dem.
 • Virkelig være dig selv. Du kan ikke være falsk og fortæl din knuse ligger, eller du vil aldrig være i stand til at stole på hinanden. Men hvis du både har Facebook, har de samme links til de af din knuse s, baseret på, hvad du kan se fra ham / hende eller på hans / hendes profil. Han eller hun kan lide eller endda kommentere de links du indlæg! Bare aldrig deler nøjagtig samme links.
 • Advarsel *-Don være alt for indlysende. Må ikke stirre på ham, da han kigger tilbage, etc.

Advarsler

 • Når du og ham / hende er gode venner, ikke spørge dem ud med det samme. Dette vil gøre dem til at føle brugt og som du plejede venskab at komme til dem. Slap af, giv dem lidt tid. Kærlighed handler om tålmodighed og forståelse.
 • Dette er en fantastisk teknik til at bruge, men ikke forsøge at være deres absolut bedste ven. De fleste mennesker nyder ikke dating en af ​​deres bedste venner, fordi de er for tæt på, og spørger er akavet. Så bare komme tæt nok til at være venner, men ikke er bedste venner. Dating kunne ødelægge venskabet helt, eller gøre det bedste venskab, du nogensinde har haft.