Wkadk

Hvordan finder ud af, om en god ven er knusning på dig

Har du spekulerer på, om en god ven har en ting for dig? Har han eller hun begyndte at handle anderledes omkring dig? Ønsker du at vide, hvordan at fortælle?

Steps

Hvordan finder ud af, om en god ven er knusning på dig. Brug venner, som et fingerpeg.
Hvordan finder ud af, om en god ven er knusning på dig. Brug venner, som et fingerpeg.
 1. 1
  Bemærk forskelle. Alle fungerer forskelligt, så mens de følgende spor kan være gode råd, den vigtigste indikator er, om ikke din ven behandler dig anderledes end hans eller hendes andre venner. Uanset om din ven behandler dig værre eller bedre, kunne nogen forskel være et vink, de har en crush.
 2. 2
  Øjenkontakt. Se, hvor længe din ven ser dig i øjnene for. Hvis det er længere tid end normalt, kan han eller hun være på udkig efter noget mere end venskab. Som de siger, at øjnene er vinduerne til sjælen.
 3. 3
  Fysisk kontakt. Er han eller hun gør undskyldninger for at holde på dig, røre din hånd, hvilket giver dig et knus? Dette er normalt et tegn på, at en person ønsker mere end venskab. Dette viser, at han eller hun ønsker at komme tættere på dig og holde dig, når du er både komfortabel med det.
 4. 4
  Ansigtsudtryk. Hvis din ven rødmer, når du taler til dig, det er en antydning af, at han eller hun kan lide dig. Bare det samme for smilende. Hvis han eller hun smiler til dig, hver gang du ser over, er der normalt noget foregår.
 5. 5
  Nervøsitet. Hvis din ven bliver nervøs, mens du taler til dig, er det et tegn på, at han eller hun kan lide dig mindst en smule.
 6. 6
  Brug venner, som et fingerpeg. Hvis hans venner driller ham, når han hænger ud med dig, han fortalte dem noget, han ikke ønsker du skal vide. Hvilket normalt betyder, at han fortalte dem, at han havde følelser for dig-eller noget af den slags. (Ikke altid om jeg er en fyr, og når mine venner "drille mig" omkring piger, jeg taler til det er lige på fornemmelser)
 7. 7
  Rydder op. Har din ven begynder at se pænere, når du to hænge ud? Måske har han eller hun ønsker at se godt for dig og ønsker at imponere dig.
 8. 8
  Drilleri. Hvis din ven begynder at drille dig i en sjov måde, kan han eller hun har et crush på dig. For eksempel kan din ven handle sarkastisk, da han siger "lækkert hår"., Men tage det som en kompliment, fordi han formentlig betyder det.

Tips

 • Hvis du ser på din ven, og han / hun hurtigt kigger væk, betyder det, at han / hun var kigger på dig!
 • Spørg din vens nærmeste ven (udover dig), som normalt ved alt om hinanden.
 • Varsel, hvis han / hun er hugging dig en masse eller om deres hoved på din skulder.

Advarsler

 • Hvis de opfører sig som de kan lide dig, men de har tilstået at dig, at de har et crush på en anden, måske de er forvirrede. Sandsynligvis har de følelser for både dig og den anden person, men de er tilbøjelige til at indrømme kun den anden som den "officielle" crush, der frygtede, at indrømme deres følelser for dig vil ødelægge dit venskab. Må ikke nærme sig dem direkte, hvis du ikke er 100% positive, at de kan lide dig, ellers kan du komme ind i en akavet situation.
 • Hvis du finder ud af din ven kan lide dig, ikke lege med hans eller hendes hjerte. Forklar dine følelser, uanset hvad de er, og se, om det vil arbejde ud.
 • Hvis du blot ønsker at være venner, ikke fører ham eller hende på. Blot sige du bare ønsker at være venner. Hvis det gør ondt din ven for meget, bare lad ham eller hende vide, måske en dag vil det arbejde, men det er bare ikke en mulighed på dette tidspunkt i livet.
 • Må ikke få andre mennesker involveret. De følelser, der er der / aren 't der er forvirrende nok uden at få andre mennesker involveret. Af erfaring, når folk fortæller én person beviset er i dem. Du kan ikke lave nogen fortælle / ikke fortælle, så mit råd ville være at holde det for dig selv. Du skal dog ikke flasken op dine følelser. Det er godt at måske snakke med nogen i din familie, eller selv skrive en dagbog eller journal. Dette hjælper, da det føles som om du har fortalt en ven, snarere end en bog. Du bør også fungere som normale venner. Hvis du handler indlysende, kan det sætte din ven off dig, og du måske ikke være venner efter at han / hun 's indså, hvad der foregår.