Wkadk

Sådan at få bemærket af din knuse

Alle ønsker deres crush at lægge mærke til dem. Det er definitionen på en crush: a kærlighed interesse eller forelskelse med en anden, der endnu ikke er gengældt.

Steps

Sådan at få bemærket af din knuse. Prøv at være sammen med din crush.
Sådan at få bemærket af din knuse. Prøv at være sammen med din crush.
 1. 1
  Prøv at være sammen med din crush. Medmindre du har nogen klasser med dem, kan det være svært at komme til at kende dem. Prøv at have en afslappet samtale med dem eller sidder ved siden af ​​/ i nærheden af ​​dem til frokost.
 2. 2
  Bliv gradvist tættere med dem. Vinde deres tillid. Gør noget, de kan lide, hvis de dyrker sport, dukke op på et spil. Hvis de er i en klub, slutte sig til denne klub. Må ikke falske elske det, men støtter det vil fange deres øje. Og ikke gå til alt, hvad de gør. Det vil freak din knuse ud og gøre dem med at undgå dig.
 3. 3
  Beslut dig for, om du ønsker at tage det langsomt eller dykke lige ind. Hvis du tager det langsomt, være forsigtige, fordi de måske begynde at tænke på dig for meget som en ven. Men du behøver ikke tage det alt for hurtigt, fordi så vil du gøre dem utilpas.
 4. 4
  Klæd pænt. For piger, hvis en nederdel eller jeans, en dejlig t-shirt, og nogle smykker, din skole tillader det. For fyre vil nogle shorts eller jeans og en Finland t-shirt arbejde pænt, noget, der sætter dig ud fra resten. Bare ikke forsøge at klæde "sexet" at få deres opmærksomhed, og det vil gøre dig ser desperate, og du vil tiltrække den forkerte type af mennesker.
 5. 5
  Hils dem alle nu og da, først varmt, så en smule mere flirtende. siger hej i haller eller tale med dem en smule.
 6. 6
  Smil på din knuse og gøre øjenkontakt, men ikke være uhyggeligt om det. For eksempel, hvis du ikke kender din knuse meget vel komme til at kende ham / hende langsomt (Bede dem for den tid, taler om en bog, de læser, etc.). Hvis de er en ven, begynde at flirte lidt.
 7. 7
  Når samtale med din knuse, så sørg for at du bruger mindst lige så meget tid som du behøver at tale.
 8. 8
  Vær opmærksom på. Kjole i tøj, du føler dig tryg og attraktiv i. Også, hver dag. Du ønsker ikke at lugte dårligt. Hvis du er en pige, holde dig ren i dine "andre steder" som godt. Holde nogle pads og / eller tamponer i din pung til nødsituationer. Du skal bruge disse efter gym eller i badeværelset. Plus tage din frakke, når du får chancen, fordi hvis du bære til mange lag, vil du svede hurtigt.
 9. 9
  Tilbring tid med din knuse, men ikke stilk dem. dvs ingen billeder af dem i dit skab, medmindre du er venner og billedet er af jer begge.
 10. 10
  Altid forsøge at være rart og være positiv. Også spørge om, hvad han kan lide at gøre.
 11. 11
  Undgå drama. Må ikke få dine venner til at spørge dem ud for dig, og ikke får dine venner til at spørge, om de kan lide dig, etc.
 12. 12
  Vær forsigtig, når man spørger venner til at spørge dem, hvis de kan lide dig. Dette virker kun, hvis de er fælles venner, loyale over for dig, og fortrinsvis piger, så de vil ikke vide, at du sætter dem op til det.
 13. 13
  Må ikke fortælle dem, at du kan lide dem. Når du er på en flirtende basis, kan du spørge dem ud, bare ikke faktisk sige "Jeg kan lide dig". Hvis du gør det efterlader dig åben for afvisning. Men hvis du gjorde, det er fint. Det betyder ikke, at han vil afvise dig!
 14. 14
  Hvis din knuse siger de kan lide dig tilbage, cool. Du er nu dating.
 15. 15
  Frygt ikke, hvis du bliver afvist. Her er der, hvor de beder out teknik er at foretrække frem decideret erklære din kærlighed til dem. Hvis du siger "Vil du se en film fredag ​​aften?" og de siger "Jeg kan ikke lide dig på den måde" kan du reagere "Wow, ingen handling, men jeg var ikke beder dig ud, en flok af os går." Sørg for, at en flok af dine venner kommer til filmen. Hvis de ikke kan komme, bare fortælle dem, at de alle annulleret og sørg for at de ved, du gjorde alt dette, så hvis de spørger hende, vil hun ikke finde ud af, du var bare gør det hele op.
 16. 16
  Sørg for, at hvis en flok du går et sted, du sidder ved siden af dem, hvis du går til en film / koncert. Hvis en koncert, tale med dem mellem sangene. Hvis der på en film, som du forlader teatret, tale med dem om emner lidt mere personlig (men intet TOO personlige), såsom en manglende forståelse af et emne i skolen. Det er fantastisk, fordi det vil hjælpe dig indse, hvis han er / hun er virkelig det rigtige for dig, fordi hvis han / hun er følsom nok til at trøste dig, er det meget sandsynligt, at du ikke spilder din tid. Hvis han / hun undlader at gøre det, glem alt om dem.
 17. 17
  Hjælp dem / være venlige / nyttige, hvis de har brug for hjælp at åbne deres skab, med alle midler hjælp! Men sørg for at vide, hvordan du gør det også! Må ikke tilbyde at hjælpe åbne deres locker, hvis det tager dig tyve gange for at åbne din egen!

Tips

 • Når du ser ham / hende på gangen i skolen flash et smil på deres måde og gøre øjenkontakt, men ikke stirre dem ned!
 • Altid være venlig - ikke bare omkring din knuse, men for alle. Det vil gøre din knuse indse, hvad en dejlig person du er. Men at være modbydelig eller over-the-top i almindelighed er en slukke. Mange fyre og piger finder denne adfærd for at være direkte irriterende.
 • Forsøg ikke at flirte med ham, ellers vil alle tror, ​​du kan lide ham og fortælle alle, herunder din knuse.
 • Hvis du virkelig vil have din knuse at kunne lide dig, så prøv at bruge en signatur krop spray. De vil komme til at associere dig med denne dejlige lugt. Intet er for tung. Ingen kan lide moskus. Videnskaben viser, at fyrene er naturligt tiltrukket af dufte af vanilje, kanel, og græskar pie. Piger kan prøve at bære parfume med vanille undertoner. En anden luskede måde at tiltrække ham med lugten er ved at tygge kanel tyggegummi og tilbyde ham et stykke!
 • Lad ikke din venner besked dem på Facebook og / eller tekst dem pinligt ting, fordi det kan ødelægge venskabet mellem dig og din knuse.
 • Vær dig selv!
 • Sørg for at du kjole pænt. Du ønsker ikke at blive afvist, fordi du er iført det grimme sweater din bedstemor strikkede dig!, Men sørg for at klæde sig i tøj, du føler dig tryg.
 • Må ikke få alle op i deres rum. Måske hvis du siger hej, og derefter forlade, vil det gøre dem ønsker at tale med dig mere!
 • Må ikke stå op for dem, hvis de ikke ønsker at blive stod op for. Du behøver ikke vil have dem til at se patetisk og du at kigge over beskyttende!

Advarsler

 • Giv ikke din knuse det forkerte budskab. Du er en person, ikke en genstand, der skal leget med af andre. Ligesom du bliver ærlig over for dem, være sikker på de er ærlige med dig. Så længe der er en gensidig følelse, du er gyldne.
 • Undgå at stirre. Din knuse vil få den forkerte idé, og tror du er en skør stalker og undgå dig mere end nogensinde.
 • Må ikke komme ud med at fortælle din knuse du kan lide dem. Dette kunne køre dem væk. Der er sådan en ting som at være for fremad.
 • Taler om alvorlige problemer i dit liv også snart vil skræmme din knuse væk. Undgå at åbne op på et meget dybt niveau, når forholdet er stadig nyt og voksende.
 • Undgå enhver form for Dybere følelser i starten af ​​jeres forhold. Ingen grund til at "sætte dig selv derude", indtil du kender attraktion er gensidig.
 • Når der begynder at komme til at kende din crush på et dybere plan, er det vigtigt at huske at "efterlade din bagage ved døren" - for eksempel, på din anden dato bør du komme til at kende den person bedre, men det betyder ikke, bør du snakke om alle dine livets problemer. Hvis du ønsker at finde ud af, om personen er omsorgsfulde, så prøv at nævne en mindre dilemma du står (dvs.: "Jeg forstår virkelig ikke denne bog, vi læser på engelsk klasse, kan du forklare plottet til mig?" ).