Wkadk

Hvordan at komme sammen med din knuse

Alle har bekymret på et tidspunkt i deres liv, hvordan de lyder, når de taler med deres crush, eller hvordan at handle foran dem. Det er simpelt, være dig selv!

Steps

Hvordan at komme sammen med din knuse. Hvis du ønsker at starte en samtale med din knuse, men du er bange for at nærme ham / hende, behøver du ikke at!
Hvordan at komme sammen med din knuse. Hvis du ønsker at starte en samtale med din knuse, men du er bange for at nærme ham / hende, behøver du ikke at!
 1. 1
  Må ikke spille hårdt for at få! Det er en af ​​de største fejl, du kan gøre, og der er ikke noget mere kvalmende end at se en pige forsøger at handle hårde foran en fyr, når de er ikke sørgeligt. Plus, de fleste fyre ikke gå for at, de normalt får det forkerte indtryk, fordi hvis de kan lide dig tilbage, og du spiller hårdt for at få, kan de tror, ​​du ikke kan lide dem.
 2. 2
  Hvis du ønsker at starte en samtale med din knuse, men du er bange for at nærme ham / hende, behøver du ikke at! Start en samtale med en ven om noget du kender crush er interesseret i (hvis de er omkring), og taler højere end normalt, hvis nødvendigt (ikke alt for højt). Hvis han / hun kommer til, det er fantastisk! Lyt til hvad han / hun siger, og holde taler normalt. Hvis han / hun ikke, skødesløst vende rundt og bede ham / hende, "Hey, kan du ikke lide [hvad det er du taler om], også?"
 3. 3
  Være rart at din knuse. Behandle ham / hende som en person, ikke bare en crush. Behandle ham / hende som en af ​​dine venner! Hvis han / hun har brug for en pen, tilbyde at lade ham / hende låne en af ​​jeres. Hvis han / hun 's ser træt eller syg eller trist, spørge, om han / hun er okay, eller hvad der er galt. Hun vil han / hun vil sætte pris på din venlighed.
 4. 4
  Forsøge at være en moden person. Grine hvis du hører noget sjovt, men grine som en normal person. Hvis du hører noget dumt, men slags sjove, men slags roll dine øjne, som om at sige "Hvor dum '. Må ikke handle ditzy eller hvis du ikke kan gøre noget. Være stærk. Vær smart. Og aldrig nogensinde handle dum.
 5. 5
  Hvis du ikke har noget til fælles, finde noget! Har du et band du kan lide en masse (sørg for at det ikke er en dreng band!)? Derefter nævne navnet på den gruppe omkring din knuse, taler om en stor sang, de har eller noget. Hvis hun / han ser interesseret, spørge, om hun / han ønsker at låne cd'en. Ting som. Vær sikker på at se ud for ting, som han / hun kan lide, du måske har noget, du både at du kan tale om.
 6. 6
  Se godt ud. Må ikke gå ud af din måde at se hot eller sexet eller fantastisk smuk bare for ham, men bære tøj, du kan lide og som ser godt ud på dig. Vask dit hår. Pas på din hud. Øvelse. Børst dine tænder. Må ikke bære noget for afslørende, da han kunne få den forkerte idé. Når du får en klipning, bede frisøren om at anbefale en stil, som hun mener vil fungere godt for dig. Han kunne mærke, og så sige!
 7. 7
  Samtale er utrolig vigtig. Prøv så hårdt, som du kan for at være dig selv. Må ikke tale sweety-sød eller hård eller noget. Må ikke tale for meget, to sætninger ad gangen, medmindre du fortæller en historie eller noget, som han ser meget interesseret i at høre. Prøv at få ham til at grine, men ikke gå overbord med vittigheder. Lad ham tale. Lyt til, hvad han har at sige og spørge ham om det senere. Laugh på hans vittigheder, selv om de er ikke sjovt, hvis du gør en dårlig falsk latter. Tal ikke med munden fuld.
 8. 8
  Hvis du er i klassen tale med ham om lektionen e. G. "Kan du lide (indsæt topic)?" Så efter han svarer, kan du give din mening og du kunne komme ind i en god samtale. Hvis din bange for at tale med ham / hende bare det mest sandsynligt, at han / hun vil kunne lide det, hvis han / hun er i en samtale bare deltage i.
 9. 9
  Hvis han / hun er interesseret i dig, kan du opleve dem til at kigge på dig en masse, eller stirre. Hvis han gør en bevægelse, der viser noget han kan lide dig...
 10. 10
  Behandle ham / hende som du ville behandle en ven. Må ikke foregive at han / hun er en alien, du ikke kan tale med. De er en person ligesom alle andre. De vil synes, du er venner og gradvist lide dig mere (hvis de ikke allerede lide dig!)

Tips

 • Hvis han opfører sig som han kan lide dig så vise ham, at du gør pleje.
 • Må ikke nævne andre fyre, når du taler til ham, medmindre det er din bror eller noget. Du ønsker at lade ham vide, at du er til rådighed uden at gå lige ud og sige det.
 • Være rart at hans venner og dine klassekammerater også, men ikke behandle dem som du gør ham / hende. Det er godt for ham / hende til at se dig være dejligt for alle, men ved også, at han er speciel.
 • Vær dig selv. Det er en af ​​de mest vigtige ting at gøre.
 • Hvis du skjuler din knuse fra andre mennesker, du kender, så prøv ikke at gøre det indlysende. Må ikke bruge for meget tid sammen med ham / hende dine andre venner er meget vigtige, også.
 • Husk hans fødselsdag. Ønsker ham tillykke med fødselsdagen, når den dag kommer, hvis du føler dig dristig, få ham lidt jokey til stede, hvis du ikke kan se ham / hende på hans / hendes fødselsdag, når det er snart sige noget lignende "din fødselsdag er på "du ved noget lignende, og fortælle dem tillykke med fødselsdagen og derefter
 • Forsøg ikke alt for svært at imponere ham, eller få for nervøs omkring ham. Det vil kun gøre det ubehageligt.
 • Sørg han mærker dig, før du prøver at imponere ham.
 • Det kan være en trøst at kende hans lugt eller touch, men ikke gør det indlysende, at du lugter ham eller hver gang du ser ham i hallerne du børster forbi ham. Han vil være bange og lukker sig fra dig. I stedet gør samtale om sin nye cologne, hvilket giver dig en undskyldning for at lugte ham.
 • Find ud af om han er interesseret i dig, før du spørger ham ud.
 • Fortæl ham en hemmelighed, og lover ham til ikke at fortælle nogen, det viser du har tillid til ham, og fyre som.
 • Må ikke konstant tænker på ham selv, hvis du er beregnet til at være, så vil du være sammen.
 • For at undgå at blive nervøs, altid huske: Det er bare en lille crush. Du kan have et massivt crush på nogen, men husk, det er kun et crush. og hvis det kærlighed husker de tænker på du kan lide nogen, så det er ikke nogen big deal, og hvis de ikke tror på du kan lide bare nogen, så vil de have dig til at tale med dem.
 • Hvis du er virkelig desperat, så prøv ikke at tænke på ham som din knuse når du taler til ham. Du `ll blive meget mere afslappet omkring ham og har en bedre tid.

Advarsler

 • Hvis han bliver betyde for dine venner, kunne tingene vende grimme. Din loyalitet kan blive svært at holde, og du måske nødt til at foretage nogle meget svære valg.
 • Sørg for, at fyr er single. Du ønsker ikke at få et ry som en kæreste-snatcher, og du ikke ønsker at afkrydse sin kæreste.
 • Også: Prøv ikke at så meget med sine venner, der kunne gøre ham tror, ​​du ikke har følelser for ham.