Wkadk

Sådan får den rette mand

Har du haft en mislykket forhold efter det andet? Er du træt af at vente på den rigtige fyr til at komme med? Hvorfor ikke gå ud og finde ham selv? For at få den rette mand, skal du bruge følgende strategier.

Steps

Sådan får den rette mand. Kig på alle de rigtige steder.
Sådan får den rette mand. Kig på alle de rigtige steder.
 1. 1
  Lev dit eget liv. Det bedste man kan gøre for at være mere attraktive, er at føre en interessant, meningsfyldt liv, kun dybt manipulerende eller usikre mennesker ønsker at være sammen med nogen, der ikke har nogen side interesser, aktiviteter, venner eller fritidsinteresser. Tænk din egen smag: ville du hellere være sammen med en mand, der tilbringer sin weekender vandreture, rejser, spille cello, og tager dig til at danse klasser eller én, der sidder i hans stue spille videospil og indhente på hans yndlingsprogrammer? Hold dig til de samme standarder ved at tilbringe masser af tid med dine venner, forfølge dine egne interesser, og udvikle nye hobbyer. (! Faktisk kan du bare møde nogle interessante mennesker, mens du er der) må ikke tabe disse ting den anden du møder nogen, gøre dem en integreret del din oplevelse. Du vil finde dig selv gladere og mere uafhængig, mens du er på det, som vil hjælpe med at styre din dating beslutninger og gøre dig mere kompatible med interessante mænd.
  • Må ikke være trængende. Neediness frastøder mest romantiske partnere - og dem det tiltrækker en tendens til at være ubalanceret i en gratis måde (ex. kontrollerende). Læs Sådan stoppe med at være trængende, hvis dette er en igangværende problem for dig.
 2. 2
  Kig på alle de rigtige steder. Start med at forestille den type mand, du leder efter. Lav en liste - i toppen af der bør være ansvarlig, respektfuld og ærlig - karakteristika, særheder og dybere niveau træk, du ønsker i en mand, men vær forsigtig med ikke at blive for fanget i uvæsentlige (tidl.. brune hår), eller du kan finde dig selv skrive off nogle virkelige perler. (Hvis du finder din liste går på og på, du måske har nogle selvransagelse at gøre.) Så forestille sig, hvor denne type mand ville være. Ville han være hænge ud på en bar? Eller mere sandsynligt, vil du finde ham golf, vandreture, få en uddannelse eller forfølger en anden lignende aktivitet? Lav en liste over 10 steder, som du ønsker dit kommende mand til hyppige (fra kunstgallerier til boghandlere, noget går så længe du er lovligt personligt interesseret i, hvad der sker der, og ville vælge at gå der på din egen). Endelig skal et punkt for at gå til de steder hvor det er muligt - så længe du fortsætte din egen, tilfredsstillende personlige liv. Du har sikkert allerede konstateret, at du er møde flere mænd bare ved at forfølge dine lidenskaber!
 3. 3
  Få over fortiden gør ondt. Udlejning gamle sår smitte af på nye relationer, enten ved at genopleve den samme magtkampe igen og igen, eller ved at kigge på din vidunderlige nye partner med et skeptisk øje, er en af ​​de hurtigste måder, du kan enten vælge den forkerte fyr eller sabotere en spirende forhold med den rigtige. Lær at håndtere følelsesmæssig smerte eller om nødvendigt, håndtere følelsesmæssige misbrug, så du kan se dine nye relationer for, hvad de virkelig er.
 4. 4
  Klæd på den måde gør du føler dig tryg og sikker. Aldrig føler, at du skal have til at klæde sig i en seksuelt provokerende måde at tiltrække en mand. Generelt har kvinder klædt på en måde, der enten er for seksuel eller for snerpet en hårdere tid at få trækkraft med mænd, de ikke kender endnu, en kvinde, der klæder sig i en alt for sexet måde ligner hun prøver for hårdt at få opmærksomhed, men en kvinde, der er klædt i en overdrevent konservativ måde ligner hun er at undertrykke sit naturlige selv. Alle mænd er lidt anderledes, selvfølgelig, men hvis du ønsker at klæde sig som en dame, vil du tiltrække mænd, der er på udkig efter en dame.
  • Lav et punkt for selvsikkert udtrykke, hvem du er, i stedet for at søge godkendelse eller validering gennem dit tøj.
 5. 5
  Forfine din flirte teknik. Den bedste flirte færdigheder til at bruge på mænd tendens til at være fysiske. Dette betyder ikke, du skal være åbenlyst seksuelt. Når du ser en mand, der interesserer dig, få øjenkontakt og smil, undersøgelser viser, at smiler er den mest effektive ting, en kvinde kan gøre for at se mere attraktive for mænd. Den klassiske udseende, du vil se, er dette: en kvinde gør øjenkontakt, bemærker manden ser hende, rødmer og ser ned, så hun modigt trækker hendes øjne tilbage op og smiler igen. (Denne beskrivelse kan være en smule for ærbar eller feminine til din stil, men tilpasninger på det ramte en akkord for mænd.) Imidlertid tillid er nøglen, og underdanighed sjældent er attraktivt for gode mænd (medmindre det er din kulturel norm). Hold gøre øjenkontakt og smilende, men ikke være utryg. Hvis han ser genert og er ikke nærmer dig efter et stykke tid, give ham et kys, og hvis han ser ubehageligt og undgår øjenkontakt, plukke et andet mål. Læs mere rådgivning.
  • Når han nærmer dig, læne dig tilbage og slappe af. Nu er hans tur til at tale med dig. Have det sjovt og joke med ham blidt drille ham lidt - pænt, ikke seksuelt. Sig til ham én ting spændende i dit liv, men fokuserer på at spørge ham om hans liv og kommentere på det positivt. Hvis du stadig er tiltrukket og han gør du griner, røre ved hans arm. (Må ikke se på din hånd, men læg mærke til hvordan han reagerer.) Fortsæt med at røre ham med mellemrum. Hvis han begynder at se ubehageligt, tilbage fra med både dit kropssprog og energi-niveau.
  • Indse, at mange mænd elsker processen med at forfølge en kvinde. Dette betyder ikke, du skal spille spil med ham. Det betyder dog betyde, at mænd ofte gerne indlede et kys, indleder sex, siger "jeg elsker dig" først, spørg en kvinde på en date, bede hende om at være hans kæreste og bede hende om at blive hans kone. Men der er naturligvis nogle tilfælde, hvor mændene er genert, og derfor ikke kan lide at gøre det første skridt. Dette kan ske på tidspunkter, hvor du enten ikke har givet dem nok opmuntring eller de er simpelthen genert. Under det første møde dig, efter du har lavet en forbindelse og tættere på, når du både har til at forlade, at nævne en restaurant har været kløe til at gå til nogle hobbyer du kan lide, eller det faktum, at dine aktiviteter for at weekend er faldet gennem kan bidrage til at bringe processen sammen. Må ikke være bange for at give ham dit telefonnummer, det er en harmløs gestus, ikke et ægteskab forslag.
 6. 6
  Spot røde flag. Det kan være svært at sige, hvorvidt en person, du er interesseret i at udstiller mistænkt adfærd, især i de tidlige stadier af et forhold, når dine følelser - og håb - kører højt. Hvis du har en tendens til at falde i med dårlige æg, læse nogen af ​​de følgende artikler, der kan gælde. Advaret og skimmelsvamp.
 7. 7
  Undgå almindelige dating fejl. Dette er, hvor mange kvinder, desværre gå galt. Ja, mange mænd på datoer er interesseret i sex, men hvis han er på udkig efter et forhold eller ægteskab, han er mere interesseret i at få at vide at kvinden og se, om hun er den type kvinde, han kunne tilbringe sit liv med. Dette er en langsom proces. Han ser for clingy kvinder, der gør ham til at føle sig utilpas og i stedet fokuserer på at finde opfyldt, interessante kvinder, der kan lide ham som han er. Han ønsker ikke en kvinde, der vil tage enhver mand og derefter søge at ændre ham, han er på udkig efter en kvinde, der ikke har brug for en mand, men kan lide ham i særdeleshed. Når en mand føler sig som tingene bliver for alvorligt for tidligt, før han er klar, kan han løbe ud af døren af ​​frygt for at forpligte sig til en person, han er ikke sikker på om endnu. (I den forstand er mænd næsten mere seriøs omkring dating-processen end kvinder, og langsommere til at begå, fordi de er meget selektive.)
  • Må ikke over-share. Hvorvidt der beskæftiger sig med en mand eller en kvinde, en nær ven eller en fremmed, en person på Facebook eller personligt, ønsker ingen at høre alle detaljer i hver begivenhed i en andens liv. Taler din date øre off om hobbyer, interesser, sladder, eller personlige problemer vil sende ham kører.
 8. 8
  Sørg for at du er virkelig kompatible. Da forholdet knopper, så spørg ham hvad han vil ud af livet. Hvordan kan han planer om opstilling af disse mål? Hvad vil han gøre for at opnå disse mål? Må hans mål passer med dine mål? Lighed i værdier, baggrunde og mål er en god indikator for succes. Glem ikke store uoverensstemmelser i interesse (såsom hvorvidt eller ikke at få børn), i håb om at en af ​​jer vil føle anderledes senere, hvilket er en meget ustabil, urealistisk begynder at hvad der kunne være en langsigtet skuffelse.
  • College uddannelse er også en meget stærk indikator for succes. Blandt veluddannede mennesker, der venter til efter college for at gifte sig, er skilsmisse satser langt under det nationale gennemsnit på omkring 50%. Må ikke udskyde din egen uddannelse - eller lad din partner udskyde sin - for at haste ind i et langvarigt forhold.
 9. 9
  Udvikle et sundt forhold. Det er ikke altid let at vide, hvad et forhold formodes at være og føle sig som, især hvis er blevet såret før, at have en forfærdelig forhold kan helt kaste din følelse af balance og selv-tillid, hvilket gør dig anden gætte dine enhver bevægelse for år til følge. Læs, hvordan at have et sundt forhold for flere detaljer.
  • Forstå, at er umuligt at have et sundt forhold uden en uenighed nu og da. Men en masse lovende forskning, der er opstået fra Gottman og andre institutioner giver vores samfund en bedre idé om, hvad adfærd fører til sunde ægteskaber. Overraskende antallet af argumenter et par har er ikke problemet ved hånden. Faktisk blev det konstateret, at alle par har nogle uløste problemer, men vellykkede par er komfortabelt i stand til at leve med disse spørgsmål. Undertrykke følelser og foregiver at der ikke er noget problem forårsager nogle af de højeste rater for skilsmisse. Foragt, øje rullende, diskontering den anden persons mening, og vise mangel på respekt er også yderst prædiktive for ægteskab fiasko. Mænd er særligt følsomme over for kritik, og kritik og hårdhed mod mænd er en høj indikator for skilsmisse. Bor sammen har vist sig at have nogen relation til eventuel ægteskabelig succes (og måske endda have en negativ virkning).
  • "Oversvømmelser" en mand med følelser er en høj indikator for skilsmisse. Tal med venner først, organisere dine tanker og fokusere på blot udtrykke dine følelser i stedet for domme. I stedet for "Du er altid..." sige, "Jeg følte ked af det eller såret eller vred..."
  • Tab af kærlighed og hengivenhed er en endnu vigtigere faktor for skilsmisse end konflikt. Ifølge en artikel, som dækker Gottman værk, "De, der forblev lykkeligt gift var meget" in love "og kærlig som nygifte. De viste mindre ambivalens, udtrykt negative følelser sjældnere og ses deres mage mere positivt end andre par. Vigtigste, disse følelser forblev stabilt over tid. "
  • Aldrig behandle din partner som et barn: taler ikke ned til ham, giver ham ikke uopfordret råd, ikke kaste dom over ham, giver ham ikke udgangsforbud eller forsøge at kontrollere ham. Enig, hvis noget, at være uenige om den måde, han gør tingene, men accepterer den mand, som han er, sætter pris på ham for hvem han er, skal du ikke forsøge at ændre ham. Hvis du ikke kan modstå trangen, så lad ham gå til en anden pige, som vil sætte pris på ham for ham, ikke for hvad du anser for at være hans "potentiale". Det er derfor, det er vigtigt at finde mænd der ligner dig ved at gå til de rigtige steder. Få at kende hinanden først, ikke gifter for tidligt (inden for otte måneder efter første øjekast) for en længerevarende ægteskab senere.
 10. 10
  Må ikke haste for evigt. Par, der ender med at blive en succes i kærlighed er ikke dem, der begår, mens du stadig "blåøjet" de stærkeste par har slået sig ned fra den indledende hormon haste til en mere stabil kærlighed før ægteskabet. Kvinder kunne sandsynligvis lære et par ting fra det stereotype mand. Først er det vigtigt at have en sjov periode af livet for at føle sig personligt opfyldt, og ikke harmes andre i fremtiden, især din ægtefælle eller børn. Dernæst er det også vigtigt at have det sjovt dating uden at bekymre sig om at gøre tilsagn før du virkelig kender din partner, og når forfølger alvorlige forhold, ved at skubbe mænd, der er uegnede, så du kan møde flere egnede kandidater. Bliver overdrevent betyder er ikke ideel, men aldrig tolerere manglende respekt. De tidlige stadier af et forhold er fyldt med kemi, så det er vigtigt for kvinder også at tage sig tid til at "screen" mænd på samme måde, som mænd screene kvinder.

Tips

 • Udvikle forholdet i et sundt tempo. I de tidlige stadier af at flirte, hvis en mand ikke er på vej tilbage fremskridt er det klogt for en kvinde at gå videre til en af ​​de andre 3 milliarder mænd til rådighed på planeten. Der er masser af gode fyre omkring, det tager bare lidt tid og en masse af de første datoer for at finde dem. Mens nogle meget generte mænd sætter pris på, når en kvinde lader en mand ved, at hun er interesseret, er mænd ofte skræmt væk af kvinder, der gør meget stærke fremskridt, især af seksuel karakter. Dette skyldes, at en mand, der ikke føler, at han kender en kvinde, meget vel vil antage, at meget interesserede kvinder ikke må basere deres ønske for ham på nogen del af hans egen personlighed. Han vil derfor opfatte forskud tegn på, at hun er desperat for enhver mand, i stedet for interesseret specifikt i ham. Når en mand ikke har overvejet tanken om en længere engagement med en kvinde, vi taler om ægteskab, før dating i mindst et år (medmindre han bringer det op først), der henviser til børns, bryllupper, eller enhver anden form af et stærkt engagement sæt af advarsel signaler i en mands sind. I almindelighed vil en mand, der er meget interesseret i en kvinde gøre noget mysterium af den, han vil forfølge hende utrætteligt og foreslå ægteskab først.
 • Brug enhver lejlighed, du kommer til at lære mere om ham.
  • Én bog er "The Rules" af Fein og Schneider. Da Oprah udtrykte det, det er mere end en bog, det er en bevægelse! Selv hvis du ikke er enig, det virker.
  • Læs bogen "Mænd er fra Mars / Kvinder er fra Venus" sammen. Navnet lyder halt, men det er en meget oplysende bog.
  • Læs bogen "Secrets of the Ultimate Husband Hunter: Hvordan at tiltrække mænd, Nyd Dating og Genkend dit livs kærlighed," af Nancy Nichols
  • Læs bogen "Hvorfor mænd elsker tæver," af Sherry Argov.
  • Læs Internet forfattere Christian Carter, Rori Raye, og Carol Allen.

Advarsler

 • Hvis du er ude efter den rigtige mand, ikke spille spil med ham. En mand, der fanger på, at en kvinde bruger ham til at tilfredsstille sin egen ego vil højst sandsynligt vende en potentiel romantisk forhold til en katastrofe. Hvis du er i den mand, være 100% klar over, hvem du er og hvad du ønsker. Være autentisk og ikke presse på for et forhold for tidligt.
 • Fugle af en fjer flok sammen. Hvis hans venner er den forkerte slags mennesker, kan han meget vel være også.
 • Hvis han ikke ønsker at tilbringe tid på at forbedre dit forhold, han sandsynligvis ikke bekymrer sig om det.
 • Vær opmærksom på, at mænd ofte har en tid i livet, når de føler sig klar til at gifte sig. Før denne periode, de ofte: er i en ustabil økonomisk periode - i skolen eller tidligt i deres karriere, dato "tilså deres havre" snarere end dating alvorligt, og bruge meget mere tid engageret i risikoadfærd (selvom mænd vil altid tørst efter en vis risiko og "jagt", og vil føle sig ulykkelig, hvis berøvet af med det helt). Når en mand begynder at kede sig af drikkevand og casual dating, får mere alvorlige i sin karriere, og når andre benchmarks for voksenlivet - såsom at købe et hus - han begynder at tænke på ægteskab. I nogle sjældne tilfælde kan en kvinde få overgangsprocessen til at ske tidligere, end det ville have, men denne proces skal komme, når manden er klar, ikke gennem tiggeri, indlæg, ultimatummer og andre adfærd, at mænd tolker som desperate eller uønsket.
 • Ikke vildleder, nogle kvinder synes at handle så venlige i erhvervslivet eller faglige møder, men var ikke villige til at afsløre deres ægteskabelige status. Ingen kan lide at blive løjet for. Afslør dine personlige motiver, så snart dating protokol tillader det.
 • Hvis han ikke ønsker at tale med dig om hans fremtid, han sandsynligvis ikke ønsker at tilbringe den med dig.
 • Selv hvis du følger alle de trin og indsuge alle de tips, kan du ikke føle, at du har fået den rigtige mand! Dette er fordi, hverken du eller manden er uforanderlige! Det liv selv ændrer og undertiden ændres uden fantasi.
 • Nogle kvinder bevidst eller ubevidst teste deres mænd ved at spille hårdt for at få. Test hans mod og tillid til personen personligt snak, engagement i frieri, forholdet lapning evne, intellekt, og loyalitet over for hende sommetider giver den bedste mand til at komme til hende. Mænd er ikke perfekte væsener, så nogle kvinder ikke ønsker at være en nem fangst ved at spille hårdt for at få til at opretholde respekt for dem og selvrespekt. Start et nyt forhold kan være stressende og svært, så dette skal gøres meget omhyggeligt. Husk, at spille hårdt for at få virker kun, hvis dine kontaktoplysninger er kendt, eller er tilgængelig, og når du ikke forsvinder i et til to år.
 • Indse, at mange mænd er fuldt ud villige til at date en kvinde og være seksuelt intim med en kvinde uden nogen planer om at gifte sig med hende. Faktisk mænd date kvinder i årevis mange, at de ikke har til hensigt at gifte sig. Det er derfor vigtigt at sikre, at kvinder er klart, at sex ikke nødvendigvis betyder så meget for mange mænd, som det gør for mange kvinder. Dette indikerer ikke, at mænd ikke er følelsesmæssigt involveret i sex og mænd ofte føler ondt, når en kvinde beskylder dem for "bruge" hende, men det betyder, at man ikke bør læse i betydningen af ​​seksuel aktivitet. Kig i stedet for mere åbenlyse tegn på interesse, såsom at diskutere fælles fremtidsplaner.