Wkadk

Sådan siger "jeg elsker dig "

Selv om mange mennesker bruger denne magtfulde sætning løst, er der tidspunkter, hvor du ønsker at sige "jeg elsker dig" på en meningsfuld måde, og ikke lyde akavet eller sødladne. Uanset om du bekender din kærlighed til en romantisk partner eller udtrykke det til en slægtning eller ven, her er nogle tips til at hjælpe dig.

Steps

Sådan siger "jeg elsker dig ". Sig det på et passende tidspunkt.
Sådan siger "jeg elsker dig ". Sig det på et passende tidspunkt.

Metode én: romantisk kærlighed

 1. 1
  Definer kærlighed. Oprigtigheden af ​​udtrykket styrkes ved at vide, hvad kærlighed er, og hvad kærlig person betyder for dig. Bestem forskellen mellem kærlighed, forelskelse og begær, og sørg for at det er ægte kærlighed, du føler for denne person.
 2. 2
  Føl det. Der vil komme et tidspunkt, hvor du ved, hvad du føler for din kæreste eller veninde var flyttet fra venskab, at lide gennem forelskelse, og ind i romantisk kærlighed. Når du er sikker på at du har krydset denne tærskel, det er tid til at udtrykke dine følelser. Hvis du siger det, fordi du tror, ​​du skal, eller fordi det forventes, og du er ikke der endnu, det vil komme på tværs som insincere.
 3. 3
  Gør øjenkontakt. Gør øjenkontakt ikke kun viser oprigtighed og kommunikerer tillid, er det en fornøjelse at se ind i din partners øjne, når du først sige "Jeg elsker dig". Det vil være et øjeblik, vil du både altid huske. Selvom der er formentlig et par inches mellem jeres ansigter, bør det føles som om der er noget mellem jer, ikke engang luft.
  • Holding hænder, når du fortæller dem, du elsker dem kan også kommunikere oprigtighed og tillid.
 4. 4
  Sig det på et passende tidspunkt. Time erklæringen på en måde, der vil gøre både dig og modtageren mest komfortable.
  • Hvis du er i et privat sted, og der er ikke meget baggrundsstøj, holde din volumen lav, ikke hviske medmindre du bringe dine læber til hans eller hendes øre, som også kan være en meget intim måde at udtrykke din kærlighed.
  • Hvis du ønsker at fortælle din partner, hvordan du føler, når du er på et offentligt sted, er det op til dig, om du ønsker at trække personen til side, eller siger det foran venner eller endda fremmede. Det afhænger af din elskede ens personlighed og din egen personlighed. Nogle vil finde det forfærdeligt romantisk at vide, de er elsket på tværs af et rum fuld af mennesker, mens andre kan finde det ydmygende.
 5. 5
  Sig det uden at forvente noget til gengæld. Det er nervepirrende at fortælle nogen, at du elsker dem, hvis du kommer til at vente spændt på deres svar. Hvis du virkelig føler det, så sige det med ingen forventninger til et svar. Deres hensigt kan være at fortælle den person, hvordan du føler, med håb om at gøre dem glade og vise dem, at de er værdsat. Så sige, hvad du føler, og hvis de elsker også dig, vil de lade dig vide på deres egen måde og i deres egen tid.
 6. 6
  Vær kreativ. Sig "jeg elsker dig" på et andet sprog. Skriv det i et digt eller endda en haiku. Hvis du ønsker at være romantisk, stave det ud med rosenblade på gulvet i soveværelset. Skriv det i kode, ligesom en. Sig det på lidt måder, ligesom post-it sedler på uventede steder, og udtrykke det på alle måder du kan.
 7. 7
  Sikkerhedskopiere dine ord. Må ikke bare sige det, vise dem, at du virkelig elsker dem. Sige "Jeg elsker dig" uden, er på en måde en løgn. i aktion såvel som i ord.

Metode to: familiær kærlighed

 1. 1
  Fortæl din familie. Nogle gange, bliver det taget for givet, at vi elsker vores forældre eller vores søskende, og selvom de er virkelig vigtigt for os, vi simpelthen ikke bruger "disse ord" i normal samtale. Hvis det er hvordan du blev rejst, komme over det! Hvorvidt din familie er tilpas ved at udtrykke deres kærlighed til hinanden, være isbryder og fortælle dem.
  • Du kan fortælle dem under en begivenhed, et bryllup middag, Thanksgiving, eller bare en familie middag. Hæv et glas og sige noget lignende "Du er min familie, og jeg elsker jer alle."
  • Du kan fortælle dem privat, i et ubevogtet øjeblik. For eksempel, surfe på internettet efter de seneste Lolcats munterhed give din far et kram og fortælle ham, at du elsker ham. Det behøver ikke at være alt smattet og sentimentale, bare en konstatering.
 2. 2
  Sige "Jeg elsker dig, mand." Sure, det er en Fedtmule øl kommerciel tagline, men ideen er rigtig. For nogle er siger dette en kulturel tabu, der er svært at overvinde-især for fyre. Men faktum er, gode venner er ligesom familie, vi vælger, og hver nu og da, er det en god ting at fortælle folk der betyder noget for dig, at du elsker dem. Dette er sandt, uanset om de er samme køn eller ej. Bare husk på, at det ikke handler om romantik og sex, det handler om venskab.
  • For eksempel, han har været din bedste ven siden high school. Han var der, da den dreng brød dit hjerte, du var der for ham, da hun gik ud på college i et andet land og sluttede forholdet. Du har talt om at gå videre end venskab, men besluttede, at er ikke, hvordan du følte om hinanden. Du har fejret milepæle sammen, og selvom du bor i separate stater, du holde kontakten regelmæssigt. Næste gang du ser ham, hvis du ikke allerede har, siger noget lignende "Danny, du er sådan en god ven. Jeg er helt elsker dig!" Chancerne er, Danny føler på samme måde.
  • Et andet eksempel er "knopper". Både af jer var på holdet sammen, og har altid haft en venlig rivalisering. Du har været der for hinanden gennem tykt og tyndt. Han er din bedste opløbet, og du elsker ham som en bror. Efter fejrer en begivenhed, eller når takke ham for noget, han har gjort, siger det bare henkastet: "Jeg elsker dig, brormand." Så slå ham i armen, hvis du føler for besværligt!
  • Din BFF er en anden person til at fortælle. Du to har delt hemmeligheder, delte knuser, gå til fester sammen, og græde på hinandens skuldre. Selv når du boede i forskellige lande, du Skype mindst en gang om ugen, og du ville være fortabt uden hende. Bare sige "Jeg elsker dig sooooooo meget, Buttercup," eller hvad man nu vil kalde hinanden. Hun vil sige det højre back.

Metode tre: ubetinget kærlighed

 1. 1
  Der er ingen regler. Ubetinget kærlighed er bedst eksemplificeret ved, hvad vi normalt føler for vores børn. Der er måske ikke noget mere vidunderligt end den kærlighed, vi har til dem, især når de er babyer. Vi forventer noget til gengæld, og glæde i bare at se dem smile. Efterhånden som de vokser, vil de udfordre os, gør os stolte, skuffe os, vokse og lave fejl, men vi elsker dem uanset.
  • Et andet eksempel på ubetinget kærlighed er, hvordan din hund elsker dig, optrapper erklæringen: "Jeg stræber efter at være den person, min hund tænker jeg."

Tips

 • Gøre det særlige. For mange mennesker giver droppe "L-ordet" den følelse at blive udtrykt henkastet, som før adskillelse (fx "Tid til at gå. Bye! Elsker dig!"). Hjælp af den fulde sætning, kan dog forbeholdt mere intime øjeblikke, især i en særlig begivenhed, såsom når et barn er netop født, til at berolige nogen, når dårlige nyheder er blevet modtaget, eller under øjeblikke af skattede intimitet, som efter en kysser.
 • Må ikke bruge ordene "Jeg elsker dig" til at dække over noget, du gjorde forkert, eller at løse en konflikt. Lær at sige undskyld.
 • Må ikke overdrive det, kan din elskede får keder sig eller føler som om det betyder noget for dig. Sig det til din elskede, når tiden er inde.
 • Ordene "Jeg elsker dig" kan miste deres betydning i et forhold, hvis ikke parret med handling.
 • Hvis din interesse er ikke i den anden person, men snarere i, hvordan denne person kan forbedre din oplevelse af livet, så er det ikke kærlighed. Hvis du har ingen intentioner om at forbedre denne persons liv eller tillader denne person at være sig selv og acceptere dem som de er, i stedet for ikke, hvem du vil have dem til at være, så er du ikke stræber efter at elske dem.
 • Sige "Jeg elsker dig" i varmen af ​​lidenskab for første gang måske ikke være en god idé, som den person kan sætte spørgsmålstegn ved oprigtigheden af ​​dit løfte. Følg dem op med handlinger af venlighed.
 • Kærlighed er forskelligt af alle. Være forståelse og lede efter din partners måder at udtrykke det for dig, de kan ikke være det samme som, hvad du gør, eller hvad du vil have ham eller hende til at gøre, men til gengæld kan du ikke gøre de ting, han eller hun ønsker.
 • Hvis kærlighed er ulykkelig, skal du være forståelse og være omsorgsfuld mod de følelser af genstanden for dit ønske. Mindst de nu ved, hvordan du føler.
 • Når du siger, jeg elsker dig for første gang, ikke siger det over tekst eller telefonen. Det er mindre personlige og meningsfuld. Derudover spørger ikke "elsker du mig?".
 • Hvis du allerede sagde "Jeg elsker dig" og mente det ikke, og nu tror, ​​at tiden er inde, siger det på en meget uforglemmelig måde. De vil bemærke forskellen fra første gang til den anden gang.
 • Være et sted alene. Bare lad det ud.