Wkadk

Sådan starter forfra

Start forfra igen er en af ​​de hårdeste ting, en person kan blive bedt om at gøre. Men de fleste af os på et tidspunkt i vores liv, tvunget er at gøre netop dette. Uanset om du afhaspning fra tabet af en elsket, fremmedgørelsen af ​​en partner, eller fratrædelsesgodtgørelse fra et job, der tager kontrol over dine nye situation er en vigtig del af at dreje rundt dit liv. Her er nogle tips om hvordan man gør netop det.

Steps

Sådan starter forfra. Forstå, hvad der gik galt.
Sådan starter forfra. Forstå, hvad der gik galt.

Del 1: efter skilsmisse eller opløsning

 1. 1
  Aflede tankerne. Måske er du går igennem en langvarig skilsmisse, der er stressende og dræne energi lige fra dig. Eller måske har du bare delt med den person, du elskede. Uanset hvad det er, dvæle ved dit tab er en opskrift på katastrofe. Dit sind er en smuk værktøj, men når det dvæler ved fortiden det holder dig fra at nyde nuet. Formålet er ikke at ødelægge fortiden - det ville være uansvarligt - men snarere at lægge fortiden væk, indtil vi er raske nok til at håndtere, hvad der skete.
  • Lean på dine venner og familie. Dine venner, især er en stor distraktion. Måske planlægge en is og filmaften med dine veninder, hvor du ser mærkværdige (men awesome, virkelig) film med de mennesker, der forstår dig bedst. Eller gå ud camping med dine bedste knopper, hvor du fisk og grill din fangst over åben ild (kudos til dig, hvis du starter det uden kampe!). Uanset hvad du vælger at gøre, involvere dine venner. De vil hjælpe dig med at huske, at der er mere i livet end én person.
  • Fjern fra syne alle påmindelser om den kærlighed, du har tabt. Du behøver ikke at brænde alle de billeder af din ex-ægtefælle eller tidligere kærlighed, men du burde nok sætte dem bort til opbevaring. Igen, formålet er ikke at benægte, at den anden person eksisterede, det er at holde dem ude af syne og ude af sind, indtil du er i et sikkert nok sted følelsesmæssigt at håndtere det faktum, modent og ansvarligt.
  • Det er okay at komme væk for en tid. Hvis du har lyst til alle dine minder fra dit tidligere liv er bundet til ét sted, overveje at tage en kort ferie. Gå alternativ som du altid har ønsket at gå, men aldrig har haft mulighed for at besøge: Måske Indien, måske Europa, måske et eller andet sted i nærheden, som stadig føles fremmed. Det handler om dig, så vær ikke bange for at forkæle dig selv lidt. At være i et nyt sted, vil holde sig væk minderne om din tidligere kærlighed, i det mindste for en tid, og du vil være i stand til at forkæle din nysgerrighed som om du er et barn i en slikbutik. Planen på gå tilbage hjem efter højst en måned.
 2. 2
  Forstå, hvad der gik galt. Forhåbentlig du stadig ønsker at sætte dig selv derude og til sidst finde en person, du er dybt og virkelig forbinde med. For at gøre dette, anerkender, at du måske nødt til at fastsætte et par ting om dine vaner, din personlighed, og dine reaktioner. Ingen af ​​os er perfekte, men dem, der lykkes i parforhold er i stand til at foretage justeringer, når de har brug for.
  • Overveje at tale med et forhold ekspert eller psykolog. Forholdet eksperter forstår, hvad der gør relationer arbejde, og hvad dømmer dem til at dø. Taler med en professionel vil hjælpe dig med at forstå de aspekter af dit tidligere forhold, som du bliver nødt til at ændre bevæger sig fremad.
  • Skriv et brev eller e-mail til din ex beder om feedback. Må ikke være konfronterende, eller bebrejde dem for mislykket forhold, uanset hvad du gør. Dit mål her er ikke at bilægge score, det er til at forstå, hvad der gik galt. Fortæl dem, at du prøver at forbedre sig som et menneske, og ønsker ærlig feedback fra nogen, der kender dig godt. Spørg ham eller hende høfligt at liste nogle af de ting, de tror alvorligt til skade forholdet, og hvad du kunne have gjort anderledes i en perfekt verden. Tag de ting, de siger til hjerte, de prøver ikke at såre dig, selvom det ser ud på den måde. En dejlig, velmenende brev kan gå en lang vej mod heling dit forhold med den person. Selv hvis det betyder blot, du bo på venskabelig fod, det er et stort skridt i den rigtige retning.
  • Tilgiv dig selv og tilgiv din ex. Adskillelse fra en, du elsker højt kan forlade dig følelsen en masse ting. Må ikke kun bebrejde den anden person for, hvad der gik galt: skylden-spillet er en tovejs-gade. I stedet for at lade denne skyld, eller at vrede gnave indeni, slip det. Blame vil kun gøre dig en bitter person, og hvis du arbejder på at løse de problemer, du har haft i tidligere forhold, er der ingen grund til at føle sig skyldig. Prøv at lade alt det dårligt vil bagefter, så næste gang du falder i kærlighed, vil du give din kæreste al den tillid, de fortjener, og al den tillid, du har.
 3. 3
  Langsomt sætte dig selv derude igen. Dating efter en opløsning er en meget gerne komme tilbage på arbejdsmarkedet: Hvis du venter for længe i mellem træfninger, vil folk begynde spekulerer på, om der er noget galt med dig (selvom det er en helt latterlig mistanke). Det er okay at begræde tabet af en elsket, men jo længere du holder dig væk fra andre mennesker, jo sværere vil det være at komme tilbage på toget, når det begynder at bevæge sig igen.
  • Spørg dine venner til at sætte dig op. Dine venner er store dommere i din karakter. De ved, hvad der gør dig klikke og hvad der gør dig røg. Bede dem om at sætte dig op med nogen kunne vise sig gavnligt. Du kender begge samme person eller gruppe af mennesker, hvilket betyder, at du er mere sandsynligt end ikke at komme sammen. Bare ikke bebrejde dine venner, hvis du to ikke ramt det ud, dine venner betød godt, og kunne ikke vide, om ikke du ville klikke på. Gå ind dato dog optimistisk, at du fortjener kærlighed i liv og begejstrede møde en ny person.
  • Prøv at internet dating. Internettet har revolutioneret den måde, vi interagerer og forbinde med folk i det 21. århundrede. Internet dating er lav-stress og høj belønning, du får at vælge de personer, du ønsker at meddelelse uden pinlige de mennesker, du ønsker at holde sig væk fra. Hvis du beslutter dig for at give internet dating en hvirvel, så sørg for at udfylde din profil på en ærlig måde. Det betyder at sætte op en nøjagtig (men smigrende!) Billede og være oprigtig om dit sympatier og antipatier. Du ønsker ikke at gå til en date med en person og finde ud af de er helt anderledes fra, hvad deres profil antyder, så hvorfor gøre det til en anden person?
  • Det er okay at teste de farvande, så længe du er ærlig. Okay, så måske du ikke ønsker begået noget lige nu, at se hvordan du lige trådt ud af et seriøst forhold. Det er okay at komme ind i lav-engagement relationer, lige så længe den anden person ved, det er hvad der sker. Måske skulle du ikke fortælle dem om din andet forhold det samme, men fortælle dem - før tingene bliver intim - at du ikke er på udkig efter et fast forhold. Dette vil hjælpe begge parter: det vil tiltrække den rigtige type mennesker til dig, og skåne den anden person heartbreak, at du så for nylig følt.

Del 2: efter døden af ​​en elsket en

 1. 1
  Må ikke være bange for at begræde. Død af en elsket er en smertefuld, undertiden pludselig begivenhed, der er en del af livet. I stedet for at lade som om døden aldrig sket, erkende, at en person, du elskede døde, og minde dig selv om, at livet er for dyrebart til at tage for givet. Mourning er en hyldest til den elskede så meget som det er en hyldest til livet.
  • Hvis du er religiøs, finde trøst i lære din religion. Religiøse tekster give inspiration til troende verden over. Læs om, hvad din religion har at sige om døden - man kunne lære noget, du ikke vidste før. Hvis du er en del af et fællesskab af troende, bede og tilbede med dem. Må ikke være bange for at læne sig op ad dem i nød, det er hvad de er der for.
  • Cry så meget som du har brug for. Må ikke lyst til at der er en vis måde, du har brug for at opføre sig foran andre mennesker. Du bør opføre den måde du føler: Hvis du føler dig trist, så græde. Gråd gør de fleste mennesker føler sig bedre, end de gjorde før græde. Har en skulder at støtte sig til, når du græder, fordi gråd sammen kan gøre dig føle, at du er helt alene i verden, som du ikke er. Der er masser af mennesker derude, der ikke blot ved, hvad du går igennem, men som elsker dig for hvem du er.
  • Offentlige død ritualer, ligesom begravelser, er vigtige. Men du vælger at ceremonialize død af din elskede, så husk, at ritualet med at lade gå er en vigtig en. Ritualer hjælper os intellektuelt anerkender død af en person, selv om vi måske har nægtet dette faktum i vores sind i dagene op til begravelsen. Den offentlige ceremoni hjælper memorialize den afdøde, og sætter os på vejen til helbredelse.
 2. 2
  Nå en tilstand af accept. Mens tabet af din elskede kan strejke dig som utrolig uretfærdigt, så prøv ikke at huse nogen vrede eller vrede. Du vil blive sundere og gladere, når du kommer til en tilstand af accept. Accept i dette tilfælde er en erkendelse af, at du har begrænset magt og at dit liv kan ikke helt bundet til en person, der er afgået ved døden, uanset hvor meget du elskede dem, mens de stadig var i live.
  • Prøv at journalisering som et middel til at få accept i løbet af dit tab. Tilbringe 15 minutter hver dag - mere end 15 minutter hver dag kan forværre den sorg - og skrive om, hvordan du føler, hvor meget personen betød for dig og hvorfor, og forestille sig, hvad dit liv kunne være ligesom i et år fra nu. Nedskrive dine tanker kan være en stærk følelsesmæssig udgivelse. Det vil også fungere som et skriftligt referat af dine følelser. Dette kan bidrage til at uddybe din følelsesmæssige forståelse, som du ser tilbage på din skriftligt.
  • Prøv at meditere eller bede. Meditation og bøn indpasses i den samme grundlæggende tro for accept: Der er ting i verden, som vi endnu ikke forstår (og måske aldrig), ligesom der er ting i verden, der er større eller større end os. Hvis meditere, forsøge at nå en tilstand af tankeløshed, forvise alle sammenhængende tanker fra din aktive fantasi, og lad det øjeblik skylle ind over dig. Kun i din komplette afmagt vil du opnå magt. Hvis bede, ringe til din højere magt at indgyde forståelse dig, anerkender, at du er ufuldkomne, men søger at lære. Denne bøn er en handling af tillid så meget, som det er en at nå ud mod din højere magt.
 3. 3
  Være social. Den følelsesmæssige smerte og tab fra død af din elskede vil aldrig helt forlade dig, og hverken bør det. Det vil imidlertid aftage over tid. Med hjælp fra venner og familie, vil såret blive til et ar - ikke ondt at røre ved, men et minde om tidligere smerte og et budskab til resten af ​​verden, at du overlevede.
  • Tag støtte fra din familie. Uanset hvor tæt du er på din familie, ved, at de elsker dig dybt alene ved, hvem du er. Finde trøst i dem. Bo hos dem for en stund, hvis muligt. Lad dem vide, at du håber på at kunne tilbyde støtte til dem i nødens stund, da de også kan meget vel være sørgende. Give lidt, og du vil få en masse. Kærlighed mellem din familie er noget, som selv døden ikke kan tage fra dig.
  • Omgiv dig med venner. Hvis dine venner ikke allerede sværmede omkring dig, der tilbyder mad og selskab og kærlighed, tage en side fra bogen af ​​initiativ og gå og se dem selv. Ligesom familie, vil gode venner elsker dig og forsøge at forstå, hvad du går igennem. Distrahere dig selv lidt med dine venner, du har sikkert levet en rædselsvækkende drømmeagtig eksistens i temmelig lang tid. At gå ud til en film, at se naturen i al sin pragt, eller blot taler om mode, politik eller sport er lige, hvad lægen bestilt. Venner vil hjælpe minde dig at drage fordel af din tid så meget som muligt.
  • Hvis den person, der døde, var en elsker, overveje dating igen. Spørg dig selv: Ville din kæreste har ønsket dig at gå videre, hvilket et lykkeligt og tilfredsstillende liv, eller dvæle ved deres eksistens, straffe dig selv med kærlighedsløse og ensomme nætter? Det kan tage lidt tid at være klar til at date igen, især hvis du har brugt årtier sammen. I sidste ende, igen beslutningen om, hvorvidt til dato er en dybt personlig, som kun du kan gøre. Men forvisset om, at kærligheden går på jorden i mange former, og at den måske største hyldest, du kan give til din tidligere kæreste er at undervise et andet menneske, hvad det betyder at være virkelig elskede.

Del 3: efter at have tabt eller holde op et job

 1. 1
  Tag materiel på dine mål. Hvad ønsker du ud af livet? Svaret på dette spørgsmål vil sandsynligvis hjælpe dig med at finde ud af hvad du vil have ud af dit næste job. Bekymrer du dig om at være udenfor, i naturen? Om at hjælpe mennesker? Måske du ønsker at være meget velhavende, og har ikke noget imod at ofre tid med familie og søvnløse nætter. Finde ud af hvad dine mål er, og hvordan den næste karriere rejse vil hjælpe dig med at nå dem.
  • Vil du ønsker at bo i det samme job felt eller skifte karriere? Eksperter siger, at den gennemsnitlige person vil gøre op til syv karriere ændringer i løbet af en levetid på arbejde. Spørg dig selv, hvor glad du var på dit sidste job. Hvis du ikke var glad, så prøv at afgøre, om der var forårsaget af omstændighederne i jobbet (f.eks dårlig chef, en god en ville have gjort dit job fantastiske) eller omstændighederne i branchen.
  • Når man overvejer et nyt felt, så spørg dig selv: Hvis penge ikke var et problem, hvad ville jeg ønsker at gøre, simpelthen fordi jeg elsker at gøre det? Uanset svaret, er der en god chance for, at nogen er villige til at ansætte dig til at gøre netop dette. Hvis der ikke er nogen ledige job, der svarer til dit svar, overveje at tilbyde dine egne tjenester eller starte din egen virksomhed. De frynsegoder ved at være din chef er mange, og måske det vigtigste af alt er, at du indstille din egen løn.
  • Måske har du ikke har svaret på spørgsmålet ovenfor. Måske du ved, hvad du ikke ønsker at gøre, men ikke, hvad du ønsker at gøre. Må ikke ærgre sig: en masse mennesker er i nøjagtig samme båd som dig. Saml en personlighedstest - af nogle skøn er der over 2.500 - eller begynde at læse en selvhjælpsbog. Der er tonsvis af informativ, engagerende, indsigtsfulde bøger til den person, der er ved at ændre karriere, og på udkig efter et job. Hvilken farve er din faldskærm? Af Richard Nelson Bolles, Do What You Er af Barbara Barron-Tieger, og The Adventures af Johnny Bunko af Daniel H. Pink er tre fremragende valg til at starte dig ud med.
 2. 2
  Netværk som dit liv afhang af det. Fordi det gør. Mange mennesker bare gælde for job, de hører om online uden nogensinde at trykke på kraften i deres menneskelige netværk. Dit netværk er de mennesker omkring dig, der arbejder som professionelle, og hvem kan muligvis hjælpe med at finde dig et job. (Husk, samt også at netværk betyder at spørge, hvordan du kan hjælpe andre mennesker.) Hvad folk ikke indser er, at mange arbejdspladser ikke er opført af virksomheder på Monster.com eller Craigslist.org, eller at mange virksomheder vil gøre en opgave for en person, de kan lide.
  • Gå på informative interviews. Informative interviews er mindre formelle samtaler, hvor du hovedsageligt forsøger at få information, og du ikke forventer den person, du interviewe til at tilbyde dig job. Oplysende interview handler om at få store intern viden og udvide anvendelsesområdet for dit netværk. Inviter en professionel på et interessant område ud til frokost eller kaffe, så fortæl dem, at du kun holde dem i 20 minutter, og bede dem en alvorlig indsigtsfulde spørgsmål om deres karriere og deres job. I slutningen af ​​interviewet, så spørg dem om tre referencer du måske også interview. Hvis du er heldig, og de er imponeret over dig, kan de tilbyde dig et job på stedet.
  • Udvikl din elevator pitch. En elevator pitch er en 30 anden historie du fortæller andre fagfolk om, hvem du er, og hvad dine mål er. Din elevator pitch er afgørende for networking arrangementer, hvor du møder en masse mennesker, og har brug for at fortælle dem om dig selv. Husk at holde din elevator pitch kort og engagerende. Når nogen beder dig om at fortælle dem lidt om dig selv, de ikke ønsker at høre en fem minutters resumé af din college dage eller et job, så tør som ørkenen om sommeren. De vil have noget kort, bidsk, og mindeværdig. Du vil gøre klogt i at give dem, hvad de vil have!
  • Deltag industri og netværksarrangementer. Måske du gik på college med en stor og mobile alumni base, og de holder ugentlige eller hver anden måned networking middage. Eller måske du har fået tastet ind på en industri begivenhed, som du deltog regelmæssigt, mens du var på dit sidste job. Uanset hvilken form det er, husk at komme ud og møde folk. Møde andre fagfolk er langt den bedste måde at lande et job. Hvis du er smart, engagerende, sjov, og sympatiske, vil folk tage varsel og ønsker at hjælpe dig ud. Husk at gøre det samme for andre mennesker. Skønheden i netværk er, at alle parter er enige om at hjælpe hinanden.
 3. 3
  Pund fortovet. Nå, så har du sikkert allerede vidste dette. Du kan ikke finde et job, hvis du ikke søger. Så komme op af sofaen, stoppe med at spille videospil, sat på en dejlig kulør eller nederdel, og sætte dig selv derude! Den eneste måde du får et job, er, hvis du nå ud til andre mennesker i stedet for at vente på dem at nå ud til dig.
  • Gør din forskning. Lav en liste over de steder og mennesker, du ville de fleste ønsker at arbejde for. Derefter finde ud af så meget som du kan om dem. Forskning deres historie, deres mission statement, deres bedste praksis. Spis frokost med en af ​​deres ansatte, hvis muligt. Der er få ting, du styrer, når du leder efter job, men hvor meget arbejde du har lagt i at gøre dit hjemmearbejde er en af ​​dem. Arbejde hårdere på at forske i de virksomheder, du ønsker at arbejde for end nogen anden kandidat, hvis du får et interview, vil dit hårde arbejde har båret frugt.
  • Kolde opkald. Du kan gøre dette over telefonen eller personligt. Få sammen din liste over organisationer, virksomheder eller personer, du gerne vil arbejde for, og enten ringe til dem eller møde dem på deres kontorer. Bed om at tale med deres Human Resources (HR) repræsentative, og bede HR rep hvis de ansætter. Hvis de er, taler om de måder, hvorpå du er kvalificeret til stillingen, demonstrerer viden om deres praksis og mål. Hand off dit CV eller maile den til selskabet i slutningen af ​​samtalen. Hvis du gjorde indtryk på HR rep, vil du have, at fjer i hatten, når du er indkaldt til en samtale.

Tips

 • Aldrig sige: "Jeg skulle have gjort tingene anderledes," eller "hvis bare jeg havde taget dem til lægen før." Skylden kan være som gift i kroppen. Accepter hvad der er sket, og gå videre med dit liv, fordi du virkelig kan ikke ændre noget.
 • Du kan altid komme videre. Tro på dig selv, og lad ikke denne ene hændelse bringe dig ned.
 • Omarrangere møbler. Undertiden minderne om et rum eller et hus kan være svært at ryste. Tag en eftermiddag og omarrangere møbler, billeder osv. Det vil begynde at føle ny og frisk og minder om din nye sted vil være alle dine.