Wkadk

Hvordan man undgår at være irriterende, mens omkring dine venner

Er dine venner sommetider irriteret med din opførsel? Hvis du ikke ændre dine vaner, kan du finde dig selv uden nogen venner overhovedet. Her er nogle ting du måske ønsker at holde øje med.

Steps

Hvordan man undgår at være irriterende, mens omkring dine venner. Hvis du har en dreng / pige ven ikke taler om ham, og hvis din ven ikke har en dreng / pige ven prøve at tale til dem og spørge dem, hvem de gerne, hvis ikke allerede kender.
Hvordan man undgår at være irriterende, mens omkring dine venner. Hvis du har en dreng / pige ven ikke taler om ham, og hvis din ven ikke har en dreng / pige ven prøve at tale til dem og spørge dem, hvem de gerne, hvis ikke allerede kender.
 1. 1
  Hvis du har en dreng / pige ven ikke taler om ham, og hvis din ven ikke har en dreng / pige ven prøve at tale til dem og spørge dem, hvem de gerne, hvis ikke allerede kender. Prøv at lave en samtale om dem, ikke om dig, medmindre de beder dig ♥. Må ikke sige, hvad og sidde ned og ikke tale om din crush. Hvis du fortæller din ven, du bare kan have en wingman til at hjælpe dig ud så godt! Vi har alle været der, og hvem der ellers, men dine venner vil hjælpe dig?
 2. 2
  Må ikke tale om ting, du ikke forstår. Hvis to mennesker forsøger at få en samtale om nuklear fission og du ikke ved noget om det, så stille spørgsmål. De kan sætte pris på din interesse, hvis du virkelig kommer til at forsøge at forstå, fordi det viser, at du ønsker at blive involveret i deres intimitet i nogle måde. Nej de vil synes du er irriterende og gå væk. Hey, hvis du virkelig er interesseret, slå det op senere! Der er intet galt med det.
 3. 3
  Må ikke tale bare for at snakke. Find noget, der bringer mening og værdi for dig for at tale om, men ikke prale!
 4. 4
  Strejke op samtaler om ting, hvor du kan bidrage gyldige punkter argument eller information. Dette vil gøre folk ønsker at lytte til dig.
 5. 5
  Styr din kropsfunktioner. Ingen kan lide en gas maskine. Det er OK at lejlighedsvis lade en ud på din ven, men ikke alt for ofte. Bøvsen er også i orden en gang imellem, men ikke gør det hver 5 sekunder. Også uanset om du kender det eller ej, kan bøvser lugter dårligt, og folk kan ikke lide dem åndede i deres ansigt.
 6. 6
  Hvis en af dine venner har deres kæreste / veninde der, bevare forholdet talk til et minimum. Ingen kan lide at vide, hvor ofte du gør det, og hvor du gør det.
 7. 7
  Må ikke knække dine knoer hele tiden. Dette er mere en ting du gør ved dig selv. Dens okay at knække én eller to gange, men ikke være en af ​​de mennesker, der revner hver eneste knogle i deres krop, den ene lige efter den anden. Hvis du bemærker, når dette sker, samtalen dræbt i gruppen.
 8. 8
  Hvis nogen fortæller dig en vittighed eller siger noget vittig, ikke bare sidde der og grine. Tænk på noget at sige. Og ikke bare noget gammelt noget. Stil et spørgsmål om emnet for joke eller noget. Hvis alt du skal gøre er griner [selvom undertiden denne adfærd er sat op i den rækkefølge for den person at flygte til deres eget sind, fordi de kan blive kede med de samme gamle kedelige samtaler og kedelige mennesker. Måske de valgte ikke at sige noget, fordi de ikke føler, at det ville være det værd, eller føre til noget positivt. Den person har brug for at føle helt komfortable med henblik på at gøre dette], vil denne person (og i det lange løb, andre) kun forvente et fnis eller to efter dig. De vil ikke finde dig interessant, og de vil til gengæld finde dig til at være en smal sag, og pushovers er altid irriterende.
 9. 9
  Må ikke gøre det, hvis de siger nej. Folk normalt hader folk som.
 10. 10
  Lav nogle vittigheder som sjofle vittigheder, men kun på passende tidspunkter og ikke gentage det, hvis de ikke høre, men hvis de spørger dig, hvad du sagde fortælle dem, men siger ikke hørte du mig. der ville være dumt af dig.

Tips

 • Tavshed er altid bedre end at være irriterende.
 • Du behøver ikke finde dig selv følelsen dårligt om dette. Bliver "irriterende" er simpelthen et spørgsmål om mening. Må ikke bruge tid spekulerer på, hvad folk tænker om dig. Være sig selv er det bedste, du kan gøre!
 • Hvis du tror, ​​du har brug for at ændre dig selv til at passe i en gruppe, måske skulle du ændre gruppen i stedet for dig selv?
 • Tal ikke for meget og ikke ramble om noget irrelevant.
 • Fejre, at du er unik!
 • Må ikke være et værktøj, og du vil ikke være irriterende. Tænk for dig selv og har dine egne meninger.