Wkadk

Sådan at vise kærlighed


Viser vores over for dem, der fortjener det er en kunst. Når du ved, det er rigtig, eller måske rent nok til at blive vist, er du nødt til at vide, hvordan at vise det.

Steps

Sådan at vise kærlighed. Lad din kærlighed skinne igennem dine handlinger og adfærd.
Sådan at vise kærlighed. Lad din kærlighed skinne igennem dine handlinger og adfærd.
 1. 1
  Vær dig selv. Må ikke spille roller, og ikke forsøge at handle som de kliché elskende, du har set i film eller shows. Spil din egen musik, når det kommer til at vise kærlighed. Brug de næste tips til at skrive et stykke af din egen musik.
 2. 2
  Lad din kærlighed skinne igennem dine handlinger og adfærd. Stol ikke på ord til at vise din kærlighed, især når de ikke er understøttet af forudgående adfærd. Er du hævder, at du elsker ham / hende? Enhver kunne gøre det. Hvis den følelse er der, må det have forvandlet til handlinger. De tiltag er grundlaget, du har brug for at basere dine påstande på. Så den bedre vej ville være at gå fra handlinger til ord. Når der er et behov for ord til at blive hørt, tale fra dit hjerte.
 3. 3
  Brug de omstændigheder kommer op for at vise din kærlighed. Når du gør det under en normal samtale eller i normale situationer, vil det ikke imponere ham / hende. Det vil være slags kliché. Så brug de situationer, der kommer op. Når du vælger omstændigheder for at vise din kærlighed, det er ligesom du vælger et værktøj til at gøre det, og tro mig: det er et godt værktøj.
 4. 4
  Når du bruger ord, huske, hvad du har sagt og i virkeligheden hævdet. Dine handlinger kommer til at bevise eller modbevise det, og han / hun venter på at se, om du holder dit ord eller ej.
 5. 5
  Prøv at være uforudsigelig. Lyt aktivt for at lære de små / store ting, han / hun bekymrer sig om, og derefter overraske ham / hende ved at gøre noget ved det på det mest uventede tidspunkt.
 6. 6
  Vis din kærlighed til andre ved at vise din kærlighed til det, de virkelig gerne, eller hvad der interesserer dem. Dette er en anden imponerende værktøj. Lær at bruge det.
 7. 7
  Husk, at nogle mennesker anerkende eller vise kærlighed på forskellige måder. For eksempel kan nogle mennesker viser deres kærlighed ved og rørende, mens en anden person kan vise kærlighed ved at gøre ting eller bare have kvalitetstid med den, de elsker. Finjuster din musik til at matche din elskede ens behov og forventninger.
 8. 8
  Tænke og handle spontant, gør være forberedt (som du læser dette), men gør ikke ligefrem pre-plan noget.
 9. 9
  Gyldne regel for særlige øjeblikke: Når du har bygget nok kredit om dine følelser mod ham / hende, lave en lille uventet kommentar eller sætning om dine tidligere frigivet følelser på et meget særligt øjeblik, især med en tone der viser du ikke at vente på et svar (f.eks uden at kigge ind i hendes øjne). Et eksempel på dette er illustreret her: du gør noget for ham / hende, han / hun er overrasket og værdsætter det, du gribe chancen og fortælle hende din meget ærefuld tro om ham / hende. Dette kan være så følelsesmæssigt penetrerende. En sådan mulighed kun sker én gang i dit forhold. Du vil erkende, at meget specielle øjeblik, når det kommer up.So Brug ikke denne regel i almindelige situationer og ikke bruge den, før du har bygget nok kredit med din partner.

Tips

 • En meget vigtig færdighed at vise kærlighed "lytter". Når du lytter, kan du hente ting, at den person, du elsker fortæller dig, såsom deres sympatier, deres drømme, osv. Du kan senere bruge disse oplysninger til at overraske dem med noget særligt, du kan gøre for dem. Idéerne kan skræddersys til dit eller modtagerens personlighed (er).
 • Du bliver nødt til at tænke over dine egne versioner af at vise kærlighed, eller du vil falde i den fælde at kopiere eksisterende klichéer. Jo mere tilpassede og personlige du gør det, jo mere reel og effektiv bliver den.

Advarsler

 • Må ikke bruge en sætning eller et udtryk for mange gange. Brug dem ikke mekanisk. Ord mister effekt med gentagelse.