Wkadk

Sådan at give slip på et mislykket forhold

At slippe en mislykket forhold er aldrig let. Ethvert mislykket forhold er tilbøjelige til at forlade dig følelsen bitter, vred, eller bare utroligt trist. Men hvis du ønsker at komme videre med dit liv og kærlighed igen, er du nødt til at gøre en indsats for at give slip på forholdet i stedet for at lade dine komplicerede følelser hængende. At give slip på en mislykket forhold, er du nødt til at justere din tankegang, klippe bånd med din ex, og begynde at nyde dit liv igen. Hvis du ønsker at vide, hvordan man give slip på en mislykket forhold, bare følge disse trin.

Steps

Sådan at give slip på et mislykket forhold. Vid, at det er okay at begræde slutningen af forholdet.
Sådan at give slip på et mislykket forhold. Vid, at det er okay at begræde slutningen af forholdet.

Juster din tankegang

 1. 1
  Vid, at det er okay at begræde slutningen af forholdet. Du bør ikke føle sig svag eller endda patetisk om behøver tid til at komme over din ex. Uanset om du var sammen i et par måneder, eller har boet sammen i årevis og endda delt en kat, har du ret til dine følelser. Forsøg ikke at feje dine følelser ind under gulvtæppet og sat på et glad ansigt for verden. I stedet tillader dig selv at græde, reflektere over de erfaringer, og acceptere, at det er virkelig over.
  • Give dig selv tid til at begræde rent faktisk vil gøre dig komme over forholdet hurtigere. Du kan endda sætte et mål "end sorg date" for dig selv. Dette betyder ikke, at du vil være i løbet af forholdet på det tidspunkt - men det betyder, at du vil begynde at gøre en bevidst indsats for at komme videre.
  • Hvis du har lyst til at græde i sengen hele dagen, gå til den. Hvis du ønsker at græde eller lufte en ven om alle dine frustrationer, gør det også. Bare husk at kun gøre dette, så længe du har brug for.
  • Tage lidt tid til at reflektere. Nedskriv dine følelser i et tidsskrift og virkelig komme i kontakt med, hvorfor du føler dig på den måde. Er du bitter, vred, eller bare ked af det?
  • Må ikke tvinge dig selv til at hænge ud med mennesker. Selvom venner kan hjælpe dig med at komme igennem noget, hvis du har lyst hængende solo for et stykke tid, det er okay, også. Bare ikke isolere dig selv helt i en længere periode, eller du er garanteret at føle værre.
 2. 2
  Mind dig selv, hvorfor forholdet er slut. Det er naturligt for dig at længes efter din ex og at ønske, at han stadig var ved din side - trods alt, er du vant til at have ham rundt, selv om det ikke var betryggende hele tiden. Men du er nødt til at forblive stærke og minde dig selv, hvorfor forholdet er slut. Måske har du begge bare voksede fra hinanden, måske du indså du lige haft forskellige opfattelser af dine futures, eller måske en af ​​jer ondt den anden person dybt.
  • Uanset grunden - og der kan være flere grunde - minde dig selv om det ofte. Du kan endda skrive det ned på et kartotekskort og bære den rundt eller maile den til dig selv. Når du længes efter din ex, minde dig selv, hvorfor det ikke var meningen at være.
  • Selvom det vil gøre ondt, så prøv at tænke på et tidspunkt, hvor du var dybt ulykkelig i forholdet. Channel det øjeblik, når du er beklager din beslutning eller gad vide hvorfor du og din ex er ikke sammen længere. Selv om det vil være ubehageligt, vil det minde dig hvorfor du er bedre stillet alene.
 3. 3
  Kick dine bitre følelser til kantstenen. Selv om der er normalt en grund til at være bitter efter enhver break-up - med mindre det var helt din skyld - du skal først eje op til dine bitre følelser, og derefter langsomt begynde at lade dem gå. Du kan tale om, hvorfor du er bitter eller selv skrive ned alle de grunde, som du er bitter, men når du får dem ud i det fri, arbejde på at minimere disse bitre, vrede tanker.
  • At være bitter kan have negative virkninger på dit sind og krop. Hvis du er konstant bitter eller vred, vil dette understrege dig ud, gør det svært for dig at sove, og at du føler dig anspændt og irriteret hele tiden.
  • Hvis du altid er bitter, vil det også være sværere for dine venner og familie til at trøste dig, eller endda at være omkring dig.
  • Vide, hvordan man identificerer en bitter tanke. Kæmp det med en positiv tanke om din fremtid i stedet.
  • Husk, at dette tager tid. Afhængig af omstændighederne, kan du have tungtvejende grunde til det bedre. Må ikke blive frustreret, hvis du ikke kan disponere over disse følelser øjeblikkeligt - eller selv efter måneder.
 4. 4
  Må ikke føle sig skyldig over slutter forholdet. Hvis du er den, der sluttede forholdet, ikke føle sig skyldige over at forlade din ex. Hvis du taget beslutningen om at gøre det, så skal du have haft dine grunde, og du bør være stolt af dig selv for at holde sig til det. Som den person til at afslutte forholdet kan være endnu hårdere på nogle måder, fordi færre mennesker vil føle ondt af dig, når det er overstået - når du er den ene til at indlede break-up, folk har en hårdere tid at forstå, at du er også gå gennem intens smerte.
  • I stedet for at føle sig skyldige over slutter forholdet, minde dig selv, at du gjorde din ex en tjeneste. Hvis du vidste, det var ikke meningen at være, så var du ikke hjælpe din ex ud ved at holde ham rundt, bare fordi du havde ondt af ham.
  • Afslutning af et forhold, når du ved, det er ikke rigtigt kræver mod. Mange mennesker ophold i parforhold, der ikke gør dem glade i lang tid, fordi de ikke mener, at deres betydelige andre nogensinde vil være i stand til at finde en anden, eller fordi de ikke kan forestille sig deres betydelige andre er i stand til at håndtere på egen hånd.
 5. 5
  Stop følelse beklagelse. Det er naturligt, at du kan føle beklagelse over forholdet, uanset om du beklager, at det varede så længe som det gjorde, at break-up var så rodet, som det var, eller at du har handlet dårligt på et tidspunkt. Hvis du er fyldt med beklagelse, så er du lever i fortiden i stedet for at fokusere på nutiden og fremtiden. Du vil aldrig være i stand til at nyde dit liv, hvis du fokuserer på, hvad du skulle have gjort i stedet for hvad du vil gøre.
  • Hvis det hjælper, nedskrive alle de ting, du føler fortryde. Skrive dem ned kan hjælpe dig med sætte dem ud i det fri og langsomt begynde at give slip på disse følelser.
  • I stedet for følelse beklagelse, forstå, at du har lavet fejl, og kan lære af dem. De vil kun hjælpe dig med at vokse som person og være en bedre betydelige andre i dine fremtidige relationer.

Skær bånd med din ex

 1. 1
  Stop kommunikere med din ex. Dette er det vigtigste punkt. Forsøg ikke at være modne og har en akavet frokost med din ex en gang om ugen, når det er overstået. Må ikke være stolt af hvor dejligt du var til din ex, når du begge hang ud på det samme parti. Må ikke føler glade for, at du stadig kan sende din ex en sjov tekst budskab om den seneste episode af showet, du elskede at se sammen. Selvom du kan være i benægtelse om hvor meget skade det forårsager, kommunikere med din ex vil gøre det meget sværere for dig at give slip på forholdet.
  • Stop sms'e eller ringe din ex. bare ikke gøre det. Tag hans telefonnummer ud af telefonen, hvis du har til.
  • Hvis du har brug for at stoppe hænge ud med dine fælles venner i et stykke tid, så gør det. Hvis du virkelig ønsker at se dem, hænge ud med dem kun, når du er sikker på at han er der ikke. Du er ikke feje ved at gøre dette - du bare beskytter dit hjerte.
  • Hvis du kører ind i din ex, behøver du ikke at køre i den anden retning. Være modne og sige hej, men stop ikke at have en smertefuld samtale.
  • Send ikke din ex emails om noget sjovt, at mindede dig om ham. Bare ikke gøre det.
  • Selvom du måske være i stand til at være venner med din ex en dag, nu er ikke tiden.
 2. 2
  Hold dig væk fra de sociale medier for et stykke tid. Selvom du kan blive fristet til at logge på din Facebook for at se, hvad din ex er op til eller endda tjekke hans profil hver dag for at se, om der er nogen billeder af ham, og en ny cutie, vil dette kun forlænge din smerte og måske endda gøre dig føle sig en smule neurotiske. Selv hvis du er fast besluttet på ikke at kontakte din ex på sociale medier, vil du ikke være i stand til at stoppe spekulerer på, om han så dine seneste fotos eller din seneste indlæg.
  • Må ikke komme på sociale medier igen, før tanken om at se din ex foto ikke gør du føler en intens spektrum af følelser.
  • Plus, hvis du ikke er på sociale medier, vil du have mere tid til at komme ud i verden og nyde dit liv.
 3. 3
  Slip af ting, der minder dig om din ex. Har en ex foråret rengøring og slippe af med alle de ting, der minder dig om din ex. Hvis du ikke kan bære at smide dem ud lige nu, sætte dem alle i en stor affaldssæk og sætte dem i bagsiden af ​​dit skab. Selv hvis bamsen din ex vandt for dig under din første date på et karneval er din foretrukne emne, smide det i en pose med alt andet.
  • Til sidst, kan du endda være i stand til at smide alle de elementer helt.
  • De mere sentimentale følelser, du har om et objekt er, desto vigtigere er det for dig at slippe af med det.
  • Hvis du har et par ting, der hører til din ex - hans sweatshirt, et par bøger, eller endda sit kamera - returnere dem til ham med det samme. Du kan have en ven slippe dem ud for dig at minimere smerten.
 4. 4
  Tænd op dit miljø. Selvom du ikke kan bare pakke alle dine ting og flytte til Hawaii andet du slå op med din ex - medmindre du er heldig - der er et par ting, du kan gøre for at gøre dit miljø føler nye og starte at leve dit liv uden din ex. Her er et par ting du kan prøve:
  • Skift din bolig. Slippe af med gamle ting, selv om de ikke minde dig om din ex, flytte dine møbler rundt, og tilføje nogle planter til udsmykning og fred. Gør hvad du har at gøre for at gøre din plads føler nye. Dette er især vigtigt, hvis din ex flyttede ud af en delt plads. Hvis du er den ene fraflytning, så prøv ikke at holde alt for mange ting fra jeres liv sammen.
  • Må ikke gå til de samme steder, du gik til med din ex. Find en ny favorit bar for trivia nat, en ny favorit restaurant, og endda en ny favorit biograf. Må ikke gå til de steder, der minder dig om ham.
  • Tag en mini-ferie. Gå væk til weekenden at klare dit hoved. Dette vil hjælpe dig med at få nogle perspektiv og føler sig yderligere væk fra din ex.

Nyd dit liv igen

 1. 1
  Find glæde i sociale interaktioner. Når du har arbejdet på at justere din tankegang og har skåret bånd med din ex, vil du igen kunne finde den simple glæde i sociale interaktioner, uanset om du hælde dit hjerte ud til din bedste ven eller bare gabbing med en kollega på frokost. Her er hvordan du gør det:
  • Når du er klar til at socialisere, tilbringe mere tid med dine venner. Nyd indhente, griner, og selv have lange og intense samtaler. Brug din nye fritid til at genskabe kontakten med gamle venner, strejke op nye bekendtskaber, og for at slå en bekendt til en ven.
  • Tilbring tid med din familie. Din familie vil elske dig uanset hvad, så hvis de bor i nærheden, tage lidt tid til at besøge dem. Din familie kan også forkæle dig med god mad og bare lade dig slappe af.
  • Gøre en indsats for at være venligere. Gøre en indsats for at være venligere og mere åbne med alle i dit liv, fra din kollega til postbudet. Du vil føle sig mindre alene, hvis du laver mere af en indsats.
 2. 2
  Find glæde i nye aktiviteter. I stedet for at gøre det samme gamle ting, som du og din ex plejede at gøre, kan du prøve at forfølge en ny interesse, at finde en ny hobby, eller bare helt at komme ud af din comfort zone. Du vil være i stand til at nyde dit liv mere, hvis du får ud af den samme gamle rutine, der er blevet iført dig ned. Her er nogle ting at prøve:
  • Udforsk din kreative side. Prøv at skrive en sang eller et digt eller maleri eller skitsering. Udtrykke dig på en måde, du aldrig har haft før.
  • Prøv en ny form for motion. Tag den yoga eller Zumba-klasse, du altid har haft lyst til at prøve. Ikke blot vil udøve gøre du føler dig mindre stresset og mere centreret, men du kan finde en ny passion.
  • Gøre noget helt ude af din comfort zone. Prøv en type mad, du aldrig har spist før, gå vandreture selvom du ikke er friluftsmenneske, eller endda gå himlen dykning, hvis du føler eventyrlystne.
  • Saml en ny hobby, ligesom strikning, mønt indsamling, fugleture, eller noget andet, der gør du føler dig rolig og engagerede.
 3. 3
  Find fred på egen hånd. Selvom opholder travlt med en byge af venner og sjove aktiviteter er en fantastisk måde at tage dit sind på din ex, hvis du virkelig ønsker at give slip på den mislykkede forhold, så er du nødt til at være i stand til at være komfortable bare hænge ud med dig selv. Du skal nå det punkt, hvor du ikke føler dig ensom og trist, hver gang du er ved dig selv. I stedet bør du relish mulighed for nogle solo tid.
  • Tage går et par gange om ugen. Det er ikke kun stor øvelse, men den perfekte mulighed for at reflektere.
  • Forkæl dig selv med læsning. Få tabt i en bog og tilbringe timer bare at læse med en kop te.
  • Nyd naturen. Bruge tid walking gennem en have eller omkring en sø.
  • Skriv. Skriv i din dagbog, eller prøv at arbejde på en novelle. Se hvad du kan lære om dig selv lige ved at skrive.
 4. 4
  Nyd at være single. Forsøg ikke at se sig om efter den næste rebound lejlighed den anden, du bryde op. I stedet tager sig tid til at nyde at være single og gør hvad du vil, når du ønsker det. Mange folk i parforhold ville elske at være single - i hvert fald for en stund - så skal du kigge på det som et eventyr i stedet for som et problem.
  • Gå ud og danse. Danse med dine nærmeste veninder eller mandlige venner, og bare se hvad der sker.
  • Hav det sjovt at flirte. En del af at være single er, at du kan flirte med nogen, du vil - det behøver ikke at føre til noget.
  • Gør alle de ting, du ikke kunne gøre, når du var sammen med din ex. Hvis han hadede sushi, gå ud til sushi med dine venner, hvis han ikke kunne stå nogle af dine foretrukne tv-shows, invitere over nogle venner til at se dem.
  • Når du er klar, så lad din ven sætte dig op på en blind date eller endda oprette en online dating profil. Tage det langsomt og have det sjovt møde nye mennesker uden at fastsætte nogen forventninger.

Tips

 • Vær fast besluttet på at beskytte dig selv fra mere hjertesorg og skuffelse.
 • Stå op straight. Hold dit hoved højt op. Reclaim kontrol af de drømme stjålet fra dig. Find din stolthed og selvværd igen.
 • Stop spild af tid. Du kan aldrig omskrive sandheden.
 • Stoppe med at græde over 'hvad' og tænke på 'hvorfor'. Hvis du altid gør hvad du altid har gjort, vil du altid få, hvad du altid har fået. Klogt op!
 • Procrastinating ikke kun forårsager en større hjertesorg, kan det resultere i mistede rigtige valg og muligheder.
 • Du skal tage tilbage, at en del af dig selv, at du engang overgav sig.
 • Stop klynker og gå videre til at nyde et bedre liv.
 • Må ikke nøjes eller tillade dig selv at føle desperate.
 • Lad ikke en frygt for aldrig at finde nogen som ham / hende igen, eller afvikling alene fortære dig. Hvorfor ville du ønsker en person som den slags person igen?
 • Ting vil kun blive bedre, når du lærer at sætte 'tænke' mellem 'føle' og 'handling'.
 • Erkende, hvad var giftig og husk, at giften er dødbringende. Wishing forskelligt ikke gør det så.
 • Blæs spindelvævet ud af din hjerne og sætte det tilbage i dine tanker og beslutninger!

Advarsler

 • Må ikke fuldstændigt isolerer dig efter din break-up. Dette kan føre til alvorlige depression.