Wkadk

Sådan får den pige, du kan lide

Før du fortsætte med at læse, glemme dig som pigen. Hun kan være rart og smukke, men der er tusindvis som hende derude. At få pigen er ikke om at vise hende, hvor meget du kan lide hende, det handler om at vise hende, at du er værd at gå efter.

Steps

Sådan får den pige, du kan lide. Husk sidste gang du blev forelsket.
Sådan får den pige, du kan lide. Husk sidste gang du blev forelsket.
 1. 1
  Husk sidste gang du blev forelsket. Det var ikke, da du var i nærheden af ​​personen, det var mens du var væk, tænker om dem! Så hvis du er konstant omkring hende, vil hun miste interessen. Sørg for at du gør hende til at tænke om dig, mens du er væk.
 2. 2
  Altid forblive lidt af et mysterium. På denne måde vil hun ikke miste interessen for hurtigt. For eksempel, hvis du lige har mødt hende, og hun spørger om dit job giver et par detaljer, men ikke gå over bord, fordi hun vil sandsynligvis spørge dig om det lidt mere selv, hvilket gør hende føle sig mere med i samtalen.
 3. 3
  Vær ikke bange for at tale med andre kvinder i hendes tilstedeværelse. Vis hende, at hun har konkurrence. Men på samme tid, behandle hende bare lidt mere speciel, end du gør dem.
 4. 4
  Få at vide pigen. Find ud af, hvad hun kan lide og ikke lide og lave en samtale ud af det.
 5. 5
  Vær opmærksom på, hvad du laver. Du kan ikke vide, at du går på og taler om noget, du vil. Nogle piger keder til døden virkelig hurtigt!
 6. 6
  Altid forsøge at gøre hende til at smile. Piger som fyre, der er følsomme og ikke bange for at knække en lille joke i ny og næ. Marilyn Monroe sagde engang, at hvis du kan gøre en kvinde smil, kan du gøre hende noget.
 7. 7
  Sørg altid for hun er OK. Hvis hun er ked af det, finde en måde at gøre hende glad. Hvis hun er glad, hjælpe hende forblive på den måde, så du både kan have en stor dag.
 8. 8
  Lad ikke der være for meget af en tavshed. Hun vil synes, det er akavet, og i stedet for at gå med dig, hun kunne løbe væk med sine venner, hvor hun ved, at hun kan tale.
 9. 9
  Lov naturligt, uden at give det indtryk, du er faktisk ændrer dig selv til at gøre hende som dig.
 10. 10
  Være sikker uden at være fræk. Vis hende, at du kan håndtere at være centrum for interesse. For at opnå dette, kan du ønsker at arbejde på dine færdigheder inden for konversation.
 11. 11
  Hold dig væk fra teatralsk linjer som "din far må have været en tyv, fordi han stjal stjernerne og sat dem i dine øjne."
 12. 12
  Vis hende, at du er interesseret i hende ved at sige, for eksempel, "Jeg kan godt lide din skjorte". Hvis du føler, at hun kan lide dig tilbage derefter gå videre til at komplimentere hende ser lidt - men ikke på en perverteret måde. Fortæl hende at hun er smuk eller at hun har nice øjne.
 13. 13
  Må ikke føler sig forpligtet til at tale med hende, hver gang du ser hende. En simpel hilsen er nok, så at komme tilbage til din virksomhed.
 14. 14
  Under en afslappet samtale nævne du skal gøre noget sjovt i denne weekend, som at gå til en ny klub.
 15. 15
  Fortsætte samtalen omkring 10 minutter, derefter sige, "det var rart at tale med dig. Gotta go." Altid sætte kisses (ikke en over den øverste beløb selvom!) Denne vilje viser hende du kan lide hende, og også antyder mere end venner.
 16. 16
  Nogle piger er dog ikke ind i partier og lignende, så måske foreslå at gå en tur sammen (hvis du har en hund, spørge hende, om hun gerne vil slutte sig til dig engang) eller måske gå i byen osv.
 17. 17
  Piger kan lide at føle smuk, så sørg for at komplimentere hende. Hvis det er hendes skjorte, eller hendes fantastiske øjne, vil det gøre hende føle sig bedre om sig selv!

Tips

 • Være sjovt, men ikke være en klovn!
 • Må ikke spørge "Har du lyst til at gå ud med mig næste weekend?" Sig: "Næste weekend vil jeg placere X. Vil du komme?" Gør det klart, at du kommer alligevel, med eller uden hende.
 • Du bør aldrig tale om nogen anden pige. Det er en stor turn off.
 • Må ikke handle jaloux, når du er sammen, og hun begynder at tale med en anden fyr.
 • Hvis hun siger hun har en kæreste, fortsætte samtalen som hun sagde, at hun har en homoseksuel bror. Det vil sige, ikke viser dig hørte hende nævne ham overhovedet. Hvis hun er virkelig ind i hendes kæreste, begynder at tale om, hvad en dejlig person, han skal være, og holde stille spørgsmål om ham, indtil til sidst hun er syg både emnet og hendes kæreste.
 • Udover den ildelugtende nice, sørg for at kigge godt
 • Hvis du føler, at hun er ked af det. Forstå problemet, løse det og bringe tilbage smil på hendes ansigt. Dette vil gøre hende til at tro, at du er en flink fyr, og at hun kan være interesseret i dig.
 • Husk at holde selvsikker. Hvis hun ikke kan lide dig nu, kan hun ende med at lide dig senere.
 • Fortæl hende, at du kan lide hende, vær ikke genert. Piger altid ønsker at vide, hvis en fyr kan lide hende, fordi så vil de kunne lide dig.
 • Når du taler med en kvinde, forlade når du har den bedste tid, ikke når du ikke har noget mere at sige. Denne måde, hun vil huske som sjove og behagelig person, hun havde en nice chat med, ikke som den fyr, hvem hun havde lange akavet tavshed med.
 • Kjole med stil. Være lidt anderledes end de andre i din omgangskreds. Hvis du er en teenager i high-school og alle er iført baggy bukser og vendte hatte, dressing i normale jeans og skjorte vil gøre dig anderledes og positiv opmærksomhed til dig.
 • Hold kontakten med hende, selv om hun har en kæreste, være der for hende, når hun føler sig alene og uønsket.
 • En rigtig god idé til en udflugt tager hende til storcentret for at hjælpe dig med at vælge nye klæder. Når du er der, gør hendes kjole op i nederdele, jeans og skjorter, forklarer du ønsker at se, hvad hun ser ud i dem.
 • Aldrig bo for tæt på en kvinde, når vi taler. Gør hende komme tættere ved at tale noget mere støjsvage end normalt. Denne måde, hun kommer tættere på at høre dig, og når hun gør det, du ved, at hun er interesseret.
 • Hurtig afhentning taktik, nyttigt for klubber eller diskoteker. Spørg hende navn. Derefter bruger din mest afslappet stemme spørge: "Hvad laver du senere?" Hun vil sige, at hun ikke kender. Spørg hende, "Wanna komme mit sted?" Der vil være tavshed. Forsøg ikke at bryde det! se hende lige i øjnene, med en lys elskværdig smil. Når hun siger "nej", siger, "Just spørge." Derefter fortsætte samtalen på et andet emne. Det er ikke sandsynligt at hun vil komme med dig i aften, men hun vil gerne møde dig igen, bare fordi du havde modet til at spørge hende straks, og ikke føler sig dårligt for at blive afvist.
 • Dato hende og købe for hendes ting, men ikke til dyre og altid smiler på hende og maker nogle sjove vittigheder.
 • Sende nogle billeder af dig til hende på din egen tid, det gør hende føle sig tættere på dig.

Advarsler

 • Hvis det er indlysende, hun ikke kan lide dig, ikke skubbe det
 • Må ikke få alle over hende. Giv hende plads til at ånde. Må ikke kalde hende hver aften, og heller ikke følge hende som en sulten mutt følger en slagter.
 • Må ikke presse hende til at gøre noget, hun ikke ønsker at eller hun kan finde dig lidt pres.
 • Må ikke enig med hende om alt. Hvis hun siger hun kan lide jazz, svar: "Ja, det er okay. Jeg kan godt lide jazz, men det er bare ikke min type musik." Her vil hun spørge dig, hvad er din slags musik, og du har en samtale klar.
 • Hvis en kvinde vender dig ned, ikke kalde hende navne! Chancerne er hun vil respektere din håndtering af afvisning, og næste gang vil det være hende, der spørger dig ud.
 • Må ikke begrænse dine komplimenter til enten fysiske træk, hun har eller personlighedstræk. En balance af de to er god.
 • Hvis du forsøger dette, får du afvist! En masse! Fortvivl ikke. Efterhånden som du bliver bedre, vil afvisninger komme ned til nul.