Wkadk

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig, når hun ikke har nogen interesse i relationer

For at få en pige til at kunne lide dig, når hun ikke har nogen interesse i relationer er en klæbrig problem. Kernen i det er, piger, der siger, at de "ikke er klar til et forhold" er som regel piger, der bare ikke kan lide den fyr, de siger, at for at. Et par ærligt ikke er interesseret i et forhold på grund af midlertidige forhold eller smertefulde tidligere erfaringer. I denne artikel vil vi forsøge at vise dig den bedste tilgang til piger som dem.

Steps

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig, når hun ikke har nogen interesse i relationer. Overvej, hvorfor du ønsker at pigen kunne lide dig.
Hvordan man får en pige til at kunne lide dig, når hun ikke har nogen interesse i relationer. Overvej, hvorfor du ønsker at pigen kunne lide dig.
 1. 1
  Overvej, hvorfor du ønsker at pigen kunne lide dig. Er det bare fordi hun er tiltrækkende? Hvis det er den eneste grund til du kan lide hende, så er du sikkert gå ned en meget vanskelig vej. En attraktiv pige har formentlig haft masser af fyre nærme sig hende bare for hendes udseende. Under den slags konstant, overfladisk opmærksomhed kan efterlade en person følelse isoleret, ensom og misforstået. Det kan også efterlade hende tvivle hendes egen selv-værd, hvis det er den eneste grund til hun nærmede sig. Træd tilbage en smule, og revurdere, hvad du leder efter. Det er uvenlig at gå ud med nogen, bare for at have en smuk pige på din arm.
 2. 2
  Sørg for, at det er kendt, at du ikke ønsker et forhold enten eller pleje, at hun ikke ønsker en. Den nemmeste måde at gøre en person vil have noget mere, er ved at gøre det umuligt at opnå. Så når hun siger, at hun ikke dato, ikke dvæle ved dette, men gå videre og sige "Hvem bekymrer sig om."
 3. 3
  Vis hende, hvad du har at tilbyde i form af venskab. Venskaber er grundlaget for gode relationer. Hvis du har samme interesser, tale om dem. Tal om hendes interesser, aktiviteter osv., men holde det afslappet i første omgang.
 4. 4
  Hvis hun har fortalt dig, at hun ikke er interesseret i et forhold, må det være fordi du gav hende indtryk af, at du kunne lide hende. Så du skal ikke nævne det igen. Hun kender. Hun vil ikke glemme. Hvis hun ændrer hendes sind, er det op til hende at vise dig.
 5. 5
  Hvis du har et venskab, røre hende en masse, forløber fra meget afslappet fagter, håndtryk, knytnæve-stansning, f.eks til mere tætte dem ligesom knus. Kvinder er som regel mere behageligt at røre deres venner end fyre er. Dette kan også hjælpe hende med at udvikle andre følelser for dig.
 6. 6
  Til fremtidig reference, piger spørge ud på DATES først, skal du ikke spørge dem, hvis de ønsker at være din kæreste. Det vil reducere forekomster af denne form for reaktion, samt undgår du at miste respekt for pigen. Denne form for tilfældig hovedkulds tilgang er typisk i gymnasiet, men voksne beder andre på datoer og fremskridt til kæresten / veninde fasen efter flere datoer. Og ikke at nævne, hvis en pige siger, at hun ikke er klar til et forhold, når du spørger hende på en dato, kan du vide med det samme, at hun ikke er interesseret i dig. Hvilke sane enkelt person vil skrue ned en date med nogen, de tror, ​​de kan lide? Medmindre hun er virkelig virkelig genert, eller bare meget travlt.
 7. 7
  Tag hende individuelle personlighed i betragtning ved fortolkningen, hvad hun siger.

Tips

 • Vide, hvornår at give op. Det er sjældent værd at bruge meget tid på piger, der hævder, at de ikke er klar til relationer. Hvis de ikke kan lide dig, så har du ingen virksomhed forsøger at vinde dem over. Det er kun kommer til at volde dig smerte.
 • Frem for alt: Sandelig respekterer hende. Respekter hendes tanker, respekterer hendes følelser, respekterer hendes interesser. Gør dig bekendt med, hvad hun kan lide, og ikke kan lide, og du vil være i stand til at præsentere dig selv så meget mere end "bare en anden fyr".
 • En person, der ikke har nogen interesse i relationer af enhver art er undertiden en person, der er blevet såret. Må ikke skubbe dem og ikke bruge ordet "forhold" eller udtrykket "at komme tættere". Du har brug for et stærkt venskab, før en såret person kan åbne op.
 • Udvikling dig selv som en person,... dine talenter, interesser og god natur, vil gøre dig mere attraktiv. Koncentrere sig om at gøre dig selv mere attraktiv stedet for at tvinge en bestemt person til at kunne lide dig. Du bare kan ende op med en endnu bedre for dig!
 • Må ikke tvinge hende til at lide dig eller over gøre nogen ting.
 • Det meste af tiden, når en pige siger, at hun ikke er interesseret i et forhold med dig, betyder det, at hun simpelthen ikke kan lide dig - ikke at hun ikke er klar til et forhold. Må ikke begå den fejl at forveksle en pige, der ikke kan lide dig for en, der ikke er klar til et forhold. Tænk over det. Hvis du var pigens foretrukne mandlige berømthed, ville hun ikke tage en chance på forholdet? Du ønsker at finde en pige, der vil kunne lide dig nok til at tage en chance på dig.
 • Hvis de ærligt er såret, og bange for at være i nye relationer, så er det måske værd at kende pigen.
 • hvis en pige ikke kan lide dig, eller fortæller dig, at hun er ikke klar til et forhold, det kunne være fordi hun har en (hemmelig) kæreste og ikke vil have dig til at finde ud af og føler sig dårligt.
 • Genoverveje, hvordan du nærmer dig dette. Nogle mennesker bare ikke komme sammen. Hvis pigen ikke kan lide dig, er der ikke meget du kan gøre for at ændre det. Faktum er, at titlen på denne artikel er lidt misvisende - der er ikke rigtig nogen måde at få en pige til at kunne lide dig, hvis hun har gjort op hendes sind, at hun ikke kan lide dig.

Advarsler

 • Undgå at tale om dine følelser. Jo mere du taler om dine følelser tidligt, jo mere desperate du ser. Få ting gør pigerne miste respekten for dig hurtigere end kommer på alt for stærk. Start med at spørge dem på en dato, ikke ved bekendende din udødelige kærlighed (give mig en pause!). Hvis de har nogen mening overhovedet, vil de få tippet, at du kan lide dem, og acceptere, hvis de kan lide dig tilbage.
 • Må ikke sætte hele dit liv på hold, mens du forsøger at komme ind i et forhold med en pige, der er "ikke klar til et forhold." Tal med andre piger.
 • Igen, piger, der hævder ikke at være klar til relationer som regel betyder, at de ikke er klar til et forhold med dig. De har bare ikke lyst til at såre dine følelser.
 • Chancerne er, hvis hun ikke ønsker et forhold hun vil handle på måder, som er ødelæggende på tidspunkter. Tage tippet og komme videre. Når de kan lide dig, de hjælpe dig!
 • Aldrig komme ind i et forhold, hvor du ikke har et forhold, men du opfører dig som der er. Du vil sandsynligvis ende med at få ondt af den manipulerende / destruktive kvinde, du forfølger. Det centrale er at gøre dig selv ud som om du er ligeglad, giver for meget opmærksomhed er en sikker fyret måde at få hele mål at give bagslag.
 • Der er nogle piger, at "Væsentlige ønsker-til-være-bundet-til-én-persons-only '. Være en nær ven med hende er nok, og i fremtiden, noget sødt måske vil ske mellem jer to. Just lade tiden afgøre.
 • Husk der er mange fisk i havet, så hvis du ikke kan nå den pige, du kan lide derefter flytte. Der er en pige for hver fyr.
 • Hvis hun siger, at vi kan holde gode venner det betyder, at hun vil have dig til at forstå, at hun ikke er interesseret i forhold til dig.
 • Husk på, dating en pige, du er nære venner med kunne ødelægge dit venskab, hvis du bryde op.