Wkadk

Hvordan man får en fyr, der har en kæreste

Er alle de bedste mænd er allerede taget? Nå, tage nogle action! Ved hjælp af disse trin og tips, du bør være i stand til at få den fyr af dine drømme!

Steps

Hvordan man får en fyr, der har en kæreste. Etablere en slags kontakt med drengen, hvis det overhovedet er muligt.
Hvordan man får en fyr, der har en kæreste. Etablere en slags kontakt med drengen, hvis det overhovedet er muligt.
 1. 1
  Etablere en slags kontakt med drengen, hvis det overhovedet er muligt. Det kan være for noget, lektier / arbejde hjælp, rådgivning om noget, osv. Vær sikker på at gøre det noget, hvor han vil hjælpe dig, men også noget, han ikke vil have til at gå ud af sin måde at gøre. Hvis det er en stor ulempe for ham, kan han sige nej.
 2. 2
  Hvis du føler, at fyren faktisk kan lide pigen, derefter tale om hende. Holde samtalen lys. Opfører sig som du er glad for ham og derefter, hvis han begynder at tale om hende igen, handle slags skuffet. I teksten senere, skal du ikke bruge smiley ansigter eller 'lol, LMFAO, osv. «
 3. 3
  Fortsæt holde samtalen lys, og lad ham gøre næsten alle de taler. Vis ham, hvor meget du nyder at lytte.
 4. 4
  Takke ham for, hvad han har gjort for dig. Selv om det er til nogen reel hjælp, komplimentere ham på, hvor godt det blev gjort. Fortæl ham, at hvis han nogensinde har brug for noget på alle, så du er der for ham.
 5. 5
  Fortsæt samtale med ham. Være klar til at lytte til ham jamre om alle sine problemer, især problemer i parforholdet. Men ikke tale om, hvordan underligt hans kæreste er.
 6. 6
  Når han taler om sin kæreste, forblive positiv omkring hende. I almindelighed, dog notere noget, han nævner om hende, som han ikke kan lide, og sympatiserer med ham, når han er ked af, og minde ham, du vil altid være der.
 7. 7
  Uanset kvaliteten han nævner han hader i hende, bliver det modsatte. Han tror hun butikker for meget? Fortæl ham at du hader shopping. Han er ked hun ikke kan lide ham ser fodbold? Spørg ham om at komme til et spil med dig. Han mener hun er for snerpede? Kast dig ud i barnlige drengestreger med ham. Må ikke ændre dig selv for meget, fordi han altid skal kunne lide dig for hvem du er. Hvis han kommer til at forlade sin kæreste for dig, så bør han forlader hende for en god grund i stedet for en falsk personlighed.
 8. 8
  Bringe ud af din mest sexede outfits. Han vil begynde at se dig i et andet lys. Må ikke bære noget for kort, være klassiske og ikke viser for meget hud. Samtidig, klæde dig selv i dine mest flatterende tøj og få dig følelsen sexet.
  • Stadig ikke engagere sig i alvorlige flirte med ham på dette tidspunkt, kunne det skade dine chancer for ham at forlade hende, da han ikke længere vil se dig som en udfordring.
 9. 9
  Find en anden fyr. Enhver, fortrinsvis nogen, du ikke kan især godt lide. Da han er begyndt at se dig på en ny måde, vil dette gøre ham jaloux. Fortæl ham, hvor glad du er. Nu, da han jamrer over sine forhold elendighed, berolige ham der er bedre derude, og at hun måske er høj-vedligeholdelse. Han burde være på det vendepunkt i hans forhold.
 10. 10
  Nu skal du perfektionere den naturlige skønhed look. Gå til håret-salon, og bede om en naturlig leder blow-out: dit hår skal være skinnende, men ikke ser alt gjort. Har din makeup gjort professionelt, hvis du har råd til det. Find den mest flatterende casual outfit, du kan. Har alle dine voksning gjort, og fjerne enhver tør hud. Gør din hud ser så blød og lækker som muligt.
 11. 11
  Dump den mand, du er dating. Sig til ham, og kæresten du stjæle, at din mand ikke var hvem du troede han var. Hold dig til den historie, og nægter at uddybe, til nogen, ellers kan du blive fanget, som du lyver.
 12. 12
  Ringe til kæresten, du stjæler. Sig til ham, alt er rodet op med din mand, og at du virkelig kunne bruge ham lige nu. Spørg ham til at komme over. Du har din varmt, men naturligt look.
 13. 13
  Når han kommer forbi, holde fast i din historie. Hold dig til at han ikke var som jeg troede han var forklaring. Så siger du hellere vil bare glemme ham og komme videre med dit liv. Spørg ham om et knus. Se dvd'er, du kender, han kan lide. Foregiver at nyde dem.
 14. 14
  Må ikke sove med ham. Med alle midler kysse ham, men sover med ham, ville være kontraproduktivt på dette punkt.
 15. 15
  Arranger en udflugt. Beslut, om du ønsker at holde med den naturlige look. Du kan klæde suggestively hvis du vil, og vise nogle spaltning eller være ærbar. Vær ærlig om dine følelser, hvis han ikke på dette punkt deler dem, så gå væk. Han kan endda følge.
 16. 16
  Giv ham tid til at bryde op med sin kæreste. hvis han ikke forsøger at få hende til at bryde op med ham. Hvis han har følelser for dig, give ham tid til at bryde det af med hende, at være opmærksom kan han spille dig. Udvis forsigtighed.
  • Må ikke give efter, indtil han er brudt ting ud med sin kæreste. Hvis han holder fortæller dig, han vil gøre det snart, men aldrig gør, du får spillet.
 17. 17
  Få tingene går når han har brudt op med sin kæreste. Når han har afsluttet sit forhold med hende, kan du virkelig komme videre sammen. Men husk altid: Hvis han forlod hende, kunne han forlade dig. Du beskæftiger sig med en usikker fyr, der er måske ikke den mest pålidelige person.
 18. 18
  Når tingene begynder at gå bedre, gå endnu længere med forholdet. Først efter at han er brudt ting ud med sin kæreste, bør du begynde at være intim med ham.

Tips

 • Kig efter spor at han kan lide dig, som du fortsætter med at forfølge ham
 • Han kan være varm, men han kunne være hjerteløs. Vær forsigtig.
 • Må ikke bare date en fyr for hans udseende. Sørg for, at han er lige så smuk på indersiden, da han er på ydersiden.
 • Vogt dit hjerte omhyggeligt og lytte til det, men glem ikke om dit hoved! Og vigtigst af alt, hvis denne fyr ikke er lykkelig i sit forhold, lad ham ikke bruge dig til at føle sig bedre, indtil hans forhold vender sig!
 • I øjeblikke af stor dramatik, og der vil være mange, indser han ned igen og vende tilbage til status quo. Lad det gå. Du er et skridt tættere på. Berolige ham med hints eller åbenlyse tegn, han kan stole på dine følelser, og vente på den næste toppen af ​​drama. Må ikke miste overblikket over, hvem du er, eller vil han glemme, hvorfor han er mere tiltrukket af dig.
 • Være mere sjovt og spontan, end sin kæreste. Chancerne er, at han er interesseret i dig, fordi han leder efter en vej ud af sin kedelige forhold. Brug denne mulighed!
 • Må ikke være den dårlige fyr. Prøv og ikke tale ned på hans kæreste. Bare være det modsatte af hende. Din knuse vil kunne lide "ferie" væk fra hende, medmindre han virkelig kan lide hende. I så fald, gå bare væk.
 • Hvis han er helt klart interesseret i dig, men kan ikke bryde forbindelsen til kæreste, du er nødt til at lade ham sætte tempoet. Lad ham spille det, indtil du ikke kan tage det længere, eller indtil han definitivt viser, at han vil have dig. Så lad videre uden ultimatum eller følelser, du kan ske. Du kan have til fratræde dig selv han elsker hende. Hvis du har ret, at du ikke stalking ham, og han er tiltrukket, vil han gøre det dristige skridt.
 • Hvis du virkelig har lyst til den fyr kan lide dig, så tal med ham om det. Må ikke få flirtiness forveksles med venlighed.
 • Glem aldrig, at en vellykket gennemførelse af projektet ikke ride på dine følelsesmæssige op-og nedture, det rider på hans. Vide, hvad de er. Hvis du tror, ​​han spiller dig, han sandsynligvis er. Hvis du har tillid til ham, vent det ud. Hvis han ønsker at være sammen med dig, og bør i sidste ende vil han være.
 • Hvis hans kæreste overværer en anden skole end både du og din knuse, så har du bedre mulighed. Mens alle er fair i kærlighed og krig, så sørg for du gør dette, fordi du kan lide drengen, ikke bare for at komme tilbage på sin kæreste.
 • Må ikke bare date en fyr til at gøre din knuse jaloux, det er virkelig betyder, og man kommer ud som en utro spiller
 • Være svært at få, drenge elsker en udfordring, ikke give dig selv helt til ham.
 • Vær sikker fyr ikke bruger dig til at gøre sin kæreste jaloux. Han kunne mærke hans forhold er på vej ned, og ønsker at bringe det op ved at gøre sin kæreste jaloux.
 • Børste op på din flirte færdigheder, før du forsøger dette, er du nødt til at være i stand til at flirte effektivt og med formål for at trække i hans opmærksomhed
 • Hvis den fyr, du ønsker, er dating din bedste ven, ikke selv tænke over det. Ingen fyr er værd at miste din bedste ven over.
 • Hvis du forsøger at få hans opmærksomhed, men han bare ikke synes interesseret, er det meget muligt, at han virkelig kan lide den pige, han er sammen med. Giv op og komme videre.
 • Spille hårdt for at få. Sørg for at du har mere attraktive fotos og få mere lide!
 • Bemærk, at hvis du følger trinene 9-13, så du vil spille spil. Hvis du ikke ønsker at spille spil, bare følg nogle af de andre trin og venner med ham, indtil han bryder op med den anden pige.
 • Husk, hvis han forlod hende, kunne han forlade dig. Og han er måske ikke den mest tillidsfulde fyr.
 • Må ikke nogensinde sprede ordet, at du kan lide ham. Det kunne virkelig sætte dig tilbage.
 • Bliv venner med sin kæreste jeg du allerede er ikke, og når du spiller med hende, hun vil gå til hendes kæreste, så når du er i nærheden af ​​ham forsøger at skille sig ud og være dig selv.

Advarsler

 • Må ikke bare bære skimpy tøj og flirte for at forsøge at få ham til at tro, du er hot, fordi det er grundlaget for et dårligt forhold. Han vil ikke respektere dig, hvis du kaster dig på ham.
 • Hvis du får ham væk fra sin kæreste, kan han stadig har følelser for den anden pige. Husk, kan det ikke vare længe, ​​fordi du bare kunne være en rebound.
 • Vigtigst ikke flirte med ham foran sin kæreste, især hvis hun er din ven! Der er intet værre, kan du eventuelt gøre for nogen, og der er næsten ingen måde at løse det, så vær smart!
 • Husk, at hvis en fyr er villig til at dumpe hans pige til at være sammen med dig, han er meget i stand til dumping dig til at være med næste interesserede chick, der kommer sammen. Guys, hvis hoveder let kan drejes ikke værd.
 • Hvis han elsker sin kæreste, vil disse tips ikke fungere. Der er behov for en indledende tiltrækning mellem dig til en succesfuld fangst
 • Hvis du fyre er venner, eller endda bedste venner, kan det potentielt ødelægge dit venskab. Vær forsigtig!