Wkadk

Hvordan man griber en pige i den offentlige

Det er en god måde at nærme sig kvinder i en offentlig indstilling uden at virke uhyggeligt. Du kan møde kvinder overalt, du skal bare vide, hvor og hvordan man ser. Hvem ved, måske du endda møde din kommende kone stående ved et busstoppested!

Steps

Hvordan man griber en pige i den offentlige. Kom ud i offentligheden og søge dem ud.
Hvordan man griber en pige i den offentlige. Kom ud i offentligheden og søge dem ud.

Begynde at kigge

 1. 1
  Kom ud i offentligheden og søge dem ud. Mest intelligente og classy piger ikke gå fra dør til dør på udkig efter datoer.
  • Husk, at jo mere du sætte dig selv derude, vil de lettere ting får. Du må ikke vinde hver pige forbi, men du vil lære, hvad der virker og hvad der ikke er.
  • Må ikke være bange for fiasko! Hvis du aldrig bliver afvist, så du ikke prøver hårdt nok. Der er meget lidt herlighed, der går til dem, der ikke forsøger.
 2. 2
  Indtast et offentligt sted, acceptabelt sted. Hvis du nærmer dig kvinder i svagt oplyste gyder eller forladte parkeringspladser, er du ikke kommer til at blive en succes, uanset hvor charmerende du er.
  • Bycentre arbejde stor. Folk er altid fræsning om, og de er ikke altid forsøger at være et sted.
  • Skoler (gymnasier, universiteter eller gymnasier) kunne også være acceptabel, selv tage til efterretning: Hvis du er for gammel til at være i skole, vil dette komme ud som uhyggelig.
  • Barer og klubber har den fordel, at kvinder forventer at blive kontaktet der, hvilket betyder, at dine intentioner er som regel temmelig klart. Ulempen er, at du kan få mindre tid til at overbevise dem du interessant eller værdig af deres tid.

Gør kontakt

 1. 1
  Søg øjenkontakt. Hvis du ser en person, du gerne vil mødes, så prøv at få øjenkontakt, før at tale med hende. Når du fange hendes øjne, så prøv at holde øjenkontakt.
  • Hvis du gentagne gange gør øjenkontakt med nogen, kunne det være et tegn på, at hun vil have dig til at nærme sig hende. Eksperter siger, at en tager det tre peeks fra en pige til at signalere til en fyr, hun ønsker at blive kontaktet.
  • Hvorfor er øjne så magtfuld? Science tyder på, at øjenkontakt aktiverer vores hjerne belønning centrum, den ventrale striatum. Hvad betyder det? Vores DNA fortæller os, at nogen stirrer på dig, er grund til at fejre!
  • Ikke overdrive øjnene. Efter øjenkontakt er lavet, ikke bare sidde der stirrer på hende som en stalker. Vær sikker på at du flytter ind på samtalen del inden længe, ​​eller hun kunne forsøge at undgå dig.
 2. 2
  Smile. Et venligt smil er en fantastisk måde at vise nogen, at du er interesseret i dem. Prøv at undgå leering, dog. Du vil ikke have hende til at tro, du er en spiller. Første indtryk er meget vigtigt.
  • Øv dit smil forhånd. Er det oprigtigt? Ser det indbydende, ikke kæphøj? Der er mange forskellige følelser, der er udtryk i et smil, sørg for at vælge de rigtige!

Begynde at tale

 1. 1
  Approach med tillid. Brug ikke teatralsk pick-up linjer (en pick-up linje er en samtale oplukker med den hensigt at engagere en ukendt person for sex, romantik, eller dating). Start med noget simpelt at bryde isen.
  • Hold dit miljø i tankerne. Dette kaldes pacing. Du ønsker at tænke på noget relevant at sige i dette miljø.
   • For eksempel, er du i et supermarked, og du ser en smuk pige, du ønsker at tale med. Må ikke gå op til hende og sige "Hvem ligger mere:? Mænd eller kvinder" fordi du kommer på hende fra venstre felt. Baggrunden for dette spørgsmål er helt forkert.
   • I stedet siger, at du er i et stormagasin og en smuk pige at prøve et par sko. Noget passende at sige ville være: "Disse sko ser godt, du skal købe dem."
   • Hvis du er på et college campus, kan du gå op til en pige og spørge hende, hvor biblioteket er. Eller du kan gå op til hende og spørge hende, hvor cafeteriet er. Hvis du ikke er en elev, være parat til at give hende en grund til, at du er på campus.
 2. 2
  Har en sjov samtale. Når du har fået hendes opmærksomhed med en situationsbestemt kommentar, kan du begynde at have en samtale. Der er en hel samtale startere for dig at overveje.
  • Prøv en direkte samtale starteren. Det er her du lade hende vide, at du faktisk interesseret i hende på en romantisk måde, og du er direkte over det.
   • "Jeg plejer ikke at sige det til mange piger, men du er helt fantastisk."
   • Eller: ". Undskyld at genere dig, men du ser alt for godt til at være alene lige nu"
  • Prøv en indirekte samtale starteren. Det er her, du behøver ikke nødvendigvis gå op til hende og fortælle hende, hvor smuk hun er. I stedet fyldes op en undskyldning for at grave dybere.
   • "Jeg var på udkig efter en piges mening om noget, jeg var bare diskutere med en ven. Han har en ven, der skal giftes, og han mener, at gommen er at have en affære med en af ​​de brudepiger. Hvad skal vi gøre?"
   • Eller: "Jeg leder efter en kvindes perspektiv på dette blev jeg bare at tale med en ven, der slog op med sin kæreste, men hans kæreste holder ringer Hvorfor gør hun det...?"
 3. 3
  Arbejde i subtile komplimenter som samtale startere. Arbejde på hendes smigrende lidt ved at nævne noget om hendes udseende.
  • "Hej, det er vidunderlige øreringe. Vidste du gøre dem?" Eller "Hej, det er en smuk kjole, vidste du gøre det selv?"
  • "Hej der, kunne jeg ikke hjælpe, men bemærke, hvordan din kjole matcher dine øjne. Det er en flot farve."
  • Må ikke tale om feminine kropsdele, som en tommelfingerregel. De fleste piger ikke smigret når du taler om deres bryster, især hvis du ikke kender dem. Så spiller det sikkert og komplimentere deres hår, deres øjne, deres læber, eller deres tøj.

Lav fremtidige planer

 1. 1
  Har et mål i slutningen af samtalen. Hvis hun lader dig charme for en kort stund, og du tror, ​​du har et skud på at se hende igen, eller fortsætte samtalen et andet sted, har en "tættere" i tankerne.
  • One tættere kunne bede om hendes telefonnummer eller e-mail-adresse. Hvis tingene går glat, du ønsker at bevare kontakten med hende. Det er almindeligt for fyre at tænke en kvinde er uinteresseret, men når de beder om hendes telefonnummer, de finder ud af, hun er faktisk meget ivrig efter at give det til dem.
  • En anden tættere kunne være at gå på en instant dato. Spørg hende, om hun ønsker at få kaffe eller andet sted. Vælg altid et offentligt sted for et øjeblik dato du vil have hende til at føle sig godt tilpas.
   • Har en kaffebar i tankerne, hvis du vælger at spørge hende på en øjeblikkelig dato. Der er ikke noget værre end at få hende til at acceptere at gå til en café, og mente at bede en anden om retninger undervejs.
 2. 2
  Tage et tip, hvis hun ikke er interesseret. Hvis hun er optaget, eller hvis din komisk geni ikke bliver værdsat, så sige, "Det var fedt at møde dig" og skære dine tab. Hvis du kommer på for stærk, kan nogle kvinder føler sig truet.
  • Husk, du kommer til at blive lukket ned noget af tiden. Det bare kommer med det område. Men opadrettede er, at du også kommer til at have en vis succes. Hvis du er dejlig, sjov og charmerende, vil dine succeser langt opvejer dine fiaskoer.
  • Bliv aldrig forstyrret på en pige, hvis hun ikke vil have din opmærksomhed. Tag hende afslag med så meget ynde som muligt. Du ved aldrig vide, hvis du vil se hende igen, eller hvis hun vil føle sig dårligt om ikke at give dig en chance og komme tilbage til at tale med dig. Du får flere bier med honning, end du gør med eddike.
 3. 3
  Giv dig selv et klap på ryggen. Uanset om du lykkes på din første forsøg på at imødekomme en pige i det offentlige, har du lige øget din selvtillid niveau. Hvis du nærmer dig kvinder nok på denne måde vil det ikke vare længe, ​​før du finder nogen, hvem du deler rigtig kemi med.

Hjælp slående op en samtale


Tips

 • Klæd godt. Første indtryk er vigtige. Og det tøj, du siger meget om, hvilken type fyr du er.
 • Ærligt, bare overveje at være dig selv. Især den første gang du møder. Du ønsker ikke at ende med at have hende ønsker dig til at være den falske billede, hun først mødte. Hun vil blive forvirrede og spekulerer på, om du er falske eller to-faced. Som en kendsgerning, når du bliver dig selv, vil din selvtillid og selvværd overtage automatisk, hvilket gør stemningen glat og let for dig.
 • Henvende sig til enhver kvinde, du finder attraktive. Nogle vil ikke være interesseret i, men det er okay. Til sidst, vil du finde en kvinde, der du kommer godt med, og så vil du glemme alt om de kvinder, der ikke var interesserede.
 • Må ikke være billigt. Hvis tingene fremskridt langt nok, at betale for hendes drinks, middag og hendes taxi ride hjem. Hvis hun insisterer på at betale sin egen måde, sige noget som dette: "Jeg vil få denne ene, du betaler næste gang." Men hvis hun synes virkelig opsat på at betale, ikke skubbe tilbage for meget. Blot sige, at du skal betale den næste gang. Tip: dette er en god måde at fastslå muligheden for en anden dato.
 • Undgå sport, når du bare nærmer kvinder, de er nok ikke interesseret. På den anden side,. Hvis hun er til sport og bringer det op, diskutere sport med hende eller ser et spil kan være en god måde at tilbringe tid sammen Sørg for, at du lytter til de udtalelser, hun måtte have om sport, ikke børste dem væk, fordi hun er en kvinde.
 • Hygiejne er vigtig. Vask, børste dine tænder, rense dine ører, klippe dine negle og plukke disse hår ud af næsen. Kvinder mærke hver fejl således afhjælpe dem alle.
 • Være intelligent at forstå hendes begreber i samtalen.
 • Kend en pige din ven har forbindelser til? Lad ham lade hende vide, at hun er på dit sind og ønsker at mødes.
 • Spørg din søster og mor til råds. De er kvinder, trods alt. Ingen tvivl om de vil have nogle råd til dig.
 • Du kan blinke til hende, når du først se hende, hvis du gerne vil.

Advarsler

 • Hvis du nærmer dig en kvinde, der er med sine venner, være parat til at imponere hele koncernen.
 • Må ikke haste til at fortælle hende, at du elsker hende, tage tingene langsomt.

Efter at have fået hele flok af hendes venner imponeret. Bibeskæftigelse den, du virkelig ønsker at tale med og bede sine venner om tilladelse til at stjæle hende for et stykke tid. Så spørg hende, om hun ville huske at gå med dig.

 • Må ikke handle perverteret omkring hende. Det er yderst usandsynligt, at hun vil synes, det er sjovt. (Selv om der kan være nogle piger, der vil blive underholdt af dette, er der altid den mulighed, at hun kun udgiver sig for at grine at være høflig.)
 • Hvis du bliver afvist i det offentlige, ikke reagerer negativt, bare smile til hende og forlade.