Wkadk

Sådan hook op med en pige, som har en kæreste

Dette er, hvordan man får en pige til at bryde op med sin kæreste og hook op med dig. Det kan også være nyttige i at koble op med en enkelt pige også.

Steps

Sådan hook op med en pige, som har en kæreste. Etablere en metode til konstant kontakt.
Sådan hook op med en pige, som har en kæreste. Etablere en metode til konstant kontakt.
 1. 1
  Etablere en metode til konstant kontakt. Kom i hendes gruppe af venner, en god måde at gøre dette ville være at slutte sig til sin frokost gruppe. Få et job på det samme sted hun gør (hvis du er i skole, vil dette ikke noget.) Hyppige hendes arbejdsplads som kunde. Der er mange mange andre måder. Bare finde en måde at sikre, at du er en del af hendes liv. Bare husk, det handler om hende, ikke dig. Hvis hun absolut ikke vil have dig der, så lad.
 2. 2
  Anskaf en privat metode for kontakt (telefonnummer, e-mailadresse, IM navn osv.) Det vil være begyndelsen af din one-on-one forhold. Sørg for at opretholde "uskyld". Husk på dette punkt, du er ikke mere end bare venner eller bekendte. Lad ikke den, du vil have mere.
 3. 3
  Vær tålmodig. Langsomt chip væk på hende, indtil hun ser dine gode punkter. Langsomt, men sikkert chip væk på hendes tanker om hendes nuværende kæreste, bringe ud af sine dårlige punkter, og langsomt men sikkert overdrive dem uden at være absurd eller indlysende. Dette vil hjælpe dig til at indsætte og opmuntre tvivl om hendes nuværende forhold når det er muligt. For eksempel en kommentar om noget, du ikke kan lide ved en tidligere kæreste for at se, om hun er enig eller identificerer sig med sin egen aktuelle forhold gør - måske du siger "Jeg kunne ikke holde, da hun var jaloux." På denne måde kan du påvirke hende til at tænke negativt om hendes kæreste. Non-aggressivt, lad hende vide, at du er interesseret og villig til at give hende alt, hvad hun mangler.
 4. 4
  Gør din flytning. Husk, timing er alt. Dette trin er kernen i hele projektet, en forkert bevægelse, og du er færdig. Men spiller det rigtigt, og du er gyldne.
 5. 5
  Lad hendes skyld og tvivl til gryderet, indtil hun bryder det ud med hende. Også hvis kæreste / whatever. Efter dette trin, er det kun et spørgsmål om tid. Alt du skal gøre er at vente og ikke ødelægge det. Held og lykke, og husk være rart at hende en masse, og glem ikke at være bedre end hendes nuværende kæreste

Tips

 • Få hendes venner bag dig. Gør dem fans af din. Dette vil hjælpe, fordi de vil opmuntre hende til at bryde det ud med hendes nuværende kæreste og tilslutte den med dig.
 • Bare vide, at hvis hun slog op med sin kæreste, kan det ske igen med dig. Hvad går rundt kommer rundt.
 • Kig efter kærestes fjender, så husk at de ikke kan lide ham, så måske de vil hjælpe dig.
 • Må ikke rod eller skal betyde for hendes nuværende kæreste eller det vil alle være overstået.
 • Må ikke betyde for hendes kæreste, eller han kunne fortælle hende.

Advarsler

 • Hvis hun er selvsikker og har højt selvværd kan hun være lykkelig i sit nuværende forhold, hvilket betyder, at du kan blive forbrændt.
 • Når du hook op med hende, ikke fortælle hende, hvad dine intentioner har været hele tiden.
 • Hvis kæresten har et tip dine intentioner, styre fri af ham, og kun kontakte hende, når han ikke er rundt.
 • Lad ikke kæreste kender dine intentioner. Der er ringe chance i at vide hvor kæresten ville reagere, hvis opdaget. Selv hvis du tror, ​​du kunne tage ham, skal du ikke forsøge. De fleste piger kan ikke lide vold og slå ham til plukfisk vil ikke hjælpe dine chancer. Så være parat til at tage konsekvenserne af kærestes reaktion i tilfælde af dine intentioner bliver opdaget. På en ikke-voldelig måde.
 • Denne metode er en måde at få de ting du ønsker, men nogle mennesker kan foreslå, at en mere hensynsfuld tilgang er at respektere deres forhold som er, så lad din knuse vide, hvordan du føler på en måde thats passende, arbejde med hvad de siger og " spille, hvordan mønten falder "naturligt.
 • En vigtig afgørende faktor her vil være, hvordan hun virkelig mener om ham. Husk, at hvis hun stadig kan lide ham der er ringe chance for hende at forlade, selvom hun kan lide dig også.
 • Husk det er muligt at blive hængende i den ven zone, hvis pigen ikke er tiltrukket af dig.
 • Et point mere at tænke på er, at du er bogstaveligt talt psykologisk at manipulere dit eget crush på en uskyldig par ægte forhold til din egen egoistiske tørster.
 • Husk, at hvis hun forlader ham for dig, kan hun forlade dig for en anden hun mener er bedre. Dette sker en masse af den tid, i disse situationer.
 • Hvis hendes kæreste ser dig og hende hugging, kunne han reagere voldsomt, hvilket ville gøre den pige, du elsker trist.
 • Hvis det ikke gør valgdeltagelse den måde du vil med din knuse trods alt, kan du enten fortsætte med at kæmpe for det (hvilket virker nogen gange), ved at prøve og prøve trods likelyhood for fiasko, eller du kan indse, at muligheden eksisterer andre steder, selvom du tror dit crush "er den eneste fisk i havet." Du vil sætte pris på denne idé med tiden, og det er bedre for dig følelsesmæssigt at bare komme videre i denne case.Goodluck selv.
 • De fleste fyre er meget territorial over deres veninder eller en pige, de kan lide. Hvis de ser en anden fyr at være venlige med deres kæreste eller knuse, kan du komme til skade, så du må hellere alliere sig med hende sikkert.
 • Husk altid, Der er mange flere fisk i havet, og du aldrig vide, hvordan deres forhold vil holde ud alligevel, eller hvad fremtiden måtte bringe, så slap af. Du kunne bare være på hold så komme videre med dit liv.
 • Sørg for at du ved om hende, og give det tid, fordi hvis du skynder det eller ikke ved noget om hende, så du ikke kommer til at få hende