Wkadk

Hvordan man får en kæreste som en nørd

Folk, der tilbringer en masse tid investeret i hobbyer eller skolearbejde har undertiden svært ved at komme i et forhold. For at få en kæreste som en nørd, kan du prøve de følgende teknikker.

Steps

Hvordan man får en kæreste som en nørd. Sæt dig selv derude.
Hvordan man får en kæreste som en nørd. Sæt dig selv derude.
 1. 1
  Sæt dig selv derude. Gå til fester, parker, cafeer, hangouts, nye områder af campus, og andre steder du kan tale med piger uden for din komfort zone. I stedet for at udskille piger, du er tiltrukket, foretage små-tale med så mange af dem som muligt for at blive bedre til det, og dette vil ikke kun hjælpe dig med at blive mere fortrolig med socialt samvær, men kunne også introducere dig til en, du ville ikke ' t normalt være interesseret i.
  • Undgå fristelsen til at se ned på ikke-nørder. Selvom du måske føler at du er i en elite klub, rullende dine øjne på nogen, der ikke får dine xkcd referencer gør dig lige så cliquish som Jocks, Preps og populars der gør nørder føler marginaliseret. Bliv den større person og chatte med nogen, du kan komme på tværs, kan du blive overrasket over, hvad du finder.
  • Brug ikke pickup linjer eller dåse materiale. Disse er både ineffektivt og fornærmende. I stedet for at overkompensere ved at forsøge at være åleglat, vise din charme ved at behandle alle omkring dig som et menneske. Den bedste måde at bryde isen er simpelthen at sige "Hej", og smil.
 2. 2
  Bliv god til at gøre samtale. Udforsk emner at pigen du taler med, er interesseret i. Hold samtaler foregår ved at stille spørgsmål, der ikke har ja eller nej svar (ex. "Hvad tror du about___?"). Prøv at engagere sig i legende drilleri i stedet for rømning tunge emner eller starte debatter. Hvis du har en god sans for humor, så prøv at få piger til at grine, hvilket er en af ​​de bedste afrodisiaka. Selv hvis du ikke har mødt den rigtige pige endnu, praktiserende disse og andre vil gøre dig bedre rustet til at vinde over alle, som du ender med at blive interesseret i.
  • Hvis du er genert, stille masser af spørgsmål, en masse mennesker elsker at tale om sig selv og tror, ​​at alle gode lyttere er strålende conversationalists. Hold spørgsmålene lys, dog at undgå at komme på tværs som utryg.
 3. 3
  Lære at læse kropssprog. Ikke blot vil dette gøre dig bedre til at finde ud af, hvorvidt den pige, du taler til, er interesseret, men det vil også give dig mere kontrol over de signaler, du lægger ud. (Eks. hvis du føler dig nervøs, gøre et punkt for at tage på en ekspansiv holdning og holde din fidgeting på et minimum til projekt tillid.)
 4. 4
  Udvikle en rapport. Når du har fundet en potentiel match, bytte dine oplysninger eller foreslå en anden hangout (du behøver ikke engang at sige ordet "date") såsom kaffe, bowling, en film, eller hvad hun kunne være på. Hvis tingene fortsætter med at gå godt, bliver en, hun kan henvende sig til og har tillid, uanset hvad du gør, men undgå ven zone.
 5. 5
  Hvis du ender med at forfølge en ikke-nørd, udøve en lidt forsigtighed. Selvom at være dig selv er en fantastisk måde at projicere tillid og tilskynde til nye relationer, hardcore nørder tider sætte folk ud med deres entusiasme. Hvis du føler dig usikker om dine respektive nørd kompatibilitet, så prøv følgende:
  • Hold din nerdiness til dig selv i løbet af de tidlige stadier. Hvis du stadig får at vide en ikke-nørd, under ingen omstændigheder bør du konvertere!

Tips

 • , Grine og have det sjovt! Folk ønsker at være omkring mennesker, der er sjovt.
 • ! Piger elsker at grine.
 • Brug ikke din kæreste som en "coolness trofæ" hun vil ikke stå for det længe.
 • Vedtage den mentalitet, at "hvis hun er glad, jeg er glad" - også selvom hun afviser dig. Du vil gøre dig selv en tjeneste i det lange løb.
 • Hvis damen for dit ønske virkelig ikke lide dig for hvem du er, så hun er ikke det værd. Der er så mange flere mennesker i verden. Glem hende - det er hendes tab.

Advarsler

 • Må ikke være utryg. Må ikke hænge for meget. Må ikke være overalt hun er. Må ikke spore hendes bevægelser. Hvis hun siger, at hun har brug for "rum", så er du et skridt væk fra den uhyggelige zone.
 • Må ikke blive nedladende. Som en nørd, kan du blive fristet til at spankulere din intellektuelle ting ved at herske over pigen, du flirter med. Dette er en ineffektiv, irriterende teknik, der vil ikke vinde dig daterer mere end det vil venner.
 • Hvis hun ikke er en nørd eller en nørd, skal hun selvfølgelig gerne dig på trods af at du er en nørd, og hendes ikke er en. Det er ikke så almindeligt som popkulturen vil gerne have dig til at tænke. Realistisk set de eneste piger, der virkelig vil lide dig for at være en nørd er nørder selv. Så hvis du held ud og få tiltrækning af enhver anden type pige, nyder hun dig for noget andet, du har at gå efter dig (lad os være positive og antager det er ikke bare, hvor mange penge, du gør). Må ikke ødelægge det ved at forsøge at konvertere eller "otakunize" hende. Tving ikke dine nørdede interesser på hende. Og aldrig antage, at dybt nede hun virkelig skal være "en af ​​os" og bare har brug for at komme ud af skabet.