Wkadk

Sådan falske symptomer på at være syg


Uanset om du forsøger at undgå skole eller arbejde, bare føler dovne og ønsker at hvile for dagen, har brug for at smide din betydelige andre, så du kan smide ham eller hende en stor overraskelse fest eller middag eller spiller en syg karakter i en spille, vel vidende, hvordan at fake en sygdom kan komme i handy.

Steps

Sådan falske symptomer på at være syg. Gør dit ansigt bleg.
Sådan falske symptomer på at være syg. Gør dit ansigt bleg.
 1. 1
  Jog din hukommelse. Du har været syg før, og folk har bemærket. Hvad gjorde du lyst? Endnu vigtigere, hvad gjorde folk mærke mest, når du var syg? Hvad var du syg med på det tidspunkt? Det vil være meget lettere at at du har denne sygdom igen snarere end at tackle en helt ny lidelse.
 2. 2
  Gør dit ansigt bleg. Hvis du har grøn concealer, gnid det på din kinder og pande til at gøre dig vises bleg. Undlad at male dit ansigt grøn, bare lidt ændre farven på din hud.
 3. 3
  Fake feber. Hvis nogen kommer til at tage din temperatur efter beviser, så bliver du nødt til at vide, hvordan du hæve din temperatur. Ellers vil gøre dit ansigt ser blussende og varme gøre det trick. Dette kan opnås ved at gnide dit ansigt grundigt med dine hænder, om en varmepude over dit ansigt i et par minutter, eller fastsætter på ryggen med hovedet hængende ud over kanten af ​​din seng, så alt blodet strømme til det. Eller kunne du drikke varmt vand før og derefter lade dem tage det. Vær dog forsigtig, undertiden vandet når godt forbi 107,8 og dine forældre vil gøre dig gå til læge, som vil fortælle dem, at intet er galt med dig (eller de vil bare vide, du faking). En anden måde at fake din temperatur er at sætte termometer på en pære i mindre end et sekund. Du kan altid prøve igen. Selvfølgelig kan du ikke gøre dette, hvis dine forældre tager din temperatur, eller de ophold i rummet. Husk at sætte et lys på den måde er det varmes op.
 4. 4
  Lad som om du er svimmel og svimmel. Det kan være svært, hvis du ikke kan huske, hvordan det føles, når det virkelig sker. Når du er ved dig selv, dreje rundt, indtil du får en lille svimmel, så prøv at gå rundt i det private. Gøre opmærksom på, hvordan det føles, og hvordan du handler. Når du er foran andre, replikere adfærd, men kun lidt. Når du står op på dit skrivebord, for eksempel, foregive at miste balancen en lille smule og læg din hånd på dit skrivebord til "genvinde" din saldo.
 5. 5
  Lov ubehageligt. Folk, der er syge ikke føler godt, så ikke joke rundt og grine og smile for meget. Giv folk indtryk af, at du er desorienteret og "i din egen verden." Hvis du er den slags person, der får mærkelig, når du er syg, så få mærkelig. Tag ikke glæde i de ting, du normalt finder glæde i. Hvis du er inviteret i biografen, og du normalt elsker at gå i biografen, og drej den ned, fordi du "følelse groggy". Dette vil vise folk, at du virkelig har det dårligt.
 6. 6
  Være træg. Det er en naturlig reaktion på ønsker at hvile og sove en masse, når du er syg. Det er din krops måde at give sig selv tid til at bekæmpe sygdom og helbrede. Nikke eller sætte dit hoved ned på dit skrivebord her og der. Når du er får chancen, krølle op på den nærmeste sofaen, du kan finde. Må ikke gå kører, eller til gymnastik.
 7. 7
  Fake kvalme eller fordøjelsesbesvær. Vise et fald i appetit - kun pluk på din mad, så andre lægge mærke til og måske spørge. Hvis du er hjemme, og spise suppe, lægge bouillon i munden og lade som om du slugte den. Så gør dine kinder bred, og bringe suppen tilbage op og løbe på toilettet, og spytte det i toilettet. Du kan også lave falske opkast og hæld det i toilettet, mens du foregiver at kaste op. Hvis du er i skole, kan du bringe den falske opkast med dig, men du risikerer at blive fanget med det. Hvis du er på arbejde, må ingen ønsker at se din formodede opkast alligevel.
 8. 8
  Vise symptomer på en kold / influenza. Træk vejret kun gennem munden, som om din næse er proppet. Bære mange lag tøj for at vise folk, at du er "fryse", da folk der er syge føler sig ofte koldt. Kast et par falske nyser og hoster derinde. Eller du kunne gøre dig selv nyse, ved at snuse peber. Du kunne drys peber i en trøje, foregive at gnide din næse på det, og snuse i peber. Det ville medføre et nys. Påfør en lille mængde tandpasta på dine nederste øjenlåg (så det er tæt på, men ikke i dine øjne) for at gøre dine øjne våde. Lad tandpasta på i cirka tre minutter - det vil gøre dine øjne føle, at de er ved at brænde. Må ikke få det for tæt på øjnene, fordi så får i dine øjne, når du blinker. Smide et par hoste og gøre folk virkelig tror, ​​du har det dårligt. Har en indefrysning koldt brusebad så når du er færdig køre varmt vand på dit ansigt, den måde du virkelig er koldt og shivery og du føler at du har en temperatur.

Tips

 • Aldrig pludselig får bedre i en flash.
 • Aldrig tilfældigt føle sig bedre lige omkring det tidspunkt, bliver det umuligt, at du kommer i skole.
 • Bær lag tøj, såsom tæpper eller trøjer. De vil gøre dig svede, men folk vil synes, du er kolde, også. En kold sved er et symptom på en forkølelse eller feber.
 • Vent altid to timer efter skole er over for at begynde at føle bedre, hvis du gør dette for at gå glip af skolen.
 • Vent til dine forældre til at spørge dig om at blive hjemme (mens konsekvent viser tegn på en kold eksempel:. Falske en løbende næse fra tid til tid og gøre nok støj for dem at høre). Hvis de bringe det op du har 90% chance for succes, ellers hvis du sætter det op, kan du have valgt en forkert tidspunkt.
 • Planlægge, når faking at være syg, fortæller folk dagen før, at du ikke føler dig godt, eller har en lille hovedpine. Denne måde, når du starter i fuldt sygdom tilstand er det mere troværdigt
 • Bundle op under dynen i sengen og handle meget koldt.
 • Hvis du kan, så prøv at ryste i din seng, for at give en fornemmelse af du er syg og er for kolde til at komme ud af sengen.
 • Hvis en eller anden grund, er du nødt til at gøre det i en længere periode, skal du sørge for at i sidste ende begynde "at få bedre", ellers dine forældre vil tage dig til lægen.
 • Vær opmærksom. Hvis du ikke er i samme rum som dine forældre lytter til, hvad de siger til hinanden (uden dem at vide, du lytter!) Og tilpasse. Du kan høre dem at være temmelig alvorligt at lade dig blive hjemme. Hvis det er tilfældet ved du ikke at give op for let.
 • Simpelthen ikke gøre noget: ikke se TV, i stedet sige, at du har en hovedpine, ikke spiser, når dine forældre forsøger at gøre dig sige, at du ikke er sulten, skal du ikke chatte med venner for meget og ikke flytte rundt, bare ligge på dit værelse.
 • Begynde at vise tegn på sygdom dagen før. Hvis du ønsker at blive hjemme fra skole mandag handle træt og træg på søndag.
 • Fake sygdommen, at du får mest, men sørg for, at du ikke faking noget, som du aldrig har fået, og de vil være mistænksom.
 • Altid handle som du er ked over at være syg.
 • Aldrig holde denne gang for mere end to dage ad gangen, og holde en måned til to måneder tidsrum mellem hver gang du "Get syg."
 • Drej et loft ventilator natten, det kan få dig til at hoste, og så vil du ikke nødt til at fake det.
 • Du kan også sætte på lag af tøj til at gøre dig svede og blive bleg.
 • Gnid vand på dit ansigt og krat hårdt på dine øjne dine forældre vil tænke din svedtendens og dine øjne er trætte og brændende. Også du kunne få nogle hvide make up og anvende svagt på dit ansigt til at gøre dig se bleg, men lad ikke dine forældre røre dit ansigt som makeup kunne plette off. (Må ikke krat dine øjne for meget, de er stadig sart, om du tror, ​​du såre dem eller ej.)
 • Tal i en lille og svag stemme, vil det hjælpe, når de forsøger at overbevise folk, at du er syg.
 • Hvis du ønsker at fake en halsbetændelse, handle træt / ømme, så hvis dine mandler ikke er røde, de vil tro dig.
 • Når du virkelig syg huske symptomer og hvad du gør, hvordan du føler, osv. Så næste gang du skal til falske handling sådan, og folk vil tro dig mere.
 • Når faking syg, blow tørretumblere er din bedste ven! Blæs det på dit ansigt, og du vil have en temperatur.
 • Prøv at afstå fra at smile ellers kan give dig væk. Hvis du gør, men siger "Jeg kan huske den tid....". Nævn et øjeblik, der kan gøre dig og dine forældre smil.
 • Foregive at forsømme at gøre simple opgaver som at sætte på deodorant, børste dit hår, eller børste tænder.
 • Føre en logbog over datoer, undskyldninger, og hvorfor du ville falske syge (eller grunde dine forældre måske tror, ​​du ønsker at fake syge) såsom en test eller en klasse, du ikke kan lide.
 • Når dine forældre er ikke sikker på, om de skal sende dig i skole om morgenen, siger, at du ikke har gjort dit hjemmearbejde på alle, fordi du var for træt dagen før. Vær dog forsigtig, kan dine forældre blive vred i stedet.
 • Hvis de ringer for at tjekke op på dig, hvilket gør en opkastning lyd og slikke telefonen er en meget overbevisende falsk barfing.

Advarsler

 • , Vil det ikke hjælpe, hvis de snubler på tværs af denne side!
 • Lad ikke nogen dokumentation for, at dine forældre kan finde, ellers vil du få problemer.
 • Hvis du gør dette for ofte, og gå til sygeplejersken i skolen, kan en person få mistænkelige, så begrænse det til en gang hver anden måned.
 • Tag ikke nogen medicin for symptomer, at du kun simulerer, det kunne være farligt. Hvis det er en pille, sætte det i munden og under tungen, for at sluge det foregive, og spytte det i papirkurven kan, når ingen kigger.
 • Aldrig nævne nogen, hvad du faking sygdom at komme ud af (skole, bil udflugter, aftaler osv.). Nogen er sikker på at finde ud af.
 • Hvis du kan bo hjemme være sikker på ikke at komme op eller at gøre ting for et stykke, selv når dine forældre har forladt. Der er en mulighed for, at de kan komme tilbage, hvis de har glemt noget, eller bare for at tjekke op på dig.
 • Det kan ikke være godt at fake influenza, fordi du kunne sendes til lægen, og de ville finde ud af der ikke var noget galt med dig.
 • Aldrig fortælle en søskende om din forfalskning, fordi de vil forpurre din plan, før du kommer til nogen af ​​de gode dele!
 • Hvis du gør dette for meget, så dine forældre vil vide, når du simulerer eller ej, og når du er rigtig syg, vil de tvinge dig ud af huset og ind i skole i din pyjamas.
 • Hvis du kan, så prøv at græde over en hovedpine. Det er meget overbevisende, især hvis du ikke græde en masse.
 • Aldrig synes lettet, når de siger, du kan blive hjemme. Trætte står mumle "ok" og foregive at gå tilbage til at sove. Lav en lille smil til at lade dem vide, at du ikke forsøger at suge op.
 • Sørg for at dine forældre ikke finde ud af om din ser på dette, fordi så vil de være forsigtig med din bliver syge, og når du er rigtig syg de måske ikke tro dig.
 • Må ikke gå for langt med dine planer, selvom intet synes at virke faktisk aldrig såre dig selv på formålet.
 • Forsøg ikke at fake syge for længe ellers vil du i sidste ende få sendt til lægerne.
 • Du kan blive fanget forfalskning!