Wkadk

Sådan date på et budget

Er du på et stramt budget? Lidt kreativ tænkning fra din side, og et laid-back, open-minded person, kan gøre en stor dato, og stadig efterlade nogle ændringer i din lomme. Plus, det er en fantastisk måde at sikre, at du ikke går en guldgraver!

Steps

Sådan date på et budget. Tag et fotografi tour.
Sådan date på et budget. Tag et fotografi tour.

Dating på et budget

 1. 1
  Tag en tur. Uanset om det er i en park eller downtown, eller hvor, gå af hensyn til gå er en god måde at se, hvordan du og din date får sammen. Kan du to føre en samtale? Er dine silences ubehageligt, eller har du blik på hinanden og?
 2. 2
  . Hvis du og din date er naturelskere, dette er den ultimative billige dato. Alt hvad du virkelig nødt til at betale for er gas at komme til vandresti, og snacks. Sørg for at du er parat, selvom, bringe vand og slid lag.
 3. 3
  Tag et fotografi tour. Hvis du ikke har et digitalt kamera, købe et par engangslightere - de er ikke så dyre. Derefter vandre rundt og tage billeder. Dette er bedst for kreative, sjove typer. Du kan tage billeder af hinanden skøre poserer med alle slags ansigter, og du kan fotografere ting store og små, fra unikke vinkler. Og du vil have noget til at huske den dato, - hvor romantisk!
 4. 4
  Hit bøgerne. tilbringe et par timer på en lokal boghandel eller bibliotek. Tal om dine yndlingsbøger. Gennemse kunst og fotografering bøger og påpege, hvad du hver lignende. Fnise ved sektionen med alle de sex bøger. Gå gennem arkitektur bøger og taler om hvilke huse, du kan lide. Vær så corny, eller som en intellektuel, som du gerne vil!
  ... Hvis du ikke er bookworms, gå til en musikbutik i stedet!
 5. 5
  Gør middag for din date. Et måltid lavet fra bunden kan faktisk være ganske billigt, samt lækker. Making gnocchi, for eksempel, kræver bare for mel og kartofler. Smide et par stearinlys (og måske nogle hjem brygget vin?) og du har fået en romantisk middag på dine hænder!
 6. 6
  Go skøjteløb. Det er en stor undskyldning for at holde i hånd!
 7. 7
  Afspil eller dart. Det bedste sted for dette er en bar. Hvis du går under happy hour, kan du få billige drinks og mad også.
 8. 8
  Gå til en pick-din-egen gård. Pick bær,... eller måske endda malke en ko! Bonus point, hvis du kan bruge din friske-plukket råvarer for en hjemmelavet måltid.
  • Hvis der er nogen vilde edibles i dit område, ligesom Korbær eller, gå til det!
 9. 9
  Besøg vingårde. Nogle tilbyder gratis smagsprøver, andre opkræve et par dollars. Hvis du får gratis vinglas ud af det, kunne det gøre for en dejlig memento. (Psss... hvis du ikke er virkelig i vin, kan du læse Sådan får smag for vin, og hvordan at smage vin, før der iværksættes på denne dato.)
 10. 10
  Tjek den lokale scene Hvis du bor i en mellemstor eller stor by, er der sandsynligvis masser af bands, der sættes på gratis shows, eller afgift omkring 5€ dæksel og er stor.
 11. 11
  Tag en dans klasse sammen. Mange dansestudier og instruktører tilbyder gratis eller billig nybegynder holdundervisning. Overvej, salsa, eller (for lidt ekstra intimitet) tango.
 12. 12
  Hit. Mange fitnesscentre tilbyder en gratis dag pass for dig at "teste" faciliteterne. Udfordre hinanden med vægttræning, tage en yoga eller aerobic eller spinning klasse sammen, og plaske rundt i. Motion frigiver en bestemt kemisk, der efterlader jer begge brænde kalorier og følelse stor.
 13. 13
  Hvis der er en mindre liga sportshold i nærheden, gå til et spil. Billetter til disse arrangementer er ofte kun et par dollars, og er en fantastisk måde at tilbringe eftermiddagen eller aftenen.
 14. 14
  Check omkring din for selvstændigt ejede eller rabat biografer. Billetter vil koste mindre (ofte kun to eller tre dollars), som det vil indrømmelser. Desuden vil disse teatre være mindre overfyldt, så du er mindre tilbøjelige til at sidde fast bag en høj eller foran. Alternativt kan du altid låne film fra dit lokale bibliotek!
 15. 15
  Tjek din lokale eller, som regel disse er billige steder at gå på en date, og udforske lidt. Lejlighedsvis, vil disse steder også have fri dage. Nogle er gratis hver dag!
 16. 16
  Tjek om din kirke eller andre lokale organisationer har weekend retreats og camping ture. Du kan finde meget billige weekendture, hvis det er organiseret af en gruppe, der er ikke for profit. Hvis du er medlem af gruppen og din date er for, kan du finde masser af tid til at nyde sammen ud i skoven deler en aktivitet, du nyder. Science fiction konventioner og andre delte personlige interesser kan være stor weekend eller endagsudflugter aktiviteter på meget lidt omkostninger og ofte dreje romantisk, så længe din partner er så interesseret i det, som du er. Society for Creative anakronisme begivenheder er lige så farverig som renæssance Messer, men meget billigere, du også deltage mere iført middelalderlige tøj og hjælpe med begivenheden. Frivilligt noget af din tid på disse begivenheder også ofte får du halv pris på din adgangsgebyr, fordi de alle altid har brug for folk til at fastsætte og servere måltider, tjek folk i ved døren, rydde op campingpladsen bagefter.
 17. 17
  Tag hende på en skovtur! Alle har nogle forskellige typer af fødevarer i deres køleskab, overraske hende! Og en chokoladekage koster ikke så meget heller. Hun vil blive imponeret, og hun vil synes, du er romantisk.
 18. 18
  Tag en splash på en pool eller en strand. Hvis du bor på en underafdeling eller et sted, hvor der er en offentlig pool inkluderet i bekvemmeligheder, kan du bruge lidt tid svømning og taler der samtidig tage nogle fødevarer fra dit hus i nærheden. Eller du kan gå til en lokal beach resort. Nogle af disse resorts tilbyder en gratis eller lille beløb entré. Derefter kan du vælge ikke at leje en hytte og bare blive på havet. Du kan også bringe nogle fødevarer fra hjemmet til stranden eller købes på en lokal butik, hvor priserne er meget billigere.
 19. 19
  Lej en film at se sammen.