Wkadk

Hvordan at komme tæt på en pige

Kom tæt på en pige kan være svært. Det afhænger af, hvordan du ønsker at komme tæt på hende. Dette er en af mange måder at komme tæt på en pige til at blive deres ven. Tage hver af dine skridt langsomt eller hun vil tro, at hun er ved at blive hastet ind i ting.

Steps

Hvordan at komme tæt på en pige. Start med at indføre dig selv, så spørg deres navn.
Hvordan at komme tæt på en pige. Start med at indføre dig selv, så spørg deres navn.
 1. 1
  Start med at indføre dig selv, så spørg deres navn. Må ikke prale, kan dette være en rigtig stor samtale katastrofe. Smil når du først møde hende.
 2. 2
  Vær forsigtig med at tale for længe om det samme. Nogle gange er det godt at skifte emne hvert par minutter, men nogle piger vil blive frustrerede over dette eller tror, ​​du handler underligt. Måle det ved hvor interesseret hun synes i den aktuelle emne. Hold øje kontakt, og smile regelmæssigt på sjove dele.
 3. 3
  Aldrig lyve for hende. Inden grund. Vigtige ting, naturligvis, er du nødt til at være ærlig omkring. Men hvis hun siger "Hvad tænker du på?" og du tænker, at de italienske du to bare spiste gav hende frygtelige hvidløg ånde, du er bedre tjent med ikke at nævne, at.
 4. 4
  Hvis hun taler om et problem eller noget, der generer hende, være opmærksom og lytte aktivt. Spørg opfølgende spørgsmål for at forsøge at gøre hende til at se problemet fra forskellige perspektiver. Generelt, når damerne tale om et problem, er fordi at lette byrden fra deres skuldre i stedet for at løse det (medmindre de udtrykkeligt siger det, selvfølgelig). Som en bonus, vil du vide, hvad hun vil lide.
 5. 5
  Vis hende, at du altid er der for hende. Aldrig springe ud på en personlig engagement, aldrig børste hende i samtale, og huske vigtige begivenheder som hendes fødselsdag eller en graduering. Dette vil fortælle hende, at du er pålidelige.
 6. 6
  Komplimenterer pige, da i samtale. Næsten alle piger elsker komplimenter om deres hår, så det er et sikkert valg. Du vil sandsynligvis få flere bonuspoint for mere kreative komplimenter, især hvis du tror, ​​hun hører komplimenter ofte. For eksempel, "Du har smukke hår" er rart, men "du har de sødeste fregner" vil efterlade mere et indtryk. Selvfølgelig, fortæl aldrig en pige en kompliment, medmindre du mener, hvad du siger.
 7. 7
  Ligegyldigt hvad forsøger at være humoristisk, det gør de fleste mennesker mere afslappet. Du behøver ikke at være en komiker, blot tilføje i humor, hvor det synes hensigtsmæssigt. Det betyder ikke, du behøver at have sjove one-liners lagres: arbejde i uanset humor passer dig. Det kunne være morsomt anekdoter, sarkastiske / skævt observationer, kloge ordspil, uanset hvad du er bedst til.

Tips

 • Prøv at tale med hende først og se, hvordan hun reagerer. Hvis hun helt ignorerer dig, så hun er ikke interesseret.
 • Husk, at lytning er nøglen, de fleste piger gerne tale til at begynde med.
 • Kig på nogle relaterede Googles for at forbedre din samtale, udseende og selvtillid.
 • Denne artikel er, hvordan man bliver venner med en pige som en dreng eller en pige, ikke hvordan man kan forføre en..

Advarsler

 • Hvis du er med dine venner ikke forsøger at handle store - ikke vise - bare være dig selv.