Wkadk

Sådan date en leo kvinde

Så, hvad er den virkelige historie om dronningen af ​​dyrene - Leo? Fiery og entusiastiske, dynamisk og åben, at de gør fantastisk venner og kærester. En Leo kvinde er indbegrebet af den romantiske: den lidenskabelige, det poetiske, det glødende og hengivne. Aldrig tvivl dog, at hun forventer hun elsker at blive returneret med samme intensitet af begejstring, lidenskab og hengivenhed. Disse kvinden er født mellem 23 juli - 22 august.

Steps

Sådan date en leo kvinde. Leo kvinder elsker at blive beundret.
Sådan date en leo kvinde. Leo kvinder elsker at blive beundret.
 1. 1
  Ligesom elementet. Denne kvinde er ild - hun er intens med en nådig hjerte. Hun gør en af ​​de mest romantiske af alle elskere, hun er hengiven og generøs. Ligesom solen, hun er lys og trækker folk til hende som den varme sommer og har tendens til at være ganske popular.She er kendt for en tyk manke af skinnende hår og næsten katteagtige øjne. Denne kvinde er en royalty på alle dyrekredsens så opfører passende.
  • Leo kvinder tænker hjælpere med den største respekt og vil placere dem på en meget høj piedestal, hun forventer, at du gøre det samme. Du er "Hendes Lion, leder."
  • For en ægte meningsfyldt forhold, kan hun lide personer, der er mere unikt end hendes sædvanlige bejlere.
  • Regerede 5. hus, hendes tegn regler hjertet. Hun er en udadvendt og en fast tegn.
  • Den potentielle partner til en Leo kvinde bør være følsom og intelligent. Intelligens er et must, Leos er konstante spørgere, bør mate kunne grund, formulere og holde op.
 2. 2
  Uafhængighed. Hun ønsker tillid bæres af en person, der trives på uafhængighed så meget som hun gør. Hun ser til sin kammerat til at guide hende sammen, men ikke styre hende. Enhver partner i denne Leo pige bliver nødt til at være meget stærk og af en noget selvstændig karakter, ellers romantik i forholdet blive genstand for dominans af denne Leo løven pigen.
 3. 3
  Leo kvinder elsker at blive beundret. Ja, de elsker ros for deres særlige egenart og kreativitet, hvis det er ægte. Leo kvinder er kendt for at være kreativ og kan lide status quo. Vinde hendes ved at elske, hvad der er unikt ved hendes stil, og den måde, hun lever. Mød op til tiden, eller står over for et opgør.
 4. 4
  Intense følelser. Hvis vred, kan en Leo kvinde være hidsig og dramatisk. Den bedste ting at gøre på dette punkt er at lade hende få hendes stolte plads, undskylder og vise dig omsorg, uanset hvor utilnærmelig og fjernt hun opfører - hun er taknemmelig. Leo kvinder elsker træk af loyalitet.
 5. 5
  I hendes sind. Under det skinnende ydre blonder og neglelak, kan en Leo kvinde være nysgerrigt usikker. Hun har et skrøbeligt hjerte beneath bevogtet skjold af smil og latter, så du skal have en følsom hjerte. Hun vil være meget tilbageholdende, når du starter forholdet, hvis hun virkelig kan lide dig. Må ikke bare dato hende, bliver hendes ven og tale med hende. En vej til et Leos hjerte går gennem venskab, de værner venskab og tillid med en passion.
 6. 6
  Cub versus løvinde. En umoden Leo kvinde vil virke arrogant, forfængelige og prangende. Men et modent Leo vil virke yderst generøs, vil hun have en grad af generøsitet og pleje så stort og varmt, at hun vil have en tendens til at glemme sig selv helt.
 7. 7
  Leos i almindelighed elsker fine ting. Hendes smag er kendt for at være ekstravagant og regal.She spinder når romanced med finere vin eller chokolade, og foretage reservationer på denne elegante, fornemme restaurant. Hvis du ikke har råd det, ville dine Leo foretrække en picnic i parken eller en langsom tur i byen om natten eller en dejlig middag hjemme. Hun kan lide skinnende lys og dybe romantiske situationer.
 8. 8
  Kærlighed. En Leo kvinde tiptoes omkring kærlighed, hun ved kærlighed er kryptonit til hendes skrøbelige ego, hun er meget tilbageholdende, før de giver nogen magt til at knuse hendes hjerte. Hun vil være meget årvågne og beskyttende over for sig selv i første omgang.
  • Når en Leo kvinde vælter ind kærlighed, hun har tendens til at være meget genert, kan du nødt til at spørge hende og få første forskud, og forsikre hende under forholdet. Hun higer din kærlighed, men hun er alt for selvstændig bevidst at spørge dig, vil hun nyde dine fremskridt.
  • Hvis omsorgssvigt din killinger ego for at længe, ​​vil hun blive fjernt, destruktiv og sulky.The Leo kvindes stolthed er altid på spil, og uanset hvor højt hun brøler, hendes ego er delikat og skrøbelig.
  • Udtrykket "jeg elsker dig", betyder sårbarhed over for Leo kvinder. Leo kvinder er opmærksomme på deres eget bedste, vil hun finde nydelse grin med dig, med drilleri og gør dig kryds. Hun er legesyg som en killing, og vil mere end sandsynligt begynde at drille dig, når hun er behagelig.
 9. 9
  Leos kan være selvoptagede, stædig, og tilbøjelige til mukker, hvis de ikke får deres egen måde. På den positive side, er de varme, demonstrative, og teatralske og kærlighed pragt.
 10. 10
  Families. Hendes familie er hendes stolthed og hendes liv, så forventer din Leo kæreste til at græde spande på familiens bryllupper og sammenkomster og stirre på familiebilleder. Leos elsker store tal, tænk på løvinde og hendes unger.
 11. 11
  Romantik er nødvendig. En Leo vil elske noget, der ansporer øjeblikket og er romantisk. Leos er drømmere og tilfældige øjeblikke vil gøre hendes dag. Hun kan endda forsøge at romantik dig tilbage. Dine Leo vil sætte pris på noget, du sætter tænkt ind - en pludselig drev til nowhere, røde roser skjult i hendes skuffe, eller hjemmelavet kort under hendes døråbningen og et cetera.
 12. 12
  Beneath arkene. Killingen har brug for en mand, der kan gøre hende spinde. Ja, at være dominerende i sengen (når du får der) er et must. Killingen er en folk pleaser, hun vil gøre alt i hendes magt for at behage dig. I sengen, ønsker en Leo kvinde, du at være hendes leder (kr.). Tag ansvar, og vise hendes passion og romantik, vil hun kun være yours.The Leo foretrukne zone menes at være den nedre ryg.

Tips

 • Leo kvinder kan komme ud som en femme fatale, men det er fordi hun vælger at blive set på den måde. Det er en forsvarsmekanisme. Hun kan lide at spille og provokere, men hun er næsten aldrig luskede eller vildledende. hvis du antyder, at hun er vildledende, vil det forstyrre hende.
 • Bedste kampe....
 • Reserveret Leo kvinder er meget hemmelighedsfuld og bevogtet om deres emotions.It tager et stykke tid at vinde tillid.
 • Hun kan være den dristige Leo sol tegn, men hun kan have en Fiskene Moon og Jomfruen Rising. Hendes Jomfruen stigende betyder, at hun viser sig for offentligheden i en blød, kreativ, frygtsom måde og da hun har en Fiskene Moon - hun kan være særdeles følsomme og tilbageholdende. Hendes Leo-ness kan sive ud for hendes kærlighed ser præsentable, behov for spænding og længsel efter din opmærksomhed eller en hurtig temperament og et smil, to øjeblikke senere, eller hendes stædighed.
 • Vægten og Leo - The Leo kvinde er betaget af den charmerende Libra. Han vil blive vist meget sjov og udadvendt men nedenunder han ønsker ægte kærlighed, så er han bevidst med sin hengivenhed. Leo kvinde vil vokse genert som realiserer hendes likings for hans kærlighed. Den Libra mandlige vil blive fortryllet af hendes kontrasterende personlighed og bruge sin aggression til at lokke hende ind i en romance. Leo kvinde vil være i ærefrygt for sin aggression og lad ham tage sin plads som den afslappede leder. De to er ekstremt glad for romantiske gestus og gaver og udtryk for kærlighed vil, flyde frit som vand. Leo er helt egoist og mere bekymret over selvet, mens Libra tror på 'os' koncept og dette hjælper cementere obligationen. Den Libra "eventyrlystne" seksuel aura vil være nye for Leo.
 • Skytten og Leo-brand tegn, begge tegn er meget fordomsfri, og Leo vil finde han ikke nogensinde presse på for kompromis. Spontanitet, latter, eventyr og lidenskab er alle i vente for dette par. En kamp vil næsten altid starte som en meget lokkende venskab.
 • Leo og Gemini vil komme sammen som et hus i brand. Begge har deres barnlige måder og en legesyg og humoristisk side, som vil blive værdsat. De vil have en stærk seksuel tiltrækning til hinanden, lige fra starten. De vil blive både tiltrukket og frastødt af hinanden, en temmelig mærkelig kombination. Begge er sociale væsener og elsker at underholde og også deltage i fester sammen. Sex bliver en generøs og lykkelig begivenhed, at parret vil især nyde sensuel kropsmassage. Dette er en stor kamp.
 • Vædderen og Leo - er også naturlige brand tegn kammerater, men på en mere afslappet plan. Da de to flytte ind i et seriøst forhold, bør de være opmærksomme på behovet for andre hengivenhed. Begge elsker at være på farten altid, og det fungerer udmærket på begge sider. Begge er passionerede og vil nyde at gøre kærlighed. Når begge slutte hænder til at gennemføre et fælles projekt, vil det være meget vellykket.
 • Hvorfor er mine leo anderledes? * Husk at dette kun er hendes sol tegn (solen tegn beskriver den særlige måde, at du er vitale eller magtfulde i livet). For at få en nøjagtig personlighed beskrivelse, skal du finde hende Rising Sign and Moon tegn. Hendes månen tegn er, hvordan hun håndterer selv følelsesmæssigt dybt inde, og hendes Stigende tegn er den sociale maske, hun bærer i det offentlige. Dette må ikke forveksles med sin søn tegn. De er meget forskellige.

Advarsler

 • Tag ikke horoskoper alt for alvorligt, alle er unikt og skal behandles så...
 • Må ikke kvæle hende luft af tillid med din usikkerhed. Hun higer efter balance og selvtillid, hun ønsker nogen, der kan berolige hende ned og er hendes vittigheder til seriøst, humor hende tilbage.

Ting du behøver

 • Blomsterbuketter
 • Udgående
 • Confidence
 • Intelligence
 • Rengøring
 • Charm
 • Uafhængighed
 • Kreativitet
 • Easy-going