Wkadk

Hvordan til at klæde til at opfylde din kærestes forældre

Første indtryk er vigtige. De første par minutter, vil ikke definere dit forhold til din kærestes forældre for evigt, men det vil påvirke resten af ​​aftenen, især hvis det dit første indtryk ikke er gunstig. Læs videre for at undgå pinlige, men fælles, fejltagelser.

Steps

Hvordan til at klæde til at opfylde din kærestes forældre. Om en uge før du skulle møde din kærestes forældre, så tal med din kæreste om sine forældre, og stille et par spørgsmål.
Hvordan til at klæde til at opfylde din kærestes forældre. Om en uge før du skulle møde din kærestes forældre, så tal med din kæreste om sine forældre, og stille et par spørgsmål.
 1. 1
  Om en uge før du skulle møde din kærestes forældre, så tal med din kæreste om sine forældre, og stille et par spørgsmål. Men forsigtigt passe det ind i din samtale med ham i en behagelig måde at undgå at lyde som en forhørsleder. Når du ved, at atmosfæren er afslappet og ikke akavet, stille relevante, men nyttige spørgsmål, der vil give dig mere information om sine forældre. Jo mere du ved om deres sympatier og antipatier, jo bedre. Foreslåede spørgsmål at stille, er:
  • Er hans forældre konservative eller laid-back?
  • Er hans forældre streng eller eftergivende?
  • Må hans forældre forventer en formel eller afslappet aften?
  • Må hans forældre klæde sig formelt eller henkastet, når de er hjemme?
  • Hvilke typer af tøj gør hans forældre godkender og misbilliger?
  • Er hans forældre allergisk over for noget (tidl.: parfume)?
 2. 2
  Gør dig bekendt med den lejlighed, og hvad der forventes af dig. Hvordan du klæder, vil i høj grad afhænge af, om begivenheden vil være formel eller afslappet. Du kan klæde en lidt anderledes, hvis du var alle gå ud til kaffe, end du ville, hvis du skulle ud til et dejligt måltid. Sørg for at du har plukket ud af dit outfit før tid, så du ikke rodede gennem din garderobe i sidste øjeblik. Flere ting skal undgås, er:
  • Let gennemsigtig tøj
  • Tøj, der viser toppen af ​​din bh eller spaltning
  • Kjoler eller shorts, der går over knæet
  • Mager tøj / usømmelig tøj
 3. 3
  Et par timer før du skulle møde din kærestes forældre, kjole til lejligheden. Sørg for at du fremstår som en beskeden, ung kvinde, men ikke ligner du forsøgte alt for hårdt enten. Du kan stadig klæder sig som dig, men ikke klæde det samme som du klæde omkring din kæreste, medmindre hvis du gør bære beskedne tøj omkring ham. Vær sikker på, at alle rynker fundet i dit outfit er allerede blevet glattet ud på forhånd, og at tøj er rent og fri for pletter.
 4. 4
  Tone ned på makeup. Dækker dig i det gør du kun se at du ikke kan blive vist temmelig uden. Hvis du ønsker at bære makeup, gå til netural farver til at forbedre dit ansigt og undgå overusing det. Mindre makeup vil appellere meget mere til både din kæreste og hans forældre. Du kan selv ønsker at gå uden makeup til denne begivenhed, hvis det ønskes, men det er op til dig.
 5. 5
  Gøre en indsats med dit hår. Det anbefales, at du vasker dit hår dagen før du mødes med din kærestes forældre for at undgå fedtet eller fedtet hår med skæl. Selvom du ikke ønsker at ligne du prøver for hårdt, er du nødt til at gøre det klart, at du har gjort en indsats. Må ikke bare smide dit hår op i en rodet bolle eller hestehale, men gør noget temmelig med det, såsom en halv hestehale eller en elegant bolle. Men undgå at gå vanvittigt med glitter og alt det jazz.
  • Curls er en god måde at se afslappet og feminin.
 6. 6
  Afskedige på smykker! For meget smykker eller make-up gør en pige ser høj vedligeholdelse. Brug den elegant - nogle stud øreringe og en halskæde vil gøre dig se smuk nok. Hvis du har piercinger andre end i dine ører, er det nok bedst at sætte nogle temmelig små knopper i dem for at gøre dem mindre synlige eller fed skrift.
 7. 7
  Hver pige elsker deres sko. Du kender dem nuttede peep-toe fire tommer pumper du fik sidste weekend? Efterlad dem, for en date med din heldig fyr. Stick med en almindelig sort pumpe eller en preppy tennissko eller ballet flad for at sikre du ikke overdress eller vinde hans forældres misbilligelse.
 8. 8
  Find noget, du er sikker i. Hvis du føler dig godt i det, har du sandsynligvis se godt ud i det. Der er ingen mening udgifter aldre finde et outfit, som du tror, ​​de vil godkende, hvis du derefter tilbringe resten af ​​dagen at bekymre sig om det. Gå efter noget lignende til, hvad du normalt ville bære, men juster det lidt der passer til lejligheden.

Tips

 • Komfort er nøglen. Du er sandsynligvis kommer til at være temmelig ubehageligt i denne situation, så gør hvad du kan for at undgå at blive ubehageligt i dit tøj.
 • Du ønsker at se sød, du ønsker at se moden, og du ønsker at se indsamles, og du ikke ved, hvad de skal bære. Hvem ved bedre end dine egne forældre? Udvælge et par outfits, prøve dem på, og spørg din mor eller far, hvad hans eller hendes første tanker ville være med møde dig for første gang. De måske bemærke ting, du gør ikke. For eksempel elsker dig, at pels foret peacoat du lige fået, men det kan støde nogle forældre.
 • Forstå, at din kærestes forældre kun ønsker det bedste for ham. De ønsker at møde en pige, som er selvsikker, rolig, og sat sammen. En positiv holdning kan og vil, siger måde mere end hvad du beslutter dig for at bære.
 • Se på, hvad din kæreste slidt. Spørg ham, om hans forældre klager over det, eller kan lide det. Dette kan være et fingerpeg om, hvordan de kunne forvente dig til at klæde.

Advarsler

 • Forvilder dig væk fra toppe eller kjoler, der viser en masse kavalergang.
 • Gå efter noget elegant snarere end noget fed.
 • Må ikke bære spaghetti-stropper, medmindre du har en top nedenunder, har tykkere stropper. hvis det ser slemt, ikke bære spaghetti-stropper overhovedet.
 • Seeing hud på dine ben over knæet er uhensigtsmæssig.