Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en Skytten mand

Skytten mænd er tricky at erobre, fordi på mange måder, de er lige så komplekse som hunner vedrørende de ting, de ser efter i en partner. Da det er dem tiltrukket af en person, vil de gå ud af deres måde for at gøre det betydelige andre føler det samme. Men når tingene er den anden vej rundt, kan det være meget vanskeligt at foretage en Skytte mand at føle på samme måde om dig, som du føler dig om ham.

Steps

Hvordan man kan tiltrække en Skytten mand. Må ikke udtrykke dine følelser, holde ham gætte.
Hvordan man kan tiltrække en Skytten mand. Må ikke udtrykke dine følelser, holde ham gætte.
 1. 1
  Vises tillid. En af de første ting, en bueskytte vil føle sig tiltrukket, er tillid. Det øger dit billede i deres øjne, da de ser dig som en kvalitet kvinde, der ikke har nogen problemer med sig selv og er ligeglad med, hvad andre tænker om hende.
 2. 2
  Må ikke udtrykke dine følelser, holde ham gætte. Bueskytter ønsker en udfordring, så ikke bare give dig selv til ham på et sølvfad. Spille hårdt for at få. Men du behøver ikke overdrive det, da de bare kan give op på dig. Tal med ham, men ikke være alt for flirtende. Vis lidt kærlighed, men ikke udsætte dine følelser.
 3. 3
  Fremstå som en selvstændig kvinde, der kan tage vare på sig selv. Det gør, at mere attraktive, og ikke kun til en bueskytte, men i dag-til-dag liv.
 4. 4
  Naturligvis gør Skytten personer, især mænd, der ikke kan lide at blive bevist forkert, det gør dem til at føle dumme og ligesom de skabt op, så i stedet gøre dem føler sig godt om sig selv. Spørg dem til at hjælpe dig i et område, hvor du ved, de er dygtige, så spørg dem om ting, de nyder og mindst handle som du er interesseret.
 5. 5
  Selv hvis de ikke viser det, bueskytter lide komplimenter. Prøv at komplimentere dem på deres testresultat, hvis du er i skole, eller om deres tøj, om deres frisure, alt hvad du kan finde, men gør det til at lyde ægte.
 6. 6
  Prøv at skille sig ud fra andre kvinder. Være elegant. Være unikt. Især elegant, fordi det gør man ser selvsikker og selvstændig.
 7. 7
  Fremstå som en intelligent kvinde og være en god taler. Hvis intelligens ikke er din forte, i det mindste forsøge at forbedre dine færdigheder inden for konversation. Har du en mening om ethvert emne, men så igen, så prøv ikke at modsige ham for meget.
 8. 8
  Må ikke tale om andre fyre, når du er sammen med ham. Bueskytter har en meget følsom personlighed, og de er ganske rethaverisk, selvom de ikke viser det. Ved at gøre det, er du næsten gøre ham se, at anden fyr som en fjende. Så medmindre den fyr, du taler om, er en berømthed, der blot ligner din bueskytte, er du bedre tjent med ikke at tale om dette emne i hans nærvær.
 9. 9
  Altid forsøge at tale med ham, når du er alene. Bueskytter er helt gammeldags og genert, så kun forsøge at nærme ham, når du ser ham alene, altid "ved et uheld" eller foregiver du brug for hjælp med hensyn til noget.
 10. 10
  Når du ved, at han udviklede en romantisk interesse i dig, gå efter at dræbe. Begynder at være flirtende omkring ham. Vis ham dine følelser, og lad ham gøre det første skridt. Det vil tage ham lidt tid, men hvis hvis du ser i hans øjne som en selvsikker, smart, elegant, uafhængig og moden kvinde, vil han forelske sig i dig.