Wkadk

Hvordan man kan tiltrække en Jomfru kvinde

Er du forelsket i en Jomfru kvinde, men er usikker på, hvordan at fange hende?

Her er de bedste råd til rådighed:

Steps

Hvordan man kan tiltrække en Jomfru kvinde. Tage det første skridt.
Hvordan man kan tiltrække en Jomfru kvinde. Tage det første skridt.
 1. 1
  Tage det første skridt. Jomfruen piger er meget genert, så vær omhyggelig med ikke at forveksle generthed for hende ikke at være interesseret i dig. Til at starte et forhold med en Jomfru, er du nødt til at være en til at gøre det første skridt, da hun er for genert og traditionelle til at gøre det selv. Når hun får at vide, at du, vil dog hendes generthed fortage sig, og hun vil blive sikker omkring dig.
 2. 2
  Være rart og elskelige mod hende. Være hendes ven først. Også vide, hvordan man komplimentere en Jomfru. Jomfruen kvinder har en svaghed for mere romantisk ord, og ville foretrække at blive kaldt "beautiful" eller "pretty" i stedet for "hot" eller "sexet".
 3. 3
  Jomfruer elsker attraktive fyre, selvom de foretrækker personlighed til ser helst dag. Det betyder ikke noget, hvis du er den flotteste fyr derude. Hvis du ikke kan være rart eller kærlig, behøver du ikke have en chance.
 4. 4
  Vær dig selv. Jomfruer elsker sandfærdige fyre, der ikke er bange for at være hvem de er. Vær hvem du er, og selv om de ikke kan lide det i første omgang, vil de som regel varme op til dig.
 5. 5
  Vær tålmodig. Jomfruer er forsigtige mennesker, så forvent ikke at kysse og røre - og aldrig bede hende om sex på første date. Må ikke tvinge hende til at gøre noget hun ikke kan lide.
 6. 6
  Mød hende familie. Jomfruer bekymrer sig om deres familie og kære. Hvis du og hendes familie er i stand til at sammenkæde godt sammen, vil en Jomfru kvinde være meget glad. Også have hende møde din familie, og håbe på det samme. Hun vil blive glad på opfordring og arbejde hårdt for at gøre et godt indtryk.
 7. 7
  Vær trofast mod hende. Jomfruer er virkelig følsom og kigge efter en stabil partner, der vil være loyale og trofaste. Jomfruer kan være flirtende, men når de er i et forhold, de er helt begået. Den mand, der får en Jomfru vil være den eneste mand i hendes liv.
 8. 8
  Boost hendes tillid. Jomfruer er selvbevidst og lav i tillid afdeling, så det hjælper at give hende komplimenter hver gang i et stykke tid at minde hende om alle de gode ting, som du elsker ved hende. Det vil gøre hende føle sig bedre om sig selv og forbedre dit forhold.
 9. 9
  Kompromis. Jomfruer hader kæmper og argumentere. Jomfruen piger vil lade dig gøre hvad du vil, men vil hemmeligt blive forstyrret. Dette kan føre til alvorlige frakturer i grundlaget for forholdet. Kompromis med hende for at holde jer begge glade.
 10. 10
  Pas dit temperament. Gentle Jomfruen er slukket ved uberettiget vrede og raseri.
 11. 11
  Lyt til hende. Lyt til hende, da hun forsøger at tale med dig. Normalt, hvad de fortæller dig, er vigtigt. Når du taler med en Jomfru pige, altid bære en intelligent samtale.
 12. 12
  Jomfruer HATE uærlige mennesker. De normalt betragter tillid den vigtigste del af relationer, og hvis du ikke er sandfærdig med dem, vil du aldrig se dem igen.

Tips

 • Jomfruer vil tilgive mere end én gang, hvis de elsker dig. Men tror ikke, de vil ikke få fodret op og forlade dig høj og tør.
 • Jomfruer elsker lugten af ​​friskhed aroma, lys, frisk vasketøj, parfume og cologne.
 • Hvis du beslutter dig for en Jomfru kvinde, er du nødt til at opføre sig som en gentleman, ikke en "neanderthaler". Jomfruer hader folk med bestemmende personligheder, og ligesom Scorpio, de aldrig skifte til passer nogen!
 • Jomfruer hader slobs og snavset, og vil ikke date mænd, der ikke tager sig af sig selv - og deres hjem.
 • Jomfruen damer dater ikke baseret på udseende eller penge. Så det er vigtigt, at du har en stor sans for humor og et anstændigt syn på livet.
 • Jomfruen damer hader kras sprog og find rå opførsel usmagelig!
 • Hvis din bil er beskidt, og du ikke har en fuld tank af gas, glem det!
 • Må ikke lover en Jomfru dame noget, hvis du ikke mener det.
 • Være pålidelig og ærlig at opbygge tillid. Jomfruer bekymre, og dette vil hjælpe med at sætte deres sind på lethed og opbygge tillid.

Advarsler

 • Hvis du er ond, egoistisk, sjusket, uvidende, uhøfligt eller doven, en Jomfru kvinde er ikke for dig.
 • Jomfruen kvinder kan være meget ubehagelig, når de er vrede.