Wkadk

Sådan date en leo mand

Leo mænd kan være yderst attraktiv og har normalt en masse beundrere. Hvis din leder til dato et, eller du alle klar er du kan se, at de er virkelig stærke, kæphøj, og nogle gange kommer ud som betyder. Men dens alle om at vise Leo hvor stærk du er, og at du kan håndtere dem, men også at du elsker og værdsætter ham.

Steps

Sådan date en leo mand. Vær stærk og vise høj selvværd.
Sådan date en leo mand. Vær stærk og vise høj selvværd.
 1. 1
  Up hans ego. Leos har virkelig store egoets der kan såre meget let. De har brug for at vide, at du sætter pris på dem, og at der elskede. De kan ikke lide at vise det, men de er meget let hurt.Even hvis du ikke sætte dem ned, hvis du ikke viser du sætter pris på dem, vil de ikke føle sig sikker og sandsynligvis finde en anden bejler, der gør vise påskønnelse.
 2. 2
  Vær stærk og vise høj selvværd. Leos kan ikke lide at date nogen, de ikke kan overholde. De kan lide stærke tillid selvstændige kvinder. De vil sandsynligvis trampe på nogen, der kommer ud som svagere derefter dem.
 3. 3
  Være girly og socialt. Leo mænd elsker feminine kvinder, så ikke komme ud som alt for maskulin og dominere. Dens en turnoff til en Leo, hvis deres kvinder er mere mandig, så dem. De elsker at date kvinder, de kan vise og være stolte af, behøver du ikke at være populær, men du kan ikke være asocial, fordi Leo fyre respekt vellidt kvinder.
 4. 4
  Hjælp dem, når de er såret. Selv om de skjule det Leos skal plejes, når de er ondt. De kan ikke lide at blive behandlet som hjælpeløse og patetisk, men de kan lide at blive trøstet. Når de siger, at de ikke ønsker at tale om det med dig, inde de gør, men de har brug for at vide, at du pleje nok til at holde beder.
 5. 5
  Være spændende og overraskende. Leo mænd får keder sig nemt og har brug for at blive underholdt i forholdet. Har en sans for humor og gøre ting, de ikke ville forvente. Måske købe nogle sjove sexet lingeri og få en spændende aften.
 6. 6
  Gå ud en masse sammen. De fleste Leos elsker sociale atmosfærer, der får dem ud af huset. De kan være meget romantisk og elsker fancy restauranter og high-life. De elsker at have det sjovt og prøve nye ting.
 7. 7
  Må ikke være over jaloux. Leo tiltrækker en masse af kvinder, så naturligvis har de en masse venner, der er kvinder. Leos omgiver sig med folk, der beundrer dem, og det meste af tiden er der ingen romantik i disse relationer. Det er et turn-off til dem, hvis deres kvinder konstant beskylder dem, når de faktisk ikke har gjort noget.

Tips

 • Hvis de drille dig, ikke blive fornærmet det faktisk betyder, at de kan lide dig, så let drille dem tilbage.
 • Giv ham udelte opmærksomhed.
 • Når de få gale bare lade dem i et stykke ikke holder konfrontere dem. de kommer rundt på de er selv.
 • Undgå at gå efter en Leo, hvis du er en vand eller jord tegn, men hvis du er heldig nok til at få det til at virke, vil kærligheden vare evigt.
 • Ros dem, men være oprigtig, fordi Leo manden er oprigtig selv. Prøv at smigre ham, og du risikerer at komme ud som du tror du kan styre ham, som han vil hade, og det vil fornærme sin intelligens, som du tror du kan bs ham.
 • De elsker at være centrum for opmærksomhed! Så altid gøre dem føle sig elsket og værdsat!
 • Må ikke gøre dem vrede.

Advarsler

 • Leos er normalt loyale, men hvis de mister interessen for dig, at de kan snyde, så vær på udkig.