Wkadk

Hvordan du får din kæreste til at være mere opmærksom på dig og ikke hans venner

Føler du din kæreste er mere opmærksomme på sine venner end dit forhold? Her er hvordan man får søgelyset tilbage på dig.

Steps

Hvordan du får din kæreste til at være mere opmærksom på dig og ikke hans venner. Forstå årsagen til hans faldende opmærksomhed.
Hvordan du får din kæreste til at være mere opmærksom på dig og ikke hans venner. Forstå årsagen til hans faldende opmærksomhed.

Almindelige måder at øge kæreste opmærksomhed

 1. 1
  Forstå årsagen til hans faldende opmærksomhed. Der kan være flere grunde til hans aftagende interesse og nogle af dem kan endda have noget at gøre med dig. Stress på arbejdet, dårligt helbred eller angst over hans familie ofte trykkes en mands romantiske trang.
 2. 2
  Find aktiviteter, som du både kan nyde at gøre sammen. Uanset om det er en gåtur eller tur til stranden eller film, finde noget, som du begge kan få begejstrede og gøre sammen. Prøv så mange forskellige ting, som du kan, indtil du finder et par, som du begge virkelig nyder. Prøv at tænke tilbage til hvor du mødte ham, og hvilke aktiviteter du begge bruges til at gøre, når du første gang blev gå ud.
 3. 3
  Indgå kompromiser. Selvom det måske ikke være sjovt, nogle gange er du måske bare nødt til at gå til en sports matche med ham eller se fjernsyn. Hvis du gør ting, han kan lide at gøre, han vil være langt mere modtagelig for at være opmærksom på dig, når du laver ting, han ikke nyde også.
 4. 4
  Prøv at være venner med sine venner. Dette betyder ikke, at du er nødt til at starte guzzling øl eller gå ekstatisk over en fodboldkamp. Bare være glad og positiv. Din partners venner også vil kunne lide at hænge rundt med dig, mens din mand vil nyde at have din virksomhed så godt.
 5. 5
  Tage initiativet. Kom ud af den vane altid at forlade dit mand til at planlægge dine datoer. For eksempel kan du tage din partner ud for en film eller show og afrunde aftenen med middag på et sted efter eget valg. Dette vil ikke kun få hans opmærksomhed, men måske gøre ham taknemmelig nok til at ville gengælde næste gang.
 6. 6
  Gør dig selv mindre til rådighed. Må ikke være så ivrig efter at besvare hver gang han ringer eller tekster. Da han bugs dig om ikke at besvare det samme, så fortæl ham var optaget på en høflig måde. Mænd kan lide, hvad de ikke kan få hele tiden.

Arbejde på dig selv

 1. 1
  Stop krævende opmærksomhed. Intet gør en fyr løbe væk hurtigere, end en pige, der skaber en scene, krævende at vide, hvorfor han ikke har været opmærksom på hende sidst. Må ikke tigge eller skændes med din partner eller han vil synes, du er bare at være dramatisk.
 2. 2
  Være uafhængige. Sørg for at du har dine egne interesser og venner. Hvis han går ud med sine venner, så gå ud med din. Prøv for et sportshold, som du vil. Lad ham ikke holde dig tilbage fra dine hobbyer.
 3. 3
  Pas på dig selv. Intet bør stoppe dig fra at følge en sund livsstil. Fortsæt med at have en nærende kost og gå til regelmæssig øvelser. Bekymrer sig om dit udseende, men ikke besætte over det. Husk, at hvis den eneste grund til din partner er interesseret i dig, er for dit udseende, så han formentlig vil have din krop mere end dit hjerte.
 4. 4
  Forstå din egen adfærd. Er du altid nagende ham til at gøre noget, han ikke kan lide, eller har du været spørge ham om at ændre nogle aspekter af hans personlighed? Har du bare føler, du ikke får, hvad du vil have ud af forholdet? Analyse af situationen (indenfor rimelighedens grænser), vil bidrage til at opnå den opmærksomhed, du ønsker.

Tips

 • Må ikke bekymre dig for meget om at ændre ham. Du kan ikke ændre en person, der ikke ønsker at ændre. Husk de kvaliteter, du blev tiltrukket af, før du var dating. Hvis noget skal justeres, gøre lidt adfærdspåvirkning. Vis ham ved at være en rollemodel.
 • En kæreste er stadig en ven. Vær sikker på at være der for ham, når han har brug for det mest, og han skulle være der for dig også.
 • Før du starter en kamp, ​​stoppe op og tænke, om hvad han gør, er virkelig værd at kæmpe over. Det meste af tiden (hvis det er noget lille) du gå videre og glemme, at du selv er blevet forstyrret. Bare holde dig travlt med andre ting også. Med dette er jeg ikke henvise til de store ting, bare de små irriterende ting, som den nye iPhone 5;).
 • Prøv at undgå jalousi. Der resulterer i lavt selvværd og ser grimt.
 • Må ikke få forstyrret, når din kæreste har en "aften med gutterne."

Advarsler

 • Handler mere travlt og gå om din virksomhed, kan faktisk trække ham tilbage til dig. Mænd har brug for plads her og der til at indse, hvad der betyder for dem.
 • Hvis du føler, du bliver ignoreret eller ikke får, hvad du fortjener ud af forholdet, kan det være tid til at flytte.
 • Alt for mange piger bliver anorektiske eller bulimic over deres kærester. Ikke blot vil dette ikke hjælpe en fyr mere opmærksomme på dig, men det er farlig adfærd, der kunne være dødelig.
 • Bliver tvangspræget over ting han gør, eller hvor han er vil gøre din kæreste undgå dig og potentielt bryde op med dig.
 • Må ikke opmærksomme på de små jokes han fremsætter, at såre dig. Fyre er ikke de eneste, der ikke har en anelse om hvad de taler om.