Wkadk

Hvordan skal man behandle med en støjende nabo

Støjende naboer kan virkelig være en forstyrrelse, forstyrrer din søvn og regelmæssige aktiviteter. De kan ikke engang ved, at de generer dig. Her er hvordan man skal håndtere situationen.

Steps

Hvordan skal man behandle med en støjende nabo. Kontakt de lokale myndigheder.
Hvordan skal man behandle med en støjende nabo. Kontakt de lokale myndigheder.
 1. 1
  Vurdere situationen. Før du gør noget, tage et par minutter til at samle dine tanker. Skriv ned dine noter, hvis muligt.
  • Hvad er støj og hvor slemt er det?
  • Er støj en engangs-eller lejlighedsvis problem, eller er det hyppigt?
  • Hvordan støjen påvirker dig?
  • Hvordan vil du gerne det problem løst? Hvilke konkrete tiltag vil du der træffes?
 2. 2
  Tal med din nabo. Din nabo kan ikke være opmærksomme på problemet, eller hvor meget det generer dig.
  • Vær høflig og høflig. Forklare situationen faktuelt. En måde at nærme sig problemet forsigtigt at spørge, hvorfor de bliver så højt.
  • Nævn specifikt, hvad udfaldet eller resultatet, du ønsker.
  • Foreslå et alternativ eller kompromis. De kunne bruge hovedtelefoner? Kunne de holde det nede efter eller før visse tidspunkter af dagen?
  • Hold din sikkerhed i tankerne. Hvis du er på alle bekymret for din sikkerhed, eller du ikke kender dine naboer, tage en ven eller nabo med. Gå væk, hvis du føler dig på alle truet.
 3. 3
  Tag noter. Notér resultatet af samtalen med så mange fakta og detaljer, som du kan huske, og gøre det omgående. Omhyggelige notater af dine handlinger kan hjælpe din sag, hvis problemet bliver en igangværende én, eller du har brug for at indgive en formel klage senere. Du vil være i stand til at vise, at du har forsøgt at løse problemet selv.
 4. 4
  Skriv et brev. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at skrive din nabo et brev. Selv om det kan synes en formel, kan det også være en klar og effektiv måde at kommunikere på din klage.
  • Tag dig tid til at komponere brevet. Som med din første kontakt, være høflig og faktuelle. Angiv det ønskede resultat.
  • Behold en kopi af brevet som en del af din skriftligt referat af de handlinger, du har taget for at løse problemet.
 5. 5
  Hold en dagbog. Tage notater af, hver gang du er berørt af dine naboer støj. Notér typen og mængden af ​​støj, da det skete, hvor længe det varede, og hvordan det påvirket dig. Det vil hjælpe dig være specifik, når der beskæftiger sig med din nabo og vil tjene som bevis, hvis du har brug for at gøre en formel klage.
 6. 6
  Prøv en mægler. En mediator letter en samtale mellem to mennesker eller grupper, og kan hjælpe dig og din nabo til at nå til enighed.
 7. 7
  Kontakt de lokale myndigheder. Hvis andre metoder er mislykkedes, kalder den relevante myndighed. Ring til det relevante organ, hvor du bor (tjek statslige sider i den forreste del af din telefonbog) eller ikke-akut nummeret på din police department.


Taler til naboer og berørende myndigheder er altså meget godt for de fleste mennesker, men nogle naboer er så slemt, og så respektløst, at andre muligheder skal undersøges. Chancerne er du kaldte politiet sent om natten, fordi du ikke kan sove på grund af partiet i nærheden. Sandsynligvis de skyldige slået musikken ned, så snart politiet ankommer, tænd den op igen 5 minutter efter de er gået. Erkender, at politiet ofte kan gøre meget lidt. Her er hvad jeg (meget held) gjorde for at dæmpe ned naboer, der konsekvent havde nægtet at lytte til trods advarsler fra politiet og andre myndigheder.

Du skal skrive et brev (anonym, hvis du foretrækker det) beskriver på følgende punkter.

1.. Angive, at en gruppe af du får sammen for at sætte en stopper for deres manglende respekt for deres samfund. Det betyder mere end 1 person brokkede og tilføjer vægt på din argument (behøver ikke at være sandt).

2.. Sig, at flere af jer har ansvar jobs involverer skifteholdsarbejde, herunder sygepleje, der involverer narkotika administration og patientpleje, og at du ville foretrække ikke at inddrage (nabo) i enhver sag mod dem på grund af fejl forårsaget af søvnmangel. Sige, at en af ​​jer allerede tager sovepiller (nævne et mærke) på grund af stress i forvaltningen af ​​en travl praksis uden søvn, men at de efter effekter forstyrrer hans koncentration, som igen forårsager at inddrage (nabo).

3.. Afslut med at sige, at nok er nok, og hvis støjen ikke stopper, vil du seriøst overveje kollektivt bringe en Civil Liberties retssag imod (nabo), som kan resulterer i store bøder og bortvisning (hvis lejet) fra ejendommen. (Dette er et virkeligt mulighed, som jeg har brugt før).

Det har været min erfaring, at den bedste måde at få ethvert punkt på tværs er at ramme gerningsmanden i baglomme. Hvis problemet vil koste penge, vil de sandsynligvis til at overholde.

Held og lykke!

Tips

 • Hvis du og din nabo husleje, prøv at sende kopier af korrespondance og eventuelle klager til udlejer eller ejendom manager. Lyde, især efter timer, kan være imod leasing og bygning regler samt byens dem, og det kan bidrage til at få opmærksomhed.
 • Få andre naboer på din side. Chancerne er, du er ikke den eneste generet af støj. Hvis du når det punkt, for at gøre en formel klage, få deres støtte, også. Det vil tilføje vægt til din sag.
 • Forsøg ikke at være en helt. Nærmer din beruset nabo på 03:00 er aldrig en god idé. Normalt er hverken nærmer ham den næste dag.
 • Hvis alt andet fejler, vil en anstændig stereo og en kopi af Lou Reeds Metal Machine Music være nok til at gøre din nabo stoppe. Det kunne også køre dig permanent sindssyg, men sådan er prisen for stilhed.
 • Brug din dømmekraft til at beslutte, hvilke skridt der skal tages. Hvis spørger pænt fik resultater, kan en blid påmindelse nu og da være alt hvad du behøver. Hvis du gjorde føler sig truet, eller naboen blev krigsførende adspurgt, kan det være bedst at kontakte myndighederne direkte.
 • Bevare roen og rimelig. Det vil gå en lang vej mod at sprede situation og undgå konflikter.

Advarsler

 • Bed om at forblive anonym, når de foretager formelle klager. Selv fornuftige mennesker kan søge at gøre gengæld, når de konfronteres af myndighederne.