Wkadk

Hvordan skal man behandle med nogen, der virkelig irriterer dig

Kender du nogen, der er altid irriterende dig? Har du nogensinde lyst råben på dem? Dette er blot en lille guide til at hjælpe dig næste gang, at irriterende person kommer rundt.

Steps

Hvordan skal man behandle med nogen, der virkelig irriterer dig. Øv tale til dem i spejlet.
Hvordan skal man behandle med nogen, der virkelig irriterer dig. Øv tale til dem i spejlet.
 1. 1
  Øv tale til dem i spejlet. Prøve forskellige måder at fortælle dem, at de genere dig uden at lyde alt for hårde. Arbejde på dit ansigtsudtryk, så du ikke ser alt for betyder.
 2. 2
  Tal med en nær ven om det, kunne de berolige dig ned, hvis du får for dampet.
 3. 3
  Fortæl dem pænt, når de begynder at genere dig, som du praktiseret. Må ikke råbe på dem eller sige noget, du måske fortryder, bare forklare, at deres adfærd er til tider ret irriterende, og du håber, at de ikke er fornærmet. Når du først fortælle dem, være rart om det og forhåbentlig vil de forstå og stoppe med at være irriterende.
 4. 4
  Hvis de stadig ikke stoppe irriterende dig, sige noget. Det kunne være noget lignende, "Den måde, du handler omkring mig er irriterende mig eller kunne du venligst stoppe det?" Stadig sige det pænt, men fast.
 5. 5
  Bakke dig op med en ven, der kender din situation. Hvis personen begynder at irriterer dig, så fortæl din ven eller give dem et tegn som rullende dine øjne, og derefter din ven kunne skabe en undskyldning for jer begge at gå væk fra den person. Må ikke gøre det virkelig indlysende, at du forsøger at komme væk fra den person eller de vil synes, du er betyder, især hvis de mener ikke at genere dig.
 6. 6
  Hvis alt ovenstående mislykkes, så prøv at undgå person omkring skolen eller hvor du ser dem. Prøv at undgå at tale med dem og så måske de vil indse, at du ikke ønsker at tale med dem længere, og de vil stoppe det.
 7. 7
  Prøv ikke at miste dit temperament med dem. Visualiser et sted ro og forsøge at trække vejret langsomt, så du ikke begynder at råbe på dem, især i skolen. Gå væk fra enhver situation, hvor du bliver vred og hvis de følger dig, så fortæl dem fast på, at du ikke ønsker at tale med dem.
 8. 8
  Husk, at de ikke kunne være med vilje irriterer dig, kan det bare være en af deres egenskaber. Folk kunne finde nogle ting, du gør irriterende, så vær ikke for hård til den person eller du kan fornærme dem og forstyrre dem. Hvis du føler at situationen er begyndt at komme ud af kontrol, hvis de bliver vred for eksempel gå væk eller en kamp kunne bryde ud.
 9. 9
  Hvis de ikke får meddelelsen, og stadig genere dig og dine venner, fortælle dem, du har brug for nogle "os tid". Fortæl dem, at for en stund, du ønsker at tilbringe noget tid med dine andre venner, og foreslå de ser for andre venner også. Foreslå det pænt selv. Du ønsker ikke at lyde uhøflig.

Tips

 • Du siger nogle ting, der i min skole ville blive betragtet egentlig betyder. Tilføj måder at fortælle dem til at stoppe i stedet for bare at ignorere dem, fordi de ikke vil vide, hvad de gjorde forkert, og vil begynde at ikke lide dig.
 • Husk, at nogle gange, to mennesker bare ikke komme sammen.
 • Når fanget i en samtale med en irriterende person bare sige, "Åh, det minder mig om noget, jeg har brug for at gøre" og gå væk i et kapløb.
 • Må ikke starte en kamp, ​​vil det have straffe, og det er unødvendigt. Der er aldrig nogen grund til at kæmpe, med mindre de begynder at angribe dig, og du er nødt til at gøre gengæld i selvforsvar.
 • Undgå kontakt med øjnene.
 • Prøv ikke at have et hidsigt temperament.
 • Find andre mennesker til at tale med, når den irriterende person begynder kommer mod dig. Må ikke være uhøflig, men ikke anerkender dem for meget, og de kan gå videre til en anden.
 • Hvis den irriterende person forsøger at tale til dig, mens du går forbi hendes skrivebord, begynder at gå hurtigere, så hun tror du har vigtigt arbejde at gøre.
 • Hvis de er irriterende på alle måder, bare ignorere dem og komme videre.
 • Fortæl dig selv, du er lige så vigtige som dem.
 • Hvis du føler dig selv at få vred, så prøv at tænke på noget, der slapper dig, som en beroligende sø af en slags.
 • Spørg en lærer til at flytte klasse eller flytte sæder til at stoppe sidder ved siden af ​​dig!
 • Prøv at overveje deres følelser også. Hvis du virkelig ikke kan stå dem, sørge for dem at møde nye mennesker, så du ikke behøver at beskæftige sig med dem, og de har stadig en ven.
 • Har det tilbage til dem, hvis de ikke stopper.
 • Hold en dagbog og registrere, hvad de gjorde for at genere dig, på denne måde kan du begynde at se et mønster og være i stand til at undgå det i fremtiden, fx hvis de genere dig ved at kommentere på, hvordan du spiser omkring dem, så skal du ikke spise omkring dem.

Advarsler

 • Må ikke kæmpe med den person.
 • Sørg for, at de ved, du vil have noget at gøre med dem. Hvis de tror irriterer dig er sjovt, så de har noget alvorligt galt med dem, og du har brug for at fortælle nogen.
 • Må ikke være for nice om det. Fastlægge loven, men ikke for hårdt regler ved første eller det kan skade dig.
 • (For guys) Sørg for at du ikke sødt bede dem om at stoppe i en frygtsom, lille stemme. Du vil helt sikkert blive grinet ad og blive kaldt en tøsedreng eller bøsse eller noget lignende. Hvis du vil bede dem om at stoppe pænt, så sørg for dens den slags person, der rent faktisk vil tage dig alvorligt. Den lille pæn måde har en chance for at dræbe dit omdømme.
 • Dette kan synes betyde, men der er faktisk er mennesker, der bare naturligt irriterende. Alle foragter dem, og de er ofte blot clueless om det. Hvis dette er tilfældet, blot ignorere dem. Sure, vil de forsøge at snakke lidt, men prøv at afslutte samtalen med det samme. Prøv at fortælle dem, du nødt til at gå og bare kaution, eller måske sige, at du nødt til at tale til en anden for noget vigtigt, og gå til denne person.
 • Vær forsigtig, hvem du deler din følelse af ærgrelse med. Sørg for, at du fortæller dem i et roligt sted, hvor ingen vil overhøre. Sørg også for, at hvis du gør fortælle nogen, at de ikke er en nær ven af ​​den anden person, eller du kunne ende i et skænderi med dem i stedet.
 • For fyre - være sløv. Fortæl nogen, når de er irriterende. Og for Guds skyld, ikke endelsen din mening med "... ikke!" eller "... just kidding." Denne person er irriterende dig. Der er ikke nogen sart føler "pæn måde" at fortælle nogen, de er irriterende, bare en ærlig en non-ignorable måde. Hvis de protestere, fortælle dem præcis, hvorfor de er irriterende.
 • Undgå klager over dette irriterende person til en ven, at du både aktie (fx "Heather var ved at blive så irriterende dag hun altid søger opmærksomhed!"). Fordi de kunne fortælle dem alt, hvad du har sagt, mod denne person.
 • Forsøg ikke at fornærme dem eller folk vil synes bare du er grusom.