Wkadk

Hvordan skal man behandle med en kontrol freak

Kender du nogen, der har at diktere og fortælle alle, hvordan man gør tingene hele tiden? Hvordan kan du håndtere dem og ikke lade dem drev du sindssyg? Her er nogle skridt, der virkelig arbejde.

Steps

Hvordan skal man behandle med en kontrol freak. Forstå, at kontrol freaks er mennesker, der er bange for fiasko.
Hvordan skal man behandle med en kontrol freak. Forstå, at kontrol freaks er mennesker, der er bange for fiasko.
 1. 1
  Forstå, at kontrol freaks er mennesker, der er bange for fiasko. De kan ikke tillid til, at nogen vil gøre et bedre stykke arbejde end de vil. Det er en personlighedsforstyrrelse stammer fra barndommen, der kan forårsage elendighed på arbejdspladsen og derhjemme. De fleste "kontrol freaks" er ulykkelige og usikre mennesker, der ikke forstår, hvordan deres ord og handlinger kan påvirke mennesker.
 2. 2
  Opfør konsekvent rolig og tålmodig med dem. Kom vred bare ikke fungerer. Hvis det er et personligt forhold og det er blevet misbrug-get ud og forlade. Fortæl dem, du har brug for en pause fra dem for nu og komme videre i dit liv. De vil ikke få bedre, indtil de søger langtidsbehandling. Hvis det er nogen i din familie bare prøve at holde sig ude af deres måde. Undertiden kan det synes der er bare ingen glædeligt kontrol freak. De vil kritisere dig om alt, og det er meget svært ikke at tage det personligt. Det kan gøre dig rasende og såret din feelings.The værste du kan gøre, er at kæmpe med dem, fordi det bare spilder din tid. De vil ikke og kan ikke ændres uden hjælp. Dette er deres dybe siddende problem ikke dit. Hvis du er en teen-forsøge at være behagelige og holde meget travlt hele tiden. Du kan holde sig væk og komme ud af huset ved at dyrke sport eller få rigtig gode karakterer. Fortæl dem, at du ville elske at hænge ud eller tale, men du har travlt med at studere, spille, etc. fyldes op gode undskyldninger. Så gå ud og finde virkelig rart mennesker, der gør du føler dig godt om dig selv. Prøv at have høje, men realistiske mål og nå dem bare for dig selv. Det vil også gøre dig glad og tilfreds med dig selv.
 3. 3
  Overvåge deres angst niveauer. En kontrol freak har ingen mestringsstrategier, når de er stressede, og det er, når de kører over mennesker. De mener, at ingen kan gøre så godt et job på noget, som de vil. De vil blive kørt ned, fordi de har taget for meget på sig selv og derefter slå ud. Prøv at være opmærksom på stemningen forandring og være på tæerne.
 4. 4
  Kørsel af en virksomhed med en "kontrol freak" er ren elendighed, som de vil afvise de fleste eller alle dine ideer. Tag det ikke personligt, det er ikke så dine ideer er dårlige, men at de ikke tænker på dem. Være støttende og positive, men forstår din stemme, vil ikke blive hørt.
 5. 5
  Stop tyder nye ideer på arbejdspladsen, hvis du er medarbejder. Bare holde enig med dem om at holde fred og forsøge at holde dem fra at blive bekymret for din ende. Du kan få brug for at berolige dem konstant, at de er "boss", og du sætter pris på dit job. Hvis det er muligt begynde at lede efter et nyt job.
 6. 6
  Indse, at dit liv er vigtigt. Der er altid andre arbejdspladser og andre mennesker at have sunde relationer med. Hvis situationen er utålelig, ikke tortur dig selv og finde en vej ud. Ingen bør gives beføjelse til at "styre" dit liv. Det er dit liv. Glem det ikke. For teenagere, har du vente, indtil du er mindst 18 år, før du kan arbejde og være på din egen. Eller spørg dine forældre til at betale for kollegiet, hvis de har penge. Anvend på gymnasier, der er ud af staten.
 7. 7
  Vælg at. Kontrol freaks er fyldt med frygt og usikkerhed, der forlader dem aldrig tilfreds og glad. De kræver perfektion fra sig selv, og vi ved alle, at perfektion er ikke let at opnå, hvis ikke umuligt. Du kan forlade og finde lykke for dig selv, kan de aldrig finde fred i deres liv.
 8. 8
  Start med at opbygge din egen selvværd. Det har sandsynligvis taget et hit. Vær god ved dig selv. Hvis du er under tommelfingeren af ​​en kontrol freak, kunne de har overbevist dig om, at du er værdiløs at stoppe dig fra at flytte på og forlader dem. Tro ikke dem i et minut. Kontrol freaks gerne gøre folk føler sig usikre om sig selv. Må ikke falde for deres tricks. Start med at distancere dig langsomt.
 9. 9
  Designe en plan for enten blive og fortsætte arbejdet / romantisk forhold eller forlade, men en frist, så du vil føle du har en vis kontrol over sagen. Hvis du lever med en kontrol freak, forsøge at løse tingene strategisk og omhyggeligt. Må ikke brændstof argumenter, dele, hvad du føler effektivt og roligt. Du behøver ikke at være under kontrol, så husk du har ret til at gøre som du vil.

Tips

 • Det er mere vigtigt for en kontrol freak til at føle at de er ret om noget, end forholdet med dig. Hvis det er en chef, bare enig med dem på de små ting, selvom du ikke gør det. Men ikke på kompromis dig selv, enten ved at bryde loven eller såre andre mennesker. Stå din jorden og være den person med moral og værdier.
 • De kan gøre dig til at føle, at du er paranoid, og det er faktisk dig med problemet, kan dette medføre, at din mentale velvære at blive skadet, er det ikke dig med problemet, men denne taktik kan sætte dig ud vagt som det er designet til at gøre af styreenheden.
 • Lær at ærligt vurdere dine egne styrker og fiaskoer, eventuelt ved diskussion (privately!) med en tredje uengagerede part. Vær sikker på at vælge en person, der kan være tillid til de oplysninger, der forstår at håndtere lignende situationer, og kender dig godt nok til at give dig præcis feedback. Ingen er-alt-godt eller-all-bad, alle har deres styrker og svagheder. Når du kender sandheden om dig selv (god-eller-bad), vil du ikke narre af kontrol freak følelsesmæssige luner og taktik.
 • De kan sige, at de bekymrer sig om dig, og at de kun gøre de ting, de gør, fordi de holder, kan det gøre du føler dig tryg om tingene og måske spekulerer på, om du tog de ting, de gør forkert (Du Er Så under deres kontrol).
 • De kan bruge følelser til at styre dig fx kan de gå i panik over ting, fordi det vil trække dig ind i deres kontrol, når du sympatiserer med dem.
 • Prøv at undgå at komme i et forhold eller arbejder for en kontrol freak, hvis muligt. Der er røde flag advarsler om, at personen er en, hvis de har brug for at insistere alting kun gøres deres vej, finde fejl hele tiden i andre mennesker, er ikke i stand til at slappe af og lade andre mennesker tage ansvaret for et projekt. De gjorde brug for at kontrollere din hver handling i et personligt forhold. De kan være sindssygt jaloux og besiddende uden grund.
 • Vær på vagt, hvis han eller hun ønsker at gøre alt for dig i et forhold. Kør dig, shoppe for dig, etc. Test dem ved at fortælle dem du har andre planer for en weekend. Hvis de ikke kan stoppe ringer til dig og forsøger at blive involveret i dit liv, har du en potentiel "kontrol freak". Blive advaret-du er på vej til en katastrofe.
 • Når dating, sørg for at kigge efter tegn. Jalousi og skyld kan være en måde. Kontrol freaks er meget gode til manipulation samt. Hold dine øjne og ører åbne! Kig efter eventuelle tegn.
 • Hvis du er en teenager, og dine forældre er en kontrol freak-its vigtigt at forklare dem, hvordan det er at udvirke dig. De kan forsøge at "beskytte" dig mod dårlige beslutninger, men de har til at indse du har ret til at lave din egen, fordi det er dit liv, og det er i din natur at ville styre dit eget liv.

Advarsler

 • Flytte ud af byen eller til et krisecenter, hvis du føler, du er i fare og har ingen nære venner at bo med dig. Hvis du har nære venner eller familie at bo med, ville det være klogt at sørge for, at de er i stand til at beskytte både dig og sig selv. Spørg nogen, hvem du føler dig sikker med, og hvem der er villig til at stå op til kontrol freak, og ideelt set en person, der kontrol-freak ville ikke ønsker at komme ind i en konfrontation med (dvs. en person, de føler, at de ikke kan kontrollere).
 • Kontrol freaks er meget vanskelige og til tider endda farligt, når de bliver afvist i en personlig relation. Vær meget forsigtig med at bryde det af med dem. Hvis det er muligt, gøre dem til at bryde op med dig. På den måde er deres idé og vil sidde bedre med dem.
 • Optag eventuelle trusler, de foretager til dig, hvis de ikke vil lade dig komme ud af et forhold. Så gå til politiet. Få et tilhold om muligt, selv om dette undertiden kan tages som offentlig ydmygelse af den person, du ønsker tilhold mod. Kontrol freaks kan også være farligt, hvis du udfordrer, eller de føler, at du udfordrer deres kontrol, mister deres kontrol er ikke en mulighed, og de kan lange ud til at genvinde kontrollen, eller de kan blive ophidsede eller deprimeret, hvis de føler kontrol glider væk fra dem. Dette kan nogle gange motivere dem til at søge en slags hævn mod dig for at genvinde en følelse af kontrol over situationen. I tilfælde af den anden person, der søger en form for voldelig kontakt med dig, vil et tilhold ikke forhindre dem i at bryde loven, hvis de vælger at gøre det. Politiet kan ikke komme i gang for at hjælpe dig, men hvis Control Freak ikke er i dit hus eller placere dig i en situation, hvor du er i umiddelbar fare, men blot chikanerer dig, ringer til politiet er en god idé.
 • Lær at forsvare dig selv. Selvom ikke alle kontrol freak kan flyttes til vold, muligheden er der. Vær forberedt.
 • Uanset personlige moral eller ideologiske overbevisninger, du har ret til at bevare dit eget liv, så det er ikke tid til at være genert over skydevåben eller andre våben som en mulighed for selvforsvar. Hvis du har børn, du kører med, har du pligt til at beskytte dem på nogen måde du kan.