Wkadk

Hvordan at være en god nabo

At være på dårlige vilkår med din nabo kan gøre dit liv frustrerende, dag efter dag. Men tager sig tid til at etablere god fod med dine naboer har mange fordele. Samfundet vil være venligere, kvarter sikrere og området et pænere og mere behageligt sted at bo.


Steps

Hvordan at være en god nabo. Overvej dine naboer livsstil.
Hvordan at være en god nabo. Overvej dine naboer livsstil.
 1. 1
  Introducere dig selv. Uanset om du er ny i nabolaget eller nye beboere har lige flyttet ind på din blok, introducere dig selv. Sige goddag, tilbyder en (den klassiske hjemmelavede cirkel aldrig svigter) og dele eller bede om lokalområdet: "Hvor er det nærmeste pizzeria" eller "The skraldebil kommer ved på tirsdage og fredage, som regel omkring 10 om morgenen, men nogle gange han sniger sig ind på 8.".
 2. 2
  Overvej dine naboer livsstil. Få at vide dine naboer - hvad de gør for et levende, hvad deres tidsplaner kan være ligesom, og så videre. Nogle gange kan du afhjælpe problemer, før de selv begynder, for eksempel hvis de arbejder nætter, vil stille morgener være vigtigt for dem. Hvis de har små børn, vil stille aftener være meget vigtigt for dem. Ligeledes giver dem information, der vil hjælpe dem med at blive mere hensynsfulde i din livsstil. Hvis du gør en masse yard arbejde, eller hvis din teenage søn spiller trommer, så lad dem vide på forhånd, og nævne, at hvis det bliver for højt, bør de ikke tøve med at lade dig vide.
 3. 3
  Vær opmærksom på delte vægge. Hvis du er i en terrasse, ejerlejlighed, rækkehus eller enhver struktur, hvor du og dine naboer deler tilstødende opholdsstuer, position støjende husholdningsapparater såsom vaskemaskiner og tørretumblere - selv tv og højttalere - væk fra skillevægge. Hvis du bor over en person, overveje at sætte linoleum eller gummimåtte under dine apparater til at dæmpe eller dæmpe støjen, og husk, at nogen nedenunder kan høre dig gå rundt (så minimere hvor ofte du bære høje hæle indendørs, for eksempel).
 4. 4
  Styr din hund. Hold din hund i snor, hvis det har en vane med at køre grasserende på dine naboers græsplæner, især hvis de har en kat eller en hund af deres egne, og sørg for at rydde op efter det. Hvis du har en særligt støjende hund, kan dette også blive en kilde til strid til din nabo. Sæt dig selv i deres sko, og forestille sig, hvordan oprevet du ville være, hvis du eller måske din nyfødte blev vækket fra en tiltrængt lur af den pludselige bjæffe af en nærliggende hund. Hvis du har problemer med at kontrollere din hunds gøen eller klynker, overveje at søge rådgivning hos din lokale dyrlæge eller en lokal dyr organisation.
 5. 5
  Praksis parkering etikette. Når du parkerer din bil, være sikker på ikke at blokere for nogens adgang, eller gør dem er nødt til at trække sig ud af en meget stram stedet. Må ikke over-rev motoren på din bil eller motorcykel tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Park foran dit hjem, ikke deres. Undgå at smække dine døre eller skinnende dine forlygter ind i din nabos vinduer sent om aftenen.
 6. 6
  Alert din nabo til fester. Hvis du planlægger en fest, sørg for at give dine naboer masser af advarsel, lade dem vide, hvornår det kommer til at starte, og hvor længe du forventer at gå på. Lad dem et telefonnummer til at kontakte, hvis de har brug for at bede dig om at slå den. Hvis du får det godt med dine naboer, hvorfor så ikke invitere dem også? Når det kommer til selve partiet, holde fast i din vedtagne ordninger, og bede dine gæster til at være hensynsfuld, når de forlader.
 7. 7
  Hold din haven pæn. Weed din have jævne, fordi tilstedeværelsen af ​​ukrudt i din værftet er ikke kun grimme, men kan også sprede sig til din nabos værftet. Klip din græsplæne regelmæssigt og holde dine blomster, træer og buske trimmes korrekt. Put udstyr væk, så snart du er færdig med det. Spørg, hvis din nabo har kemisk overfølsomhed, små børn eller kæledyr, før du anvender pesticider.
 8. 8
  Styr din bål, grill eller baggård brand. Stilling den, hvor røgen og lugten vil mindst sandsynlige slag på din nabos ejendom. Som med partier, på forhånd underrette dem om dine hensigter, da de kunne have haft planer om at tørre deres tøj uden for på den samme dag!
 9. 9
  Put skrald / affald ud på den rigtige dag. Kun sætte dit affald / skrald ud på den dag, det er på grund af til afhentning. Hvis du har glemt indsamling, bringe det tilbage på din ejendom med det samme og forsøge at indeholde det godt. Garbage kan tiltrække skadedyr, insekter og andre skadedyr, og er også grimme.
 10. 10
  Kommunikere med din nabo. Frem for alt, røre base med dine naboer regelmæssigt og holde dem i loop. Husk den gyldne regel, og hvis noget, du planlægger at gøre kan påvirke dem, minimere det, og lad dem vide på forhånd. Hold kommunikationskanaler åbne ved at minde dem om, at hvis du laver noget, der forstyrrer dem, skal de føler sig trygge nærmer dig om det.
 11. 11
  Vær opmærksom på dine omgivelser, såvel som deres. Selv hvis du ikke er i en "kvarter watch" community, holde øje med nogen, du ikke kender handler mistænkeligt omkring din nabos ejendom. Når du er i tvivl, så ring til politiet, så de hurtigt kan indskrænke enhver kriminel aktivitet.
 12. 12
  Invitere dem til at bidrage til din garage salg, få dem over til te, eller tilbyde at babysitte deres børn / kæledyr, mens de er væk. De vil gøre det samme for dig.
 13. 13
  Hvis du hører nogen kvarter nyheder (events, forbrydelser, særlige skrald pickups, særlig begivenhed parkeringsrestriktioner osv.) Give dem en heads-up via e-mail.
 14. 14
  Hvis du har en sneslynge, og de ​​gør ikke, bruge det ekstra 60 sekunder til at klare deres gangbro. Det vil spare dem 60 minutters hårdt arbejde, og de vil være taknemmelig!
 15. 15
  Være rart at din nye naboer-når nogen nye bevæger ved siden af dig, byde dem velkommen. De vil være taknemmelige for dig for en kande saftevand.

Tips

 • Virkelig gode naboer se ud for hinanden. De spørger hinanden til råds, og tilbyder at hjælpe, især om spørgsmål, der påvirker større nabolaget. De respekterer hinandens grænser, men er hurtige til at hjælpe i en krise. De ser efter muligheder for at samarbejde og til at socialisere. Gode ​​naboer gøre for store kvarterer, og det er indsatsen værd.
 • Tjek lokale regler for brande i din baghave og støjniveau. Der er love i de fleste jurisdiktioner regulerer sådanne ting.
 • Hvis du oplever problemer med en anti-social nabo, og du er i stand til at løse dem selv, så se, om din lokale regering har websted oplysninger om konfliktløsning. For eksempel er der i Storbritannien er en kaldet hjemmeside, som har oplysninger om, hvordan man tackler asocial adfærd i dit samfund.