Wkadk

Hvordan skal man behandle med din nabos uskøn ejendom


En uskøn ejendom med anti-sociale naboer kan devaluere dit eget hjem og udgøre en sundhedsrisiko. Her er nogle trin, du kan tage for at beskæftige sig med en nabos uskøn ejendom.

Steps

Hvordan skal man behandle med din nabos uskøn ejendom. Approach dine naboer.
Hvordan skal man behandle med din nabos uskøn ejendom. Approach dine naboer.
 1. 1
  Vurdere situationen. Brug en pad og papir til at nedskrive dine objektive svar på disse spørgsmål:
  • Hvad er problemet? Må ikke sige "Min nabo er en Slob og et ryk." Hold dig til kendsgerningerne. "My nabos græsplæne er to meter høj, de ikke rydde op efter deres syv hunde, og jeg lugte resultater hver dag, og kuldet de smider på jorden holder blæser ind i min gård og få fanget i mine rosenbuske."
  • Hvilken effekt har det på dig? Fokus på de betingelser, du skal tolerere og tage tid til at løse på grund af deres manglende hensyntagen: "Jeg er nødt til at bruge 10 minutter om dagen plukke anvendte væv og is indpakning ud af min rosenhæk."
  • Hvad vil du gerne ske med henblik på at løse situationen? Være rimelig. Forvent ikke din nabo (r) til at flytte væk. Navn betingelser, du gerne vil se for at gøre situationen tåleligt, ikke ideel: "Jeg er ikke forventer dem til at have en lys, grøn græsplæne og blomstrende rosenbuske, men jeg vil gerne undgå at have skrald blæses på mine. "
 2. 2
  Approach dine naboer. Give dem fordel for tvivl ved at tage sagen ansigt til ansigt. De er måske ikke klar over, hvor oprevet du er, ved den måde, de holder deres ejendom. Hvis du føler intimideret af dine naboer, tage en partner, ven eller en anden nabo med dig. Vær så høflig og høflig som muligt. I stedet for at sige "din værftet er en forfærdelig rod," siger "Jeg har bemærket, at du har fået ekstra ting liggende. Har du brug for hjælp komme af med det? Jeg kender en overkommelig vragrester fjernelse service i byen... " Undgå en konfrontation, så godt som du kan. Hvis du føler overhovedet truet på noget tidspunkt, gå væk.
 3. 3
  Tag noter. Optag detaljerne i din samtale. Hvad sagde du? Hvordan har naboen reagere? Var de samarbejdsvillig, eller gjorde de smække døren i dit ansigt? Gjorde de er enige om at løse situationen? Hvor hurtigt gjorde de siger, at de ville løse problemet? Dette er et afgørende skridt for hvis det bliver et alvorligt problem ned på linjen. Vide, når du første gang behandlet sagen, og hvordan hændt samtalen vil hjælpe, hvis du i sidste ende nødt til at bringe sagen for de lokale myndigheder som en formel klage.
 4. 4
  Skriv et brev. Hvis tale ansigt-til-ansigt ikke fungerede så godt, eller din nabo har lovet at rydde op i ejendommen og aldrig gjorde det, så prøv at skrive et brev. Det lyder måske en formel, men det er en ikke-aggressiv måde at minde den person, du stadig er bekymret, og at problemet fortsætter. I brevet beskriver situationen, som du gjorde i trin 1. Datere brevet, lave en kopi til eget brug, og sende det ud.
 5. 5
  Tag fotografier af grimme egenskaben til at sikkerhedskopiere dine påstande. Vær stille og diskret, når du gør dette, da naboerne kunne fortolke dette som en slags personligt angreb og blive endnu mindre samarbejdsvillig. Uanset hvad du gør, ikke krydse ind i deres ejendom til at tage billeder - det er ulovligt. Hvis deres ejendom er grimme nok, bør du være i stand til at se effekten fra dit hus. Opbevar fotos med datoerne markeret med da du tog dem og en kort beskrivelse af problemet.
 6. 6
  Kontakt de lokale myndigheder. Få kontaktoplysninger for lokale eller kommunale myndigheder fra din telefonbog. Desuden kan nogle kvarterer har en husejere forening, der er til opgave at håndhæve reglerne for vedligeholdelse af ejendomme i området. Du kan kontakte dem så godt at hjælpe med din klage.
  • State, som du gerne vil gøre en klage over din nabo, og give så mange detaljer som muligt.
  • Bemærk, at hvis der er dyr ikke bliver korrekt taget sig af, at dette også strækker sig ind i realm af omsorgssvigt / misbrug og dyr kontrol bør kontaktes.
  • Forklare problemet og dine bekymringer, som du bør have nedskrevet.
  • Efter at have placeret en klage, er du sandsynligvis til at modtage besøg af en relevant kommune officer, der vil vurdere situationen. De kan også besøge din nabo og give dem bemærke, at en klage er indgivet mod dem.
 7. 7
  Prøv at ringe eller sende et brev til rådhuset. Fortæl dem om, hvorfor det er beskidte og har nogle billeder. Nogen kan komme og tale med dem om det rod.
 8. 8
  Hvis du ikke ønsker at konfrontere din nabo alene, finde andre naboer, der er enige med dig, og derefter gå med dem til at tale med din nabo.
 9. 9
  Du kan også voulenteer at hjælpe med at rense det rod.

Tips

 • I USA, i mange byer der er love på plads for at beskæftige sig med dette. Men hvis du indgive en anonym rapport med politiet, de sandsynligvis ikke vil gøre noget ved situationen, med mindre mange mennesker har indgivet sådanne rapporter. Kan du få en hurtig indsats, hvis lovene bliver krænket. I de fleste kommuner, for eksempel, er det ulovligt at eje mere end tre hunde, medmindre nogle er hvalpe eller bygningen er en licenseret kennel. Hvis naboen er en bølle, og du ikke ønsker at blive slået fjollet, overveje at gå til ASPCA eller til den lokale tv-station.
 • Hvis din nabo er ældre, de kan have fysiske problemer med græsplæne vedligeholdelse og kan være flov over at miste deres mobilitet. Tilbyd at give en hjælpende hånd!
 • Hvis din nabo lejer deres ejendom, kan de have vilkår i deres lejemål, der kræver dem til at opretholde en rimelig grad af ordenssans. Kontakte deres udlejer og drøfte situationen med dem. I Storbritannien, kan du finde ud af, hvem ejer en ejendom fra tinglysningskontoret, for et mindre gebyr. I USA kan du finde ud af, hvem ejer en ejendom fra din amtets vurderingsmand (mange amter er nu søgbare online gratis).
 • Hvis du nærmer dig din nabo og svaret er negativt, mister du muligheden for at indgive en anonym rapport. Også, hvis en anden nabo indgiver en rapport, kan du modtage skylden. Hvis du har den slags nabo, der har brug for de lokale myndigheder til at håndhæve en ren værftet, er det sandsynligvis ikke nogen, du ønsker at forstyrre. Nogle gange at holde fred med en nabo, skal du blot magt anonymitet.
 • Med nogle naboer, kan det bare være klogt at indgive en klage til din boligejer forening eller lokale myndigheder. Lad os se det i øjnene, ikke alle bor i Mayberry, hvor alle naboer er venlige. Myndighederne findes en del til at håndtere disse typer af problemer, efter alle.
 • Én måde at holde anonym er at gøre din rapport gennem kontoret i dit byrådsmedlem eller Alderman. De kan passere langs klagen, og holde dit navn ud af det.
 • Hvis du bor i en lejlighed overveje at bruge frosted kontakt film inde i dine vinduer. Denne måde kan du stadig modtage sollys, men er sparet de grimme synspunkter.
 • Hvis kommunen officer ikke kan løse problemet uformelt, kan den lokale myndighed beslutte at udstede din nabo med et varsel at rydde op i kuldet. Hvis din nabo nægter at efterkomme dette så de måske står over anklager og / eller en bøde, afhængigt af den kompetence, du bor i.
 • I Storbritannien, vil den relevante kommune kontakt være Environmental Health Department. Du vil sandsynligvis modtage besøg af en Environmental Health Officer i dette tilfælde. En sådan officer kan udstede et kuld Clearing Notice.
 • Du bliver nødt til at læse de lokale regler at fastslå de procedurer mere klart i dit område.
 • Du kan bruge en Matrikel søgning for at finde ud af, hvem ejer en ejendom i Storbritannien.

Advarsler

 • Der er en teknisk forskel naboer, der er "anti-social" og naboer, der er "asocial". Anti-sociale naboer kan udgøre en fare for dig, hvis provokeret. Hvis det er muligt, at vurdere temperament af din nabo, før du foretager deres ejendom et problem med dem. Hvis du tror, ​​din nabo kan være farligt, arbejde med de lokale myndigheder for at holde dig selv og dit nabolag sikker.
 • Overvej risk / benefit-forholdet. Det er ofte bedre at have et godt forhold til din nabo end at tvinge ham til at bevare sin ejendom til din smag. Hvis du starter en konflikt med din nabo over hans tilgroede græsplæne, kan han ydmygt slå sin græsplæne... eller han kan ødelæg dit hus, har hans børn slå op dine børn, eller bare se den anden vej, når nogen burglarizes dit hus en dag. Holde fred når det er muligt!