Wkadk

Sådan bliver temmelig på indersiden og ud

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor alle de "Mr. perfektionerer" altid synes at vælge den pige, der synes lige så almindelig som kan være, men han simpelthen forguder hende? Nå det er fordi skønhed har til at starte på indersiden.

Steps

Sådan bliver temmelig på indersiden og ud. Først være tro mod dig selv.
Sådan bliver temmelig på indersiden og ud. Først være tro mod dig selv.
 1. 1
  Først være tro mod dig selv. For at blive på indersiden, skal du forblive tro mod dig selv. Find ting, der interesserer dig, og gør dig unik. Det er de små ting, som fyre har tendens til at tilbede i deres kammerater.
 2. 2
  Har selvtillid. For at en fyr til at tro, at du er smuk, du har lært at tro på det først. En af mine mest foretrukne citater er det én fra 1950'erne filmen The Rainmaker: "Enhver rigtig kvinde er temmelig De er alle temmelig på en anden måde, men de er alle smukke.". Hvis du kender denne, er der intet til at stoppe dig.
 3. 3
  Må ikke få hængt op på fejlene, og prøv at fokusere på, hvad man vil om dig selv. Dit smil, dit hår, uanset hvad. Når du begynder at fokusere på de gode, de dårlige begynder at tage bagsædet.
 4. 4
  Være, hvad du vil have din fyr til at være. Hvis du vil have en følsom fyr, er du nødt til at være følsomme, også, men stadig være dig. Sørg ingen anden pige tager sit hjerte væk fra din, og hvis han gør fortælle ham hvordan du føler. Altid huske, skal du ikke ændre dig selv for andres skyld. Hvis han ikke accepterer dig for hvem du er, så er han ikke den mand, du ønsker at være sammen med.
 5. 5
  Du skal også have god smag i tøj. Det er vigtigt at være godt præsenteret i andres øjne. Få tøj, der ser flatterende på dig og kun fremhæve dine bedste aspekter.
 6. 6
  Husk at være tro mod dig selv og glem ikke, hvem du er.

Tips

 • Følg ikke hvad andre fortæller dig at gøre.
 • Tro på dig selv.
 • Du må ikke ændre dig selv for andres skyld.
 • Må ikke sætte andre ned for at gøre dig selv føler sig bedre. Ingen kan lide det. Må ikke sladder eller klage enten slet ikke foran en fyr. De kan ikke lide det.
 • Vær tro mod dig selv.
 • Hold dit hoved op og skuldrene tilbage. Stå oprejst.
 • Vær dig selv.
 • Vid, at du har en masse at byde på.

Advarsler

 • Hvis der er nogen, du skal ændre, bør det ikke være dig selv. Du vil være ingenting, men ulykkelig, og de får aldrig en reel chance for at se, om de kan lide dig eller ej.
 • Hvis han siger "få mere smuk, så vi kan være sammen" så alt er han interesseret er, hvad de udefra ligner, og ikke inde. Han er en idiot, gå videre!