Wkadk

Hvordan bliver mere maskulin, når feminin

Bliver mere maskulin, kan kvinder eller mænd, tage nogle opfindsomhed, men det kan gøres, om du ønsker at overgang eller bare som at spille med køn!

Steps

Hvordan bliver mere maskulin, når feminin. Kig på dig selv i en fuld længde spejl.
Hvordan bliver mere maskulin, når feminin. Kig på dig selv i en fuld længde spejl.
 1. 1
  Kig på dig selv i en fuld længde spejl. (Du behøver ikke at være nøgen til at gøre dette.) Tænk over din krop. Finde ud af, hvilke aspekter af din krop har brug for at blive spillet op eller ned for at bestå. Nogle nyttige tips kan nævnes:
 2. 2
  For fyldigere chested folk, der ønsker at passere, meget løs skjorter hjælp, som gør en tank top. En masse folk bære dem i disse dage. Det giver dig en god kontur, og er meget mere komfortabel end iført Ace bandager. Hvis du er mindre at tænke, trøjer og hættetrøjer er fremragende tøj valg!
 3. 3
  Hår: hår er virkelig et kulturelt anliggende. Nogle folk anbefale en kort business snit, men se gennem nogle blade først og forsøge at plukke et snit, der passer dit ansigt. Vær forsigtig, kan en klipning for kort fremhæve funktioner i stedet for at spille dem ned!
 4. 4
  Tøj: Enkle farver, intet også prangende. Solids er gode. Forsøg ikke at matche dit tøj for meget, medmindre det er forretning slid. Sommetider passerer er hjulpet ved blot at udnytte kvinders naturligt lave forventninger til mænds mode forstand.
 5. 5
  Ure: Få en herreur, men prøv dem på først! Du ønsker ikke en stor herreur, vil det gøre mere opmærksom på, at dit håndled er lille, hvilket gør folk ser på resten af ​​jer mere omhyggeligt. Plus, virkelig store ure ser tacky.
 6. 6
  Start barbering: Det er lettere at passere, hvis du synes helt glatbarberet.
 7. 7
  Manerer: Må ikke tænke for meget over disse, fordi når du passerer som en mand, du stadig nødt til at være dig! Medtag kun de virkelig vigtigste.
 8. 8
  Badeværelser: Første gang du går ind i en mænds værelse, ikke rynke på næsen i afsky på hvordan filthy det er. Walk in trygt, ikke ser på nogen anden, og hovedet lige ind i en bås. Bare sidde ned og gøre dine ting. Må ikke bekymre dig, masser af fyre, der blev født på den måde er, hvad der kaldes "pis-genert", og brug altid boder. Det er ikke nogen big deal. Hvis du er nødt til at vente på en stall, har mænd ikke chatte, mens de venter ligesom kvinder gør.
 9. 9
  Fortove: Kvinder flytte ud af mænds måde på fortovene. Gå til en høj trafik område, og se folk. Mænd går fremad, hovedet op, og kvinder flytter ud af deres måde. Du ønsker at lære dette alligevel, fordi som du bliver bedre til forbifarten, kvinder reagere som du målretter dem, hvis du prøver at træde ud af deres måde. Hvis du og en kvinde ender ramlede ind hinanden, fordi hun ikke kan læse dig, stoppe og sige "undskyld mig, miss" og holde i gang. Ingen undskyldninger eller langtrukne diskussioner.
 10. 10
  Manners: Lær de gammeldags dem. Hold åbne døre for kvinder, så lad dem komme til / fra elevatorer, busser osv. først. Børste op på alle de gamle skole fyr ting, fyre bruges til at gøre, og gøre dem. Hvis en kvinde er usikker dit køn, disse slags ting er "kulturelle flag" af mandighed, der vil overbevise hende. Plus, får du et par smil ud af det hele. Og det er dejligt. En af de bummers om passerer fuld tid er, at kvinder op med at være rart for dig. Så nyd den positive opmærksomhed, når den er der.
 11. 11
  Lad ikke arbejde eller skole dias. Bare fordi du handler mandig betyder ikke handle dum. Fungere så intelligente som du er, ikke mere ikke mindre.
 12. 12
  Du kommer ikke til at lære alle de subtile regler for social interaktion som en mandlig højre væk, så når kvinderne tvivler dit køn præsentation, drage fordel af sexisme. Nogle kvinder synes truet af en virkelig snakkesalig, følelsesmæssige, lydhør slags fyr. Samfundet har lært dem, at snakkesalig mænd vil have noget, som regel af seksuel karakter. Hvis de begynder at undre sig over dig (du ved de ser på deres ansigter, når det sker), skal du blot smile stort, siger noget lignende "kæreste, please" eller andre stereotypisk bøsse sætning hensigtsmæssigt at i øjeblikket, og for god foranstaltning, smide i limp håndleddet eller hvislen lidt når du går væk. Se har europæiske samfund programmeret folk til at tænke på homoseksuelle mænd som værende meget gerne kvinder, så når du gør dette, kvinder kender ", hvor til at sætte dig" og vil slappe af omkring dig næsten øjeblikkeligt. Din personlige sikkerhed skal tages i betragtning, før du beslutter dig for at gøre dette.
 13. 13
  Dit værelse eller hus, siger en masse om hvem du er. Mænd har ikke Hello-Kitty tapet. Så slippe af med denne ting, nogen måde du kan, donere det, give det til en ung slægtning, eller bare sælge er, og gøre et par bukke. Nu, hvor girly stuff er ude, begynde at dekorere, forsøge at gøre det til at ligne du ikke sætte en masse kræfter i det. Camo er altid en mulighed.
 14. 14
  Må ikke bekymre dig om andres meninger-hvad andre mennesker tænker om dig, er ikke noget at være yderst bekymret over. Mange mennesker kan antage, at konstant foruroligende over andres meninger om sig selv og forsøger at gøre alle ligesom dem mere er nøglen til at virke overlegen, men det er ikke. Mange gange, vil både piger og fyre fejlagtigt handle behændigt om skole og arbejde og synes ligesom de er for kede virkelig bekymrer sig om de opgaver, de skal udfylde i hverdagen. Sandfærdigt, skal du sørge for, at hvis dette er et negativt træk i din karakter, som vil blive forklaret i trin senere, så prøv dit bedste for at fjerne det fra dit sind ramme. Fungerende denne måde giver off billedet af lav intelligens eller detesting skole arbejde og arbejde i almindelighed. For andre, det gør dem ofte føler, at du, eller andre, der gør dette, er stuck-up, snobbet, ufølsom om akademikere og arbejde, eller alle tre. Du ønsker ikke dette billede.

Tips

 • Arbejde ud. Dette betyder ikke, at du skal gå til gymnastik og løfte store vægte hverdagen, bare holde din vægt på et sundt niveau, og huske at gøre dine push-ups! Udnyt gym klasse.
 • Udøve en masse at vinde ekstra muskler.
 • Aldrig krydse dine ben / ankler. Det ødelægger hele billedet, og du bliver nødt til at starte forfra.
 • Væn dig til at høre de mennesker omkring dig bøvser og gøre andre ubehagelige lyde og lugte med deres krop. Odds er, du vil bruge en masse tid omgivet af testosteron, som ikke altid favoriserer god hygiejne og etikette. Men har nogle selvrespekt, ikke gør det selv.
 • Få en ordentlig bindemiddel, hvis du kan. Ace bandager er ikke godt for dig og kan medføre nogle alvorlige skader på din krop.
 • Hvis du bruger en skoleuniform, forsøger at skjule brystet under polo. Bære jakker eller trøjer så meget som muligt, sweater-veste er gode til dette. Også bære drengene uniform og slid drengede sko.
 • Må ikke være bange for at vælde i drenge, men i privat, alene.
 • Gå ud og nyde naturen. Det centrale er ikke at være bange for edderkopper, insekter og lignende. Eller hvis der er en girly-girl skrigende om fejlen foran hende, samle den op og flytte den ud. Det er virkelig imponerer fyrene at vide, at du ikke er bange for uhyggelige ting, men alt har en ret til at leve.
 • Bær boxer trusser løbet trusser... Trusser er for yngre børn... Foretag opgraderingen omkring 12 år.

Advarsler

 • Bare fordi du handler som dette betyder ikke, at du er nødt til at glemme din personlige hygiejne, men du behøver ikke at bruge timer i badeværelset hver morgen. Brusebad mindst en gang om dagen. Selvom drengene kan lugte dårligt efter et spil fodbold, så prøv ikke at lugte så slemt. Bær deodorant og holde dig ren.
 • Må ikke binde med ace bandager for stramt, kan de skade dig og skade din brystkasse. Også overveje det faktum, at ace bandager er designet til at stramme, når du strækker det, hvilket betyder, at det strammer, hver gang du indånder.
 • Hvis du bruger neopren bindemiddel, husk at sætte på en A-shirt under den! Hvis du ikke du får store vabler alle op og ned dine sider, plus du vil lugter virkelig dårlig.
 • Dette kan være en hård livsstil. Du bliver nødt til at tage girly-piger gøre nar af dig. Bedste ting at gøre, er at komme med en vittig svar, og de vil enten lade dig alene eller holde skubber på dig. Bare ignorere dem.