Wkadk

Hvordan at være god leder

Ser måske ikke alt, men det sikker gør ikke ondt at være let på øjnene. Heldigvis er der meget mere at ser, end hvad der er i dine gener (eller dine jeans, for den sags skyld). At være gode udseende, så prøv nogle af de følgende tips...

Steps

Hvordan at være god leder. Lær hvordan man korrekt anvender makeup.
Hvordan at være god leder. Lær hvordan man korrekt anvender makeup.
 1. 1
  Få en ny frisure. Vælg noget, der vil fladere din ansigtsform. Må ikke holde dit hår længe, ​​hvis du har vokset udseende, du måske være tilbageholdende med at skære de hårdt tjente Lokker, men du vil blive overrasket over, hvor smart og revitaliseret du ser med en kortere 'doo. Og hvis du ikke tror på styrken i en dårlig klipning, bare huske, at før No Country for Old Men, skurken, Javier Bardem, var bedst kendt for at være en spansk sex symbol.
 2. 2
  Være sund. Folk, der ser sund ser godt ud. Og hvilken bedre måde at se sund end at være sund? Hvis du ikke tager sig godt af din krop, der nu er et godt tidspunkt at starte. Begynd med det grundlæggende: drikke mere vand, spise sundt, og.
  • hver aften.
  • og hvis du er afhængig, så godt. Begge disse vaner føje år til din hud, knogler, tandemalje, hår og organer.
  • Komme i form. Interval træning er en glimrende måde til hurtigt at forbrænde fedt og forbedre dit hjerte-kar-sundhed. Hvis du er genert over at gå til gymnastik, arbejder ud derhjemme er en diskret (ikke at nævne omkostningseffektive) måde at forme din krop.
 3. 3
  Klæd godt. Tag dig tid til at vælge tøj, der er komfortable og at gøre dig glad for at kigge i spejlet. Husk, at være behagelige ikke betyder dressing som du bare rulles ud af sengen. Samtidig, så husk at være chic ikke betyder jagte enhver trend, aldrig bære noget, der ikke passer til din krop bare fordi det er i stil. Være og lære at klæde sig til din krop type som kvinde eller som mand. Vælg farver og snit, der gør du synes tyndere.
 4. 4
  Vær selvsikker. Selvværd kan give dig en utrolig makeover. For at starte, til at projicere selvtillid, en mut sloucher aldrig ser sexet, uanset hvor genetisk velsignede de kan være. Mens du er ved det, lære at forbinde med mennesker gennem kropssprog, så du ser mere imødekommende.
 5. 5
  Lær hvordan man korrekt anvender makeup. Dårligt anvendt makeup vil gøre dig se værre, ikke bedre. Hvis du har en tendens til at over-finder anvendelse, eksperimentere med at bære naturligt udseende makeup. At fremhæve dine øjne, bør du også lære, hvordan man korrekt forme dine øjenbryn.
 6. 6
  Være hygiejnisk. Hold op med din fysiske vedligeholdelse. Disse detaljer gør en stor forskel, når alle, der ønsker at være omkring en person, der ikke engang kan tage vare på sig selv? Fokus på:
  • Rengøring: bruser dagligt, vaske hænder regelmæssigt
  • : Bære deodorant, anvende en lys Köln eller parfume, hvis du ønsker
  • Nails: holde dem trimmet og ren, hvis du har lange fingernegle, holde dem malet og formet
  • : Slid solcreme, anvende lotion dagligt for at holde din hud blød, hvis du har acne, så prøv at holde det under kontrol
  • Hænder: håndcreme efter hver gang du vasker dine hænder til at holde dem bløde og glat
  • : Håndcreme efter at tage et brusebad, holde dem rene;
  • : Børste mindst to gange om dagen, især efter kaffe eller ryge, tandtråd, besøge tandlægen regelmæssigt, blege dine tænder hvis det er nødvendigt
  • Hår: holde det pænt og rent, hvis du har uønsket hårvækst på kroppen, overveje barbering eller voksning det
 7. 7
  Være en god person. udvikle en god karakter til at matche dine gode udseende. Vær ydmyg og ærlig. Giv folk mere at værdsætte.
 8. 8
  Være selvstændig. Mennesket tiltrækkes mod, hvad der er sjældne og enestående. Du er en person - der er ingen i verden som dig - og du bør drage fordel af det. Der er et stort pres for at ligne andre, men ingen husker en klon. Vær dig selv og flagre det. Fremhæv det, der gør dig unik, uanset om det er dit hår, din højde, din form, dine øjne, og så videre. Gør dit udseende afspejler din unikke personlighed.
 9. 9
  Smile. Gå rundt med en konstant panderynken er som at bære en Keep Away underskrive. Selv et lille smil vil lysne dit ansigt, så du ser venligere og dermed mere attraktiv. Hvad kunne være mere indbydende og imødekommende?

Tips

 • Hvis du elsker dig selv, vil andre mennesker tiltrækkes mod dig. Intet er mere attraktiv end en glad, sund holdning.
 • Ser kan tiltrække folk, men personlighed holder dem.
 • Spis en afbalanceret kost. Det vil hjælpe din krop udføre sine nødvendige funktioner og kan forhindre dig i at få fedt, gør du har shinier hår, og har glattere hud.

Advarsler

 • Må ikke miste dig selv. Forsøger at passe ind og være god leder betyder ikke, du skal smide hvem du er. Hold gammel du noget intakt. Husk, lykke er at acceptere, hvem du er.