Wkadk

Hvordan man kan være sikker på dit udseende

Nogle mennesker føler sig ikke godt om den måde, de ser, så de bare skjule sig og føler forfærdeligt, mens nogle mennesker er virkelig og er alle om at have det sjovt. Tja, læs videre og blive sikker i dit udseende.

Steps

Hvordan man kan være sikker på dit udseende. Acceptere den måde du er.
Hvordan man kan være sikker på dit udseende. Acceptere den måde du er.
 1. 1
  Acceptere den måde du er. Uanset om dit hår er krøllet, lige, bølget eller hvis du er tynd eller fedt. Uanset hvad du er, vil du altid have noget smukt i dig. Accepter, at selv hvis du ikke er ligesom de dejlige modeller, bør det ikke stoppe dig fra at være smuk.
 2. 2
  Bære, hvad du ønsker at bære. Må ikke være ubehageligt til max bare for at passe i.
 3. 3
  Opføre sig som du er kongen. Stop, se på din garderobe, og tænker: "Er det den stil jeg vil have? Skal jeg lide at bære disse tøj?" Afhængigt af svarene, kan du gå ud og købe nyt tøj, der passer dig og din stil tøj, der gør du føler dig tryg og godt ud.
 4. 4
  Vid, at hud-og hårpleje er virkelig vigtigt. Glem det ikke. Sørg for altid at rense din hud, tage et brusebad hver dag og slippe af bumser. Vask dit hår hver dag, og sørg for at det virkelig lugter godt.
 5. 5
  Være naturligt, selv når gjort op. Selvom make up kan gøre underværker for en person, kan det gøre dig se falsk eller tacky, hvis det gøres den forkerte vej. Husk, mindre er mere, når det kommer til at gøre op, og hvis du virkelig ved hvordan man gør det, vil det gøre dig mere glamourøs på ydersiden.
 6. 6
  Forkæl dig selv. Tag et skumbad, splurge på en ny parfume eller tøj, få en manicure, osv. Hvis du afsætte lidt tid ud af din travle uge til at gøre disse ting, vil du føle sig godt, og når du føler dig godt, du føler dig mere sikker.
 7. 7
  Lad dig vide, hvor smuk du er. Stop i foran spejlet og smil, se hvor godt du ser med dine nye tøj og flot hud og hår, fortælle dig, hvor smuk du ser, hvor smart og flot du er. Kig på billeder af dig selv. Ofte vil dette give dig en venligere opfattelse af den person, du virkelig er.
 8. 8
  Tabe sig på en sikker måde. Hvis du føler du har brug for at tabe sig, spise sundt er meget vigtigt. Spis sund mad og varieret slags frugt og grøntsager, altid udvise, husk det. Det er dejligt at være i form, men det er bedre at være sund.
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Bare fordi du er sikker på dig selv betyder ikke, du skal være kæphøj. Altid være venlig til folk og få dem til at føle sig godt omkring dig, fordi det er hvad der gør dig virkelig attraktiv.
 • Hvis nogen siger noget for dig, så husk, at de kun viser sig som et dårligt menneske.
 • Husk, at hvad folk synes om dig betyder ikke noget en smule. Det vigtige er, hvad du og kun dig, tænk på dig selv.
 • Hvis du tror du ser dårligt det bærer den følelse hele dagen.