Wkadk

Hvordan at være en fysisk attraktiv kvinde

At være fysisk attraktiv er en vag mål, og formentlig uopnåelige, og desuden er tiltrækningskraft defineres forskelligt af forskellige mennesker. "Be sund" kan være en mere konkret mål, hvis man sætter lighedstegn tiltrækningskraft med fysisk fitness. Forskellige kulturer definerer tiltrækningskraft på forskellige måder, og ofte er der grupper af mennesker i disse kulturer, der definerer tiltrækningskraft helt anderledes. Således er det umuligt at give tips, der gælder for alle eller de fleste individer.

Steps

Hvordan at være en fysisk attraktiv kvinde. Bestem den eller de typer af mennesker, du ønsker at tiltrække.
Hvordan at være en fysisk attraktiv kvinde. Bestem den eller de typer af mennesker, du ønsker at tiltrække.
 1. 1
  Tro på dig selv. Ellers er du aldrig kommer til at tror du har nået en "tiltrækningskraft", selv hvis alle andre gør.
 2. 2
  Tag det roligt. Mange mennesker, hvis ikke alle mennesker, er noget usikre om deres fysiske tiltrækningskraft. Indser, at andre er lige så nervøse omkring spørgsmål vil hjælpe dig med at holde i perspektiv. Altid har en afslappet ansigt og en afslappet krop, men vedligeholde. En god måde at øve er at gå rundt dit hus, mens balancere en bog på dit hoved. Under denne øvelse, skal du sørge for at forblive afslappet.
 3. 3
  Bestem den eller de typer af mennesker, du ønsker at tiltrække. For eksempel lige atletiske mænd med velbetalte job, eller lesbisk punk kvinder, der arbejder som cykel budbringere -. Naturligvis forskellige skarer, og derfor forskellige attraktioner
 4. 4
  Find tøj, der passer dit billede. Hvis du ikke har lyst til du er så attraktiv, som du gerne vil være, kan tøj og andet tilbehør hjælper dig føle sig mere trygge. Uanset om dit udseende er professionel, casual, preppy, punk, emo, country-western, urban eller en kombination af disse, vil dit tøj hjælpe kommunikere, hvem du er, og hvem du ønsker at være.
 5. 5
  Øvelse. Sundhed er universelt attraktive. Dancing, kører, pilates, svømning og andre sportsgrene gode valg. Tag natlige vandreture af mindst en mile. Hvis du ikke kan håndtere en god kost og motion, skal du vælge motion. Det vil gøre din krop mere attraktive for mænd ved at forbedre din, styrke dine ben og røv, og lindre stress.
 6. 6
  Opretholde fremragende hygiejne. Folk gør varsel. Børste to gange om dagen og tandtråd en gang om dagen. Brug mundskyl, hvis du har dårlig ånde. Hold din hud ser sund med fugtighedscreme og nogle gang i saunaen eller dampbadet. Få manicure og pedicure. Barbering hyppigt.
 7. 7
  Være komfortable i din seksualitet og dit køn rolle. Hvis kvindelighed er noget, du værdsætter og dem, som du ønsker at tiltrække også værdsætter det, kan du ønsker at fremhæve dine feminine kvaliteter. På den anden side er nogle mennesker tiltrukket androgyne eller tomboyish kvinder, eller blot kvinder, der har en balance mellem mandligt og kvindeligt. Kun du vil vide, hvad der passer dig bedst, og hvad dem, som du ønsker at tiltrække, er interesseret i.

Tips

 • Hold en positiv holdning. Mange mennesker bekymre sig om deres fysiske udseende - du er ikke den eneste!
 • Mange mennesker siger, at de finder "en god personlighed" attraktive, så uanset om du føler dig fysisk attraktiv så godt, kan det være en anden måde at tiltrække andre til dig.
 • Tilbringe tid i sociale situationer. Selv hvis du rammer søjler alene, gå bare for at tjekke scenen, men ikke lægge pres på dig selv til at mødes med nogen, eller endda tale med nogen. Har nogle lektier og blive fortrolig med de varme hangouts eller gode steder at møde folk. Når du har selv pakket, kan du gå tilbage med en know af landskabet.
 • Beslut, hvis fysiske udseende er, hvad du vil fokusere mest på. Hvis du ønsker at tiltrække folk, der sætter en masse vægt på udseende, vil de gøre en masse krav til dig at holde din egen fremtoning. For nogle er det mere tilfredsstillende at finde folk, der er attraktive, men tror ikke på det som deres eneste mission i livet.
 • Spørg efter ærlig rådgivning af dem, du har tillid til om din fysiske udseende. Men husk, at deres ideer om hvad der er attraktive ikke kan være den samme som din egen. Det kan være mere nyttige til at identificere dig selv, hvad du vil ændre, og derefter bede om råd om, hvordan man gør det. For eksempel, hvis du ønsker at være mere atletisk bede råd fra en særlig atletisk ven for at blive mere fysisk aktive. Hvis du ønsker at trække fra hipster look, bede en ven, der allerede har rocking det ud - de vil sikkert elske at hjælpe dig!

Advarsler

 • Alvorligt, ikke forsøge at ændre dig selv ind i en person, du ikke er. Alle er smukke på deres egen måde, og du er nødt til at arbejde med, hvad du har fået.
 • Anoreksi og bulimi er alvorlige medicinske tilstande til at være på vagt over. Sundhed er attraktivt, og spiseforstyrrelser er ikke sundt. Hvis du har en spiseforstyrrelse, søge professionel lægehjælp.

Ting du behøver

 • Motivation
 • Confidence
 • Personlighed (bare være dig selv!)