Wkadk

Hvordan at være temmelig

Hvordan du kan øge den skønhed, du allerede har? Nå, vil denne artikel fortælle dig hvordan! Husk, alle er smukke, uanset hvad, og alle er helt anderledes! Hvilket er godt, for hvis alle skulle være den samme, ville verden være et meget kedeligt sted. Så, holde læsning for at få nogle gode tips og tricks til hvordan du ser ud og føles fantastisk!

Steps

Hvordan at være temmelig. Opretholde en god tandhygiejne - Børst dine tænder efter hvert måltid, floss to gange dagligt, og bruge mundskyl.
Hvordan at være temmelig. Opretholde en god tandhygiejne - Børst dine tænder efter hvert måltid, floss to gange dagligt, og bruge mundskyl.

Har du en tiltalende udseende

 1. 1
  Rydde op i din hud. Sigt til brusebad eller karbad hver dag med et organ vask, der virker for dig. Brug deodorant for at holde din sved-udsatte områder frisk. Hvis dine hormoner forårsager akne, så spørg en kosmetolog om, hvad hudpleje rutine er bedst for din teint og hudtype. Husk: Den bedste hud, du kunne muligvis have er uden acne, godt fugtet, beskyttet mod UV-stråler, ikke fedtet, og strålende lys. Så en god udrensning program og olie-fri solcreme er et must.
  • Prøv forskellige typer af acne løsning til at få ride akne (hvis du har det). De fleste acne medicin har en eller flere af følgende ingredienser: Benzoylperoxid, salicylsyre, glykolsyre (en del af Alpha Hydroxy syrer eller AHA), Retinol, svovl og resorcinol. Forskellige hudtyper og forskellige sværhedsgrader af acne vil reagere på dem forskelligt. Uanset hvad du gør, husk, tålmodighed er en dyd! Vær konsekvent og trofast med behandlinger. Det tager cirka 10 dage for at se de reelle fordele. Miss blot én dag af behandlinger, og du skal starte nedtællingen forfra. Det kan virke drastisk, men det er den eneste måde at sikre nogen form for behandling virker for dig. Prøv at bruge kemikalier, der ikke vil skade din hud.
 2. 2
  Opretholde en god tandhygiejne - Børst dine tænder efter hvert måltid, floss to gange dagligt, og bruge mundskyl. Men ikke børste for hårdt - du måske tror det renser dine tænder bedre, men det er kun at beskadige dem. Sørg for at du ikke børste indtil mindst 10 minutter efter dit måltid. Doing ellers kan skade din emalje, hvilket vil gøre det smertefuldt at tygge sukkerholdige og kold / varm mad.
 3. 3
  Hænder og negle sige en masse. Ingen ønsker at røre en person med tørre hænder. Brug fugtighedscreme på hænderne hver dag for at holde dem bløde. For dine negle, holde dem i en pæn trim, og hvis du får lov til, male dem. Tag dig tid til at gøre det rigtige, fordi sjusket neglelak ikke er kønt at se på. Brug en smuk farve, men ikke overdrive designe.
 4. 4
  Fjern uønsket hår på kroppen. Voks, barbering, eller plukke hår på kroppen, såsom bikinilinjen, armhule hår, ben hår, øjenbryn og andre hår synligt behårede dele. Dette kan komme tilbage til at bide dig - når vokset, altid voksede - men det er at foretrække, hvis din krop hår er tykt og mørkt.
 5. 5
  Børst dit hår hver dag, fordi det vil bringe olie fra rødderne af dit hår til resten af dit hår. Olien på rødderne af dit hår ikke kun holder dit hår skinnende, men det vil beskytte det. Plus, kan olien ved rødderne af dit hår indsamle og ødelægge dit udseende.
  Påfør en varme protectant hvis glatning eller curling dit hår, da det ellers kan blive beskadiget meget let. Sundt hår er smuk. Du har måske brug for en form for beskyttende spray eller shampoo til at beskytte dit hår mod solskader.
  • Du bør spørge en professionel frisør til at anbefale en shampoo / balsam type eller styling produkter for at holde dit hår ser godt ud.
  • Vask dit hår hver anden dag eller hver 2-4 dage, medmindre du er et offer for tørt hår og / eller hovedbund. Kør dine fingre gennem håret. Hvis dit hår føles endnu en lille smule fedtet eller tør, du er grund til en anden hår wash.You ønsker dit hår til at se rent, sundt og skinnende, ikke fedtet og grov eller tør og halm-lignende.
  • Hvis du ønsker at farve dit hår, sørg for at det er et farvestof, der passer til din hud tone - to nuancer mørkere eller lysere end den naturlige farve dit hår. Det er ikke anbefales dog, da det kan forårsage brud eller spaltede spidser.
  • Den lejlighed, så prøv at overveje en professionel frisør. De ekstra penge er det værd, og de produkter, de bruger er bedre kvalitet. Hvis du ikke er sikker på, hvad hår klippe ser godt ud på dig, så spørg din stylist hvad haircuts passer til din ansigtsform [dvs runde, ovale, firkantede, hjerteformede]. Må ikke være bange for at få vilde med det hår! Gå efter noget andet, der smigrer den smukke ansigt din!
 6. 6
  Gør en indsats for at. Dette vil gøre du føler dig godt om dig selv, og gøre andre positive til din dag og sætte dig i godt humør. Tænk på noget, der gjorde dig til at grine, og du vil have den mest charmerende og smukke smil! Definitely øve smilende foran spejlet og finde ud af, hvad din smukkeste smil er (et hoved tilt smil, en tænder smil, en fuld læbe smil, etc.) Så denne smil på til kameraet.
 7. 7
  Prøv dine parfumer (hvis du har dem), og se, hvad der gør du føler dig bedst. Du kan også prøve duftende body lotion eller body stænk. De fleste kvinder vil gerne lugte forfriskende, mens andre som frugtagtig eller blomsteragtige dufte. Uanset hvilken duft type du vælger, være sikker på det ikke gøre andre syge omkring dig.
  • Spritz dig selv en gang eller to gange på dit håndled (det er ikke en god ide at gnide dine håndled sammen, fordi det kan ændre duften) og derefter spritz albuer og nakke. Det skaber en antydning af duft, der er sexet.
  • Du kan også sprøjte parfume på dit hår børste, før børstning det gennem dit hår til at give det en dejlig duft. Må ikke bekymre dig, er den lille mængde alkohol i parfume ikke kommer til at skade dit hår! Tror ikke de ting omkring "hot spots" på din krop, disse pletter er kun lidt varmere (mindre end én grad) end resten af din krop og vil ikke hjælpe duften holder længere overhovedet.
 8. 8
  Øvelse. Ser godt betyder ikke makeup og tøj, betyder det at have det godt med dig selv og forblive sund. Prøv at udøve for mindst en halv time hver dag, og drikke 8 glas vand dagligt. Vandet hjælper dig med at få en flot glød i din hud og gør din teint meget klarere.
  • Hvis du ikke har tid til motion prøve at gøre nogle rask gang, mens du kører ærinder.
 9. 9
  Få nok søvn. Dette vil hjælpe dig til altid at se dine bedste. Regelmæssige søvnmønster hjælpe din krop til effektivt regenerere og føler stor den næste dag! Mere søvn er lig med et mere vakt, energisk person. Hvis du ikke har tid til at sove i løbet af morgenen, undgå at sove på dit ansigt, vil dette medføre rynker og mere fedt, hvilket formentlig betyder en længere ansigtspleje system.
 10. 10
  Åbn øjnene specielt til kamera, du vil se smukkere og lysere.

Forbedre dine funktioner

 1. 1
  Køb tøj, der smigrer dig. Sort tøj er slankende, da er lodrette striber-Be beskedne, hvilket betyder, ikke bære skjorter, der er for lav, eller skjorter eller nederdele for korte. Spørg folk på din favorit tøjforretning til at hjælpe dig med at finde tøj, der er smigrende at din figur.
  • Ingen har en perfekt krop. Kig i spejlet. Hvad er dine fejl? Finde måder at forbedre dem, eller, hvis styrke ikke er muligt, så prøv at dække det, eller henlede opmærksomheden væk fra fejl. For eksempel, så hvis du har "torden lår" ikke bære stramme bukser. Prøv for en løs knælang nederdel eller bære en flatterende top, der vil holde øje uddannet på din top og ikke dine ben. Hvis du har "kærlighed håndtag" så ikke bære en stram top. Gør noget med bukserne eller står over for at trække opmærksomheden væk fra din mave.
 2. 2
  Makeup blev gjort for at forbedre dine naturlige funktioner, ikke dække dem. En af de største fejl, du kan gøre er at bære alt for meget makeup, som du ender ser en smule falsk. Eyeliner tilføjer definition til dine øjne. Vælg en naturlig og subtil nuance, ligesom brun eller en farve tæt på din hudfarve, for at skabe en strengt neutral look. Hvis du ønsker din neutrale udseende at være en smule modigere, prøv at tilføje en tynd linje af sort eyeliner. Hvis du virkelig har brug øjenskygge, der lyser op i dine øjne, gør det naturligt og lys. Prøv at gøre det til en champagne eller brun farve for at naturlige look. Mascara virkelig åbner dine øjne og gør dine vipper super smuk. Også tilføje nogle klare lip gloss til at forbedre dine læber. Må ikke bære chokerende farver i løbet af dagen. Bo temmelig naturligt i løbet af dagen og spille det op i løbet af natten. Hvis du har bumser eller andet ansigt irritation, skal du bruge en acne formel, der ikke udtørrer huden. Hvis dine forældre ikke lade dig bære makeup, så er du sandsynligvis virkelig smuk uden.
 3. 3
  Smigre en 'blah' outfit med tilbehør. Prøv et pandebånd, farverigt bælte eller en sød halskæde, men ikke over-accessorize! Med ordene fra Coco Chanel, "Take off et tilbehør, før du går ud af døren."

Tro du er smuk

 1. 1
  Tro du er smuk! Hvis du ikke tror det, ingen andre vil. Du skal blot kigge i spejlet og sige dette: I Am Beautiful. Selvom du måske ikke tror det, alle er smukke på deres egen måde. Du kan se den del ved at smile. Det er den nemmeste måde at være smuk. Husk - Skønhed er i øjet af beskueren.
 2. 2
  Vær dig selv, være varm til andre, og føler stor. Snart nok, andre er bundet til at bemærke.
 3. 3
  Uanset nogen siger om dig, ignorere det og gå videre. Det er den bedste måde at ignorere uhøflige kommentarer fra nogen, der ikke synes, du er smuk.
 4. 4
  Hvis dine venner giver dig positive komplimenter, skal du ikke forsøge at ændre dem i negative. Accepter dem og bruge dem til at gøre dig føle sig endnu bedre. Udtrykke en beskeden "tak" er meget sundere end at sætte dig ned.
 5. 5
  Forstå værdien af indre skønhed. Der er "pretty" mennesker i denne verden, men skønhed er ualmindeligt. En dårlig holdning gør forskellen. Bliver forfærdelig overfor andre vil gøre dig virkelig grim, og få folk til at stoppe opmærksom på dit udseende. Skønhed er indefra, jo mere vrede og stress, du har på indersiden jo mere vil det vise på dit ansigt.
  • Med det i tankerne, så husk, at alle makeup i verden ikke vil hjælpe, hvis du er utilfreds og negative over for andre.
 6. 6
  Kropssprog siger en masse! Stå op straight. Lad andre vide, at du respekterer dig selv, og de vil følge dit eksempel. Plus, det har den visuelle effekt af udjævne eventuelle buler, der ikke er særligt flatterende. Kropsholdning er vigtig og kan gøre dig se mere attraktiv. Stående eller siddende faldt brænder færre kalorier derefter siddende eller stående op straight.
 7. 7
  Elsk dig selv, elske andre, og du vil føle og se godt ud. Folk er tiltrukket af og føle sig godt tilpas med dem, der respekterer sig selv, og har ikke noget problem komplimentere andre. Smag dig selv og respektere sig selv betyder ikke, du er indbildsk, det viser bare andre, at du er glad for dit udseende.

Tips

 • Hold dine negle pænt og ryddeligt. Lange, beskidte negle er brutto!
 • Vær dig selv! Lad ikke nogen ændre, hvem du er. Du er unik! Vis det!
 • Drik masser af vand! Det vil hjælpe din hud, hår, tænder, vægt, alt! Også smile og spise sundt.
 • Hvis du har et crush, være sikker og smil, fordi jo mere du smiler, og jo mere du føler dig smuk, så den person, du gerne vil i sidste ende ser det også. Held og lykke!
 • For at gøre dine læber blød og glat prøve skrubbe dine læber med din tandbørste og en smule tandpasta. Bagefter kan du anvende din foretrukne læbepomade at holde dem hydreret!
 • Pas på dine læber! Brug en medicineret chapstick og tilføje lip gloss, når det er relevant. Hvis du tilføjer vaseline på læberne, før du tager et varmt brusebad, vil gelé helbrede revner, fugter og hjælpe med at slippe af med de irriterende stykker af huden, der undertiden hænge off læberne.
 • Må ikke sammenligne dig selv med andre det bare sætter dig i dårligt humør.
 • Bland din frisurer, så du ikke altid har den samme kedelige look. Hvis du ikke kender nogen frisurer, der passer dig, så slå op nogle på youtube. Prøv dem, og se om du kan lide dem.
 • Altid vaske dit hår. Hold det skinnende og sundt udseende. Sørg for at bruge balsam og anti-frizz serum, hvis du har krus-tilbøjelige hår. Hvis du ikke ønsker eller ikke har tid til brusebad i morgen, bad natten før og gør styling i morgen. Denne måde, kan du stadig har tid til at tage et hurtigt brusebad med en badehætte (så du ikke behøver at vaske dit hår).
 • For at slippe af disse linjer under øjnene, kan du sætte på agurker, eller sætte rigtig koldt vand på en ansigt klud og hold den til øjet for en stund.
 • Hold dine negle ser nice. Når du lægger din lotion på, glem ikke dine fingre! Skumme nogle omkring neglen, hvor dine fingre er tilbøjelige til at få hangnails. Få dine negle gøres mindst to gange om måneden. Hvis du ikke har råd konstante ture til salonen, gør dine negle derhjemme. Hold dine neglebånd (den halve månen grænsen af ​​fingeren på neglen) ren og klar ved forsigtigt at skubbe tilbage neglebånd med pap aksel en vatpind eller en anden sådan genstand. Glem ikke dine tæer!
 • Må ikke altid glatte dit hår eller krøller, fordi det kan skade dit hår.
 • Prøv at holde en kontinuerlig duft hele dagen for at undgå at blande dufte, sammenstød. Køb body wash / shower gel, lotion, og krop tåge / body splash / parfume alle i den samme duft, og shampoo / balsam så godt, hvis det er muligt. Bare sørg for ikke at over-do spray. De andre vil blive hængende, og spray skal bare øge lugt. Dette vil også gøre lugten naturligt.
 • Hvis du har funktioner såsom briller eller seler, ikke sved det! Seler kommer ud til sidst, og du vil have en flot smil og briller kommer i alle forskellige designs og farver, bare sørg for at vælge en du kan lide.
 • At have glat hud sat på lotion inden jeg går i seng.
 • Du kan også bære funky tennissko eller læder støvler (jo tættere på knæet de er, jo længere dine ben ser ud!)
 • Drik masser af vand, omkring 8 glas om dagen. Spis nærende fødevarer såsom fisk, frugt, grøntsager og fuldkorn. Din hud vil glød.
 • Vær dig selv! Få over jalousi og sammenligninger til andre.
 • Husk, at makeup ikke gøre dig smuk, det bare fremhæver din skønhed. Kun den måde du handler og opfører sig er, hvad der virkelig betyder noget!
 • Slap en masse. Må ikke stress dig selv. Nationale handlingsplaner er også god!
 • Brug naturlige farver til at forbedre din gorgeousness.
 • Hvis du bære make up sørg du vasker det hele ud, før du går i seng.
 • Må ikke følge resten, hvis alle er iført den samme designer mærker, gå til noget andet. Bliv den dig, at du ønsker at være, ikke de jer andre vil have dig til at være!
 • Du kan også give dit hår et blødt og skinnende udseende ved at sætte på avocado. Det vil gøre dit hår blødere og pænere. Prøv også at bære noget tilbehør i håret. Det vil henlede opmærksomheden på din smukke hår. Husk, du er smuk uanset hvad!
 • Må ikke være bange for at prøve noget nyt. Vær modig og dristig - der er, at tilliden igen!
 • At lyse op dine øjne, brug eyeliner, øjenskygge eller mascara. Vær forsigtig med ikke at overdrive det, fordi det vil se falsk. Prøv forskellige farver.
 • Brug naturlige produkter fri for kemikalier og parabener. Såsom kokosolie-its en strålende fugtighedscreme. Og det giver din hud en glød. Eller gøre din krop krat fra olivenolie og salt. Eller en ansigtsmaske fra havregryn, yoghurt og honning.
 • Lad ikke folk sætter dig ned, du er hvem du er, og ingen kan ændre dig. Hvis der er Mean Girls, ikke bekymre dig om dem. De er ikke dine vigtigste mål. Din primære mål er at være smuk, det er, hvad der giver et indtryk til fyre.
 • Kig på dig selv i spejlet. Hvad er dine bedste træk? Nu tænke på måder, du kan forbedre disse funktioner.
 • For de områder, hvor du fjerner hår, holder voksbehandling længere og normalt virker bedre. Det er bedst at få voksning gøres på saloner. Hvis huden på dit ansigt er for følsom til at have dine øjenbryn vokset, få dem plukket i stedet.
 • Prøv at være så rart og positivt som muligt, uden at være falsk. En smuk person med en dårlig (falske) holdning er en stor turn-off for fyre. Og gør en reel venner, der er taknemmelige, sandfærdig, og ikke falske!
 • Hvis du ikke er sikker, hvis du er kønnere med eller uden makeup på, så prøv at sætte make up på den ene halvdel af dit ansigt og den anden halvdel uden makeup, så se i spejlet og beslutte.
 • Være smuk handler ikke om at sætte på makeup eller opretning dit hår. Ægte skønhed kommer indefra. Hvis du er god til andre, og du elsker dig selv og have en stor holdning, det er hvad der gør dig virkelig gorgeous.
 • Lad aldrig dine venner eller familie ændre dig. Dette er dit liv i din krop, og du er fri til at gøre hvad du vil.
 • Brug en shampoo og / eller balsam, der er for din hairtype. De er mærket for en grund, hvis du har virkelig tykt og kruset hår, så find noget, der er lavet til det, og der kan tæmme din manke!
 • Aldrig vælg på bumser. Det vil kun forlade ardannelse, der er sværere at komme af med. Bare sætte et varmt håndklæde på dit ansigt / eksfoliere.
 • Hvis du hader seler, lægge dental voks over dem. De gør de seler lidt mindre synlige, og kommer i den yummy smag af forfriskende MINT! Hvis du ikke bære makeup, få en lyserød lipgloss, den slags påføres med en lille svamp tryllestav og i et rør.
 • Spis sund mad og drikke vand.
 • Prøv ikke at kigge i spejlet hele dagen indtil senere kigge i det og være tilfreds med hvad du har.
 • Bær lip gloss! Klar lip gloss normalt ser stort på alle. Du kan også forbedre dine naturlige læber med en farve, der svarer til dine læber. Med en lip gloss, du kunne bære en mascara til at give dig lysere øjne.
 • For at gøre dit hår bølget, flette dit hår efter et bad / brus. Det skal være fugtig! Og ikke tage fletninger ud, indtil dit hår er helt tørt, eller det vil bare gå tilbage til sin naturlige stil!
 • Du kan fletning dit hår, mens det stadig er vådt, hvilket skaber flirtende bølger næste morgen når du kam det ud og børste det, eller du kan glatte dit hår. Børst gennem dit hår og beslutte, hvordan du ønsker at style det. Beslut hvilke stilarter fladere dit ansigt facon mest, og som gør du føler dig godt.
 • Prøv at føle sig godt og føle sig smuk, hvis du føler dig godt og kan lide din krop, vil andre til! Lær at bære dig selv med tillid.
 • Sørg for at barbere, hvor du skal, så snart håret begynder at regrow.
 • Brug en læbe krat. Køb en eller søg på YouTube, hvordan man laver din egen. De exfolierer dine læber og gøre dem super glat! Og de er rigtig sjovt at lave!
 • For lange ben, så sørg for du barberer hver dag, så du kan vise de ben i shorts eller skinny jeans.
 • Hvis folk gør grin med dig, ikke stress! Se, hvordan du ønsker at se. Og hvis din knuse / kæreste gør grin med dig, glemme ham.
 • For store skuldre eller knoglestruktur, kan du bære skjorter, der viser off disse funktioner, såsom kæreste halsen.
 • Hvis du sveder lidt mere end normalt og regelmæssig deodorant ikke klippe det, så tal med din læge. Der er visse deodoranter, der ikke er alt for dyr, og kan stoppe dem frygtede sved pletter! Må ikke være flov over det, en masse mennesker kæmper med det samme problem.
 • Virkelige skønhed består af indre skønhed og fysisk renlighed.
 • Tag en lang, ikke alt for varmt bad hver aften. Det vil hjælpe dig til at slappe af, så du vil udstråle lykke, og give dig en stor glød.
 • Hvis du har nogle fregner på dit ansigt, du ikke ønsker, så en lille mængde af citronsaft på dit ansigt hver aften vil slippe af med dem / fade dem i 2 uger. Husk at aftørre citronsaft hver morgen og fugter bagefter. Den citronsaft vil midlertidigt blege din hud til at skjule fregner, men det vil ikke permanent at fjerne dine fregner. Du vil måske opleve, at det vil stikke lidt i første omgang, så fortvivl ikke, der normalt sker for alle, men hvis det gør for ondt derefter fjerne det straks.

Advarsler

 • Må ikke bære alt for meget makeup. Ser naturligt er målet. Makeup bør øge din naturlige skønhed, ikke dække det op.
 • Pas på marketing svindel, der siger, at du vil være smuk eller føle sig bedre om dig selv, hvis du får dette produkt. Det er ikke sandt.
 • Drej ikke komplimenter om dig selv i negative udsagn. Det gør man ser deprimerende og negativ
 • Narkotika og drikke alkohol forringes dit udseende.
 • Må ikke pop din acne. Gå se en hudlæge, hvis det er så slemt, eller vente på det til at gå væk.

Ting du behøver

 • Fugtighedscreme til din hudtype
 • Shampoo og balsam til din hårtype
 • Hårprodukter til at behandle spørgsmål såsom krus, tørhed, etc.
 • Hår remover (barbermaskiner + barbering creme, voksbehandling kit, hårfjerningsmidler som Nair, osv.)
 • Exfoliating scrub
 • Smuk / sød tøj
 • Makeup. Det behøver ikke at være dyrt.
 • Citronsaft for fregner
 • Hår doodads. De kan være fra hvor som helst.
 • Fletning dit hår, når våd.